- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.341
Cmasım e2 değerin gayet güzel merak etme ortalama 100 ile 200 arası bir değer oluyo OPUDAN önce yapılan son teste yani senin değerine göre (tedavinin 8 . günü 2 yumurtana göre demek ki e2 değerin 70 falan buda iyidir .Allah bereket versin cmascım .
Tek yumurtan değil 2 yumurtan var binlerce kere şükür .İkiside altın yumurtaların olsun inşallah .Beni sorarsan cmascım olumsuz 3. tedaviden sonra beklemedeğim .Ne yapacağını bilmeden beklemede .Ramazanda bi geçsin inşallah .Bana yine fulya yolları görünür..
Bütün topik arkadaşlarıma Allah' dan bol yumurtalı günler diliyorum ..ismi sayamadığım bütün topik arkadaşlarımın ve benim elimi boş bırakma Yüce Rabbim.
Canım benım neden dıkıodun canını ıhtiyacın olan çok yumurta değil kaliteli yumurta..inşallh o ikiside iyi kalitedir ve transfer efilip sana güzelce tutunur..ben e2 ile ilgili pek bilgi sahibi değilim galiba artması iyi değil senin yazından anlafığım kadarıyla...moralini yüksek tut canım persembe hayırlı haberlerle gel inşallh..
kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
yok yüzükleri gençler seçecek sonra ne cadı kaynana demesinler :) :)
biiz geldik uzun zaman sonra.
ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bugun kontolumuz vardi melegim iyisezeryan riskide ortadan kalkti.
ben biraz agirlastim geceleri yatmak uyumak iyice zorlasti. Allahim bu zorluklari en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah
bu arada burda bi ablam var onun esi gecenlerde anlatti. annesi 55 yasinda ( seneler once tabii) son bebegini dunyaya getirmis. tupbebek falan degil anliycaginiz.
zaten koyde yasayan bi kadin. diycegim Rabbim verdikten sonra gerisi hurafe.
hepinize bizden kocaman sevgiler
kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
Ah arkadaşım ah tedavi esnasında şu ot çöp kur işine girme yaCtesi ve bugün kontrole gittim.. Sadece ıkı yumurtam var...en son ocak ayındaki opumda 8 yum toplandıydı...e2 degerlerim tedavinin 5. Gunu (adetin 6) 32 idi 8. Gunu 140 bişey.,,,,, canım sıkıldı,
persembe yine gideceğim...sonraki birkaç gün içinde opum olabilir...
Tabloya persembe kontrol ptesi salı gibi bir gune opu yazabillrsin...
Bu arada dilekçemizi okudum ellerinize sağlık,,, elimden geleni yapacağım,,,imzalayıp heryere postalayacağım,,,,haa bi de : yaaa benim günlerce basım ağrıyor,,,hayır mıdır.? Bir aydan fazla çok sık... Nerdeyse hergün,,,,gecen hafta tedaviye baslamadan önce biwsteron cyclo progynova aldım bir ay bu hafta biesteron ve şu iğneler vsvs ,,,,
Ah arkadaşım ah tedavi esnasında şu ot çöp kur işine girme ya
Inşallah bu iki yumurta evlat olsun sana
Ağlama lütfen yaaa bak az kaldı inşallah hersey güzel olacak
Çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları. Eşimle tedavi geleceği hakkında konuşurken, "Negatif olunca ben çok üzülüyorum, sen ağlayıp, arkdaşlarınla konuşup atıyorsun üstünden, ben atamıyorum, içim acıyor" dedi. Ben de yıllarca istemiyor sanıp ağlamıştım.
Amin canım inşallah.. ya mirandacım cidden otu çayı içmiyorum ...
sadece dr.un verdiği biesteron cylo ve femara merional vsvsvsv iğneler işte.....bu tedavide bir tuhaflık var ama çözemedim daha... normalde adetim gün- 3-4 gün sonra bitti diyelim aradan bir hafta geçince niye kanamam olsun...oldu geçen gün.. dr.a dedim az az kanamam var diye.. birşey demedi....
yaa güzbahara kafam takıldı.. telim kapalı arayamadım şimdi gördüm senin alıntı yazında...
Ah arkadaşım ah tedavi esnasında şu ot çöp kur işine girme ya
Inşallah bu iki yumurta evlat olsun sana
Ağlama lütfen yaaa bak az kaldı inşallah hersey güzel olacak
Ozaman benim tedavi gibi olmuş kırılma kanaması deniyor bunaGüzbahar la. Konustum merak etme iyi inşallah
ee anlat o zaman neye yara bu kırılma kanaması?
şimdi okudum birşeyler.....bence baş ağrılarımda bunlarla ilgili.. karmakarışık ettiler beni...
arkadaşlar bu aralar diyorum ki ; Allahım hayırlı değilse verme! korkuyorum biraz da....kromozomlar yaşlılık vsvsvsv.. risk grubunda olmamız...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı güzel kaderli evlatlar nasip et! Amin!
Günaydın erken öten horoz-tavuk kardeş (alınıyorsan değiştiririm). Eşin ile yanlış anlama konusunu çözmüşsünüz senin adına sevindim. Bebişin artık gelmeye daha istekli olacaktır..Ah bu önyargılar değil mi? Biz ne düşünüyoruz? Karşımızdaki ne düşünüyor? İnsan ilişkilerindeki sorunların en büyük nedeni...
Tedavin negatif olunca araştırdım bunu normalde tedavinin kesilmesi gerekiyormuş ama Dr a söylediğinde içeride kanama alanı yok oyüzden sorun değil dedi. Halbuki başlı başına sorun çünkü rahim istenilen kalınlığı ulasmiyormus gerçi ben bunu dondurulmuş ta yaşadım belki senin için farklıdır Dr una danis bakalım neden niye diye
biiz geldik uzun zaman sonra.
ben ve kizim iyiyiz cok sukur. bugun kontolumuz vardi melegim iyisezeryan riskide ortadan kalkti.
ben biraz agirlastim geceleri yatmak uyumak iyice zorlasti. Allahim bu zorluklari en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah
bu arada burda bi ablam var onun esi gecenlerde anlatti. annesi 55 yasinda ( seneler once tabii) son bebegini dunyaya getirmis. tupbebek falan degil anliycaginiz. zaten koyde yasayan bi kadin. diycegim Rabbim verdikten sonra gerisi hurafe.hepinize bizden kocaman sevgiler
Ctesi ve bugün kontrole gittim.. Sadece ıkı yumurtam var...en son ocak ayındaki opumda 8 yum toplandıydı...e2 degerlerim tedavinin 5. Gunu (adetin 6) 32 idi 8. Gunu 140 bişey.,,,,, canım sıkıldı, persembe yine gideceğim...sonraki birkaç gün içinde opum olabilir... Tabloya persembe kontrol ptesi salı gibi bir gune opu yazabillrsin...
Bu arada dilekçemizi okudum ellerinize sağlık,,, elimden geleni yapacağım,,,imzalayıp heryere postalayacağım,,,,haa bi de : yaaa benim günlerce basım ağrıyor,,,hayır mıdır.? Bir aydan fazla çok sık... Nerdeyse hergün,,,,gecen hafta tedaviye baslamadan önce biwsteron cyclo progynova aldım bir ay bu hafta biesteron ve şu iğneler vsvs ,,,,
Hos geldin arkadasim, özledik seni sagolsun ensu selamini topige getirmisti. ama arada gelip yazman mutlu eder hepimizi, gerci bende günlük topige girip yazardim artik yazmiyorum. yazacak bir sey bulamiyorum bende degisik bir durum olmadigindan yazamiyorum.Ne bu ben bittim, cöktüm yapma böyle lütfen haklisin; belirsizlik icinde bekliyorsun esin bir tamam der gibi bir bakiyorsun isteksiz ama, kendine yazik etme arkadasim. toparla kendini mutlaka bir hal caresi bulunacaktir. gecmis olsun iyi bak kendine öpüyorum.
Çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları. Eşimle tedavi geleceği hakkında konuşurken, "Negatif olunca ben çok üzülüyorum, sen ağlayıp, arkdaşlarınla konuşup atıyorsun üstünden, ben atamıyorum, içim acıyor" dedi. Ben de yıllarca istemiyor sanıp ağlamıştım.
Sağolun kızlar, Sekiller elips gibiydi ... Tam yuvarlak degildi ölçüleri unuttum birisi enden 12-16 arasıydı galiba boydan da 9,5 mm civarı....
Hos geldin arkadasim, özledik seni sagolsun ensu selamini topige getirmisti. ama arada gelip yazman mutlu eder hepimizi, gerci bende günlük topige girip yazardim artik yazmiyorum. yazacak bir sey bulamiyorum bende degisik bir durum olmadigindan yazamiyorum.Ne bu ben bittim, cöktüm yapma böyle lütfen haklisin; belirsizlik icinde bekliyorsun esin bir tamam der gibi bir bakiyorsun isteksiz ama, kendine yazik etme arkadasim. toparla kendini mutlaka bir hal caresi bulunacaktir. gecmis olsun iyi bak kendine öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?