Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

görümcelerin evlenmesi çok iyi olur ama kimseyi beğendikleri yok ki biri 60ına merdiven dayamış öbürü 43 yaşında hem koca derdinden yanıyolar hem kimseyi beğenmiyolar nasıl iş anlamadım anaları 80 yaşında bu saatten sonra kaynanalık yapmaya kalkıyo hepsinden birbirinden beter bunların Allaha havale ediyorum

benim boyumda 1 64 canım aslında çok kısa değilim ama kilom fazla şimdi doğruya doğru inşallah zayıflarım canım yaaaa evde aerobikdemi yapsam acaba :44::44::44::44::44::44::44: hızlı kilo vermem lazım

ne güzel teyzen şanslıymış inşallah bizde bebeklerimize kavuşuruz

Son düzenleme:

Kenz-ül Arş diye bir dua var, belki duymuşsundur. Her dileğe aracı dedikleri için okumuştum. O zamanlar işle ilgili sıkıntılarım vardı. Cuma günü sela ile öğle ezanı arasındaki dualar kabul olurmuş diye, iki rekat namaz kıldım Allah rızası için. Selamdan sonra, kalkmadan bu duayı okudum ama iş yerine eş dedim Öyle bir coşku doldu ki içime anlatamam. O anda eşim olacak kişide ne özellikler istiyorsam, aklıma gelenlerini saydım. Ben Mayısta okudum yanlış hatırlamıyorsam. Ya da haziran. Temmuzda kardeşim, internette bir bilgi yarışmasında birisiyle muhabbete başladı. Ben de katıldım oyuna, bir ay kadar oynadık ve o arada kardeşimin şakalaşıp durduğu kişiyle bizim de dialogumuz gelişti. Ağustosta önce telefonlaştık, sonra 11 Ağustosta ziyaretime geldi, 7 Ekim' de nişanlandık, 11 Kasımda evlendik. Üstüne 6,5 yıl geçirdik. Evlendikten 3 yıl kadar sonra, konusu açıldı ve bahsettiğim teyzemin de aynı duadan 3 ay sonra evlendiğini öğrendim. Adımız Kenz- ül Arş gelinleri oldu
Aerobikten emin değilim ama eşim bu aralar vücut geliştirmeye taktı. (İskeletor gibidir kendisi) Araştırırken ağırlık kaldırmanın, yağ yakımını hızlandırdığını, daha da güzeli 48 saate kadar yağ yakımının devam ettiğini okumuş. Vücut geliştirme sayfalarını karıştırırsan hareketlerle ilgili görsellere ulaşabilirsin. Bir de yağ yakımının yanında kas oluşumunu desteklediği için kısa sürede şekil de veriyor. Evin bir odasını eşime ayırmıştık. Spor odası oldu artık. .
Teyzem hamilelik konusunda şanslıydı gerçekten. Evlenmeden önce protein rejimi yapıyordu. Ekmek yok, şeker yok. Kırmızı et, kendi yağı ve suyuyla, yanına az yağlı tuzsuz salata. Pirinç yok, tatlı yok. Geceleri de aerobik. Hamilelikte şekeri yükselmiş. Doktoru çok önemsememişti. Doğumdan sonra düzelir demişti ama düzelmediği gibi daha da ilerledi. İkinci çocuk için bir yıl uğraşıp doktora gidince öğrendi şekerinin kalıcı olduğunu. Doktor boşuna uğraşma, olmaz çocuğun demiş, o da bir tane yeter dedi uğraşmadı.
Böyle işte.

Kenzül Arş duasını biliyorum bilmezmiyim okumuşumda bi çok kez ama aklıma gelmişken bebeğim olsun diye okuyayım görümcelerin kocaya gitmesi ikinci planda hatırlattığın için sağol

yürüyüşün yanında evde bi kaç harekette yapayımki sarkma olmasın diye düşünüyorum kollarım için ağırlık çalışacam bende

şeker hastalığı dikkat edilmesi gereken bir durum hasta olan herkese Allah şifa versin

Bebek için okumuştum ben. Annem de sağolsun 41 Meryem suresi okudu, kardeşimin eşi hamile kaldı

[h=3]KİŞİ İSTERSE İNANMAYARAK BU DUAYI YAPSIN[/h]

KİŞİ İSTERSE İNANMAYARAK BU DUAYI YAPSIN

ALLAH ONA KÂFİ GELİR!

“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”

“Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
Başınız haksız yere derde girdiği zaman bu âyet-i günde beşyüz veya bin kere okumaya devam ederseniz, inşâallah kısa zamanda selâmete çıkarsınız.
Bu âyetteki duâyı ilk okuyan İbrahim Nebidir.
İbrahim aleyhisselâm Nemrud tarafından yakalattırılıp, mancınıkla ateş dağının içine fırlatıldığı zaman, havadayken Cebrâil isimli melek gelir ve sorar.
-Yâ İbrahim senin için ne yapmamı istersin?
İbrahim aleyhisselâm cevap verir:
-Allah’a güvendim. O bana yeter. Tanrı yoktur O vardır! Ben O’na bağlanıp, işimi ona bıraktım. Ki O arş’ın azîm rabbıdır.
İşte İbrahim aleyhisselâmın bu şekildeki ifadesinden sonra mûcize olur; ve İbrahim aleyhisselâm yavaş bir şekilde ateşin içine düşer fakat onu ateş yakmaz. Çünkü, Kur’ân-ı Kerîm’de anlatıldığı üzere "ateş soğumuş ve selâmet verici olmuştur" İbrahim Nebi için, Allah emri ile.
İşte, böyle bir mûcizenin meydana gelmesine vesile olan anlayış ve ifade vardır bu duada.
Bakın bu duâ için ne buyuruyor Rasûlullah salla’lâhu aleyhi ve sellem efendimiz bizlere:
-Kim sabah kalktığında ve geceye girdiğinde “Allah’a güvendim o bana yeter, Tanrı yoktur, arş’ın azîm rabbi olan O vardır” derse; bunu ister sıdk ile söylesin ister YALANDAN (inanmıyarak) söylesin, yedi defa söylediğinde Allah ona kâfi gelir.’Ebû Davud.
Dikkat edin!
Bu hadîs-i şerîfte çok önemli bir hususa işaret ediliyor! Allah’ın SİSTEM’ine! "Allah’ın düzeninde asla değişiklik olmaz" âyetiyle de vurgulanan SİSTEME.
Siz belli duaları veya zikirleri yaptığınız zaman, inansanız da, inanmasanız da, o yapılan çalışma, ilgili mekânizmayı, sistemi harekete geçirir ve mutlaka semeresini verir; demiştik.
İşte bu hadîs-i şerîf, söylediklerimizin açık-seçik ispatıdır. "Kişi ister SIDK ile ister yalandan yâni inanmayarak" yaptığında denmesi bunun apaçık göstergesidir.
Bu sebeple diyoruz ki, siz inanmasanız dahi bu zikirlere veya duâlara bir süre devam edin, söylenildiği sistem üzere. Elbette neticesine ulaşacaksınız.
Allah bize bunun mânâsına ermeyi ve bu duayı edebilmeyi nasîb etmiş olsun.

çok güzel bir paylaşım canım sağol

bu duayı sabah akşam yedi defa okuyan kişinin evindeki sıkıntıları gider huzur bulur diye biliyorum bende

fazileti çok olan bir dua Allahım bizleri bu dualrın yüzü suyu hürmetine korusun kötülerden ve kötülüklerden ve içimizdeki evlat hasretinide hayırlı sağlıklı evlatlar vererek dindirsin

Amin arkadaşım. İnşallah.

Bana niyet edip kardeşimi düşünmüştür okurken
Biraderden alabileceğim en güzel hediye. Sanırım kız olacak

gözünüz aydın canım yeğen çok tatlı oluyo bende hala oldum bu sene ilk kez ve yeğenimin resimleriyle yatıp kalkıyorum gurbette oldukları için bir ara görmeye gittim geldim başını göğsüme dayayıp uyuyodu uyanmasın diye hiç ses etmiyodum o görüntüleri aklıma geldikçe özlemim artıyo canımın parçası o benim Rabbim benim yeğenimide tüm bebekleride korusun ailesine bağışlasın

1400'lü sayfaların başlarken iyi hafta sonları demiştim maşalahhhhh :) nasıl yetişeceğim bunca yazıya...

Hepinize güzel bir hafta diliyorum...

Benim biraz forumu incelemem didik didik karıştırmam lazım, h.sonu arkadaşımın refakatçisi olacağım meme büyütme ameliyatı olacak hiç hazırlığı yok. Yurtdışından geliyor üstelik... Modeli CC'si hiçbir detay yok. Doktoruna mail atıp gelişme ve hazırlıklar için ben bilgileneceğim ama öncesinden biraz araştırayım ki fikir sahibi olayım :)

:92: Medikal sütyeninden, iz bıraktırmayan kremine o bu şu çok şey var hazırlanacak... İçinizde bilgi sahibi olan var mı :)

KOcaman sevgiler hepinize

Haberi minibüsteyken aldım. Koca kadın, utanmadan ağladım sevinçten. Kendim kadar sevindim. Allah herkesin evladına hayırlı ömür nasip etsin. Benim de senin gibi sık görme imkanım olmayacak. Artık bol bol fotoğraf çeker, yastığın altına saklarım herhalde

Hoşgeldin. O sayfalar gözünü korkutmasın, gevezelik yaptık bol bol

Hızla göz attım... Gevezelik de neymiş :) O kadar yalın ve samimi ki her yazılan çok seviyorum sizi.

Anladım da... O kadar anladım ki şanslı addediyorum kendimi hem eşten, hem aileden yana...
Akşam ona kral muamelesi yapacağım teşekkür mahiyetinde, şansıma şükrederek...

Sihirli bir değnek dokunmuşcasına aile, eş, bebek her anlamda kalbin(m)izden geçenler gerçek olsun...

Kocaman sevgiler

Enerjin hiç bitmesin arkadaşım. Hep mutlu ol

Herkese merhaba, napıyorsunuz?

Wishduygu, evet merak etme, o sayfalarda kocaları felan çekiştirik..... Bu arada bizim ev halen resmi daire!! Bu sefer yanaşan felan yok. Erkeğin nazıda hiç çekilmiyo he.

Neyse napalım. Kim Arı Sütü kullanmıştı unuttum. Şimdi Arısütü ısmarladım. Yarın ondan yemeğe başlıcam. Kesinlikle Tahta kaşık kullanmak gerekiyormuş.Avrupa Avrupa deniyo ama, onu burda tanıyan bilen yok.Raflarda satılmıyo. O yüzden siparişle dükkana ulaşçak, ben öyle alcam.Bide manyak pahalı bişeymiş. 100gr Türk parası 120tl ye geliyo.Alerjim felan yok,zararı olmaz.ayrıca gençleştiriyormuş.
Bu dışardamı saklanıyor, buzdolabındamı? Hani bal gibi bişeyse, buzdolabına konmaz diye düşünüyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cnm 40 oncesindede durum pek parlak degil rapora basvuran on kisiden besini anca kabul ediyorlar ve aylarca git gel git gel sacma sapan muayeneler yapiyorlar.. sansin varsa ve onceden tonla denemen varsa aliyorsun sansin yoksa birde iki uc yil asilama diye turturuyorlar... birde ne karin oluyorki ben rapor aldim 2500 tl tedaviye 1000 tl de ilaclara verdi.. arada git geller ve sacma isteklerinede 500 tl harcadim etti 4000 tl.. ugrasmaya hicc degmez zaten bahceci umutta ilac dahil paket son ayrildigimda 4500 du... yani hicbirsekilde karimiz olmuyor..
raporu vs hepsi bahane tup bebek yaptiran kadinlar bu ulkede yapayalnizlar her konuda..

Ben de geçen sene almıştım dolapta sakladım ısık gormemeli dıye bılıyorum cok hassasmıs miktara dikkat et fazlası zehirleyip öldürebiliyormuş...muhtemelen aldığın kutunun üzerinde bunlar yazacaktır.ayrıca yanında propoliste yemiştim...

Teşekkür ederim. Yok sabah aksam birer kaşık alırım. Propolis nedir?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…