Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağolun kızlar, Sekiller elips gibiydi ... Tam yuvarlak degildi ölçüleri unuttum birisi enden 12-16 arasıydı galiba boydan da 9,5 mm civarı....

kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...

Son düzenleme:
canım bugün operasyonun varmış... bu işlemler bebeklerine kavuşman için attığın son adımlar olsun inşallah... kaçta ameliyata gireceksin bi sesini duyayım canım benim...

Hos geldin arkadasim, özledik seni sagolsun ensu selamini topige getirmisti. ama arada gelip yazman mutlu eder hepimizi, gerci bende günlük topige girip yazardim artik yazmiyorum. yazacak bir sey bulamiyorum bende degisik bir durum olmadigindan yazamiyorum.Ne bu ben bittim, cöktüm yapma böyle lütfen haklisin; belirsizlik icinde bekliyorsun esin bir tamam der gibi bir bakiyorsun isteksiz ama, kendine yazik etme arkadasim. toparla kendini mutlaka bir hal caresi bulunacaktir. gecmis olsun iyi bak kendine öpüyorum.

Hos geldiinn senin ve bebegin iyi olmasina sevindim canim, bende bir degisiklik yok doktor daha ilaci biraktirmadi. bekliyorum temmuz sonu kontrolde ne derse artik ona göre hareket edecegiz. seni ve prensesini öpüyorum.

Günaydın, geçmiş olsun, eşinle pskoloğa gitmeyi denedin mi? Ağlamakla bence iyi ediyorsun-sonunda rahatlarsın, içindeki zehri atarsın, yağmura benzet arkadaşım, nasıl yoğun bir yağmurdan sonra gökyüzü pırıl pırıl olur, sen de iyi olacaksın, eşinin birçok endişesi olduğu için isteksiz görünüyordur...Yıllar önce ben de karamsarlığımdan dolayı çocuk istemiyordum.. Şimdi ise bebişleri Yaradan'ın emaneti olarak görüyorum, kaderde varsa mutlaka gelir, bütün zorluklara rağmen hayatta kalır, eşinin de pişman olduğunu belirtiyorsun, olumlu düşün, yolun rast gitsin...45'in üzerinde bir tanıdığım da Mustafa Bahçeci de tedavi görüyor, gayet güzel gelişmeleri var...Sen Fulya'dan memnun musun? Dondurulmuşun var mı?

Ah arkadaşım ah tedavi esnasında şu ot çöp kur işine girme ya
Inşallah bu iki yumurta evlat olsun sana

Ağlama lütfen yaaa bak az kaldı inşallah hersey güzel olacak

Çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları. Eşimle tedavi geleceği hakkında konuşurken, "Negatif olunca ben çok üzülüyorum, sen ağlayıp, arkdaşlarınla konuşup atıyorsun üstünden, ben atamıyorum, içim acıyor" dedi. Ben de yıllarca istemiyor sanıp ağlamıştım.

Erkekler kocalarrr..çok takılma canım ..hepimizde asağı yukarı benzer durumlar oluyor zaman zaman ben aşılamaya başladığımda adam off poff dıyordu sürekli sadece kadıkoyden beşiktaşa gittiği için surat çarşamba pazarı gibiydi çokkk ağladımdı yok yanlış anlıosun felan dıodu ama gözlerimle görüyordum ve karar aldım kendımce bir daha asla ve adla onun hareketlerini suratını önemsemeyeceğim dedim öylede yaptım şimdi ben umursamaz davrandıkca o da hareketlerıne çeki düzen verdi.daha yeni yeni zorla biz bebek istiyoruz diyo o da nadiren Ben umursuyormuyum HAYIR..çünkü ben istiyorum önenli olan bu...

Amin canım inşallah.. ya mirandacım cidden otu çayı içmiyorum ...
sadece dr.un verdiği biesteron cylo ve femara merional vsvsvsv iğneler işte.....bu tedavide bir tuhaflık var ama çözemedim daha... normalde adetim gün- 3-4 gün sonra bitti diyelim aradan bir hafta geçince niye kanamam olsun...oldu geçen gün.. dr.a dedim az az kanamam var diye.. birşey demedi....

yaa güzbahara kafam takıldı.. telim kapalı arayamadım şimdi gördüm senin alıntı yazında...

Günaydın erken öten horoz-tavuk kardeş (alınıyorsan değiştiririm). Eşin ile yanlış anlama konusunu çözmüşsünüz senin adına sevindim. Bebişin artık gelmeye daha istekli olacaktır..Ah bu önyargılar değil mi? Biz ne düşünüyoruz? Karşımızdaki ne düşünüyor? İnsan ilişkilerindeki sorunların en büyük nedeni...

Ozaman benim tedavi gibi olmuş kırılma kanaması deniyor buna Güzbahar la. Konustum merak etme iyi inşallah

Ozaman benim tedavi gibi olmuş kırılma kanaması deniyor buna Güzbahar la. Konustum merak etme iyi inşallah

ee anlat o zaman neye yara bu kırılma kanaması?

ee anlat o zaman neye yara bu kırılma kanaması?

şimdi okudum birşeyler.....bence baş ağrılarımda bunlarla ilgili.. karmakarışık ettiler beni...

arkadaşlar bu aralar diyorum ki ; Allahım hayırlı değilse verme! korkuyorum biraz da....kromozomlar yaşlılık vsvsvsv.. risk grubunda olmamız...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı güzel kaderli evlatlar nasip et! Amin!

Tedavin negatif olunca araştırdım bunu normalde tedavinin kesilmesi gerekiyormuş ama Dr a söylediğinde içeride kanama alanı yok oyüzden sorun değil dedi. Halbuki başlı başına sorun çünkü rahim istenilen kalınlığı ulasmiyormus gerçi ben bunu dondurulmuş ta yaşadım belki senin için farklıdır Dr una danis bakalım neden niye diye

Alınmam kolay kolay, rahat ol
Yanlış anlama çözüldü ama bu defa eşime baskı yapıp üzüyormuşum gibi hissedip suçlanıyorum. Sonra yine kızıyorum," bunu bana daha önce söylemeliydi. Kapı kapanana kadar bekletmesi gerekmezdi. Yine iki denemede bırakırdık ama şansımız daha yüksek olurdu" diyorum. Neyse, bunu aşmak daha kolay. Geriye dönemeyeceğime göre, önüme bakıyorum.

tamam .. gerçi benim tedavim opudan sonra transfere gitmeyecek yani dondurulacak.. belki bu yüzden tedaviyi kesmeliyiz dememiştir.. yarın gidince sorarım yine..

Selcan Kerem ve minik prenses hoşgeldinniz Kontrollerinizin sorun olmadan geçmesi harika, hep öyle sürsün. İyi ve sağlıklı haberlerinizi alalım hep... Tüm sıkıntılarını unutturmak üzere kollarına almanı biz de senin gibi iple çekiyoruz. Her uğradığınızda umutlarımız perçinleniyor, mutlu oluyoruz. Kocaman sevgiler

cmascım bazen oluruna bırakmak istesek de bırakamıyoruz biliyorum ve bu bizi yiyip bitiriyor... Akışına bırabilsen keşke... E2 düşük diye hiç hırpalama kendini lütfen benim de gününü hatırlamıyorum ama düşük seyrediyordu ilacın dozuyla birlikte 200'lerden artışa geçmiş, son gün 8 binleri görmüştük sanırım! Bu seferde OHSS olacağım diye korku musallat olmuştu... Anlayacağın düşük diye evhamlanıyoruz, artıyor yine evhamlanıyoruz, kaç tane diye evhamlanıyoruz, kaliteli mi diye evhamlanıyoruz... Ve hırpalanan biz oluyoruz... Ki zaten sen biliyorsun bunları ama işte insanız, hormonlarımızla da oynanınca kontrol edemiyoruz halet-i ruhiyemizi... Güçlü ol ve çoooook ama çokk şanslı ol.

Ağrı meselesi can sıkıcı durumlardan birisi, hormonların yükselmesi azalması vs. her detay tetikliyebiliyor özellikle ağrıya müsait bir yapın varsa... Benim migrenim olduğu için artık ağrım var bile demiyorum mütemadiyen ağrıyor, ilaçların fayda etmediği zamanlarda suyun içinde yatıyorum ancak azalıyor... O yüzden kendini daha iyi hissedebilirsin, eğer bu duruma gelmediysen çok takılma ağrıya, beterin beteri var...

guzbaharcım battaniyeyi kafaya çekip, yastığa gömülüp "hiç" mooduna girmek, hiç ama hiç bir şey yapmadan, bilmeden, görmeden, duymadan anda donmak diye bir şey bilir misin bilmem ama bazen böyle oluyor... İçin dışına çıkıyor içinde hala bi dolu şey... Üzülmemek mümkün değil... Ama biliyorsun öyle ya da böyle azalacak... Zorunda olarak yaptığın bir sürü şey var o yüzden bari böyle hissederken canın ne istiyorsa onu yap... Ağlamak istiyorsan göz yaşın kuruyana kadar ağla (duşta suya karışınca çok iyi geldiği söylenir) bağırmak istiyorsan avaz avaz... Bu hassas dönemde eşine sarman da doğal, en yakınında o var... Zaten şu durumda ne yapıyor olsa da batacaktır... Hem kızıp uzağımızda tutarız, hem gelsin şefkat göstersin isteriz biz, kadınız.

Öyle güzel gelişmeler olsun ki es kaza yazdıklarına denk geldiğinde "Aaaa ben mi yazmışım bunları? diye hayrete düşecek kadar unut her şeyi

Duovacım değişik bir şeye ne hacet... Bu başlığı var eden bir sürü güzel isimden birisisin, yazacak bir şey yok diyemezsin :) Sessizliğine saygı duyduğum diğer yol arkadaşımız da mı aynı şeyi hissediyor bilmiyorum... Evet tedaviye dair şeyleri hepimiz önemsiyoruz, aynı zamanda bilgileniyoruz çoğu zaman gündemimiz hep tedaviler oluyor ama hayatımız sadece tedaviden ibaret değil... Hayata dair her şey karşılık buluyor. Tabloda bir sürü isim var hiç eksilmeden çok uzun süredir hiç mesajlarını görmesek de burayı var eden bir parça herkes... Sessizliklerinizde bile ses var lakin zinciri oluşturan her halka değerli. Varlığınız kıymetli... Sevgiler

Ah ah... Kadınız biz deyip çıkıyoruz bazen kaotik durumlardan ama erkeklerde de var böyle bir durum... Erkeğiz biz deyip çıkmıyorlar ortaya, usul usul yaşıyorlar içlerinde... O sakin, serin kanlı duruşlarını ne çabuk "duyarsızlık" addediyoruz, durum tespitini yapıp üzerine üzülüyoruz, akıveriyor inci taneleri... Galiba daha içten bakmak lazım bazen, bakıp görebilmek de lazım... Her zaman yapabiliyor muyuz? Hayır... Ama olsun deneriz, vazgeçmeyiz...

Sağolun kızlar, Sekiller elips gibiydi ... Tam yuvarlak degildi ölçüleri unuttum birisi enden 12-16 arasıydı galiba boydan da 9,5 mm civarı....

Canim yersiz tasa yapiyon camas canim malesef aldigimiz ilaclar bizi mahvediyo ama onlarsizda basaramicaz galiba iki yumu bence kötü degil kaliteli olsun birtane olsun
anaccim sekilerine basil baktin öyle baktinda nediye bir tuhaflik ariyonki canim biliyorum zor ama ne istiyorsak onu yasiyoruz hepside harika hepside kaliteli iki yumin var bukadar.
su bas agrina gelince önce sor doktora sakaya gelmez bendede önceleri vardi adet olacagim zaman korkunc bas agrisi sonrasi hafif agrilarilar olurdu akupunktur doktorum demir verdi cok iyi geldi iagrilar giti ama senin agrilar ilaclarla ilgili olabilir ve bu demir olayinida sor doktora ilaclar demir eksikligi yapiyo demisti bana doktor
Cokk hayirli haberlerle gel yarin, kafayi cok karistirma

GUZBAHAR inatci ol hayata kimse seni üzmesin canim sen herseyi halet bence esin tedaviye gelmek zorunda ben artik sormuyorum bile hazirliyorum bitirip onune sunuyorum secenegi yok ok diyo
Cok öptüm seni iyi bak kendine

DUVO canim insallah bu beklemelerine deyecek sen ilaclar yuzunden bekliyorlsun biz caresizlikten zaman geciriyoruz napalim hayirlisi olur insallah

Ay Zobak ya simdi üzüldüm yaaa bazen kocalarinda duygulari oldugunu unutuyoruz
cadiyiz yaaa benimkide kimseyle bu konulari konusmaz icine atiyo offff hayirlisi olsun hepimiz icin sucluluk duygusu coktu icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…