Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım geçen ay aynı ilaçları kullanmıştık seninle hata sana demiştim bu cylo prognova yumurtaları baskılıyor daha öncede kullanmıştım ve yumurtaları baskılamıştı..cylo kullandığım aylarda hiç yumuta görünmüyodu...bende adetin 3 günü dün kontrolüm vardı ve en az 1 yada 2 yumoş görünürken bu ay hiç yumurta görmedi doktorum..vee çikolata kistim biraz daha büyümüş canım..bakalım cuma tekrar kontrolüm var geç büyüyen yumoş olabilirmi diye bakılcak..bu ay kisti için tedavi görücem büyük bir ihtimale yumoş yoksa doğum kontrol hpına başlatıcak doktorum..canım iki yumurta normal hiç moralini bozma cylo prognovanın etkisi diye düşünüyorum..bidaki adetinle herşey yoluna giricek inş..

haa anladım canım sağol...peki o halde bi daha ki ay da cylo kullanacak mıyım acaba...çünkü opudan sonra en az bir ay bekliycem yine.. bu seferde yumurtalar çoğalıp boşa gitmesin di mi!

ortalama 3 opum olacak hayırlısıyla! heralde herbirinin arasında bir ay geçecek..zaten bülent tıraş bu süreç 6 ay sürer dedi..hmmm...iyi hadi bakalım rezervim bitmez bu şekilde o zaman azar azar kullancaz yani yumurtaları....

(ama her opuya az ya da çok yum. olsun olmasın aynı para ödüyoruz ...ve biriktirdikten sonra hepsine birden pgt yapılacak.. sayıya bakılmadan.... yaaa b, dakka yaaa bunlar niye az yumurta topluyorlar çok toplasınlar aslında bu bize karlı...onlara da az yum. karlı.... inşallah böyle çıkar hesabı yoktur ortada!!!!

canım Bülent tıraşı burda gitiğim her doktor tavsiye etti canım..araştırma hastanesine gitmiştim ordaki doktodar profösör onu tavsiye etti..edirnede yine bir kadın doğumcuya gitmiştim oda profösör oda bülen tıraşı tavsiye etmişti..şimdi her ay gitiğim doktorumda yumurta takibi yapan doktorumda aret beyden memnun kalmadığımı merkez değiştirmek istediğimi söyledim bülen tıraşı tavsye etti hata hocam benim dedi..bence emin elerdesin canım..3 ay madi imaknsızlıklardan dolayı tüp bebek için mecburiyeten ara verdim canım..bakalım eylül gibi Bülent beyle ön görüşme yapmak istiyorum..burda gitiğim doktorumda fiyatlar aynı dedi acıbademden geliyorlarmış doktoruma bizimle çalışın diye.. oraya yönlendirelim sizi dedi bakalım yumurta takibinide kendi yapıcakmış..ama 3 aylık süreçte boş durmıycam yumurta takibi yada aşılama düşünebilirim duruma bağlı..

canım zanetmiyorum bekleme süresinde tekrar cylo prognovayı kullandırmaz..ama adet düzensziliğin varsa tekrar verebilir tedavi sürecini atkilemesin diye..bence doktoruna güven ben bahçeciden bahsetim doktoruma daha önce onlarla çalıyorlarmış şikayet üzerine onlarla çalışmayı bıraktık ded..çünkü doktorlar değişiyormuş tedavi sürecinde şikayetler gelmiş hastalarından..ben erbil beyide düşünmüştüm bahçecide ama yumoş takibini kendi yapıyormuş başka doktorun yapmasını istemiyormuş umuselmen arkadaşımız demişti..ben tekirdağda oturuyorum iki günde git gel yapamam..

Aralarda, beni oyalamak için söylediği sözleri olmasa o anlayışı gösteriyordum aslında. " Ben emin değilim, bilmiyorum, ben babalık yapamam" gibi cümleler kurunca yalnız kaldığımı hissettim. Bunu baştan söylese ikimiz de yıpranmazdık böyle. Neyse, her şey zamanı gelince. Bizim zamanımız da şimdi gelmiş.

Ay Zobak ya simdi üzüldüm yaaa bazen kocalarinda duygulari oldugunu unutuyoruz
cadiyiz yaaa benimkide kimseyle bu konulari konusmaz icine atiyo offff hayirlisi olsun hepimiz icin sucluluk duygusu coktu icime

Kendi adıma içim rahat. Hep anlayışlı olmaya çalıştım. WishDuygu' ya da yazdım. Onun kaçamak cümlelerini duydukça tepki oluştu. İnsan net olmalı. Evet istiyorum, hayır istemiyorum. Belki, bakarız, emin değilim falan geriyor beni.

Bu dilekçeden sonra aynı dilekçeyi cevap alana kadar göndermeliyiz. Eğer birkaç kişi hepimiz adına hareket etmeyecekse bunu her birimiz ayrı ayrı yapmalıyız.

canım ben işyerinden fırsat buldukça nete giriyorum sizi fazla takip edemiyorum bu dilekçeyi nereye nasıl gönderecez çok doğru bir konuya değinmişsiniz aslında elinize sağlık cevabı gelsin gelmesin yetkili makamlara bildirmek çok önemli bence siz ne yaptınız nereye gönderdiniz bir yazarsan bende gönderiğim

Bahçecinin öyle bir yaklaşımı var malesef. Doktorun değil, kurumun tercihi. Geçen tedavide, buradaki doktorla konuşmuştuk onu. Ben de git gel istememiştim, bir de sabah test yapmak gerekebilir deyince 1 hafta kaldım İstanbul' da. Zaten doktor değiştirmemin asıl nedeni de kurum anlayışı oldu. Saçma sapan, eziyet gibi. Yoksa doktorları en iyisinden seçiyor Bahçeci. Bilgili olduklarına şüphem yok. Yine de doktor iyi diye boş safsatalarla uğraşmak istemiyorum.

hadi ya keşke seni erken tanıyıp formülü senden alsaydım evde kalmazdım belki çok daha erken koca bulup şimdi çocuklarım boyumca olurdu ama erken olsa bile şimdiki kocişim le olsun

Kelin ilacı olsa, kendi başına sürermiş ayol. Ben de 34 yaşımda yanlışlıkla buldum formülü

Henüz bir yere göndermedik. Ensu' nun bir talebi vardı, katsayılarla ilgili. Başka eklemek istediğiniz konu varsa onları da toparlayalım, öyle gönderelim.

canım doktorların en iyisinden seçsler nolcaki ben doktorumu tedavi sürecinde göremedikten sonra..bakalım ilk aklımda olan acıbadem doktorumun dediğine göre İstanbul tüp bebekle fiyatlar aynıymış..sen nerde karar kıldın merkez olarak..canım madi durumun iyise hiç bekleme hemen başla tedavine zaman alehimize işliyor biliyorsun..

kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi

kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi

Çok geçmiş olsun Ensu ....benimde sağ tüp alınmıştı 3 sene önce ...ağrı sızı oldu ama unutuluyor sonrasında..Dayan Ensuu az kaldı bebişlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…