- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.281
Ensu canım nedir gelişmeler? Halledebildin mi trombofili paneli testini? Nur Hanım ile görüşecektin ameliyat sürecini? Nihai durum belli oldu mu? Umarım hallolmuştur her şey ve operasyon için kafanı kurcalayan şeylerden kurtulmuşsundur...
Sevgiler
Aklı başında olupta rahatsız olmayan kadının olduğunu sanmıyorum...
Geçen sene bir öğlen iş yerine giderken küçük bir kız yolumu çevirdi, bir şey sorabilir miyim deyip "nikah şahidim olur musunuz?" diye sordu, önce şaşırdım, sonra olur dedim, romantik geldi, sonra kıza bir daha baktım çocuk yaşta, kızım ailenin haberi yok mu, dedim, var var annemin yazılı izni ile evleniyorum, şahidimin kadın olmasını istiyorum, dedi, evlendirme evrakları düzenleyen büro da annesi ve damat (damatta lise talebesi gibiydi) ve yetişkin bir çok erkek vardı, kızım iyi düşündün mü, sen daha çocuksun, annesine sen gerçekten izin veriyor musun, bunlar daha çocuk, evliliği çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz, dedim. Vicdanım sızlayarak dışarı çıktım, küçücük kız benden sonra azar da yemiştir...
Sizler de benzeri birçok hikayeye tanık olmuşsunuzdur...
Maymun örneğine tavşan ile yarışan sağır kaplumboğayı da ekleyebiliriz...Öncesinde belirttiğim gibi sorun çoookkkk, uğraşmak güç ve meşakkat istiyor...Kuluçka olmak isteyen, arada erken öten horoz-tavuk seni destekliyor arkadaşım...
Supher sin canim tedbirini almisan sorun yok kedi kopek herkesin hayatinda az cok vardir nedenini sonunda o zavali dilsizlere yuklemiyelimde bende esimde severizde ama ev müsait degil ve biz evde yokuz birde su an okadar egoist oldumki ben bile kendimi taniyomuyorum kendime bakmaktan kediyi kopegi ac birakirim mazallah
Detaylı tablonun gerilerde kalmaması, yeni sayfaya gelmesi için güncelleme
Daha kolay takip için özet tablo ekledimtüm bilgilerle daha fazla detay asıl tablo ile altta...
Yine döktürmüşsün maşallah. Eline sağlık.(Yerden kazanmak için tabloyu almadım. Kızma bana)
Desteğin için teşekkür ederim. Ben de erken ötme konusunda sana katılıyorum. İki olduk şimdilik
Hikayen ilginçmiş. İnşallah mutlu bir evlilikleri vardır.
Beeennnnnn .....ikinci değerim kimyasal gebelik yanı negatıf..simdi üçüncü denemem memorial semra kahraman la baslayacak
Ellerine kollarına sağlık arkadaşımmmmm sen hazırlıyorsun sen dahıl hepimiz kızartacagız tablomuzu....
Sana kolay gelsin diyeyim öncelikle benim durum beli fazla zaman olmayinca doktorunda fazla secenegi kalmiyo bende cok memlunum selman beyden vede o kadro bence cok basarili ama bende bitiyo hersey bakalim bu gelisimde iyice konuscam martaki tedaviden önce bana bijopsi onermisti almanyada yaptiramadim kimse yapmiyo oraya gelincede öyle denedik bu gelisimde galiba onu yaptiririm araliktada tedaviye yeniden baslarim bakalim nolcak
canım trombofili testini cerrahpaşada doktor yapmayı kabul etti ama çok fazla naz caz yaptı yarım saat kabul etsemmi etmesemmi diye düşündü neredeyse ben vazgeçip kalkacaktım sonunda kabul etti.. kaçıncı tedavi olmuş sanki keyfimize.. genetiğe kanda verdim 1 ay sonra çıkmış olur dediler..
nur hanımda dediki senden tek isteğim kendini bize teslim etmen.. laparaskopi mutlaka şart dedi.. tüplerden sıvı geçmiş ama sıvı sonlarda yığılmış kalmış çünkü tüplerin sonu yapışıkmış.. hiçbir yan etkisi olmayacak dedi.. ilk tedavileri olan birine bu filme göre bu operasyonları yapmayız ama artık sende kaçıncı tedavi olmuş bunlarında araştırılması gerekiyor dedi.. kesin kararımı verdim yaptıracağım çünkü yıllar sonra keşkelerle yaşamak istemiyorum cnm..
Hikayeyi neden anlattım, çok insan rahatsız ancakkk, ne yazıkki hikayedeki gibi anneler ve kadınlar daha çok, istenilen de onların daha da çoğalması...
canım trombofili testini cerrahpaşada doktor yapmayı kabul etti ama çok fazla naz caz yaptı yarım saat kabul etsemmi etmesemmi diye düşündü neredeyse ben vazgeçip kalkacaktım sonunda kabul etti.. kaçıncı tedavi olmuş sanki keyfimize.. genetiğe kanda verdim 1 ay sonra çıkmış olur dediler..
nur hanımda dediki senden tek isteğim kendini bize teslim etmen.. laparaskopi mutlaka şart dedi.. tüplerden sıvı geçmiş ama sıvı sonlarda yığılmış kalmış çünkü tüplerin sonu yapışıkmış.. hiçbir yan etkisi olmayacak dedi.. ilk tedavileri olan birine bu filme göre bu operasyonları yapmayız ama artık sende kaçıncı tedavi olmuş bunlarında araştırılması gerekiyor dedi.. kesin kararımı verdim yaptıracağım çünkü yıllar sonra keşkelerle yaşamak istemiyorum cnm..
canım ben 29 yaşında evlendim babam bunalıma girmişti erken evleniyor diye.. günlerce annemle ve benimnle pek konuşmadı surat astı helede nişandan 3 ay sonra düğün tarihini alınca günlerce evi bize kabus haline getirdi herşeye yorum yaptı erkek tarafının hiçbirşeyini içine sindiremedi, ablalarımı ağbeyimi topladı siz ne düşünüyorsunuz erken değilmi diye.. çok acele ediyormuşum daha evlenmem için erkenmiş:)) aslında 29 normal bence hatta çoğuna göre geç bile
bu arada annemde 29 yaşına geldiğimde kızım evlenemeyecekmi diye bunalıma girmişti:))
bir evin içinde bile evliliğe bakış açısı çok farklı olabiliyor..
Yine döktürmüşsün maşallah. Eline sağlık.(Yerden kazanmak için tabloyu almadım. Kızma bana)
Ensucum memorialla görüştüm şimdi Nur hanım haziran ve belkide temmuzda izin kullanacak dedıler başka bi dr la öngörüşme önerdiler aylin hnm ayşe hanım yanılmıyorsam bı de sevinç hnm dediler ben aylin hnmı seçtım ama hiç bi fikrim yok kendisi hakkında..öngörüşme olduğu için zaten cok önemsemedim cunku 15 00 semra hnm la görüşüp peşine 15 30 da aylin hnm la görüşücem..durum bu senin nası gectı tromboli yı halkedebıldınmi ?
canım bende randevumu aldım nur hanımı istedim yok dediler sevinç hanıma yönlendirdiler açıkçası bende tereddüt içinde kaldım seviç hanım ne kadar deneğimli hiç ismini duymamıştım ama dediğin gibi görüşme zaten sonuçta son kararı semra hanım veriyormuş ben 16 hazirana randevu aldım sen ne zaman gidiyorsun hayırlısı olur inşallah
canım bende randevumu aldım nur hanımı istedim yok dediler sevinç hanıma yönlendirdiler açıkçası bende tereddüt içinde kaldım seviç hanım ne kadar deneğimli hiç ismini duymamıştım ama dediğin gibi görüşme zaten sonuçta son kararı semra hanım veriyormuş ben 16 hazirana randevu aldım sen ne zaman gidiyorsun hayırlısı olur inşallah
Erken öten horoz kardeş, eylem planı önerisi, ilk aşama bir metin hazırlayalım, kısa-öz-çarpıcı, olsun..
İlk aklıma gelenler;
"40'dan sonra doğuracağım engel olamazsın.
Vergi toplarken, oy isterken, adalet dağıtırken, sağlık hizmeti verirken, 40 altı-üstü ayrımı mı yapıyorsunuz?
Yumurtluyorsam doğurabilirim, eşitlik-adalet diyorsan yaşıma takılmadan - vatandaş olarak hakkımı teslim et.".. Gibi....Gerisi sizden...
Sonrasında metnimizi ilgili yerlere göndeririz..
Celina canım sen eklisin zaten, aklımdasınız memorial team diyorum size ensu sen ve yasminefe sanırım :) Hepimiz hayal ettiklerimize kavuşalım hergün renklendiririm sorun değil ki :)
Tedavilerin peşini bırakmamış birisine naz yapmakda neymiş... Azmin elinden kurtulunamaz1 ay uzun süre ama olsun sonuçlar çok ama çok iyi çıksın, normal olmayan bir sonuç çıkmasın.
Kendini teslim etmek konusu evet çok önemli ama o noktaya gelene kadar edinilen tecrübeler bazen buna imkan vermiyor... Olmadık zamanlarda absürd durumla karşılaşmaktan biz de istemeden çok güvensiz oluyoruz. Oysa ki kendimizin en öncelikli durumuna dair önceki tedavilerimizdeki aşamaları bile notlarımıza bakarak anımsarken doktorumuz yüzümüze bakınca her şeyi hatırlasın hemen isteyebiliyoruzKadınız biz isteriz
Her iki operasyonu geçirmiş biri olarak (laporoskopi'yi apandist için geçirmiştim) sonrasına çok sıkıntı taşımayan operasyonlar... Aç susuz gireceğin operasyonun şimdiden başarıyla geçsin... Dediğin gibi tıkanıklığın noktası önemli, benim de aynı noktada bu yüzden şu aşamada erteliyorum ama bir deneme sonrasında yine aynı şey olursa yaptıracağım.
Güzel sonuçlara başlangıç mahiyetinde ağrısı sızısı seni üzmeyecek bir operasyon olsun... Mümkünse hepsi güzel sonuçlansın... Keşke demek hepsinden kötü o yüzden hayatın boyunca hiç keşkelerin olmasın... Bebeklerin olsun
Ne savaslari katiliyor ne büyük zafelere imzalar atiyo yürklerimiz bu cabalarinin sonucu bebek olsun canim hayirli ugurlu bir ameliyat olsun yarin canim hic korkma canim iki tarafta ve göbeginde bir delik birkac gün sancin ve sis bir göbek olcak ve bitiiiiiicanım trombofili testini cerrahpaşada doktor yapmayı kabul etti ama çok fazla naz caz yaptı yarım saat kabul etsemmi etmesemmi diye düşündü neredeyse ben vazgeçip kalkacaktım sonunda kabul etti.. kaçıncı tedavi olmuş sanki keyfimize.. genetiğe kanda verdim 1 ay sonra çıkmış olur dediler..
Tek olduğu zamanlarda köpeğim çok ağlıyormuş. Komşular kibarca şikayet ediyordu. Sonra bir kedi yavrusu bulduk köpeğimle. Acıkmış, üşümüş. Hiç sevmezdim kedileri. Kötü anılarım vardı. Ama o yavruya aşık oldum. Sarı beyaz, hınzır bakışlı bir şey. Pek sevdiler birbirlerini. Hemen oynamaya başladılar. Kedim köpeğime yoldaş oldu, köpeğim kedime ablalık yaptı. Sonra o kedimden üç tane de torunum oldu. Nisan ayında melek oldu o kedim. Ama emanetleri yanımda. Besleme işi de kolay bizde. Kedilere hazır mama veriyorum. Kapları sürekli dolu. Köpeğime de iki günde bir tavuk kemiği haşlıyorum, az yiyor zaten. Akşamları da etobur eşim sayesinde biraz daha besleniyor. Yeni gelen ufaklık ne verirsem yiyor maşallah.
Herkes evinde beslesin, sahiplensin diyemem, öyle bir hakkım yok. Görünce zarar vermesinler yeter. Hiç yaklaşmamak, yaklaşıp zarar vermekten daha iyi.
Teğet geçiştik ama sanırım aynı zamanlarda tedaviye başlıyacagız ne zamn başlamayı düşünüyorsun canım?
Bencede tatlım çıktın bi yola hem de güvenilir bir yerde ileride keşke demek kadar kötü birşey olamaz şimdiden yaptır ve tedavine başla hayırlısıyla bu durumda ağustos mu olur tedavi başlangıcın?
Baban seni paylaşmak istememiş....Bence kızlar öncelikle meslek sahibi olup ekonomik özgürlüğü olmalı, yanındaki mutsuz ediyorsa hadi hoşçakal diyebilmeli...Evliliğinde mutsuz olan bir çok kadın öncelikle maddi sorun nedeniyle arkasını dönüp gidemiyor...Kızları çocuk yaşta evliliğe sevk edenler ise dayakla birlikte başka şiddet gören kadınlara el uzatamıyor....Onları görmemezlikten geliyor...
canım 16 hazirana randevu aldım büyük ihtimalle 18-19 haziranda adet olacam hastaneyle görüştüğümde adetten 1-2 gün önce gel dediler ön muayene için elimdeki tahlillerle birlikte eksik olanlarıda yaptırın gelin dediler hepsini yaptırdım rahim filmi çektirdim ama rahimdeki miyom işimi aksatacak gibi bu da ayrı bir dert oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?