- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.421
kızlar şu bir yerlere sesimizi duyurma kampanyanızı gönülden destekliyorum inşallah bi sonuca ulaşırız ama hiç umudum yok bu konuda
Günaydın. Bazen oluyor öyle. Rahat bir yere uzan, gözlerini kapat ve seni mutlu edecek bir manzarayı gözünün önüne getirmeye çalış. Bir de uzanmadan önce pencereleri aç, odaya da biraz parfüm sık ya da sabun al yanına, kokusunu duy. Gülümsediğini hissedene kadar hayalini bırakma. Bende işe yarıyor ama genellikle sonrasında uyuyorum
Kuyuya taş atıyoruz. İnşallah dibini buluruz
canım benim amh 0,16 ve çok yüksek doz ilaca ramen en fazla 3 folikül yumurtam oluyor..ben şimdiki gitiğim doktorumda devamlı fsh takibi yaptırdım yumurta sayım yükselsin diye bir sene bekledim canım noldu elde var sıfır bir senenin sonunda tüp bebek yaptırabildim elde kalan yumşlarla..biesteron cylo prognova kullandım da noldu yumurta sayım yükselmedi dahada düştü..benim sana tavsiyem bilent beyle yüz yüze görüş...bu amh yumurta sayısı çıkmaz ancak kullandığımız ilacalar kalitesini yükseletebiliriz..canım sana dostça tavsiyem fazla geç kalmadan ertelemeden başla tedavilerine..
Günaydın, bülent bey bence haklı çünkü büyük ihtimal bendeki kisti de baskılayarak zamanında adet olmak için cylo verdi.
canım benim amh 0,16 ve çok yüksek doz ilaca ramen en fazla 3 folikül yumurtam oluyor..ben şimdiki gitiğim doktorumda devamlı fsh takibi yaptırdım yumurta sayım yükselsin diye bir sene bekledim canım noldu elde var sıfır bir senenin sonunda tüp bebek yaptırabildim elde kalan yumşlarla..biesteron cylo prognova kullandım da noldu yumurta sayım yükselmedi dahada düştü..benim sana tavsiyem bilent beyle yüz yüze görüş...bu amh yumurta sayısı çıkmaz ancak kullandığımız ilacalar kalitesini yükseletebiliriz..canım sana dostça tavsiyem fazla geç kalmadan ertelemeden başla tedavilerine..
Günaydın,
Folikül kisti, bir yumurta çatladıktan sonra sönüyor. O yüzden ilaç kullansam da kullanmasam da ertesi adette gitmiş oluyor. "Kullansın" dedi, "peki" dedim.
evde olsam hemen uygulamaya geçerdim ama işteyim şu anda mümkün değil öğlen arasında yapacam sağol canım
inşallah canım
Bildiğim kadarı ile bazıları da gitmiyor, 3-5 aylık periyodun sonunda adet ile gidiyor..Ne hassas işler, önce folükül oluşacak, sonra yumurta dönüşecek, sonra toplanabilecek, sonra döllenebilecek, sonra tutunabilecek, sonra düşmeyecek... gerçekten insan mucizevi bir varlık.
Geçmiş gitsin olsunlar... ilk izlenim adamlara helal olsun.. Sorunun kaynağına inip çözmüşler, para kazanalım diye denek yapmamışlar, rahim genişletmesiyle ilgili bir yakınım da operasyon geçirdi, şimdi bebişlerine hamile....Parola, İŞİN UZMANINI BULMAK, PARALARI ORAYA BURAYA YA OLACAK MI DİYE HARCAYACAĞIMIZA BİR NUMARALAR İLE GÖRÜŞMEK diyorum. (pek parola olmadı, kelimeler harcandı)
merhaba arkadaşlar simdi kısaca anlatayım daha sonra biraz toparlanınca tek tek okuyum cvaplayacağım canlarım geçmişte yazdıklarınızı..
ameliyat öncesi üç ayrı doktor geldi ayrı ayrı hepsi olabilecekleri anlattı çünkü ameliyata 3 veya 4 doktor girdi sanırım. bana secenek sundular..
1. secenek histereskopi ve laparaskopiyi sadece tanısal amaçlımı yapalım içeri girip ne var ne uyok bakıp çıkalımmı.
2. secenek histereskopide sadece rahimdemi düzeltme yapalım
3. secenek tüplerde olumsuz bir durum varsa bağlama veya aldırmayı kabul ediyormusun, ama iki tüpünde alınırsa asla dopğal yolla gebelik şansım olmayacağına dair..
düşünmem için odada 1 saat yalnız bıraktılar, düşündüm tüplerde sorun varsa ve ben almayın desem belki bu sebepten ömür boyu tüp bebek tedavilerim tutmayacak bebeksiz kalacağım ve sonuçta ölünce benimle çürüyüp gidecekler..
diğer bi secenek düşündüm eşimden ayrılıp başkası ile evlilik şu aşamada düşünmüyorum onu seviyorum ve zaten onunla evli olduğum sürece asla 200 bin sperm ve %10 hareketle tüp bebek tedavisiz zaten bebeğim olmayacak.
herhangi bir sorun varsa tüplerin alınmasını kabul ediyorum diye imza attım. ameliyattan çıkınca diğer doktorlar bana durumu odama gelip sözlü bildirdi. 3 saat sonrada Semra hanım geldi ameliyat resimleri ile elinde 6 tane resim var.. bir resimde sağ tüpde hiç sorun yok, diğer resimde sol tüpüm tamamen kendi içinde kıvrılmış ve bazı yerleri tamamen şişmiş bazı yerleride tamamen yapışmış rahme sıvı akıntısı varmış enfeksiyon şeklinde, resme bakmak bile bana kötü geldi çok kötü gözüküyordu ve mosmordu o tüpü almışlar..
şu anda bir tüple kaldım, ayrıca birde histereskopide rahmimin tavanını dar bulmuş ve şekil bozukluğu görmüş, rahmi genişletmiş yanlardan, şekil bozukluğunu düzeltmiş ve ayrıca tavanını yükseltmiş.. önceki hali bu sonraki hali bu diye tonla resim gösterdiler bununla ilgilide..
histereskopşi genital bölgeden, laparaskopi göbekten ve yanlardan açılan 3 ayrı delikle yapıldı..
7000 tl ödeme yaptık çünkü tanımsaldan cerrahiye geçtiği için.. çok öptüm canım arkadaşlarım..
Geçmiş olsun....Öncesinde tüpün alınma ihtimalini söylemişler miydi?
Çok geçmiş olsun Ensu ....benimde sağ tüp alınmıştı 3 sene önce ...ağrı sızı oldu ama unutuluyor sonrasında..Dayan Ensuu az kaldı bebişlerine...
Geçmiş olsun. Bebeğini getirsin de sana, geçecek o ağrılar. Bugün çıkaracaklar mı?
geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin :26::26::26:
Canım çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....tüpün alıncağını bilmiyordum...neden aldı.?
canım çok geçmiş olsun..
Çok çooook geçmiş olsun
Bildiğin ameliyat olmuşsun ağrı sızı nasıl yapmasınLütfen dirayetli ol, hatta olma söylen hemşirelere arayı uzatmadan ağrı kesiciyi eklesinler seruma...
Bebeğine bir adım daha yaklaştın, çok çabuk toparlanıp taburcu olmanı diliyorum... Tekrar geçmiş olsun
canım çook geçmiş olsun eminimki zordur ama inşallah bu operasyon seni bebişine götürecek birde öğle düşün ve kendini iyi hissetmeye çalış çok öpüyorum canım
Çok geçmiş olsun canim inşallah kısa zamanda toparlanıp tedavine daha güçlü bir moralle başlarsin.sevgilerimle
cok gecmıs olsun ensu dılerım bu amelıyat sana ugur getırır
canimm cok gecmis olsunnn, seni bebisine yaklastiran bir adim olsun insalllahhhhhhhhhhhhh
ENSU
Canim topigin nesesi arkadasim cogu giti azi kaldi gececek elbet bu acilar canim cok gecmis olsun cabucak igles ozledik seni buralar sensiz olmazzzzz
Canim.cok geçmiş olsun rabbim.acil şifa versin.
Gecmis olsun yazdinda benmi görmedim tüpün alinacagini bilmiyordum. ama tutunmaya engel oluyorsa dogru bir operasyon, doktorlar programindan hatirliyorum, sorunlu tüp bebegin tutunmasini engelliyormus.bakarsin tüpe gitmeden dogalindan gellir bebegin.
canım çok geçmiş olsun, sık dişini geceçek bu ağrılar...tüpün alınacağına dair bişey yazmamıştın, sanırım operasyon sırasında doktor karar verdi...çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce toparlanırsın..
Çok geçmiş olsun. Inşallah kalan sağ tüpünde sağlıklı bir sürü bebişlerin olur.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah en kısa sürede bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..
Sevgiler,,
canım bugün operasyonun varmış... bu işlemler bebeklerine kavuşman için attığın son adımlar olsun inşallah... kaçta ameliyata gireceksin bi sesini duyayım canım benim...
çok geçmiş olsun canım inşallah bu operasyonlar seni bebeğine kavuşturur
merhaba arkadaşlar simdi kısaca anlatayım daha sonra biraz toparlanınca tek tek okuyum cvaplayacağım canlarım geçmişte yazdıklarınızı..
ameliyat öncesi üç ayrı doktor geldi ayrı ayrı hepsi olabilecekleri anlattı çünkü ameliyata 3 veya 4 doktor girdi sanırım. bana secenek sundular..
1. secenek histereskopi ve laparaskopiyi sadece tanısal amaçlımı yapalım içeri girip ne var ne uyok bakıp çıkalımmı.
2. secenek histereskopide sadece rahimdemi düzeltme yapalım
3. secenek tüplerde olumsuz bir durum varsa bağlama veya aldırmayı kabul ediyormusun, ama iki tüpünde alınırsa asla dopğal yolla gebelik şansım olmayacağına dair..
düşünmem için odada 1 saat yalnız bıraktılar, düşündüm tüplerde sorun varsa ve ben almayın desem belki bu sebepten ömür boyu tüp bebek tedavilerim tutmayacak bebeksiz kalacağım ve sonuçta ölünce benimle çürüyüp gidecekler..
diğer bi secenek düşündüm eşimden ayrılıp başkası ile evlilik şu aşamada düşünmüyorum onu seviyorum ve zaten onunla evli olduğum sürece asla 200 bin sperm ve %10 hareketle tüp bebek tedavisiz zaten bebeğim olmayacak.
herhangi bir sorun varsa tüplerin alınmasını kabul ediyorum diye imza attım. ameliyattan çıkınca diğer doktorlar bana durumu odama gelip sözlü bildirdi. 3 saat sonrada Semra hanım geldi ameliyat resimleri ile elinde 6 tane resim var.. bir resimde sağ tüpde hiç sorun yok, diğer resimde sol tüpüm tamamen kendi içinde kıvrılmış ve bazı yerleri tamamen şişmiş bazı yerleride tamamen yapışmış rahme sıvı akıntısı varmış enfeksiyon şeklinde, resme bakmak bile bana kötü geldi çok kötü gözüküyordu ve mosmordu o tüpü almışlar..
şu anda bir tüple kaldım, ayrıca birde histereskopide rahmimin tavanını dar bulmuş ve şekil bozukluğu görmüş, rahmi genişletmiş yanlardan, şekil bozukluğunu düzeltmiş ve ayrıca tavanını yükseltmiş.. önceki hali bu sonraki hali bu diye tonla resim gösterdiler bununla ilgilide..
histereskopşi genital bölgeden, laparaskopi göbekten ve yanlardan açılan 3 ayrı delikle yapıldı..
7000 tl ödeme yaptık çünkü tanımsaldan cerrahiye geçtiği için.. çok öptüm canım arkadaşlarım..
Tekrar cok geçmiş olsun inşallh bebişlerine kavusacaksın en kısa sürede dinlen güzelce arkadaşım. Seni seviyoruz ..bişeye ihtiyacın olursa çekinme söyle canım ..seve seve gelririm yaparım..optummm
Geçmiş gitsin olsunlar... ilk izlenim adamlara helal olsun.. Sorunun kaynağına inip çözmüşler, para kazanalım diye denek yapmamışlar, rahim genişletmesiyle ilgili bir yakınım da operasyon geçirdi, şimdi bebişlerine hamile....Parola, İŞİN UZMANINI BULMAK, PARALARI ORAYA BURAYA YA OLACAK MI DİYE HARCAYACAĞIMIZA BİR NUMARALAR İLE GÖRÜŞMEK diyorum. (pek parola olmadı, kelimeler harcandı)
haklisin cnm bakalim insallah bukadar aciya deger. cok sikintili bi ismis. sonu guzel gelsin hepimiz icin cnm benim.
Çok sevindim senin adına ensu inşallah yaşadığın son acı olsun.
sagoll canimm benimm cok opuyorumm
arkadaslar cok cok sagolun desteginiz icin sizi seviyorum, mesajini atladigim varsa kusura bakmasin cepten yatakta giriyorum.. haziranin 20 sinde adet olacagimya o ay bos gececekmis.. temmuz 20 deki adetimle baskilama tedavisi yapilacakmis cetrotide igneyle, climara forte bantla ve bir kac ilacla daha sonrada 20 agustostaki regly ile tedaviye baslayacakmisim..
kızlar kontrolden geldim. yarın yine kontrol var. pazar veya pazartesi opu..wish o göbek senin mi?maşallah!:126:
kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?