- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.401
Geçmiş olsun....Öncesinde tüpün alınma ihtimalini söylemişler miydi?
kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi
kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi
Ctesi ve bugün kontrole gittim.. Sadece ıkı yumurtam var...en son ocak ayındaki opumda 8 yum toplandıydı...e2 degerlerim tedavinin 5. Gunu (adetin 6) 32 idi 8. Gunu 140 bişey.,,,,, canım sıkıldı,
persembe yine gideceğim...sonraki birkaç gün içinde opum olabilir...
Tabloya persembe kontrol ptesi salı gibi bir gune opu yazabillrsin...
Bu arada dilekçemizi okudum ellerinize sağlık,,, elimden geleni yapacağım,,,imzalayıp heryere postalayacağım,,,,haa bi de : yaaa benim günlerce basım ağrıyor,,,hayır mıdır.? Bir aydan fazla çok sık... Nerdeyse hergün,,,,gecen hafta tedaviye baslamadan önce biwsteron cyclo progynova aldım bir ay bu hafta biesteron ve şu iğneler vsvs ,,,,
Aslında folikül gelişimini izleyecek. Geçen gün gittiğimde 3 folikül vardı ama az dedi. Sayı artırmaya çalışıyor. Her adette ultrasona gireceğim burada. Folikül sayısı artarsa o ay başlamak istiyorum. Senin bahsettiğin gibi aparatla takip duymamıştım hiç. Ateşim dengesiz benim. İltihaptan dolayı ısı dengem bozuk.
Senin yöntemi merak ettim açıkçası. Bilgi aldıkça paylaşır mısın bizimle de?
canım benim amh 0,16 ve çok yüksek doz ilaca ramen en fazla 3 folikül yumurtam oluyor..ben şimdiki gitiğim doktorumda devamlı fsh takibi yaptırdım yumurta sayım yükselsin diye bir sene bekledim canım noldu elde var sıfır bir senenin sonunda tüp bebek yaptırabildim elde kalan yumşlarla..biesteron cylo prognova kullandım da noldu yumurta sayım yükselmedi dahada düştü..benim sana tavsiyem bilent beyle yüz yüze görüş...bu amh yumurta sayısı çıkmaz ancak kullandığımız ilacalar kalitesini yükseletebiliriz..canım sana dostça tavsiyem fazla geç kalmadan ertelemeden başla tedavilerine..
günaydın kızlaaaaaaaar nasılsınız benim bugün canım çok sıkkın neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı ve sebebsiz yere sinir var hayrolsun inşallah
Günaydın...adet dönemine yakın mısın? Hormonlar saklambaç oynuyordur...Hoşuna giden şeyleri düşün, sıkıntaya arkanı dön...demesi kolay..., keyf aldığın ne varsa onlara sarıl....Her şey geçici, bu gün de geçecek.....
Onunla organize çalışıyorlar. Bülent Bey biliyor dosyamı. Geçen tedavide, histeroskopi sonrası verdi Ulun Bey. Tedavi için gittiğimde kist var, cyclo yapar dedi. Bülent Bey de cyclo yapmaz, aksine baskılar diyor. Anlamadım. Benimkiler zaten folikül kisti. Evlendikten sonra başladı. 10 güne kadar belli olur ak koyun kara koyun
Bülent Bey der ki, iki embriyo transfer etmeyi tercih ederim. En az iki yumurtayı da bir opuda almak isterim. Olmazsa, iki kere tedavi ve opu ile yine iki embriyo elde eder, ondan sonra transfer yaparım.
günaydın kızlaaaaaaaar nasılsınız benim bugün canım çok sıkkın neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı ve sebebsiz yere sinir var hayrolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?