Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aldım kağıt kalemi elime yazmaya başladım :) cok teşekkurrr ve hepimizin hakkında hayırlısııı AMİN...

bend e oyle düşünüyorum .cocugu olan bayanlar hak hukuk herseye layık olmayanlar dıs kapımı.gercı 1 cı evlılıgım olsa yınede bılmıyorum karsımdakı bole dusunrmuydu.2 evlılık dıye belkı bırde çocuk olmayınca.ama çocuğunda olamamaı benden dolayı degıl

benım en son 1 a kalıte -1 de b kalıte ebrıo transfer edıldı.yıne tutunmadı rezerve dusuk ama kalıtelı.yumurtalarım.mıcro yapılıyor.yanı yumurta ıcıne enjekte edılıyor spermler mıcro bu ıse.yumurta ıle basbasa bırakılmıyor.ims memorıalde yaptılar sanırım ole dedıler gercı kagıdada bakmadım amaçben pek sorgulayan bır tıp degılım aslında.onlara guvendım.pekte sızler kadar bılgılı degılım.

senın bu yazının bellı kısımlarını makaslayıp faacebok baslıgıma koydum.yanı o kadar guzel

canım benimde sorgulamasız tedavilerim çok var.. 6. tedaviye kadar kk nede girmiyordum doktor ne derse eyvallah derdim. sende ellerinden geleni yapmışlar tutunması gerek aslında eşinin değerleri iyi sendede sorun yok. tatil döneminde yaptırıyorsunya çokmu yoruyorsun acaba kendini canım gezmeler misavirlikler derken..
neyse inşallah bu yazki tutacak hayatım tedavi olmak için elinden ne geliyorsa yapmanı diliyorum.. çok öpüyorum

yaa haklısın canımm biraz vücut dinlenmiş olur. çok geçmiş olsun.

Bana kalsa bu ay gdecektım ama memorıal dan boyle dedıler bazısı bır ay diyo bazısı uc ay dıyor bazısı hemn dıyor ama en ıyısı en az bı ay ara ...üç ay bekleyecek vaktım yok ...bekle beni Ensuuu peşinden geliyorumm...

bazı arkadaşlar adetli yapılıyor diyor bazısı adetsizde yaptırdık diyor.. benim ilk iki testim adetliydi son testim adetsiz oldu bakalım ne çıkacak canım.. değerim 28,50 di.. bi anormallik hissetmiştim zaten inşallah düşmüştür.. yarın cerrahpaşadan randevu aldım trombofili paneli testini yaptırmaya çalışacağım. canım ben bebek fikrini hiçmi hiç takıntı etmeden ilk 5 tedavimi geçirdim.. gezer tozar hayatıma devam eder işime ağırlık verirdim.. oturup bebek tedavisi görüyorum diye üzülmezdim bile eninde sonunda birinde tutar derdim.. altı ayda bir gider tedavimi olurdum tutmazsa hemen işe geri dönerdim işyerindede aklıma bile gelmezdi.. ama ben bu konunun takıntı yapmamayla ilgili olduğuna hiçmi hiç inanmayanlardanım.. aklımı boşalttım bu konuyu unuttum diye eşimin sperm değerlerimi düzeldi yada benim yumurta kalitemmi arttı sanki.. yada tüpümdeki yapışıklıkmı ortadan kalktı..

Yok öyle düşünmee cocugun olmamadı degıl zanorkun dedığı gibi suçluluk psikolojisi..onu kurtarmaya kapamaya çalısıo senınkı aklınca Allah sanada en kısa zamanda nasıp eder inşallh zamana ve Allaha bırak elinden geleni yap dua et bol bol...

canımm ama bence sen beni beklemelisin benim laparaskopi histereskopi derken temmuzu ağustosu bulacak tedavi olmam:)) bana kalsa bende mayısın adetimle tedavi olmaya koşmuştumda semra hn dur bakalım dedi.. biliyorsun mayıs 16 sındada negatifi görmüştüm.. dört gün sonra tekrar başlayacaktım:))

ne kadar ıyı arkadaşlarsınız sızler.kımse kımseyı bu kada ıyı anlayamaz.tabıkı ablamda oyle dıyor.kıme kalıcak dıyor.ıste böyle mutsuz olunca kendımı bırakıyorum.bıde burda yurt dışında çevrem yok bır tek ablam var.onun 3 cocugu var .yanı tek basına gazmış olsam nerelere gıdecegım.pek ortam yok yanı bana gore .kapalı bır bayanda degılım esımde oyle kısıtlamaz. dedıgın gıbı bıraz kendımı toparlamalıyım aslında

bence sen güzel roman yazarsın.sızın her bırınızden bırseyler alıyorum.sayenızde hayata daha olumlu bakmaya gayret gosterıyorumıyıkı varsınız

hep sımdıye dek 3 aylarda geldık oraya .transferden 3 gun sonra uçakla gerı donduk.dayımda kalıyorum ben cok ıyı ınsanlr.esım sperm verme gunu gelıp transferın 3 gunu gerı donuyoruz.bakalım bu geldıgımızde nasıl olacak.yormuyorum aslında.nasıp tutnmadı hıc

canım bizde Türkiyedeyiz ama durumlarımız çokda farklı değil.. 2220 de aynı şekilde, bende aynı şekildeyim.. tüm arkadaşlarımı iş hayatımdan edinmişim işe ara verdim hepsi yoğun çalışıyor hiçbirini fazla göremiyorum artık ancak ayda yılda bir toplanırlarsa banada haber veriyorlar.. oturduğum çevrede hiç arkadaşım yok, küçüklükten bu yana aynı semtte oturuyorum evlenincede aynı yerde oturdum ama tüm genç kızlık arkadaşlarım evlenip başka çevrelere taşındı.. onlarla senede bir kez görüşmek çokda birşeyi değiştirmiyor hayatımda yine yalnızım.. annem senede 8-9 ay buradaki evini bırakıp memlekete gider onu aylarca hiç göremem.. ablam ve ikizleri var onlarla geçiriyorum artık tüm zamanlarımı buda bazen sıkıyor.. oturduğum mahalle çok sakin bir yer yani insana kafayı yedirtir çünkü komşuluk ilişkileri hiçmi hiç yok.. çokda farklı hayatlarımız yok aslında.. hemen toparla kendini canım ye iç harca.:)

bence sen güzel roman yazarsın.sızın her bırınızden bırseyler alıyorum.sayenızde hayata daha olumlu bakmaya gayret gosterıyorumıyıkı varsınız

Teşekkür ederim. Bunu söyleyen 4. kişisin bu topikten. Konuyu bulur bulmaz çalışmalara başlıyorum
Şaka bir yana hepimiz bir şeyler öğreniyoruz aslında. Eşimi geçtim, annemle bile konuşamadığım her şeyi burada konuşabiliyorum. Ve bence de iyi ki varsınız... :118:

Aynı donemlerdeyız arkadasım bence bi şekilde yakalıycaz bırbırımızı ...

ah ne güzel nerde yapıyorsun.aynen dedıgın gıbı hamallık yapmanın yanı sıra bırde begenmedık ayakları

Kesinlikle katılıyorum Ensu kızlarrr kendımıze bakalım bu kendımız ve yolda olan bebişlerimiz için ..bız bakımlı oldukca etrafa enerjı yaydıkca onlarıda cekecegız karsımıza herkes kendı ımkanları dahılınde emınım bişeyler yapabılır ..haydı kızlar...zaman enerjı yukseltme zamanı

aynen bende ole duşundum ensu surada en son 2 yıldır kafamı gurcalıyorum.dıger 3 tüpümde hayat lay loy gulumdu bana .kafaya takıp takmamakla bır ılgısı yok dıye düşünenlerden bırıde benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…