- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.241
Canim ben varim elimden gelen destegi veririm ama nereye bas vurulur neler yapilir öncü siz olun ben turkiye sistemine biraz uzagim hadi zonak ya topigin bilgini kur soyle bir dernek canim bizlerde her destegi yapariz ben yarin bir bakayim zamanim var bir yazida ben yazmaya calisayim
Herkese tatli rüyalar
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
haydi gelin sabah sporuna hadi hop bir iki bir iki
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
GünaydınHaydi yapalım
Dernek konularında açıkçası hiç bilgim yok. Bana uzak konulardan. Ama araştırırım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar da yardımcı olursa, gereken her şeyi yapmaya hazırım.
nasılsın bugün canım
ben yorgunum dün koca bir sepet ütü yaptım mahvoldum
mutlaka buzdolabinda sakla cnm en onemli ozelligi sogukta kalmasi.. yaninda biryere goturmek gerekirsede sogutucu kopuk icinde goturmek gerekli.. esinede mutlaka yedir.. sperm uzerinde cok etkili...
Günaydın arkadaşlar... Bu iş dernekle değil zihniyetle ilgili, mevcut anayasaya kadınlara pozitif ayrımcılık maddesini eklediler sene yanılmıyorsam 2010.., uygulaması KOSKOCA 0000000, özel sektörde kadınlar bileklerinin hakkı ile çoğunluğu istediği yere geliyor, kamuda ise yazılı sınav olan yerlerde bir yere kadar, sözlüde kadın olmak elemeleri için bulunmaz madde, takdir hakkı olan yani, üst düzey atamalarda ise rahmetli Duygu ASENA'nın söylediği gibi KADININ ADI YOK..., Birkaç yere numunelik yerleştirme yapıyorlar o kadar, 1 bakan, 1 vali, 1 başkan ... neyinize yetmiyor...
Bence tek çıkış noktası; Ebru GÜNDEŞ ile kocası beyefendi ve ilaç firmaları ama onların da yanaşacağını sanmam, "40 altı yetmiyor mu gözünüz doysun" cevabını verirler.
40 üstü kaç kişiyiz ki? Birçoğumuz onların; gözden çıkardığı, önemsemediği, taleplerinin dikkate alınmadığı gruptur. Yoksa neden şimdiye kadar evlenip doğurmadılar? Hııı neden 18.nizde evlenmediniz? Beğenmediniz mi erkekleri? Beğenmezseniz işte haliniz böyle olur... Ohhh olsun size... Üniversitelerde okuyacaksınız, meslek sahibi olacaksınız, sonrada evlenip yüksek lisansla ev yönetip 3 çocuk doğuracaksınız...Haktı-hukuktu neyinize sizin? Büyüklerimiz sizin için her şeyi düşünür....Yakınca hacı-hoca tavsiyeleri de olur.....Sabah sabah deşarj oldum.....Sağlıcakla kalın....
Bende de var yığıldılar. Halı sileceğim, mutfağım kış modunda hala onu da bitirirsem işim bitecek. Bir de camlarım kaldı, her gün yağmur var diye ellemiyorum. Ama bugün hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum. Biraz bakım yapacağım kendime. Öğlen yürüyüş. Öğleden sonra keyfim gelirse, kedilerim de rahat bırakırsa ütüye başlarım belki :44:
Yavaş ayol, gerildim
Ağlamayan çocuğa meme vermezler. Bir çok insan bizim farkımızda bile değil. Sadece kendi çevremde 40 yaş üstü olup tedavile evlat sahibi olan 7-8 kişi var. Burası 1000 nüfuslu bir ilçe üstelik. Sayımızı kendimi bile bilmiyoruz. Kuyuya bir taş atmadan da derinliğini anlayamayız. O yüzden çabalamak lazım. Bugün genç yaşta olup anne olmaya uğraşanların da bir kısmı 40 yaşında hala denemeye devam ediyor olacak. Arkası da kesilmeyecek. Dünya rahim nakli, yapay rahim, kök hücre tedavisi ile uğraşırken biz daha buralarda sürünüyorsak biraz da kendimizden kaynaklanıyor. Yasa böyle deyip oturunca aferin demezler ki.
bende camları yağmurdan dolayı silmiyorum hava raporuna göre bu haftada hep yağmurlu olacakmış yağmurlu havalarıda hiç sevmem
biliyomusun iki gün önce bizim sokağa iki tane köpek yavrusu bırakmışlar biri açık kahve diğeri koyu kahve çocuklar seviyodu çocukların etrafında nasılda dönüyolardı görmeliydin aklıma sen geldin zanork olsa bunları alır evde bakardı dedim bende seviyorum ama dokunamıyorum korkuyorum bilinçaltımıdır nedir bilmiyorum ama kimsenin zarar vermesinede izin vermem eşimde hatta bu sabah arabayla işe gidiyorduk yavru köpek düştü önümüze kornadan da çekilmiyor onun keyfiyle gittik taki kenara çekilene kadar ama herkesin aynı duyarlılığı göstereceğini sanmıyorum
Üzgünüm ama bazı konularda ne kadar ağlarsan ağla, bu yaptığınızın insanlıkla, adaletle, vicdanla, dilinizden düşürmediğiniz dinle ne ilgisi var dediğinizde, mevcut yasa olmasına rağmen neden uygulamıyorsunuz dediğinizde bizim takdirimiz deniliyor.... Ne yazıkki gerçekler böyle arkadaşım.....
Bugün çok kızgınım köpek yavrularına.
Geçen gün eve aldık bir tanesini, yazmıştım buraya da. Tuvalet eğitimi olmayınca başıma iş açtı sabah sabah. Kutuya koyup altına kağıt havlu sermiştim. Çıkmış kutudan rezil. Şimdi dış kapının önünde. Acıkmıştır da şimdi. Alayım bari. Yağmur yağacak zaten, üşümesin garibim. :44:
Geçti kızgınlığım. Ne yapalım, öğrenecek. Diğer köpeğimle hiç böyle dertlerimiz olmamıştı. Kedilerim zaten yerlerini biliyor. Bu defa fena çarpıldımKartondan evler yapıp üzerini naylonla kaplayınca çok güzel barınak oluyor. Ara sıra su ve yemek te verirsen ömür boyu hem dostun, hem koruyucun oluyorlar. Evdekilerin dışında eve alamadıklarım da var etrafta. Evden çıkınca en az 5 köpek eşlik ediyor.
Her akar suyun bir yolu var. Anlayacakları dilden konuşmanın da bir yolu bulunur. Hem kolay olacak, gidip isteyeceğiz verecekler diye bir hayalim yok benim. Zor olacağını biliyorum. Ama bunlara takılırsak yerimizde saymaya devam ederiz. Kimse bize vah vah tüh tüh, elinden tutayım şunların demeyecek çünkü.
Senin yazıyı okuyunca kulakları çınlasın sevdiğim, saydığım şefim aklıma geldi, yemekhaneden ve kasaplardan artıklar toplayıp köpeklere verirdi, köpekler-kediler onun eve geliş saatinde durakta beklerlermiş, bir gün gözümle tanık oldum, onlarca kedi-köpek evinin önünde onu bekliyorlardı, arabadan iner inmez sarılmaya kalkmışlardı, benzer manzarayı geçen yıl devlet hastahanesinde iri kıyım bir dr.un çevresindeki hanımlarda, son olarakta ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin öğretmenlerinin çevresinde görmüştüm, civcivler gibi sevdiklerinin çevresinde dolanıyorlardı....inşallah bizim de civcivlerimiz olur....
Hayallerine kavuşman dileğiyle, ben her türlü desteğe varım...
Çoğunlukla yöneticiler yüz göz olacak. Bir çatı altında toplanmak, tek tek çabalamaktan daha kolay. Umarım güzel şeyler için başlangıç olur bu. Şimdi, organize olmak için araştırma yapayım biraz.
Arı sütünü saf olarak kullanırsanız polen ile birlikte daha faydalı oluyor.Ben arı dünyası diye bir siteden aldım.Ben 2 aylık kür olarak uygulamıştım.AMH değerinde de katkı sağladığını gördüm.Eczaneden apitera marka olan karışımı da aldım daha sonra ama.Çok hoşuma gitmedi sonuçta işlem görmüş hali.Arı sütü ve polen kürünü eşiniz ile birlikte 2 ay kullanmanızı öneriyorlar.
Sevgiler,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?