- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.101
Geçen sene ilk dr gittiğimde sınıra yakındı, bir ilaç vermişti gün aşırı yarım kullanacaksın demişti, ilacın prpktrnü okuduğumda moralim bozulup stese girmiştim, sonucunda birazcık düşürmüştü, süt hormonu imiş, zamznla da düştü, yükseği yumurta gelişimini engelliyormuş, aret by de iken etkilemeden folükül oluşmuşsa semra hn da da oluşur, fazla dert edersen olumsuz etkisini yaşarsın....
haklılık payın var.cok aşırı ınat esım.dedıgım gıbı kendımı boşlukta hıssettıgım ıcın benıde bırısı sevsın dıye esıme saldırıyorum belkıde yerlı yersız.aılem ablalarım benı sevdıgıne emınım ama ben bıraz kocacı bır bayanım ıstıyorumkı en cok esım sevsın o tutsun benı.esım ılk esınede aynısını yapmış sımdı duyuyorum bunları.ogul baba bır olmuşlar yerı gelmıs anneye kılıç cekmısler.benlık degıl aslında.baska bırısıde gelseydı bu cemberın ıcıne gıremezdı.benım gıbı dışarıda kalırdı.onun ıcın dıyorum.benı bu çukurdan sadece bebegım çıkarır sevgımı ılgımı ona verırım esımın ustunede daha fazla gıtmem.maddı olarak ıyı durumdayız.ama o kadar cok kendımı bırakıyorumkı ne sacımı ne elımı ne ayağıma bakıyorum.elımde olan bısey degıl.sankı dünya duruyor benım ıcın.ay sızın ıcınızıde karattım
belkı banada dıyceksınızkı bu caresızlıgın mutsuzluğun ıcınde bebegın ne ısı var.sımdı eskısı kadar karanlık degıl gunlerım.sadece bılıyorumkı anne olursam tam olacağım .eksıklıklerım gıdecek.benıde tam anlamıyla seven bırısı olacak ve benımde sevdıgım.ama olmaz ısede vardır bır hayır dıyecegım.
ben kullandım canım. fsh değerim yüksekti onu dengelemek için almıştım işe yaradı bende 20 küsür olan fsh ilaçtan sonra 6.8 e düşmüştü...sende de problem fsh mıydı?
evet ben eskıden asla böyle kotu nıyet dusunmezdım karıncayı bıle severdim.sımdı bazan ole kotu dusunceler gırıyorkı beynime kıskançlık kotuluk haset.kendımı tanıyamıyorum.ama bılıyorumkı benı bu dusuncelere ıten bıseyler var.ve hatta dıyorumkı benım yerımde başka bır kadın olsaydı eger ben gıbı dusunurmuydu
Arkadaşlar selam, ben fazla yazışamıyorum sizinle ama günlük gelişmelerin takibindeyim. Hepimiz burada bir aile olduk.Hepinizi merakla takip ediyorum. Ben geçen ay başarısız denemelerden sonra fazla ilaç kullanmadan yumurta biriktirmeye karar verdim. Bunu doktoruma da söyledim tamam naturel siklus tedavisi uygulayalım dedi. Geçen ay 3 günlük iğne takviyesiyle tek yumurtam döllendi ve şu an 1 dondurulmuşum var. Bu ay ise tedaviye başladım çarşamba günü doktora gittim 3 yumurta var gelişmesini destekleyelim dedi, hemşirelere yönlendirdi beni ve bana 5 günlük iğne tedavisi vereceklerini söyledi bende hayır ben fazla iğne kullanmak istemiyorum 5 gün çok fazla dedim, doktora sordu tamam kendisi bilir pazartesi tekrar gelsin bakalım demiş.Bende tamam dedim. Çünkü benim daha önceki tedavilerimde hep 3-4 yumurta oluyor sadece birisi gelişiyordu.Fazla iğnenin döllenmeyi engellediğine inanıyorum.Hemde benim gibi tedaviye hiç ara vermeyen birisi için bu kadar iğnenin vücuduma zararlı olacağına inanıyorum.. Zaten fazlasıyla kilo aldım.. Artı her tedavide 1.000-1500TL iğne parası... İnşallah pişman olmam. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum, yumurta geliştimi, çatladımı korkusuda var tabiki. Ama başarılı olursa bu şekilde az masrafla bayağı bir yumurta biriktirebiliriz diye düşünüyorum..
Bence sana öyle geliyordur. Bizim bu hormonlarımız bizi mahvediyor.kocaları çekiştirmişken.Ben bu evliliğe
kızımı getirdim.Onunda evlenmeden önce köpeği vardı onu getirdi.Biliyormusunuz, bazen köpeği kıskanıyorum.Nasıl ona böyle sefkatli sevgi dolu davranıyorsun diye.... Erkeklermi tuhaf bizmi anlamadım.....bizler galiba sinirlenince çok kötü düşünceli oluyoruz. Ben şahsen, eşimi çok seviyorum, ama kızıncada nefretimde bi o kadar çok oluyo.Tehlikeli bir durum...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
:)) bende seviyorum ama kizinca icimde ani nefretler olusturup bosanma durumunda neler yapacagimi dusunuyorum.. en bastada herseyi alip kibrisa gidip sperm bankasindan donasyon yaptirmayi dusunuyorum..sonrada sacmaladim yine diyerek bunlari unutup yine seviyorum:)) anlik hersey
Alemsin Ensu cum yaaa bence hepimiz şu öfkelerimizi hezeyanlarımızı bi kenara bırakalım bebişlere konsantre olup tablomuzu kızartalım hedef belli yolumuza engelleri koydurmayalım ...
:)) bende seviyorum ama kizinca icimde ani nefretler olusturup bosanma durumunda neler yapacagimi dusunuyorum.. en bastada herseyi alip kibrisa gidip sperm bankasindan donasyon yaptirmayi dusunuyorum..sonrada sacmaladim yine diyerek bunlari unutup yine seviyorum:)) anlik hersey
:)) cnm birde kibrista yasarim geri donmem diyorum.. annem uzuntuden kahrolur ona kiyamam..histereskopide herhangi birsey cikmazsa ve mudahale gerekmezse bekleme suresine gerek yok canim...
Ahahahaaaahaaaa gizli gizli yazma hikayen güldürdü yaaa sen çok yaşa emi....haydı kızlarrrr yaşasın pozitivizm!!!!Kizlar herkese selam
Oncelikle ; Belki, Zonak canlarim her ne olursa olusun su an kendiniz icin cirpiniyosunuz hep pozitif lutfen eskiyi unutun Az cok herkes ayni seyleri bir arti bir eksi yasiyo birde buna cevrenin baskisi eklenince zaten maralman cokuguz dahada dibe vurnanin anli yok ah su kocalar ,kocalar
Kadin olup bizim cektigimizin ceyregini cekemezler aslinda ama iste hep ayni yilmak yok kizlar biz istediginiz mündetce anne olma istegini hic kimse sizden alamaz BELKI öyle böyle tedavi olmani engeliyemez canim buna kul olarak haki yok onun var senin niye olmasin yaaa olcak canlarim hersey inacla istemekle umudumuzu kaybetme gibi bir luksumuz yok hadi bakem topige bir pozitiflik gelsin bakin bana sua gizli gizli size yaziyorum iskence bu yaa bazen yaziyorum tam yolucam iceri giriyi yada sen napiyon yine orda deyince hepsi siliniyo tabiki bununla kiyaslamiyorumda herkeste var yani bir dert der olnasa niye 40yasinda evlenelim bu yastan sonra cocuk derdine duselim 28 yasinda tanidim esimi 40 evlendik
AYY Neyse pozitif kizlar sabir hersey yoluna gircek Allah yardimcimiz olsun iyi aksamlar herkese
Valla biz de çareler tükenmiyor beyler ayağını denk alsın....:))))histereskopıyıde adetten sonra gel dedi gdim bi baksınlar ne var ne yok senin hist ve lap ayın dordumuydu altısımıydı?
sahi sana histereskopiyi kim dedi cnm doktormu.. neden gerek gormus.. bende gerek yok dediler sadece cok basarisiz denemem var o sebepten yapilacak ama bakarsin birseyde cikabilir.. dordunde gidecegim operasyonlara ama ucundede nur hanimla tanismaya gidecegim..
Kizlar herkese selam
Oncelikle ; Belki, Zonak canlarim her ne olursa olusun su an kendiniz icin cirpiniyosunuz hep pozitif lutfen eskiyi unutun Az cok herkes ayni seyleri bir arti bir eksi yasiyo birde buna cevrenin baskisi eklenince zaten maralman cokuguz dahada dibe vurnanin anli yok ah su kocalar ,kocalar
Kadin olup bizim cektigimizin ceyregini cekemezler aslinda ama iste hep ayni yilmak yok kizlar biz istediginiz mündetce anne olma istegini hic kimse sizden alamaz BELKI öyle böyle tedavi olmani engeliyemez canim buna kul olarak haki yok onun var senin niye olmasin yaaa olcak canlarim hersey inacla istemekle umudumuzu kaybetme gibi bir luksumuz yok hadi bakem topige bir pozitiflik gelsin bakin bana sua gizli gizli size yaziyorum iskence bu yaa bazen yaziyorum tam yolucam iceri giriyi yada sen napiyon yine orda deyince hepsi siliniyo tabiki bununla kiyaslamiyorumda herkeste var yani bir dert der olnasa niye 40yasinda evlenelim bu yastan sonra cocuk derdine duselim 28 yasinda tanidim esimi 40 evlendik
AYY Neyse pozitif kizlar sabir hersey yoluna gircek Allah yardimcimiz olsun iyi aksamlar herkese
haklılık payın var.cok aşırı ınat esım.dedıgım gıbı kendımı boşlukta hıssettıgım ıcın benıde bırısı sevsın dıye esıme saldırıyorum belkıde yerlı yersız.aılem ablalarım benı sevdıgıne emınım ama ben bıraz kocacı bır bayanım ıstıyorumkı en cok esım sevsın o tutsun benı.esım ılk esınede aynısını yapmış sımdı duyuyorum bunları.ogul baba bır olmuşlar yerı gelmıs anneye kılıç cekmısler.benlık degıl aslında.baska bırısıde gelseydı bu cemberın ıcıne gıremezdı.benım gıbı dışarıda kalırdı.onun ıcın dıyorum.benı bu çukurdan sadece bebegım çıkarır sevgımı ılgımı ona verırım esımın ustunede daha fazla gıtmem.maddı olarak ıyı durumdayız.ama o kadar cok kendımı bırakıyorumkı ne sacımı ne elımı ne ayağıma bakıyorum.elımde olan bısey degıl.sankı dünya duruyor benım ıcın.ay sızın ıcınızıde karattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?