Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yağmur, rüzgar, soğuk... Kış gibi :44:

biliyomusun iki gün önce komşular soba yaktı öyle soğuktu bende haziran ayında sobamı yanar dedim inat ettim yakmadım battaniyeye sarılıp oturdum

ama dün çok sıcak ve boğunuktu :44::44::44::44::44::44::44::44:

Sobayı kaldırmıştım. Ama ufo ortalıkta. Ne olur ne olmaz

Allah daim etsin

Günaydın hanımlar... 2.üniversite konusundan bilginiz var mı? Özellikle Adalet Yüksek Okulundan sonra Hukuk Fakültesine dikey geçiş yapılıyor. Hafta sonu aöf'nın sınavları var. Aklıma geldi, sizle paylaşayım istedim..

Çok şeyi değiştirdiler, artık takip etmiyorum. Ama bağlı bölümler arasında bu hak benim zamanımda da vardı. Yine de sadece bir sene farkediyor.

ikinci üniversite benimde gündemimde ama daha karar vermedim bebek tedavisi okul nasıl olur bilmiyorum ama ikinci bir üniversiteyide okumak istiyorum

ikinci üniversite benimde gündemimde ama daha karar vermedim bebek tedavisi okul nasıl olur bilmiyorum ama ikinci bir üniversiteyide okumak istiyorum

Bence iyi olur, hobi olarak okursun, bebişlere odaklanmadan dolayı oluşan stresin yönünü değiştirirsin, bebiş gelmez ise farklı bir uğraşın olur, işinden memnun değilsen kendine alternatif iş bulabilirsin...

bende yuksek lisansi ilk kez dusundum gecen hafta arastirdim tezsiz olani biraz kafama yatti cunku ales sartida aramiyorlar ama bebek olursa isede geri donecegim birde bu agir gelirmi hic karar veremedim..

Kızkardeşim oğlu iki yaşına gelince cıkan aftan yararlandı üniversiteye geri döndü bu sene ikinci sınıfı bitirio ama pes dedi önlisansını alıp çıkmayı düşünüyor çünlü oğlu saolsun oyun çağında şimdi anneyi özlüyor akşamları hiç rahat bırakmıyor bi de ev işleri vs kendine vakit ayıracak zamanı bulamıyor çocuk olunca zır olur sanırsam hele bir de iş hayatı olursa iyi düşünmek lazım

cnm ben 15 gun icinde ogrendim ve yaptirdim ama sonrasinin boyle zor oldugunu bilmiyordum.. sanada kesin olarak gereklimi dediler..
bana uc aylik bi tablo yaptilar.. bu adette rahim kendini yenileyecekmis, gelecek ayki adetle igneyle baskilama tedavidi yapacaklar ama hastaneye gitmeme gerek kalmayacak simdiden nasil yapacagimi ve baskilama recetemi yazip verdiler anlattilar.. sonrasinda agustos reglisinde tup denenecekmis.. benim icin iyi oldu tam o tarihte tatilden donmus olacagim vucudumda dinlenir.. son bes ayda uc tane tup denedim ustunede bunlar cok yiprandim..
semra hn kimyasallar bundan tutmuyor olabilir ama kesinligide yok dedi acikca..

Semra hnm gerçekçi davranıo sanırsam bazıları gbi bir parmak bal çalıp yollamıyor

haklısın özellikle stres açısından çok iyi olacağı kesin bakalım hayırlısı olsun

sen ne okumayı düşünüyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…