- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.141
Sarı renk karasızlık yapıyor ondan sordum. Hoş o kadar ilaçtan sonra ne karar kalır ne muhakeme. En güzeli - hiç uygulayamadığım- yazarak karşılaştırma yöntemi. Listeye başlık atıp, gidip gelip aklına gelenleri, öğrendiklerini yazmak ve sonuca bakmak. Ama ben hep yüreğimi dinliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Aldım kağıt kalemi elime yazmaya başladım :) cok teşekkurrr ve hepimizin hakkında hayırlısııı AMİN...
Tamam belki cocugumuz yok belkı hakıkaten ablanın dediği gibidir ama bir de biz varız adil ve dengeli olmalılar hepsi bu tüm istediğimiz bu bizi de görüp önemsemeleri...lütfen içim kötü vs gbi olumsuz düşünme rabbim bilir en doğru zamanı...sen sadece ümidini kaybetme..
aslinda degerleri cok kotu degil canim benim.. sen biraz yumurta kaliteni arttirirsan kolayca tutunur.. erkek infertilitesinde tutunmasi icin en onemli faktor kadin yumurtasinin kalitesi ne yazikki.. tum doktorlarim ayni seyi dedi.. konusursun imsi uygulatirsin cunku sizin sayinizdakilerr imsi yapmiyorlar genelde.. birde klasik tupmu yaptiriyorsunuz micro enjeksiyonmu cnm onada dikkat edin sayi 20 milyon civari olunca klasik tup yapiyorlar aslinda en sagliklisi imsili micro enjeksiyon.. bizde son durum soyle ne yazikki sayi 200.000 bin hareket %10 ve benimde heryerim dokuluyor biliyorsun..
Merhaba, öncelikle 'doğurmayınca eksik kalınıyor' düşünceni yeniden değerlendirsen, bence annelik ile tamamlanma toplumsal yargı, kader kısmette var ise Yaradan hakkımızda hayırlı ise emanetini gönderir, sen de emanetsin-olduğunla değerlisin, sen olmasan kocan halini düşünebiliyor mu? Sonuçta gideceğimiz yer farklı mı? Çocuğu olan da gidecek olmayan da. Sen değerlisin, önce kendin inan.....
benım en son 1 a kalıte -1 de b kalıte ebrıo transfer edıldı.yıne tutunmadı rezerve dusuk ama kalıtelı.yumurtalarım.mıcro yapılıyor.yanı yumurta ıcıne enjekte edılıyor spermler mıcro bu ıse.yumurta ıle basbasa bırakılmıyor.ims memorıalde yaptılar sanırım ole dedıler gercı kagıdada bakmadım amaçben pek sorgulayan bır tıp degılım aslında.onlara guvendım.pekte sızler kadar bılgılı degılım.
Canım kımyasaldan sonra bır adet gecmesı gereklıymıs o sebebten beklıyorum bıtımıne gore randevu aldım ..(11 mayısta düşük olmuştu =adet)
yaa haklısın canımm biraz vücut dinlenmiş olur. çok geçmiş olsun.
aynen canım bencede gebeliği etkileyen bir hormon...her hormonun gebe kalmada önemli rolleri varr..bugünde o arkadaşımla görüşütm prolokatini yüksek olan ve onun 5 sene çocuk olmamış çok tedaviler olmuş yaş genç olduğu için tüp yada aşılama yapmamış doktoru iğne tedavileri görmüş sadece..ve bütün tedavilere ramen gebe kalamamış işim çok stresliydi dedi işten çıkmış sonra 8 ay tedaviye ara vermiş o zaman hamile kalmış..kızı doğdu 3 sene sonra oğluna hamile kalmış..canım aslında kafada bitiyor herşey bizde bebek fikri o kadar saplantı olmuşki..beynimize hükmedemez olduk..bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz..kafamızdan silebilsek belki herşey kendiliğinden düzene gircek..kafadan silmeyide denedim tedavi olmasam bebeğime kavuşamıycam hisi var ve daha bir panik yapıyorum..Allah yardımcımız olsn canım..şimdi biraz araştırdım prolokatin hormonu 20 üstü anormalmiş..normal değer 15 olaması gerekmiş..
bend e oyle düşünüyorum .cocugu olan bayanlar hak hukuk herseye layık olmayanlar dıs kapımı.gercı 1 cı evlılıgım olsa yınede bılmıyorum karsımdakı bole dusunrmuydu.2 evlılık dıye belkı bırde çocuk olmayınca.ama çocuğunda olamamaı benden dolayı degıl
Bana kalsa bu ay gdecektım ama memorıal dan boyle dedıler bazısı bır ay diyo bazısı uc ay dıyor bazısı hemn dıyor ama en ıyısı en az bı ay ara ...üç ay bekleyecek vaktım yok ...bekle beni Ensuuu peşinden geliyorumm...
canım benimm karışmak gibi olmasın ama bazen kendine bakmakta iyidir.. psikolojin düzelir kafan dağılır.. ben bu negatiften çıkar çıkmaz saçımı boyatmaya, epilasyona, ağdaya, alış verişe koştum... eşime kalsa gitme ne gerek var der onu asla dinleyemem..
hem madem eşinin maddi durumu müsait harca gitsin boşver şimdi harcamayıp nezaman harcayacağızki.. sen harcamazsan oğlu harcayacak..
hem sen bakımlı hayat dolu kendine bakan biri olursan eşinde hemen bebek yapmaya çalışır seni kaybetmekten korkar:))
Sen kendini ne kadar seviyorsun peki? Sevgisizlik bende de yoğun eksiklik. Ama kendimi severim ben. Aynada hep kusurlarımı görür, "içim güzel" der geçerim. Kimsenin kötülüğünü istemem. Kuyruğuma basılmadığı sürece kimseye zarar vermem. Birileri benim sayemde gülerse, o beni mutlu etmeye yeter. Bu kadar da kolay bir kadınım. Belki o yüzden hep dilimde sevgi isteği varsa da, yüreğimde saygı istiyorum. Haklarıma saygı, mutlu olma isteğime saygı, hayallerimi gerçekleştirme çabama saygı... Belki de sevgiyi almak ta vermek te içten gelen bir şey olsa da, saygı duymak yerine getirilmesi gereken bir sorumluluk olduğu için. Amaaan, gece gece coştum yine dalgalanıyorum işte.
Biraz da güzel haberler vereyim. Kedilerimden birisi daha hamile, belki söylemişimdir. Bebeklerin hareketlerini hissedemiyordum ve endişeleniyordum. Bugün baktım kımıl kımıl oynuyorlar içeride, çok sevindim. İnşallah bu kedim sağlıkla doğurur da torun severim biraz
Bir haber daha: Sabah, komşunun balkonunun altında ağlayan bir köpek yavrusu vardı. Sahiplendiler zannedip sevmeye gittim, onların değilmiş. Açık kahverengi, kısa bacaklı, top gibi bir şey. Ve gözler maviBaşına bir şeyler gelmiş belli. Arka bacağının birisi basmıyor. 3 aylık kadar. Pireler, keneler cirit atıyor üstünde. Önce karnını doyurduk, sonra eşim parazit ilacı yaptı. Ayağının durumu pek net değil, eklem şişmiş. İnsanlardan da korkuyor. Doğal olarak içeri aldık. Dışarıda buz gibi bir hava var ve yağmur yağıyor. Bir kutuya eski montumu koyduk, yanına da suyunu. İlaç etkisini gösterdiği için biraz huysuz. Parazitleri ölünce susar. Yarın da bir temiz banyo, mis. İyileşene kadar evde, sonra dışarıda bakacağız. Köpeğim fena kıskandı. Kediler de meraklı meraklı gidip bakıyorlar. Üçü peş peşe bir aşağı bir yukarı. Çok komikler
canım benimde sorgulamasız tedavilerim çok var.. 6. tedaviye kadar kk nede girmiyordum doktor ne derse eyvallah derdim. sende ellerinden geleni yapmışlar tutunması gerek aslında eşinin değerleri iyi sendede sorun yok. tatil döneminde yaptırıyorsunya çokmu yoruyorsun acaba kendini canım gezmeler misavirlikler derken..
neyse inşallah bu yazki tutacak hayatım tedavi olmak için elinden ne geliyorsa yapmanı diliyorum.. çok öpüyorum
ne kadar ıyı arkadaşlarsınız sızler.kımse kımseyı bu kada ıyı anlayamaz.tabıkı ablamda oyle dıyor.kıme kalıcak dıyor.ıste böyle mutsuz olunca kendımı bırakıyorum.bıde burda yurt dışında çevrem yok bır tek ablam var.onun 3 cocugu var .yanı tek basına gazmış olsam nerelere gıdecegım.pek ortam yok yanı bana gore .kapalı bır bayanda degılım esımde oyle kısıtlamaz. dedıgın gıbı bıraz kendımı toparlamalıyım aslında
bence sen güzel roman yazarsın.sızın her bırınızden bırseyler alıyorum.sayenızde hayata daha olumlu bakmaya gayret gosterıyorumıyıkı varsınız
canımm ama bence sen beni beklemelisin benim laparaskopi histereskopi derken temmuzu ağustosu bulacak tedavi olmam:)) bana kalsa bende mayısın adetimle tedavi olmaya koşmuştumda semra hn dur bakalım dedi.. biliyorsun mayıs 16 sındada negatifi görmüştüm.. dört gün sonra tekrar başlayacaktım:))
Hahaha basardim gizli sakli ama basardim yaaa kiz ensu ne cin fikirsin ya haklisin bu konuda harca anacim ya burazda at kenara biriktir azmi kahir cekiyoruz afiyet sekervolsun
Bende az degilim yaa adam girmicen o sayfaya diyo sayfayibile taniyo ben yine burda oldum olasa yasak olayini sevem ensunun dedigi gibi piskolojimizi bozuyomusuz olmayan piskolaji iste ben bile guluyorun halime birde yazdigimi bilse abooo yandim ben
Ben varim yaaa harika bir fikir kizzzlar hahaha bizler deliyiz ya olurmu olur
Kizlar ben yarin bit pazari yapiyorum BELKI Flohmarkt yapiyorum yarin cik gel
yani evde eskileri satmaya gidiyorum ivir zivir sokaga atmaktansa kocama dedim bütün para benim sali kuafofdeyim cok iyi oluyo ya ben biktim artik toplayip turkiyeye kadar tasiyip sonrada acayip laflar isitmekten iyisimi satarim herkese iyi pazarlar öptüm hepinizi pozitif topigin pozitif kizlari kocalarinizla iyi huzurlu bir pazar diliyorum mucuk mucuk
canım bizde Türkiyedeyiz ama durumlarımız çokda farklı değil.. 2220 de aynı şekilde, bende aynı şekildeyim.. tüm arkadaşlarımı iş hayatımdan edinmişim işe ara verdim hepsi yoğun çalışıyor hiçbirini fazla göremiyorum artık ancak ayda yılda bir toplanırlarsa banada haber veriyorlar.. oturduğum çevrede hiç arkadaşım yok, küçüklükten bu yana aynı semtte oturuyorum evlenincede aynı yerde oturdum ama tüm genç kızlık arkadaşlarım evlenip başka çevrelere taşındı.. onlarla senede bir kez görüşmek çokda birşeyi değiştirmiyor hayatımda yine yalnızım.. annem senede 8-9 ay buradaki evini bırakıp memlekete gider onu aylarca hiç göremem.. ablam ve ikizleri var onlarla geçiriyorum artık tüm zamanlarımı buda bazen sıkıyor.. oturduğum mahalle çok sakin bir yer yani insana kafayı yedirtir çünkü komşuluk ilişkileri hiçmi hiç yok.. çokda farklı hayatlarımız yok aslında.. hemen toparla kendini canım ye iç harca.:)
bazı arkadaşlar adetli yapılıyor diyor bazısı adetsizde yaptırdık diyor.. benim ilk iki testim adetliydi son testim adetsiz oldu bakalım ne çıkacak canım.. değerim 28,50 di.. bi anormallik hissetmiştim zaten inşallah düşmüştür.. yarın cerrahpaşadan randevu aldım trombofili paneli testini yaptırmaya çalışacağım. canım ben bebek fikrini hiçmi hiç takıntı etmeden ilk 5 tedavimi geçirdim.. gezer tozar hayatıma devam eder işime ağırlık verirdim.. oturup bebek tedavisi görüyorum diye üzülmezdim bile eninde sonunda birinde tutar derdim.. altı ayda bir gider tedavimi olurdum tutmazsa hemen işe geri dönerdim işyerindede aklıma bile gelmezdi.. ama ben bu konunun takıntı yapmamayla ilgili olduğuna hiçmi hiç inanmayanlardanım.. aklımı boşalttım bu konuyu unuttum diye eşimin sperm değerlerimi düzeldi yada benim yumurta kalitemmi arttı sanki.. yada tüpümdeki yapışıklıkmı ortadan kalktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?