Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Durumlar asağı yukarı aynı bende de komşuluk yokoturdugum yerde zaten görüştüğüm arkadasımda yok hepsi kendı derdınde cocuk vs ayarlayamıyoruz bı turlu iki kızkardesım var biri domuz yenı evli kendı havasında diğeriyle cok sık görüşüyoruz ama onunda bes yasında oğlu var o da zaman zaman cok gorusmemize engel oluyo cocuk okul vs ...annemi hiç sormayın varı yoğu küçük kız kardeş(domuz olan )... Bizleri cok sallamıo açıkcası hanı cevreye karsı tam tersi bi imaj cızsede içte durum bu...o yüzden ne varsa kendimizde var önce kendimizle arkafas olalım isterse kocalar da gelsın istemezlerse biz bebişlerimizle mutlu mesut takılırız...

evet okudum 2020 yazdıklaırnı.kızkardesım luleburgazda nısanda ordaydım.pekte ıc acıcı bır yer degıl .pazarlarını cok sevdım burda o ımkan yok.ama 2020 oraya 4 beden buyuk.sende oylesın demek asagı yukarı.burasıda ole.her seye heryere esımle gıdıyorum arada bu konular mevzular olsada.yanı açıkçası dıger problemler bır yana onunla gezmeyı sevıyorum.bırde burda turkıyedekı gıbı her ıstedıgını ye her kafaye gır ısı yok.ben ole gordum .acmıla benden daha deneyımlı olsa gerek.baksana bıt pazarını kurmus bıle

Bir dahaki gelişinde haberim olsun, Allah izin verirse buluşalım.
Beden olarak aslında fena değildim ama, burada çok kilo aldım. 40 beden geldim, 44 bedenim şimdi. Ondan büyük görünüyorumdur

:)) bulusuruzz bigunn canimm yakinmiyiz acaba ayni yerlerde dolaniyoruz ama.. ne cok konusacakk seyy bulurdukk

bende esimle dolasiyorum cnm gerci o cok meerakli degil dolasmayada bende alis veris merkezlerine gitme hastaligi var.. nisanliyken hic goturemezdum simdi onuda alistirdim..

Son düzenleme:
turk kahvesi icip internetten kendime fal baktirdim, esimde mac izliyor topicte bos nerelerdesiniz kizlar uykumda yok..

:)) hayatimda hareketli neseli bir doneme giriyormusum, emeklerimin karsiligini alacakmisim vb gibi seylerr:)) kotuleri yazmadim onlar olmayacak cunku..
Şahaneeee inşallah alıcaksın karsılığını şöyleee nurtopu gbi bi bebişle....kötülere gerek yok unut gtsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…