Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar kontrolden geldim. yarın yine kontrol var. pazar veya pazartesi opu..wish o göbek senin mi?maşallah!:126:

canimmm az kaldii harikaa su donemde tek dusuncemiz sensin insallah guzel sonuclanacak.. bolca kaliteli yumoslarin olsunn.. optumm

bu gobekk seninmii canim:) ne guzelmis.. beni rahatlattin en cokda iz kalmamasina sevindim cnm.. tek korkum buydu su siralar.. bu yaz sonuna tedavi dusunen sayimiz topicte cok fazla insallah sirayla yazz bebeklerimize kavusacagiz canim.. seninkiler hazir zaten annelerini bekliyorlar:)

cnm banada yillardir ilk kez memorial dedi bunu.. sonrasinda farkli yerlerede gidip gosterdim amerikana bahceciye cerrahpasaya hepsi bi sorun var ama embriyoyu engellermi bilinmez biraz daha deneyelim gibi seyler soylediler.. zaten benim yedi denemem var daha nekadar belirsizliklerin pesinden kosacagim.
zaten semra hanimda birinci ikinci tedavin olsa bu operasyonlari yapmadan sansini denerdik dedi ama artik gerek yok dedi..
ameliyati resimlemislerya kare kare o yuzden sorun olduguna kesin olarak inandim.. bariz belli hersey resimlerde.. hakkimizda hayirlisi cnm benim..

Ensu ameliyat olmuşsun canım, geçmiş olsun. İnşallah tedavin için çok hayırlı sonuçlar verir bu ameliyat. Acil şifalar dilerim...

Benim göbek

Dediğin gibi bebekler hazır, göbek hazır bir ben hazır değilim bu ay yine bir sonraki ay gideyim diye hissettim, öyle yapacağım. Ya da sevgilim tutacak kolumdan yine

Hepimiz için hayırlısı olsun... Her tedavi bir adım... Adım adım ama öyle ama böyle ulaşacağız.

Evde zaman geçirenlere, ara ara diğer kadınlara göre ne kadar güçlü olduğunu unutup ümitsizliğe düşenlere, bırakın eşiyle bebek sahibi olmayı daha eşi bile olmayan bir kadının bebek macerasını anlatan (daha önce de önermiştim görmeyenler ve izlemeyenler için) keyifli zaman geçirmek üzere Baby Mama filmini izlemelerini tavsiye ederim. (Google da türkçe dublaj diye aratırsanız hemen çıkıyor)

Sevgiler

Canım geçmiş olsun ne iyi olmuş ya anlatınca özendim vallahi benimde iki tüp tıkalı laparoskopi olsam acaba doğal hamile kalabirilmiydim diye düşünüyorum hep bu doğumdan sonra bende mi yaptırsam acaba? ne güzel anlatmışsın heveslendirdin beni fıstık
kızlar kontrolden geldim. yarın yine kontrol var. pazar veya pazartesi opu..wish o göbek senin mi?maşallah!:126:
Canımmmmmmm sen tedaviye başlamışsın ohhhh çok sevindim haberlerini merakla bekliyorum kader arkadaşım

hayırlısı olsun hakkında canım inşallah bebeklerine kavuşunca bugünlerin acısını unutursun bunlar hep tatlı birer anı olarak kalır geçmişinde

cnm benim senin bebis zaten yolda hic bosuna dusunme laparaskopi cok acili agrili cnm bosver kendine gerekli olmadikca mudahale ettirme canim benim..
sagoll canimm cok optummm

Cedrus sen nasılsın? Hamilelik ilerledikçe meraklar ve sorular değişiyor çok doğal olarak... Herşey yolunda mı? Prenses için isim düşünüldü mü? Abisi heyecanlı mı fikre alıştı mı? Testlerin, tetkiklerin ne durumda? Göbeği çok kaşınan bir arkadaşım var neredeyse tırnaklayacak, oysa ki her türlü rahatlatıcı ve gerginlik alıcı yağlar, kremler kullanıyor... Senin de var mı böyle sıkıntıların?

Tedavi süreci devam ediyor diye düşünebilirsin ama olsun :) Bizler de hamile kalınca aynı aşamalardan geçeceğiz o yüzden paylaşmaktan geri durma :)

Sevgiler

Ben gidip şu göbeği bir doldurayım :) Uzun soluklu bir yemek olsun, bugün iştahım çok yerinde maşallah

Fıstığım ben çok karışığım ya Mehmet henüz kardeş fikrine soğuk bakıyor çok hırçın ve huyları değişmiş durumda her akşam yemek saatinde cinnet yaşıyoruz her sabah öperek koklayarak uyandırıyorum ilk yarım saat iyi sonrasında yine cinnet hali diğer taraftan hormonlarım düzene girdi çok şükür hamileliğimin başında tavan yapan TSh ımı yerlerden toparlamaya başladık isim konusunda Zeynep, Betül ya da Zehra düşünüyoruz henüz netleşmedi netleşince söylerim, ilk başda biraz çatladım ama bu süreç durdu çatladığım dönemlerde çok kaşıntım vardı bende lierac phytolastil jel ve kantaron yağı kullanıyorum ama hiçbirşey çatlamaya engel olmuyor malesef çok karışmışım ben ya biri beni çözsün bu akşam Mehmet'in kreşinde yıl sonu gösterisi var yarın resimlerini koyarım teyzesi

Geçmiş olsun tekrar. Eşinle şimdiye kadar ayrılmadıysanız, o alternatifi düşünme bile. Evliliğin en fırtınalı zamanlarını atlattınız siz.
Semra Hanım' ın yaptığı işi bilen bir insan olması hepimizin senin hakkındaki heyecanını artırdı. Sonuna kadar heyecanlandır bizi

Kimse kusuruna bakmaz sen bu haldeyken. Rahat ol
Ağustos hareketli olacak, şimdiden belli. Yaz bereketiyle gelsin inşallah.

Geçmiş olsun diyeyim şimdiden. Gönlündekini tez zamanda, sağlıkla ve hayırla kucağına al inşallah...

Sana benim yağlardan transfer yapalım biraz, iğne olurken hiç acımıyo o zaman
Kıskandım, ne var?

Hoşgeldin,
Sağlığın için değerlendirebilirsin. En azından aklın kalmaz. Çünkü bir zaman sonra çevre organları da etkilemeye başlıyor. Durumunu net olarak öğrenir, ona göre adım atarsın.

Kimse kusuruna bakmaz sen bu haldeyken. Rahat ol
Ağustos hareketli olacak, şimdiden belli. Yaz bereketiyle gelsin inşallah.

haklisin galiba ama dun sabah hastanedede tartistik dusunsene cuzdanini evde unutmus hastaneye gelmis:)) internet hesabindan bana aktaralim dedim sifresini hatirlamiyor ben onunkini arada bi yere not almistim bakip giriyordum oda evde kalmis.. bi zahmet cuzdan icin eve gitti..
yaz hepimize ugurlu gelsin canim benim. yaz sonu hamis hamis kisa girelim kar yagarken gobek buyutmek iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…