- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.121
İki kimyasal gebelik olunca bir bakılsın içimiz rahat etsin niye tutunmuyo dedi(bahsettiğm aile dr umuz Tahsin amca)aynı zamanda Eski dr um Nuri bey de önermişti.ben de bi zararı yok yaptırıyım dedım tedavıye baslamadan önce ...dolayısıyla benım tedavı temmuzda başlar diyorum eğer aksilik olmazsa..bi yandanda düşünüyorum acaba öngörüşmeye gdip Nur hn ve smra hnm dan bi fikir alıp onlar evet lazım derse yaptırsam yok gerek yoksa vazgecsemmi bılemedim yaa kac gundur bi öyle diyorum bi böyle diyorum ....
canım benim mutlaka ön görüşmene git bence çünkü herkezde farklı şeyleri görüp araştırabiliyorlar bir takım testler istiyorlar yada şu ilacı kullan öyle gel diyorlar.. ben bu güne kadarki tüm tedavilerimde ön görüşme mutlaka yaptım.. zaten ön görüşme ücreti Memorialda tüp tedavisinden düşülüyorda ne kaybın olacakki..
histereskopiyi nerede yaptıracaksın.
Ya evet aslında öngörüşmeye gidip öyle hareket etmem daha mantıklı sanırsam saol Ensu cum yaptır derlerse yaptırırım artık Tahsin amca nerde yapalım derse orda ona yaptırıcam ya da belki Nur hanıma ....bi görüşüp önce güvenmem lazım onlara yaptırabilmem için..o zaman yenı plan once öngörüşme ki ayın 16 sında sonra istenilen doğrultusunda hareket ve inşallh temmuzda deneme
cnm one ceksene gorusmeni zorla araya sokuyorlar mutlaka filmimi gosterecegim tedavi oncesi de..
Lazer bu kistlere el atmadı mıki? Yok mu meremden kurtulma yolu?
haklılık payın var.cok aşırı ınat esım.dedıgım gıbı kendımı boşlukta hıssettıgım ıcın benıde bırısı sevsın dıye esıme saldırıyorum belkıde yerlı yersız.aılem ablalarım benı sevdıgıne emınım ama ben bıraz kocacı bır bayanım ıstıyorumkı en cok esım sevsın o tutsun benı.esım ılk esınede aynısını yapmış sımdı duyuyorum bunları.ogul baba bır olmuşlar yerı gelmıs anneye kılıç cekmısler.benlık degıl aslında.baska bırısıde gelseydı bu cemberın ıcıne gıremezdı.benım gıbı dışarıda kalırdı.onun ıcın dıyorum.benı bu çukurdan sadece bebegım çıkarır sevgımı ılgımı ona verırım esımın ustunede daha fazla gıtmem.maddı olarak ıyı durumdayız.ama o kadar cok kendımı bırakıyorumkı ne sacımı ne elımı ne ayağıma bakıyorum.elımde olan bısey degıl.sankı dünya duruyor benım ıcın.ay sızın ıcınızıde karattım
canım benimm karışmak gibi olmasın ama bazen kendine bakmakta iyidir.. psikolojin düzelir kafan dağılır.. ben bu negatiften çıkar çıkmaz saçımı boyatmaya, epilasyona, ağdaya, alış verişe koştum... eşime kalsa gitme ne gerek var der onu asla dinleyemem..
hem madem eşinin maddi durumu müsait harca gitsin boşver şimdi harcamayıp nezaman harcayacağızki.. sen harcamazsan oğlu harcayacak..
hem sen bakımlı hayat dolu kendine bakan biri olursan eşinde hemen bebek yapmaya çalışır seni kaybetmekten korkar:))
Bende az degilim yaa adam girmicen o sayfaya diyo sayfayibile taniyo ben yine burda oldum olasa yasak olayini sevem ensunun dedigi gibi piskolojimizi bozuyomusuz olmayan piskolaji iste ben bile guluyorun halime birde yazdigimi bilse abooo yandim benAhahahaaaahaaaa gizli gizli yazma hikayen güldürdü yaaa sen çok yaşa emi....haydı kızlarrrr yaşasın pozitivizm!!!!
:)) bende seviyorum ama kizinca icimde ani nefretler olusturup bosanma durumunda neler yapacagimi dusunuyorum.. en bastada herseyi alip kibrisa gidip sperm bankasindan donasyon yaptirmayi dusunuyorum..sonrada sacmaladim yine diyerek bunlari unutup yine seviyorum:)) anlik hersey
Sen kaptır koyver gitsin lafım kocalara ...onlar cok efelenmesinler hheeyyyttttt yoksa bize her yol mübah eheheheheheheeeee
Arkadaslar ben Önce histereskopi olmaya karar verdim dr bana adetten sonra gel yapalım dedı hıstereskopıden sonra ıyılesme süreci die bişi var mı ? Yoksa rahım normal fonksıyonlarına (yumurtlamaya) devam ediyormu ?
Kizlar herkese selam
Oncelikle ; Belki, Zonak canlarim her ne olursa olusun su an kendiniz icin cirpiniyosunuz hep pozitif lutfen eskiyi unutun Az cok herkes ayni seyleri bir arti bir eksi yasiyo birde buna cevrenin baskisi eklenince zaten maralman cokuguz dahada dibe vurnanin anli yok ah su kocalar ,kocalar
Kadin olup bizim cektigimizin ceyregini cekemezler aslinda ama iste hep ayni yilmak yok kizlar biz istediginiz mündetce anne olma istegini hic kimse sizden alamaz BELKI öyle böyle tedavi olmani engeliyemez canim buna kul olarak haki yok onun var senin niye olmasin yaaa olcak canlarim hersey inacla istemekle umudumuzu kaybetme gibi bir luksumuz yok hadi bakem topige bir pozitiflik gelsin bakin bana sua gizli gizli size yaziyorum iskence bu yaa bazen yaziyorum tam yolucam iceri giriyi yada sen napiyon yine orda deyince hepsi siliniyo tabiki bununla kiyaslamiyorumda herkeste var yani bir dert der olnasa niye 40yasinda evlenelim bu yastan sonra cocuk derdine duselim 28 yasinda tanidim esimi 40 evlendik
AYY Neyse pozitif kizlar sabir hersey yoluna gircek Allah yardimcimiz olsun iyi aksamlar herkese
Hayırlı olsun şimdiden. Endişe edecek bir şey yok. Ben 25 ocak' ta oldum, 16 Şubatta adetin 3. günü 2 folikül vardı. Belki bir iki gün kanaman olabilir, o da normal. Adet düzenim bile değişmedi.
Sinirli ve nefret dolu olunca kadın, korkuyor erkekler aslında, ama yiğitliğe bişey sürmüyorlar... Bizde yuttukya...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İki kimyasal gebelik olunca bir bakılsın içimiz rahat etsin niye tutunmuyo dedi(bahsettiğm aile dr umuz Tahsin amca)aynı zamanda Eski dr um Nuri bey de önermişti.ben de bi zararı yok yaptırıyım dedım tedavıye baslamadan önce ...dolayısıyla benım tedavı temmuzda başlar diyorum eğer aksilik olmazsa..bi yandanda düşünüyorum acaba öngörüşmeye gdip Nur hn ve smra hnm dan bi fikir alıp onlar evet lazım derse yaptırsam yok gerek yoksa vazgecsemmi bılemedim yaa kac gundur bi öyle diyorum bi böyle diyorum ....
Ohh misss iyileşme süreci olmaması ıyı bı de onu beklemek ıstemezdım ve tabii ki dolayısıyla tedavıye ara vermeyı...inşllh bişicikte cıkmaz da devam edebilirız denemeye ...
Sende gelişme var mı arkadaşım?
canım ben bu testi şubatta rapor çıkartırken Süleymaniye Devlet hastanesi istemişti yaptırmıştım ama orada tedavi olmadım biliyorsun.. Aret beye sordum önemli değil dedi.. iki tedavimi böyle yüksek olarak geçirdim.
Semra hanım yüksekliğe dikatimi çekti bunu düşürmeliyiz ama önce bi test al bakalım ne durumda dedi.. ilk tedten bu yana beş ay geçmişya ondan.. şimdi bir kaç güne kadar yeni testim çıkacak bakalım ne çıkacak.. bende internette araştırdım önemli bir hormonmuş.. gebeliği etkiliyormuş ne yazıkki.. embriyo tutunmasınıda..
Oturma odanın duvarları sarı tonlarında mı?
Bende perde ve polip vardı, histeroskopide alındı. İnşallah su gibi bir tedavi sürecin olur, sonunda da bebeklerine kavuşursun. İkiz hatta üçüz olsunlar da kocaya sataşacak enerjin kalmasın inşallah
Aminnnnnnnn ağzından bal damlayan arkadaşımmmmm sana da bu msjı okuyan herkesedevaynı temennılerde bulunuyorum ama önce sana
Yok sarı değil bildiğin beyaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?