- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.461
haklisin galiba ama dun sabah hastanedede tartistik dusunsene cuzdanini evde unutmus hastaneye gelmis:)) internet hesabindan bana aktaralim dedim sifresini hatirlamiyor ben onunkini arada bi yere not almistim bakip giriyordum oda evde kalmis.. bi zahmet cuzdan icin eve gitti..
yaz hepimize ugurlu gelsin canim benim. yaz sonu hamis hamis kisa girelim kar yagarken gobek buyutmek iyi olur..
arkadaslar cok cok sagolun desteginiz icin sizi seviyorum, mesajini atladigim varsa kusura bakmasin cepten yatakta giriyorum..
haziranin 20 sinde adet olacagimya o ay bos gececekmis.. temmuz 20 deki adetimle baskilama tedavisi yapilacakmis cetrotide igneyle, climara forte bantla ve bir kac ilacla daha sonrada 20 agustostaki regly ile tedaviye baslayacakmisim..
Kimse kusuruna bakmaz sen bu haldeyken. Rahat ol
Ağustos hareketli olacak, şimdiden belli. Yaz bereketiyle gelsin inşallah.
eşinde en az senin kadar heyecanlıdır o yüzden unutmuştur ensucum hoş görmek lazım
bende öğlende eşimle tartıştım zaten bugün canım sıkkın oda tuz biber ekti yani akşam olsada eve gitsem ayaklarımı uzatıp dinlensem hatta biraz ağlasam rahatlasam
ben en iyisi gidip bi dondurma yiyim
haklisin galiba ama dun sabah hastanedede tartistik dusunsene cuzdanini evde unutmus hastaneye gelmis:)) internet hesabindan bana aktaralim dedim sifresini hatirlamiyor ben onunkini arada bi yere not almistim bakip giriyordum oda evde kalmis.. bi zahmet cuzdan icin eve gitti..
yaz hepimize ugurlu gelsin canim benim. yaz sonu hamis hamis kisa girelim kar yagarken gobek buyutmek iyi olur..
Canim tekrar geçmiş olsun aldığın sonuçtan ne kadar doğru bir karar verdiğin ortaya çıkıyor inşallahbu ddoğru karar seni bebişlerine de kavuşturur .
eşinde en az senin kadar heyecanlıdır o yüzden unutmuştur ensucum hoş görmek lazım
bende öğlende eşimle tartıştım zaten bugün canım sıkkın oda tuz biber ekti yani akşam olsada eve gitsem ayaklarımı uzatıp dinlensem hatta biraz ağlasam rahatlasam
ben en iyisi gidip bi dondurma yiyim
Canim tekrar geçmiş olsun aldığın sonuçtan ne kadar doğru bir karar verdiğin ortaya çıkıyor inşallahbu ddoğru karar seni bebişlerine de kavuşturur .
Kesinlikle doğru arkadaşım sana katılıyorum..diğer merkezi dava bile edebilir istese Ensu....elindekilerle...
Heyecan ve strestendir ensucum cok takılma tabiiki gıcık bi durum ama boşverrrrr geçti gitti bak sen emin adımlarla yürüyorsun hedefe..az kaldı.....
canim bizler ne hastanelerle basa cikabiliriz nede doktorlarla.. onlarin hep hazirda bekleyen kac tane tip terimleri vardir. hepsini Allaha havale ediyorum. Memorialada tam itimatim yok burdada koca bi 0 gorebiliriz cnm kader.. deneme yanilmaa iste cnm
Kesinlikle doğru arkadaşım sana katılıyorum..diğer merkezi dava bile edebilir istese Ensu....elindekilerle...
Arkadaşım sorması ayıp olmasın adet oldun mu? Ya da ilaç kullanıyor musun?
Canim sana katiliyorum aslında bize bu acıları yaşatan herbir saniyesi bebeğimize kavuşmak içincçok değerli anlardan ibaret olanhayatımızı zamanımızi
calanlardan sonuna kadar hesap sormak gerekiyor fakat ensu nun da söylediği gibi onlar kendilerini öyle sağlama alıyorlar ki uğraşmak istesek de yine yıpranan sen oluyorsun bizim tedavimi zde de aynı hatalaroldu eşimin ilk günden test sonuçları varken memorial bahceci Florance n. Dahil bu üç büyük merkez temiz dedi ve benim acı dolu yıllarım boşa gitti.enson yine bu merkezlerden birinde çok acı bir olay yaşadım ve merkez hicbirsey yapmadı bizler müşteriyiz aynı bir bankanın müşterileri gibi onlarda hertürlü kendilerini garantiye alıyorlar yani bize yine kocaman bir sıfır ve yipranmislik kalıyor.
Bizlerin umutlariyla oynayan para Hırsına sahip bu insanları bendesadece allaha havele ediyorum belki kuruma bişey olmaz ama kişilerin ergec adalete hesap vereceğine ve adaletin yerini bulacağına inanıyorum inanmak istiyorum.
Selamlar arkadaslar bende 40 ima degecek bir bayan olarak sizlerin arasina yavas yavas katilmak istedim ... Oncelikle hepinize merhaba .. Biraz konulari arastirirken bir yazi okudum dun ve sizlerle de paylasmak istedim ... Tabii devamli bu dusunceyi atmayi ne kadar basarabilirsek
bak simdi yeni bir yazi okudum sana ve herkese gonderiyorum ... cok iyi oku ve uygulamaya calis tamam mi !!!!
Merhaba, hoş geldin.. Güzel bir paylaşım.. Darısı başımıza...
Selamlar arkadaslar bende 40 ima degecek bir bayan olarak sizlerin arasina yavas yavas katilmak istedim ... Oncelikle hepinize merhaba .. Biraz konulari arastirirken bir yazi okudum dun ve sizlerle de paylasmak istedim ... Tabii devamli bu dusunceyi atmayi ne kadar basarabilirsek
bak simdi yeni bir yazi okudum sana ve herkese gonderiyorum ... cok iyi oku ve uygulamaya calis tamam mi !!!!
Hoş geldin ..Çok güzel bir paylaşım olmuş.Tşk,,
oldum canım bugün adetin 5 günü..7 aydan beri gitmeyen bir kistim var bu ay biraz büümüş 2cm olmuş..adetin 3 günü gittim doktora ultrasonda yumurta görmedi bizde bu ay kisti için tedavi görelim dedik doktor ok dedi..bakalım canım cuma tekrar kontrolüm var bir ihtimal sonradan büyüyen yumurta yoksa doğum kontrol hapı kullanıcam kisti için..şuan kullandığım haplar folik asit qenzim10 melantonin coraspirin kullanıyorum..geçen ay biesteron ve cylo prognova kulanmıştım..adetim 9 gün gecikmeli geldi..
merhaba arkadaşlar simdi kısaca anlatayım daha sonra biraz toparlanınca tek tek okuyum cvaplayacağım canlarım geçmişte yazdıklarınızı..
ameliyat öncesi üç ayrı doktor geldi ayrı ayrı hepsi olabilecekleri anlattı çünkü ameliyata 3 veya 4 doktor girdi sanırım. bana secenek sundular..
1. secenek histereskopi ve laparaskopiyi sadece tanısal amaçlımı yapalım içeri girip ne var ne uyok bakıp çıkalımmı.
2. secenek histereskopide sadece rahimdemi düzeltme yapalım
3. secenek tüplerde olumsuz bir durum varsa bağlama veya aldırmayı kabul ediyormusun, ama iki tüpünde alınırsa asla dopğal yolla gebelik şansım olmayacağına dair..
düşünmem için odada 1 saat yalnız bıraktılar, düşündüm tüplerde sorun varsa ve ben almayın desem belki bu sebepten ömür boyu tüp bebek tedavilerim tutmayacak bebeksiz kalacağım ve sonuçta ölünce benimle çürüyüp gidecekler..
diğer bi secenek düşündüm eşimden ayrılıp başkası ile evlilik şu aşamada düşünmüyorum onu seviyorum ve zaten onunla evli olduğum sürece asla 200 bin sperm ve %10 hareketle tüp bebek tedavisiz zaten bebeğim olmayacak.
herhangi bir sorun varsa tüplerin alınmasını kabul ediyorum diye imza attım. ameliyattan çıkınca diğer doktorlar bana durumu odama gelip sözlü bildirdi. 3 saat sonrada Semra hanım geldi ameliyat resimleri ile elinde 6 tane resim var.. bir resimde sağ tüpde hiç sorun yok, diğer resimde sol tüpüm tamamen kendi içinde kıvrılmış ve bazı yerleri tamamen şişmiş bazı yerleride tamamen yapışmış rahme sıvı akıntısı varmış enfeksiyon şeklinde, resme bakmak bile bana kötü geldi çok kötü gözüküyordu ve mosmordu o tüpü almışlar..
şu anda bir tüple kaldım, ayrıca birde histereskopide rahmimin tavanını dar bulmuş ve şekil bozukluğu görmüş, rahmi genişletmiş yanlardan, şekil bozukluğunu düzeltmiş ve ayrıca tavanını yükseltmiş.. önceki hali bu sonraki hali bu diye tonla resim gösterdiler bununla ilgilide..
histereskopşi genital bölgeden, laparaskopi göbekten ve yanlardan açılan 3 ayrı delikle yapıldı..
7000 tl ödeme yaptık çünkü tanımsaldan cerrahiye geçtiği için.. çok öptüm canım arkadaşlarım..
oldum canım bugün adetin 5 günü..7 aydan beri gitmeyen bir kistim var bu ay biraz büümüş 2cm olmuş..adetin 3 günü gittim doktora ultrasonda yumurta görmedi bizde bu ay kisti için tedavi görelim dedik doktor ok dedi..bakalım canım cuma tekrar kontrolüm var bir ihtimal sonradan büyüyen yumurta yoksa doğum kontrol hapı kullanıcam kisti için..şuan kullandığım haplar folik asit qenzim10 melantonin coraspirin kullanıyorum..geçen ay biesteron ve cylo prognova kulanmıştım..adetim 9 gün gecikmeli geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?