- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.501
Geçmiş olsun diyeyim şimdiden. Gönlündekini tez zamanda, sağlıkla ve hayırla kucağına al inşallah...
burada hava sıcak ve boğunuktu canım akşama doğruda yağmur yağdı
Yağmur, rüzgar, soğuk... Kış gibi :44:
Günaydın müstakbel anneler
biliyomusun iki gün önce komşular soba yaktı öyle soğuktu bende haziran ayında sobamı yanar dedim inat ettim yakmadım battaniyeye sarılıp oturdum
ama dün çok sıcak ve boğunuktu :44::44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın güzel yürekli insan günaydınnn çıtır kızlarrrr
Allah daim etsin
Allah daim etsin
Günaydın hanımlar... 2.üniversite konusundan bilginiz var mı? Özellikle Adalet Yüksek Okulundan sonra Hukuk Fakültesine dikey geçiş yapılıyor. Hafta sonu aöf'nın sınavları var. Aklıma geldi, sizle paylaşayım istedim..
Sobayı kaldırmıştım. Ama ufo ortalıkta. Ne olur ne olmaz
Günaydın hanımlar... 2.üniversite konusundan bilginiz var mı? Özellikle Adalet Yüksek Okulundan sonra Hukuk Fakültesine dikey geçiş yapılıyor. Hafta sonu aöf'nın sınavları var. Aklıma geldi, sizle paylaşayım istedim..
ikinci üniversite benimde gündemimde ama daha karar vermedim bebek tedavisi okul nasıl olur bilmiyorum ama ikinci bir üniversiteyide okumak istiyorum
Bende aklımda şüphe kalsın istemiyorum sanırım yaptırıcam ama zor karar. Şimdiye kadar kimse sende sorun var dememişti bana haliyle şaşırıyor insan.. 2009 yılında da çektirdigim rahim filmi var onuda izlediler burda sorun yok gibi zamanla bozulmuş yorumunu yaptı Semra hanm, sebep tüplerde ise benim ozamanda çocugum olmıyordu yani çok karışığım
Sen nezamN başlamayı duşınuyorsun? Kimyasal gebeliklerin sebebi o tupmuymuş yani gerçi hiçbirşey net değil tıpta..nasip artık...
cnm ben 15 gun icinde ogrendim ve yaptirdim ama sonrasinin boyle zor oldugunu bilmiyordum.. sanada kesin olarak gereklimi dediler..
bana uc aylik bi tablo yaptilar.. bu adette rahim kendini yenileyecekmis, gelecek ayki adetle igneyle baskilama tedavidi yapacaklar ama hastaneye gitmeme gerek kalmayacak simdiden nasil yapacagimi ve baskilama recetemi yazip verdiler anlattilar.. sonrasinda agustos reglisinde tup denenecekmis.. benim icin iyi oldu tam o tarihte tatilden donmus olacagim vucudumda dinlenir.. son bes ayda uc tane tup denedim ustunede bunlar cok yiprandim..
semra hn kimyasallar bundan tutmuyor olabilir ama kesinligide yok dedi acikca..
Bence iyi olur, hobi olarak okursun, bebişlere odaklanmadan dolayı oluşan stresin yönünü değiştirirsin, bebiş gelmez ise farklı bir uğraşın olur, işinden memnun değilsen kendine alternatif iş bulabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?