- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.381
canım doktorların en iyisinden seçsler nolcaki ben doktorumu tedavi sürecinde göremedikten sonra..bakalım ilk aklımda olan acıbadem doktorumun dediğine göre İstanbul tüp bebekle fiyatlar aynıymış..sen nerde karar kıldın merkez olarak..canım madi durumun iyise hiç bekleme hemen başla tedavine zaman alehimize işliyor biliyorsun..
kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi
kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi
Acıbadem' in Çiderle anlaşması var, üye olursan daha az ödüyorsun. 800 gibi bir fark oluyor. Mayısta epey bir yerlere mail attım. En hızlı Bülent Traş dönüş yaptı. Sonraki sorularıma da sadece o cevap verdi. Sanırım o olacak. Yumurta gelişimi için vitamin verdi
doktor. Onlara başladım, gelişmelere göre ilerleyeceğiz artık...
vitamin olarak ne kullanıyorsun canım..ne zaman çağırdı muayene için..
Tarih belli değil, yumurtalara göre randevu alacağım. Vitamin dediğim biosteron. Bir de kist gördü, cyclo- progynova verdi. Ve Argi woman diye bir takviye.
Tarih belli değil, yumurtalara göre randevu alacağım. Vitamin dediğim biosteron. Bir de kist gördü, cyclo- progynova verdi. Ve Argi woman diye bir takviye.
merhaba cnm nasılsın biesteron bende kullanıyorum 60 lık yarısını bitirdim bakalım :26::26::26:
Yumurtalar nasıl anlaşılıyor? Nedir yolu bunun...
Bende az önce regl oldum ama bu ay canım gitmek istemiyor şu an onu hissettim, zaten yeni kestik ilaçları vs. biraz dinlensin vücut :)
Bir sonrakine sarkıtayım diyorum... 2 yöntemden biri ile dondurulmuşa hazırlanacağız ya 1 tanesi yumurta takibi... Diğeri bolca ilaç... Yumurta takibi daha sıcak geliyor sanki.
Nasıl olacak hiç fikrim yok ama... Bir aparat alınacakmış sanırım hangi marka nedir ne değildir sonra ateş ölçülecekmiş (ateşliyim zaten :))))) ) nasıl standart belirleyeceğiz bilemedim.
Aaaaa, ben de kelimDeğilim ama çok dökülüyorlar :44:
Geçe defa çok gülüyordum. Olur olmaz her şeye. Bu defa deli gibi öfkeliyim. Allah sonumu hayır etsin. Cuma günü başladım. Ama tüp bebeğe başlayana kadar devamlı kullanacakmışım.
Aslında folikül gelişimini izleyecek. Geçen gün gittiğimde 3 folikül vardı ama az dedi. Sayı artırmaya çalışıyor. Her adette ultrasona gireceğim burada. Folikül sayısı artarsa o ay başlamak istiyorum. Senin bahsettiğin gibi aparatla takip duymamıştım hiç. Ateşim dengesiz benim. İltihaptan dolayı ısı dengem bozuk.
Senin yöntemi merak ettim açıkçası. Bilgi aldıkça paylaşır mısın bizimle de?
geçen defa derken daha öncede mi kullandın inş. faydasını görürsün cnm benm bi arkadaşım var oda ikinci bebeğine hamile şu anda bu ilaçla kalmış banada o önerdi
İşte o yüzden sordum folikülleri nasıl izleyeceksin diye... Anladığım şu tedaviye başlamadan önce ilaçlarla takviye yapacaksın, orada bir doktorda da adet günlerinde foliküllere bakılacak. Sayı artmışsa Bülent Bey'e gideceksin... Doğru anladım sanırım
Yumurtlamaya göre gideceğim diye yazınca sayısı gelişimi değil de yumurtlama eyleminin gerçekleştiği zaman diye anlamıştım şimdi oldu... Bende sayı değil yumurtlama eylemi takip edilecek... Hani şu zamanında! en aklımızın karış karış yukarıda olduğu dönemde! diğer yöntemlerle beraber takvim metodlu tehlikeli günler diye baktığımız günleri bulmaya çalışacağız... Ey gidi!
Daha detaylandıkça elbette bilgi paylaşırım. Benim ateşim de dengesiz ateşim çıkmaz benim ama donarım, bir bakarsın yanarımmenopozdayım sanki..
Bunun içinde ovulasyon testleri varmış... Açıkcası doktor aradığında bir toplantının ortasındaydım bilahare konuşalım dedim çok bilgilenmedim. Araştırdığım kadarı ile idrar ile ölçülüp çatlamanın olduğu zamanı normal olarak vücudun hamile kalmaya en hazır olduğu anı tespit edip o zaman transfer edecekmiş... Ateş ölçümü, kan testi (progestron, e2 vb) ve günlük muayene ile de kontrolleri yapılacak. Ama o testler nedir nasıl yapılır vs. bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?