- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.161
canım bizde Türkiyedeyiz ama durumlarımız çokda farklı değil.. 2220 de aynı şekilde, bende aynı şekildeyim.. tüm arkadaşlarımı iş hayatımdan edinmişim işe ara verdim hepsi yoğun çalışıyor hiçbirini fazla göremiyorum artık ancak ayda yılda bir toplanırlarsa banada haber veriyorlar.. oturduğum çevrede hiç arkadaşım yok, küçüklükten bu yana aynı semtte oturuyorum evlenincede aynı yerde oturdum ama tüm genç kızlık arkadaşlarım evlenip başka çevrelere taşındı.. onlarla senede bir kez görüşmek çokda birşeyi değiştirmiyor hayatımda yine yalnızım.. annem senede 8-9 ay buradaki evini bırakıp memlekete gider onu aylarca hiç göremem.. ablam ve ikizleri var onlarla geçiriyorum artık tüm zamanlarımı buda bazen sıkıyor.. oturduğum mahalle çok sakin bir yer yani insana kafayı yedirtir çünkü komşuluk ilişkileri hiçmi hiç yok.. çokda farklı hayatlarımız yok aslında.. hemen toparla kendini canım ye iç harca.:)
canım bizde Türkiyedeyiz ama durumlarımız çokda farklı değil.. 2220 de aynı şekilde, bende aynı şekildeyim.. tüm arkadaşlarımı iş hayatımdan edinmişim işe ara verdim hepsi yoğun çalışıyor hiçbirini fazla göremiyorum artık ancak ayda yılda bir toplanırlarsa banada haber veriyorlar.. oturduğum çevrede hiç arkadaşım yok, küçüklükten bu yana aynı semtte oturuyorum evlenincede aynı yerde oturdum ama tüm genç kızlık arkadaşlarım evlenip başka çevrelere taşındı.. onlarla senede bir kez görüşmek çokda birşeyi değiştirmiyor hayatımda yine yalnızım.. annem senede 8-9 ay buradaki evini bırakıp memlekete gider onu aylarca hiç göremem.. ablam ve ikizleri var onlarla geçiriyorum artık tüm zamanlarımı buda bazen sıkıyor.. oturduğum mahalle çok sakin bir yer yani insana kafayı yedirtir çünkü komşuluk ilişkileri hiçmi hiç yok.. çokda farklı hayatlarımız yok aslında.. hemen toparla kendini canım ye iç harca.:)
evet okudum 2020 yazdıklaırnı.kızkardesım luleburgazda nısanda ordaydım.pekte ıc acıcı bır yer degıl .pazarlarını cok sevdım burda o ımkan yok.ama 2020 oraya 4 beden buyuk.sende oylesın demek asagı yukarı.burasıda ole.her seye heryere esımle gıdıyorum arada bu konular mevzular olsada.yanı açıkçası dıger problemler bır yana onunla gezmeyı sevıyorum.bırde burda turkıyedekı gıbı her ıstedıgını ye her kafaye gır ısı yok.ben ole gordum .acmıla benden daha deneyımlı olsa gerek.baksana bıt pazarını kurmus bıle
Durumlar asağı yukarı aynı bende de komşuluk yokoturdugum yerde zaten görüştüğüm arkadasımda yok hepsi kendı derdınde cocuk vs ayarlayamıyoruz bı turlu iki kızkardesım var biri domuz yenı evli kendı havasında diğeriyle cok sık görüşüyoruz ama onunda bes yasında oğlu var o da zaman zaman cok gorusmemize engel oluyo cocuk okul vs ...annemi hiç sormayın varı yoğu küçük kız kardeş(domuz olan )... Bizleri cok sallamıo açıkcası hanı cevreye karsı tam tersi bi imaj cızsede içte durum bu...o yüzden ne varsa kendimizde var önce kendimizle arkafas olalım isterse kocalar da gelsın istemezlerse biz bebişlerimizle mutlu mesut takılırız...
evet okudum 2020 yazdıklaırnı.kızkardesım luleburgazda nısanda ordaydım.pekte ıc acıcı bır yer degıl .pazarlarını cok sevdım burda o ımkan yok.ama 2020 oraya 4 beden buyuk.sende oylesın demek asagı yukarı.burasıda ole.her seye heryere esımle gıdıyorum arada bu konular mevzular olsada.yanı açıkçası dıger problemler bır yana onunla gezmeyı sevıyorum.bırde burda turkıyedekı gıbı her ıstedıgını ye her kafaye gır ısı yok.ben ole gordum .acmıla benden daha deneyımlı olsa gerek.baksana bıt pazarını kurmus bıle
:)) bulusuruzz bigunn canimm yakinmiyiz acaba ayni yerlerde dolaniyoruz ama.. ne cok konusacakk seyy bulurdukk
Evettt inşallhh ayarlarız bigün ben anadolu yakasındayım olmadı ortak adres memorıal :)
bende avrupanın sınırındayım sanım fatih sultan köprüsünün bitişiğindeyim:))
turk kahvesi icip internetten kendime fal baktirdim, esimde mac izliyor topicte bos nerelerdesiniz kizlar uykumda yok..
afiyet olsun, kahve içip netten nasıl fal baktıyorsun?
turk kahvesi icip internetten kendime fal baktirdim, esimde mac izliyor topicte bos nerelerdesiniz kizlar uykumda yok..
Afıyet olsun ama cok kahve içme :)) ne cıktı falında???
Şahaneeee inşallah alıcaksın karsılığını şöyleee nurtopu gbi bi bebişle....kötülere gerek yok unut gtsin....:)) hayatimda hareketli neseli bir doneme giriyormusum, emeklerimin karsiligini alacakmisim vb gibi seylerr:)) kotuleri yazmadim onlar olmayacak cunku..
Günaydın güzeller...
Günaydın.... Sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu, bebiş haberli bir hafta olması dileğiyle.......
Daha önüne gelmeyen şey için üzülme arkadaşım. Donasyon alternatifine varmak için çok erken. İnşallah güzel bir tedavi programıyla bebeğine kavuşacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?