Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evde olsam hemen uygulamaya geçerdim ama işteyim şu anda mümkün değil öğlen arasında yapacam sağol canım

Kuyuya taş atıyoruz. İnşallah dibini buluruz

inşallah canım

Merhaba, tespitlerinde haklısın.. Bizlerde doğanın yasası gereği yumurta rezervimiz düşük, tedavilerle 1-2 tane olan yumurtanın olgunlaşmasını istiyorlar. Fsh çok yüksek değilse de takılmamak gerekirmiş, çünkü fsh sadece yumurtlama olup olmadığını gösteriyor, adet olunuyorsa vitamin ve ilaç desteği ile 1-2 tane folükül oluşur...Bir de geçenlerde de yazmıştım, hem kendi tecrübem hem de araştırma sonucu sizler de dahil, yüksek doz ilaç bizde olumsuz etkiliyor, düşük dozda ilaç ile daha çok folükül oluşuyor.
Folükül olup olmadığını dr.lar adetin 2. günü ile 8.günü net olarak tespit ediyor...

Günaydın, bülent bey bence haklı çünkü büyük ihtimal bendeki kisti de baskılayarak zamanında adet olmak için cylo verdi.

Günaydın,
Folikül kisti, bir yumurta çatladıktan sonra sönüyor. O yüzden ilaç kullansam da kullanmasam da ertesi adette gitmiş oluyor. "Kullansın" dedi, "peki" dedim.

Arkadaşım sorması ayıp olmasın adet oldun mu? Ya da ilaç kullanıyor musun?

Günaydın,
Folikül kisti, bir yumurta çatladıktan sonra sönüyor. O yüzden ilaç kullansam da kullanmasam da ertesi adette gitmiş oluyor. "Kullansın" dedi, "peki" dedim.

Bildiğim kadarı ile bazıları da gitmiyor, 3-5 aylık periyodun sonunda adet ile gidiyor..Ne hassas işler, önce folükül oluşacak, sonra yumurta dönüşecek, sonra toplanabilecek, sonra döllenebilecek, sonra tutunabilecek, sonra düşmeyecek... gerçekten insan mucizevi bir varlık.

Çok şükür hiç ikinci adete sarkan kistim olmadı. Her canlı mucize aslında. Kendimizle uğraşırken unutuveriyoruz sadece...

merhaba arkadaşlar simdi kısaca anlatayım daha sonra biraz toparlanınca tek tek okuyum cvaplayacağım canlarım geçmişte yazdıklarınızı..
ameliyat öncesi üç ayrı doktor geldi ayrı ayrı hepsi olabilecekleri anlattı çünkü ameliyata 3 veya 4 doktor girdi sanırım. bana secenek sundular..
1. secenek histereskopi ve laparaskopiyi sadece tanısal amaçlımı yapalım içeri girip ne var ne uyok bakıp çıkalımmı.
2. secenek histereskopide sadece rahimdemi düzeltme yapalım
3. secenek tüplerde olumsuz bir durum varsa bağlama veya aldırmayı kabul ediyormusun, ama iki tüpünde alınırsa asla dopğal yolla gebelik şansım olmayacağına dair..

düşünmem için odada 1 saat yalnız bıraktılar, düşündüm tüplerde sorun varsa ve ben almayın desem belki bu sebepten ömür boyu tüp bebek tedavilerim tutmayacak bebeksiz kalacağım ve sonuçta ölünce benimle çürüyüp gidecekler..
diğer bi secenek düşündüm eşimden ayrılıp başkası ile evlilik şu aşamada düşünmüyorum onu seviyorum ve zaten onunla evli olduğum sürece asla 200 bin sperm ve %10 hareketle tüp bebek tedavisiz zaten bebeğim olmayacak.

herhangi bir sorun varsa tüplerin alınmasını kabul ediyorum diye imza attım. ameliyattan çıkınca diğer doktorlar bana durumu odama gelip sözlü bildirdi. 3 saat sonrada Semra hanım geldi ameliyat resimleri ile elinde 6 tane resim var.. bir resimde sağ tüpde hiç sorun yok, diğer resimde sol tüpüm tamamen kendi içinde kıvrılmış ve bazı yerleri tamamen şişmiş bazı yerleride tamamen yapışmış rahme sıvı akıntısı varmış enfeksiyon şeklinde, resme bakmak bile bana kötü geldi çok kötü gözüküyordu ve mosmordu o tüpü almışlar..

şu anda bir tüple kaldım, ayrıca birde histereskopide rahmimin tavanını dar bulmuş ve şekil bozukluğu görmüş, rahmi genişletmiş yanlardan, şekil bozukluğunu düzeltmiş ve ayrıca tavanını yükseltmiş.. önceki hali bu sonraki hali bu diye tonla resim gösterdiler bununla ilgilide..

histereskopşi genital bölgeden, laparaskopi göbekten ve yanlardan açılan 3 ayrı delikle yapıldı..
7000 tl ödeme yaptık çünkü tanımsaldan cerrahiye geçtiği için.. çok öptüm canım arkadaşlarım..

Tekrar cok geçmiş olsun inşallh bebişlerine kavusacaksın en kısa sürede dinlen güzelce arkadaşım. Seni seviyoruz ..bişeye ihtiyacın olursa çekinme söyle canım ..seve seve gelririm yaparım..optummm

Çok sevindim senin adına ensu inşallah yaşadığın son acı olsun.

Geçmiş olsun....Öncesinde tüpün alınma ihtimalini söylemişler miydi?

Çok geçmiş olsun Ensu ....benimde sağ tüp alınmıştı 3 sene önce ...ağrı sızı oldu ama unutuluyor sonrasında..Dayan Ensuu az kaldı bebişlerine...

Geçmiş olsun. Bebeğini getirsin de sana, geçecek o ağrılar. Bugün çıkaracaklar mı?

geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin :26::26::26:

Canım çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....tüpün alıncağını bilmiyordum...neden aldı.?

canım çok geçmiş olsun..

canım çook geçmiş olsun eminimki zordur ama inşallah bu operasyon seni bebişine götürecek birde öğle düşün ve kendini iyi hissetmeye çalış çok öpüyorum canım

Çok geçmiş olsun canim inşallah kısa zamanda toparlanıp tedavine daha güçlü bir moralle başlarsin.sevgilerimle

cok gecmıs olsun ensu dılerım bu amelıyat sana ugur getırır

canimm cok gecmis olsunnn, seni bebisine yaklastiran bir adim olsun insalllahhhhhhhhhhhhh

ENSU

Canim topigin nesesi arkadasim cogu giti azi kaldi gececek elbet bu acilar canim cok gecmis olsun cabucak igles ozledik seni buralar sensiz olmazzzzz

Canim.cok geçmiş olsun rabbim.acil şifa versin.

Çok geçmiş olsun. Inşallah kalan sağ tüpünde sağlıklı bir sürü bebişlerin olur.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah en kısa sürede bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..

Sevgiler,,

canım bugün operasyonun varmış... bu işlemler bebeklerine kavuşman için attığın son adımlar olsun inşallah... kaçta ameliyata gireceksin bi sesini duyayım canım benim...

çok geçmiş olsun canım inşallah bu operasyonlar seni bebeğine kavuşturur

arkadaslar cok cok sagolun desteginiz icin sizi seviyorum, mesajini atladigim varsa kusura bakmasin cepten yatakta giriyorum..

haziranin 20 sinde adet olacagimya o ay bos gececekmis.. temmuz 20 deki adetimle baskilama tedavisi yapilacakmis cetrotide igneyle, climara forte bantla ve bir kac ilacla daha sonrada 20 agustostaki regly ile tedaviye baslayacakmisim..

Buyuk geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım çabaların karşılığını alırsınız. Benimde randevum vardı banada önce emre bey baktı sorun yok dedi sonra Semra hanım tuplerimin kıvrık ve yapışıklık olduğunu söyledi şimdiye kadar. Kimse demedi çok karıştı kafam

Tekrar cok geçmiş olsun inşallh bebişlerine kavusacaksın en kısa sürede dinlen güzelce arkadaşım. Seni seviyoruz ..bişeye ihtiyacın olursa çekinme söyle canım ..seve seve gelririm yaparım..optummm

cok sagol cnm benim. bende sizleri seviyorum. dusuncen bile yeterli.

Daha iyisin, çok sevindim :) Daha da iyi olacaksın, niye şimdiye kadar yaptırmadım ki de diyeceksin deme olur mu... Keşkeleri bırakıp önümüze bakma zamanı

Bende regl oldum ama bu ay bir aksiyon almayı istemedim :) erteleyip Temmuz'a sarkıtacağım sanırım. Sende o günlerde başlamış oluyorsun ve umarım aynı zamanda yaz coşkusu ile hepimiz güzel sonuçlara ilerleriz... Olursa ne güzel olur, olmazsa yola devam :)

Sen iyileşince, ağrın sızın gidince çok daha zinde olacaksın... Zindeliğine kavuşunca iz kalacak mı diye de dert edinme :) Ben doktora biraz aşağıdan delseniz dediğimi bile hatırlıyorum...

Yanlardaki izleri bulamadım şu an :) O kadar belirsiz ki, zaten bikini altında kalıyorlar, göbeğimdekinin de durumu aşağıdaki gibi izi ararsan görürsün durumunda Solarium'a girdiğim için daha belirgin normalde hiç belli olmuyor...

Kocaman sevgiler, iyi istirahatler

kızlar kontrolden geldim. yarın yine kontrol var. pazar veya pazartesi opu..wish o göbek senin mi?maşallah!:126:

Çok iyi haberlerle geçsin yarın kontrol... Günü tam belli olsun yazalım takvime yarın... Beklediğiniz yumurtalar ne olursa olsun içlerinde en az bir tanesi pırlanta değerinde olsun, e olmuşken de pırlantanın en nadirinden D kalite olsun :)

Evet evet bizzat buz tutmuşları ısıtmaya hevesli göbeğim

( canimm eminim su anda esinle aranda hic sorun kalmamistir cunku okadar pozitif yapici ve kendinden veren birisinki.. gecen gun belki37 de buna benzer bir sikinti yasamisti, eslerinizin hic cocugu olmasaydi babalik duygusunun pesinden kosup herseyi kabul edeceklerdi. cnm lutfen sende annelik duygusunun pesini birakma omrunu esinin cocuguna babasina ve ailesine vererek geciremen icin yasin cokkk gencc lutfen kendinden bir parcaya sahip olmak icin elinden gelen herseyi yap ve esine bu konuda cokda odun verme.. seni seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…