Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ENSU

Canim topigin nesesi arkadasim cogu giti azi kaldi gececek elbet bu acilar canim cok gecmis olsun cabucak igles ozledik seni buralar sensiz olmazzzzz

kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi

Gecmis olsun yazdinda benmi görmedim tüpün alinacagini bilmiyordum. ama tutunmaya engel oluyorsa dogru bir operasyon, doktorlar programindan hatirliyorum, sorunlu tüp bebegin tutunmasini engelliyormus.bakarsin tüpe gitmeden dogalindan gellir bebegin.

sanırım daha öncede yazmıştım cyclo progynova migren yapıyor, hatta beni acile kaldırmışlardı.Şiddetli başağrısı, istifra nedeniyle..meğer ilacın yan etkisi migrenmiş. tansiyonumuda yükseltmişti.

canım benim amh 0,16 ve çok yüksek doz ilaca ramen en fazla 3 folikül yumurtam oluyor..ben şimdiki gitiğim doktorumda devamlı fsh takibi yaptırdım yumurta sayım yükselsin diye bir sene bekledim canım noldu elde var sıfır bir senenin sonunda tüp bebek yaptırabildim elde kalan yumşlarla..biesteron cylo prognova kullandım da noldu yumurta sayım yükselmedi dahada düştü..benim sana tavsiyem bilent beyle yüz yüze görüş...bu amh yumurta sayısı çıkmaz ancak kullandığımız ilacalar kalitesini yükseletebiliriz..canım sana dostça tavsiyem fazla geç kalmadan ertelemeden başla tedavilerine..

kizlar hastanede yatiyorum cok kotuyum mahvildum agri sizidan sol tupum alindi sag tupumde sorun yokmus kaldi optum hepinizi

canım çok geçmiş olsun, sık dişini geceçek bu ağrılar...tüpün alınacağına dair bişey yazmamıştın, sanırım operasyon sırasında doktor karar verdi...çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce toparlanırsın..

Onunla organize çalışıyorlar. Bülent Bey biliyor dosyamı. Geçen tedavide, histeroskopi sonrası verdi Ulun Bey. Tedavi için gittiğimde kist var, cyclo yapar dedi. Bülent Bey de cyclo yapmaz, aksine baskılar diyor. Anlamadım. Benimkiler zaten folikül kisti. Evlendikten sonra başladı. 10 güne kadar belli olur ak koyun kara koyun
Bülent Bey der ki, iki embriyo transfer etmeyi tercih ederim. En az iki yumurtayı da bir opuda almak isterim. Olmazsa, iki kere tedavi ve opu ile yine iki embriyo elde eder, ondan sonra transfer yaparım.

günaydın kızlaaaaaaaar nasılsınız benim bugün canım çok sıkkın neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı ve sebebsiz yere sinir var hayrolsun inşallah

kızlar şu bir yerlere sesimizi duyurma kampanyanızı gönülden destekliyorum inşallah bi sonuca ulaşırız ama hiç umudum yok bu konuda

günaydın kızlaaaaaaaar nasılsınız benim bugün canım çok sıkkın neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı ve sebebsiz yere sinir var hayrolsun inşallah

Günaydın...adet dönemine yakın mısın? Hormonlar saklambaç oynuyordur...Hoşuna giden şeyleri düşün, sıkıntaya arkanı dön...demesi kolay..., keyf aldığın ne varsa onlara sarıl....Her şey geçici, bu gün de geçecek.....

bir hafta var canım yakın sayılır ondanmıdır acep hormonlarımızda bizimle alay ediyor artık Allah sonumuzu hayretsin

Günaydın, bülent bey bence haklı çünkü büyük ihtimal bendeki kisti de baskılayarak zamanında adet olmak için cylo verdi.

Günaydın. Bazen oluyor öyle. Rahat bir yere uzan, gözlerini kapat ve seni mutlu edecek bir manzarayı gözünün önüne getirmeye çalış. Bir de uzanmadan önce pencereleri aç, odaya da biraz parfüm sık ya da sabun al yanına, kokusunu duy. Gülümsediğini hissedene kadar hayalini bırakma. Bende işe yarıyor ama genellikle sonrasında uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…