Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

teşekkür ederım dedıgım gıbı bazan duvarlar ustume ustume gelıyorya ondan bole yakınmalarım.ama esım bıraz soğukkanlı.12 yasında gelmıs almanyaya.tabı bırazda yapı meselesı.ben ıstıyorumkı ustume dussun.sensınde sensın desın bana ıstıyorum.belkıde kotu bırısıyım belkıde ama oğluna olan duskunlugu benı cok yaralıyor.cunku her konuda her seyde oğlunu benım onumde tutuyor.benımde ne dalım var ne kanadım.kalıyorum yapayanlız ortada.psıkolojım alt ust oluyor.mesela para ıcın tüpe vermeyı acıyor.ama oğluna ev yaptırsın dıye can atıyor.gelde delı olma.

olabılır .bazan konuşmaya çalışıyorum anladığını gosterıyor gıbı olsada bazan benı duymuyor.evet esımde sıkıntı ensucugum.sperm sayısı 20 mılyonu ustunde hareket ıse %45 gıbı morfolojı 2 .bende ıse ameliyatlardan dolayı sanırım rezerve azlıgı

bızden bol bol cıkıyorda esım gıdıp gelme konusunu problem yapıyor.almanya ıstanbul.ısınden ızın alma vs.alabılır aslında ama ustunede gıtmek ıstemıyorum.ama nette bı makalede okudum dondurulunca kalıte dusuyormus dıye ne kadar doğru bılmıyorum

Keşke anlayabilseler bizim istediğimizi...yaşadığımız geçici bir süreç ömür boyu devam etmeyecek ve zaten edemezki..yıne de naçizane söylemesi dile yazması ele kolay ama sen bebişine kavuşacagına az kaldıgına ınanarak cok sinirlerini yıpratma anne olacağını hayal et zıhnınde kurgula pozıtıf ol arkadasım bazı seyleri görmemezlikten gel..benım esımınde var bi kızı..ilk başlarsa o da cok düşkündü sonra yavas yavas dengeyı kurdu..telefonda ona aşkım böceğim dedıkce kıskanclıktan geberıyordum belki bazılarına cok sacma gelecek ama bu beni ınanılmaz yaralıyordu neyse ki ikimizde toparladık geç olmadan durumu.bi şekilde..belki siz de bi şekilde dengeyi kurabilirsiniz...belki bir büyüğünüa ya da evlilik terapisti yardımcı olabılır eğer siz konuşup çözüm bulamadıysanız yok olmuyorsada kendi bebişine konsantre ol kucagında bacagında evının köşesinde hayal et ...allahın izniyle olacagını bıl ve inan...

Bir de sperm dondurma konusunu iyice arastr arkadasım böylece kendı basınada gelıp tedavını olabılırsın belkı de daha verimli olabılır...stres olmadan ...

ben senı anlıyorum.ablama anlatıyorum dıyorum kı oğluna yıne düşkün olsun ama benıde gorsun ıyıkı sende varsın desın bana dıyorum.ablam dıyor 100 kadın 1 cocugun yerını tutmaz.ablamında 3 cocugu var.ben çocuklarımın bır goz yasına dünyaları yakarım dıyor.belkıde benı oyle bastırıyor.ama oglu evlendı bır cocugu bıle oldu.ben ıse garıban garıban ortalıklarda dolanıyorum.hatta bazan dıyorum benım ıcım kotu rabbım bana bundan dolayımı çocuk vermıyor.ama ınsanım ıste hıssettıklerım bunlar.esım kendısını haklı goruyor ben sanada gereken degerı verıyorum dıyor ama oyle degıl.kadından ayrılırsın soyadını alırsın ama oğlundan kızından boşanamazsın dıyen tıplerden anlıcan

Oğluna duyduğu, suçluluk duygusu aslında. Sevgisini kazanmak için ona yoğunlaşıyor. Gerçek sevginin yolunu bizim milletimizde çözebilen çok az kişi var malesef. Eşin de onlardan biri gibi görünüyor. O yüzden çok takılma. Hoş "ele verir talkını, kendi yutar salkımı" durumundayım ama, beni karıştırmayalım şimdi.

Bir de sperm dondurma konusunu iyice arastr arkadasım böylece kendı basınada gelıp tedavını olabılırsın belkı de daha verimli olabılır...stres olmadan ...

evet bole ıstıyorum hem maddı hem manevı olarak yıpranmamış oluruz ama dedımya kalıte dusuyormus dıye okudum.buda benı bır adım gerı attırdı

Tamam belki cocugumuz yok belkı hakıkaten ablanın dediği gibidir ama bir de biz varız adil ve dengeli olmalılar hepsi bu tüm istediğimiz bu bizi de görüp önemsemeleri...lütfen içim kötü vs gbi olumsuz düşünme rabbim bilir en doğru zamanı...sen sadece ümidini kaybetme..

haklılık payın var.cok aşırı ınat esım.dedıgım gıbı kendımı boşlukta hıssettıgım ıcın benıde bırısı sevsın dıye esıme saldırıyorum belkıde yerlı yersız.aılem ablalarım benı sevdıgıne emınım ama ben bıraz kocacı bır bayanım ıstıyorumkı en cok esım sevsın o tutsun benı.esım ılk esınede aynısını yapmış sımdı duyuyorum bunları.ogul baba bır olmuşlar yerı gelmıs anneye kılıç cekmısler.benlık degıl aslında.baska bırısıde gelseydı bu cemberın ıcıne gıremezdı.benım gıbı dışarıda kalırdı.onun ıcın dıyorum.benı bu çukurdan sadece bebegım çıkarır sevgımı ılgımı ona verırım esımın ustunede daha fazla gıtmem.maddı olarak ıyı durumdayız.ama o kadar cok kendımı bırakıyorumkı ne sacımı ne elımı ne ayağıma bakıyorum.elımde olan bısey degıl.sankı dünya duruyor benım ıcın.ay sızın ıcınızıde karattım

evet ben eskıden asla böyle kotu nıyet dusunmezdım karıncayı bıle severdim.sımdı bazan ole kotu dusunceler gırıyorkı beynime kıskançlık kotuluk haset.kendımı tanıyamıyorum.ama bılıyorumkı benı bu dusuncelere ıten bıseyler var.ve hatta dıyorumkı benım yerımde başka bır kadın olsaydı eger ben gıbı dusunurmuydu

Sende gelişme var mı arkadaşım?

Lazer bu kistlere el atmadı mıki? Yok mu meremden kurtulma yolu?

Geçen sene ilk dr gittiğimde sınıra yakındı, bir ilaç vermişti gün aşırı yarım kullanacaksın demişti, ilacın prpktrnü okuduğumda moralim bozulup stese girmiştim, sonucunda birazcık düşürmüştü, süt hormonu imiş, zamznla da düştü, yükseği yumurta gelişimini engelliyormuş, aret by de iken etkilemeden folükül oluşmuşsa semra hn da da oluşur, fazla dert edersen olumsuz etkisini yaşarsın....

aslinda degerleri cok kotu degil canim benim.. sen biraz yumurta kaliteni arttirirsan kolayca tutunur.. erkek infertilitesinde tutunmasi icin en onemli faktor kadin yumurtasinin kalitesi ne yazikki.. tum doktorlarim ayni seyi dedi.. konusursun imsi uygulatirsin cunku sizin sayinizdakilerr imsi yapmiyorlar genelde.. birde klasik tupmu yaptiriyorsunuz micro enjeksiyonmu cnm onada dikkat edin sayi 20 milyon civari olunca klasik tup yapiyorlar aslinda en sagliklisi imsili micro enjeksiyon.. bizde son durum soyle ne yazikki sayi 200.000 bin hareket %10 ve benimde heryerim dokuluyor biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…