Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm embriyonun tutunmasinida etkiliyor yaziyor bazi yerlerde 2220 de ona degindi.. bakalim insallah dusmus cikar yoksa ilac verir sanirim doktor..cok sagol..

Dertleşip içimizi döküp atıyoruz olumsuzlukları rahat ol arkadasım

Merhaba, öncelikle 'doğurmayınca eksik kalınıyor' düşünceni yeniden değerlendirsen, bence annelik ile tamamlanma toplumsal yargı, kader kısmette var ise Yaradan hakkımızda hayırlı ise emanetini gönderir, sen de emanetsin-olduğunla değerlisin, sen olmasan kocan halini düşünebiliyor mu? Sonuçta gideceğimiz yer farklı mı? Çocuğu olan da gidecek olmayan da. Sen değerlisin, önce kendin inan.....

ben kullandım canım. fsh değerim yüksekti onu dengelemek için almıştım işe yaradı bende 20 küsür olan fsh ilaçtan sonra 6.8 e düşmüştü...sende de problem fsh mıydı?

Hayır cm, ellerinden öper gitmek bilmeyen her ay büyüyen nur topu bir kist var.....

Bence sana öyle geliyordur. Bizim bu hormonlarımız bizi mahvediyor.kocaları çekiştirmişken.Ben bu evliliğe
kızımı getirdim.Onunda evlenmeden önce köpeği vardı onu getirdi.Biliyormusunuz, bazen köpeği kıskanıyorum.Nasıl ona böyle sefkatli sevgi dolu davranıyorsun diye.... Erkeklermi tuhaf bizmi anlamadım.....bizler galiba sinirlenince çok kötü düşünceli oluyoruz. Ben şahsen, eşimi çok seviyorum, ama kızıncada nefretimde bi o kadar çok oluyo.Tehlikeli bir durum...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba, aynı şeyleri düşünüyoruz... Benim ilk yumurta toplamada işleminde, iğnelerle 2 folükülden 1 yumurta sonra ilaç istedim klomenle 3folükül oluştu, yani az uyarıcı ile iyi sonuç alınabiliyor...

:)) bende seviyorum ama kizinca icimde ani nefretler olusturup bosanma durumunda neler yapacagimi dusunuyorum.. en bastada herseyi alip kibrisa gidip sperm bankasindan donasyon yaptirmayi dusunuyorum..sonrada sacmaladim yine diyerek bunlari unutup yine seviyorum:)) anlik hersey

Alemsin Ensu cum yaaa bence hepimiz şu öfkelerimizi hezeyanlarımızı bi kenara bırakalım bebişlere konsantre olup tablomuzu kızartalım hedef belli yolumuza engelleri koydurmayalım ...

Arkadaslar ben Önce histereskopi olmaya karar verdim dr bana adetten sonra gel yapalım dedı hıstereskopıden sonra ıyılesme süreci die bişi var mı ? Yoksa rahım normal fonksıyonlarına (yumurtlamaya) devam ediyormu ?

Alemsin Ensu cum yaaa bence hepimiz şu öfkelerimizi hezeyanlarımızı bi kenara bırakalım bebişlere konsantre olup tablomuzu kızartalım hedef belli yolumuza engelleri koydurmayalım ...

:)) cnm birde kibrista yasarim geri donmem diyorum.. annem uzuntuden kahrolur ona kiyamam..histereskopide herhangi birsey cikmazsa ve mudahale gerekmezse bekleme suresine gerek yok canim...

Kizlar herkese selam

Oncelikle ; Belki, Zonak canlarim her ne olursa olusun su an kendiniz icin cirpiniyosunuz hep pozitif lutfen eskiyi unutun Az cok herkes ayni seyleri bir arti bir eksi yasiyo birde buna cevrenin baskisi eklenince zaten maralman cokuguz dahada dibe vurnanin anli yok ah su kocalar ,kocalar
Kadin olup bizim cektigimizin ceyregini cekemezler aslinda ama iste hep ayni yilmak yok kizlar biz istediginiz mündetce anne olma istegini hic kimse sizden alamaz BELKI öyle böyle tedavi olmani engeliyemez canim buna kul olarak haki yok onun var senin niye olmasin yaaa olcak canlarim hersey inacla istemekle umudumuzu kaybetme gibi bir luksumuz yok hadi bakem topige bir pozitiflik gelsin bakin bana sua gizli gizli size yaziyorum iskence bu yaa bazen yaziyorum tam yolucam iceri giriyi yada sen napiyon yine orda deyince hepsi siliniyo tabiki bununla kiyaslamiyorumda herkeste var yani bir dert der olnasa niye 40yasinda evlenelim bu yastan sonra cocuk derdine duselim 28 yasinda tanidim esimi 40 evlendik
AYY Neyse pozitif kizlar sabir hersey yoluna gircek Allah yardimcimiz olsun iyi aksamlar herkese

Sinirli ve nefret dolu olunca kadın, korkuyor erkekler aslında, ama yiğitliğe bişey sürmüyorlar... Bizde yuttukya...

:)) cnm birde kibrista yasarim geri donmem diyorum.. annem uzuntuden kahrolur ona kiyamam..histereskopide herhangi birsey cikmazsa ve mudahale gerekmezse bekleme suresine gerek yok canim...

Valla biz de çareler tükenmiyor beyler ayağını denk alsın....:))))histereskopıyıde adetten sonra gel dedi gdim bi baksınlar ne var ne yok senin hist ve lap ayın dordumuydu altısımıydı?

Ahahahaaaahaaaa gizli gizli yazma hikayen güldürdü yaaa sen çok yaşa emi....haydı kızlarrrr yaşasın pozitivizm!!!!

Valla biz de çareler tükenmiyor beyler ayağını denk alsın....:))))histereskopıyıde adetten sonra gel dedi gdim bi baksınlar ne var ne yok senin hist ve lap ayın dordumuydu altısımıydı?

sahi sana histereskopiyi kim dedi cnm doktormu.. neden gerek gormus.. bende gerek yok dediler sadece cok basarisiz denemem var o sebepten yapilacak ama bakarsin birseyde cikabilir.. dordunde gidecegim operasyonlara ama ucundede nur hanimla tanismaya gidecegim..

Evet ya, bencede pozitif olalım. Bizde evde bu aralar mesafeliyizya,hemen atladım konuya. Kısmetse yarın yeni bir gün, yeni heycanlar mutluluklar bizi bekler olsun.Herkese iyi geceler.

İki kimyasal gebelik olunca bir bakılsın içimiz rahat etsin niye tutunmuyo dedi(bahsettiğm aile dr umuz Tahsin amca)aynı zamanda Eski dr um Nuri bey de önermişti.ben de bi zararı yok yaptırıyım dedım tedavıye baslamadan önce ...dolayısıyla benım tedavı temmuzda başlar diyorum eğer aksilik olmazsa..bi yandanda düşünüyorum acaba öngörüşmeye gdip Nur hn ve smra hnm dan bi fikir alıp onlar evet lazım derse yaptırsam yok gerek yoksa vazgecsemmi bılemedim yaa kac gundur bi öyle diyorum bi böyle diyorum ....

:)) canım bizdede eşim yine ne yazıyorsun oraya diyor, burası psikolojimi bozarmış sanki çok sağlamda.. dün bu konuda biraz tartıştık.. bu akşam dışardayken habire cepten buraya yazıyordum baktım ilk kez hiç sesi çıkmadı.. bazen tepki vermek gerekli galiba:))
çok öpüyorummmm senin geldiğin ortamda pozitiflik hemen geliyor:))

canım benimm karışmak gibi olmasın ama bazen kendine bakmakta iyidir.. psikolojin düzelir kafan dağılır.. ben bu negatiften çıkar çıkmaz saçımı boyatmaya, epilasyona, ağdaya, alış verişe koştum... eşime kalsa gitme ne gerek var der onu asla dinleyemem..
hem madem eşinin maddi durumu müsait harca gitsin boşver şimdi harcamayıp nezaman harcayacağızki.. sen harcamazsan oğlu harcayacak..
hem sen bakımlı hayat dolu kendine bakan biri olursan eşinde hemen bebek yapmaya çalışır seni kaybetmekten korkar:))

Canlarım, eşlerin tedavi sırasında sergiledikleri davranışlar sanırım hep aynı..Bizler hem bedenen hem ruhen ne zorluklarla, acılarla mücadele ediyoruz malesef anlayamıyorlar.. Ama doğa kanunu, annelik güdüsünden olsa gerek çocuk söz konusu olunca biz kadınlar her zaman onlardan daha mücadeleci, güçlü ve dayanıklıyız... Yılmak yok yola devammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…