Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağlıkla kucakla, sar bebeklerini.

Bu soğukta ne dondurması yaw?(Vallahi kazak, üstüne puf yelekle oturuyorum, ayaklarım buz gibi...)

Son düzenleme:

sagolll canimm benimm.. olumsuz seyler dusunme gonlunu ferah tut insallah olumsuz birsey olmaz.. cnm bu ay tedaviye basla derlerse hemen baslayabilecekmisin..

:))) komikk canimm.. bizim yasadiklarimi hicbiri kaldiramaz.. neyse para getirsinler yeter simdilik tedavi icin para gereklii

cnm arete gitme ne olur o adam bize cozum uretemiyor.. bu hafta yine bir arkadasim arette tedavisinde negatifi gordu ve dusun tam dort tane embriyo transfer edilmisti kimyasal bile olmamis direk sifir cikmis.. o adam ancak 25-30 yaslarindaki yuzeysel sorunlarda basarili bence..

sagolll canimm benimm.. olumsuz seyler dusunme gonlunu ferah tut insallah olumsuz birsey olmaz.. cnm bu ay tedaviye basla derlerse hemen baslayabilecekmisin..

çok sıkıntı yaşayacaz belki maddi anlamında çünkü bir yandan masraflar bir yandan da işimizi gücümüzü bırakarak gidecez buda ayrı bir dert ama yinede başla derlerse başlayacam inşallah
canım az önce nur hanıma email attım durumumu ve amh fsh film sonuçlarından ve şimdi kullandığım ilaçlardan bahsettim çok kısa bir yanıtla geri döndü %5 şansın olduğunu bilerek başlayabilirsin demiş ayrıca dhea yı bırak demiş zaten bitmek üzereydi 3-4 tane kalmıştı bitirsemmi aniden kessemmi acaba

banada %10 sans verdi gittigim yerler cnm.. gecen hafta amerikan hast gittimya oradaki doktor bile pek sansin yok dedi.. bizler zaten %10 ve %5 dilimindeki hastalariz bunun farkindayiz ama neden o sansi denemeyelimki.. maddi manevi hazir oldukca deneyecegim ben.. sifiri tuketene kadar gerekirse donasyona bile gidecegim.. hic umutsuz olma.. ablami artik cogu hastane kabul etmiyordu bosuna ugrasma diyorlardi ama o kazandi:))

Bir, sıfırdan büyüktür. Hakkında hayırlısı olsun. Kutu boşalınca da kesmiş olacaksın zaten. Dört tane çok önemli değil. İçsen de olur, bıraksan da.

Yüzde beş yüzde üç iki bir yani şansımız var demek sen hiç kafanı bunla meşgul etme rabbim ol derse olur biz elimizden geleni yapalım...

İnşallah gerek kalmayacak daha fazla denemeye ve bebişlerimize kavuşacağız....

çok geçmiş olsun ensu, demek sana histeroskopi ve laparaskopi beraber yapıldı, çok geçmiş olsun..sanırım, bu sefer olacak canım, öyle hissediyorum..

çok geçmiş olsun ensu, demek sana histeroskopi ve laparaskopi beraber yapıldı, çok geçmiş olsun..sanırım, bu sefer olacak canım, öyle hissediyorum..

sagolll canimm benim. insallah hepimizin bu sefer olacak. cok opuyorum.. sen ne yaptin cnm doktora gittinmi.

canımcığım hiç sorma gerçekten 3 kez oraya tüp bebek yaptırdığıma o kadar pişmanımki..doktorumlada görüştüm Bülent tıraşı tavsiye etti..gerçi eşimin işyerinde arkadaşı gitmiş bülen tıraşa 10 bin tl gitmiş negatif sonuçlanmış...kimseye güven yok nereye gidicez çook kararsızım..herkez benim yüzümden kredi borç ödüyor şuan kayınvalidem annem ve bizde dahil.. Allah yardımcımız olsun durumlar vahim..şimdi bir aktar varmış diyarbakırda oraya aramayı düşünüyorum serozi arkadaşımız göndermişti oda kullanıyodu şimdi hamile oda 4 ayında..onunda fsh çok yüksekti amh çok düşüktü..birde hacamat diye bişey duydum onu araştırcam peygamber efendimisin sünnetiymiş işe yarıyomuş..canım kendi derdime düşütm sen nasıl oldun geçtimi ağrıların..inş Allahın izniyle bebeğin doğalından gelsin tüp bebeye gerek kalmadan..süpriz yapsın meleğin size..

sagolll canimm benim. insallah hepimizin bu sefer olacak. cok opuyorum.. sen ne yaptin cnm doktora gittinmi.

en son amh ve mr ın sonuçlarını verdim.histeroskopi yapalım dedi, miyom 3,4 cm olmuş..bunu temizleyelim,dedi..adeti bekliyorum, adet bitiminden 3-4 gün içinde yapıyorlarmış...bu ayın 12 si olurum diye düşünüyorum, sonrasındada ayın 20 sine kadar sanırım yapılmış olur.

cnm benim hic pisman olma hepimiz bu tarz surecler geciriyoruz hem arette kotu doktor degilde sadece kendi dogrulari ile bizimkiler uyusmuyor sonuctada bizim hakli oldugumuz ortaya cikiyor.. herkezin sifasi farkli doktorda..
hicbiryerin garantisi yokki cnm ama bir yerede iki uc defadan fazla sans vermemek gerekli.. yarim gunluk bi is bulabilsen cnm kendi parani kenara atardin.. bizde ust uste tedavi tedavi cok yiprandik hep tedaviye yonelik yasiyoruz maddi olarak.. benim artik tek tuple asla olmaz esimin semen analizi geldi bugun dun yaptirmistik morfoloji 0 hareket % 10 sayi 600 bin:)) bende yumurta rezervi az kalitesi hic yok simdi birde tek tupe kaldim resmen cift tarafli infertilite olduk.. ben inaniyorum anne olacagima.. hepimiz olacagiz..optum cnm

evet cnm adetten sonraki 10-15 gun icinde yapiliyormus..histereskopi hic oldunmu bilmiyorum ama aynen opu gibi agrisiz birsey hic korkma canim.. sonrada tertemiz rahminle bebegine kavusursun.. cok optum..

Hacamat, bildiğin kupa çekme yöntemi. Burada bir komşum yapıyor. Eltisine yapmış, 44 yaşında doğal hamile kalmış kadın. Ama bahsettiği 15 yıl önce. Hacamatı yapacak kişi senin evine geliyor. Yatakta kupa çekiyor, hiç kalmadan eşinle birlikte oluyorsunuz. Sabaha kadar da yatmak gerekiyor. İlk yarım saat ayakların havada yatıyorsun. Mantığı ne diye sprma, kimse açıklayamadı henüz. Ama bazılarında işe yaradığı kesin. Hiç olmazsa bel ağrılarından kurtulursun varsa

Bende aklımda şüphe kalsın istemiyorum sanırım yaptırıcam ama zor karar. Şimdiye kadar kimse sende sorun var dememişti bana haliyle şaşırıyor insan.. 2009 yılında da çektirdigim rahim filmi var onuda izlediler burda sorun yok gibi zamanla bozulmuş yorumunu yaptı Semra hanm, sebep tüplerde ise benim ozamanda çocugum olmıyordu yani çok karışığım
Sen nezamN başlamayı duşınuyorsun? Kimyasal gebeliklerin sebebi o tupmuymuş yani gerçi hiçbirşey net değil tıpta..nasip artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…