- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.701
Hamileyim dersen yandan geçirio elle arıyorlar bildiğim kadarıyla
Yaa şimdi aklıma geldi... Ben tatilde galiba 5-6 kere uçağa bineceğim...xray lar vs..... Aaaahhhhh! Napçam ben.?
yaa napıcam ben akıl verin bana şimdi...
derya hn. aradım daha ulaşamadım..derya hn. hemşire mi yoksa sadece koordinator mü onu bile bilmiyorum yaa.. neyse acaba desem mi cuma günü hemen o bir taneyi transfer yapalım diye...
bilmiyorum kabul ederler mi?
bakın programı kısaca anlatayım..
1. opu:5400 tl (+ ilaçlar 2500 tl= 7900 tl)
2.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
3.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
dondurma+çözdürme+pgt: 0 tl
trasfer: 4500 tl
---------------------------------------------
toplam: 23700 tl..
bu gidişle 3 opuda 3 embriyo ve belki pgt sonrası elde hiç kalmayacak...eğer çok yumurtam olsaydı elde kalan birkaç yumurta ile değerdi bu maliyete.....
bana akıl verin cumaya transfer isteyeyim mi? pgt yapılmadan....
Yanımızda arkadaşlar da olacak ve bu benim sırrım kimse bilmiyor nasıl diyeceğim onların yanında
Birkaç ülke dolaşacaz ve avrupa hava yolu şirketleri ile yani her defasında elin fransızı italyanı ispanyoluna polislerine laf anlatmak zorunda kalacağım....bir de yanımdakilere kocalarına vsvsvs. Ne sağlık sorunu diye üstüme gelecekler...... Yok yok ya xraylardan geçececiğim ya da transferi iptal edeceğim......
Birkaç ülke dolaşacaz ve avrupa hava yolu şirketleri ile yani her defasında elin fransızı italyanı ispanyoluna polislerine laf anlatmak zorunda kalacağım....bir de yanımdakilere kocalarına vsvsvs. Ne sağlık sorunu diye üstüme gelecekler...... Yok yok ya xraylardan geçececiğim ya da transferi iptal edeceğim......
Hadi leyyyn bişey söyleyin daraldım iyice.... Cep telimin şarjı bitti . Bugun telaşla iğne olmaya gitçem diye şarj aletini işte bırakmışım... Hatta az özce güzbahar aradı tam alo dedim kapandı tel,,,,( ayıp oldu ) eşimi ev telden aradım gelirken bir şarj aleti bul diye... Birazdan gelir birşekilde dr.a ulaşmaya çalışıp, sonra tüm gücümü cesaretimi toplayıp sorayım dimi.....ne sorcam ki..... ?
Hadi leyyyn bişey söyleyin daraldım iyice.... Cep telimin şarjı bitti . Bugun telaşla iğne olmaya gitçem diye şarj aletini işte bırakmışım... Hatta az özce güzbahar aradı tam alo dedim kapandı tel,,,,( ayıp oldu ) eşimi ev telden aradım gelirken bir şarj aleti bul diye... Birazdan gelir birşekilde dr.a ulaşmaya çalışıp, sonra tüm gücümü cesaretimi toplayıp sorayım dimi.....ne sorcam ki..... ?
Akıllı canım arkadaşım haklısın,,,Da,Canım aynı durumu bende yaşamıştım, ya transferi erteleyecektim ya seyahati...
Oysa ki doktorum şunu söylemişti "yorgunluk ve uzun süreli ayakta kalışlar olmadığı sürece seyahat edebilirsin, sorun yok..." X-ray ile ilgili sıkıntı yok çünkü radyasyon içeren çanta ve valizlerin arandığı tüneller... Metal tarama yapan kapılarla ilgili bir sorun olmadığını ifade etmişti.
Kararsızlıkla ne yapsam diye düşünüp durmuştum. Ancak olumsuz bir durum olursa başka nedenden olacak negatifi de bu seyahate yükleyeme potansiyelimizden seyahati ertelemeye karar vermiştik... Takdir-i ilahi transfer iptal olup ertelenmişti, hala yaptıramadık o ayrı..
Aynı şekilde 15 günlük İspanya'nın neredeyse tamamını kapsayan bir seyahatti. Biz alandan kiraladığımız aracı aldık, dönene kadar da onunla seyahat ettik (birden fazla uçak seyahati olmaması için böyle ayarlamıştık) İspanya'ya yakın zamanda tekrar gittiğim için eskiye nazaran yolların iyi olduğunu söyleyebilirim, araç sorun olmuyor. İtalya da keza iyi... Ancak uçak konusu düşündürücü oldu.. Birden fazla uçuş oldukça yorucu olabilir...
Özetle zaten transfer parası vermeyecek misin? Şimdi veya dondurulmuş olsa da ödeyeceksin?
Ben gider kafamı dinlerdim, dondurulmasına karar verirdim. Bunca şey üstüsteyken stres altındayken işlem yaptırmazdım sanırım... Düşüneceğim şey de sonraki havuz opularını yaptırıp yaptırmamak olurdu. Transfer ile opunun ayrı ücretlendirildiğini ilk kez gördüm ondan tam idrak edemiyorum sanırım...
Canım aynı durumu bende yaşamıştım, ya transferi erteleyecektim ya seyahati...
Oysa ki doktorum şunu söylemişti "yorgunluk ve uzun süreli ayakta kalışlar olmadığı sürece seyahat edebilirsin, sorun yok..." X-ray ile ilgili sıkıntı yok çünkü radyasyon içeren çanta ve valizlerin arandığı tüneller... Metal tarama yapan kapılarla ilgili bir sorun olmadığını ifade etmişti.
Kararsızlıkla ne yapsam diye düşünüp durmuştum. Ancak olumsuz bir durum olursa başka nedenden olacak negatifi de bu seyahate yükleyeme potansiyelimizden seyahati ertelemeye karar vermiştik... Takdir-i ilahi transfer iptal olup ertelenmişti, hala yaptıramadık o ayrı..
Aynı şekilde 15 günlük İspanya'nın neredeyse tamamını kapsayan bir seyahatti. Biz alandan kiraladığımız aracı aldık, dönene kadar da onunla seyahat ettik (birden fazla uçak seyahati olmaması için böyle ayarlamıştık) İspanya'ya yakın zamanda tekrar gittiğim için eskiye nazaran yolların iyi olduğunu söyleyebilirim, araç sorun olmuyor. İtalya da keza iyi... Ancak uçak konusu düşündürücü oldu.. Birden fazla uçuş oldukça yorucu olabilir...
Özetle zaten transfer parası vermeyecek misin? Şimdi veya dondurulmuş olsa da ödeyeceksin?
Ben gider kafamı dinlerdim, dondurulmasına karar verirdim. Bunca şey üstüsteyken stres altındayken işlem yaptırmazdım sanırım... Düşüneceğim şey de sonraki havuz opularını yaptırıp yaptırmamak olurdu. Transfer ile opunun ayrı ücretlendirildiğini ilk kez gördüm ondan tam idrak edemiyorum sanırım...
Hepinizden Allah razı olsun,,,,bütün gününüzü bana harcadınız,,,,,hakkınızı helal edin,,,,, eğer ki transfer olmazsa yarın yani carşamba sonra perşembe sonra cuma oruç tutacağım,,,perşembe kandil akşamı hepimize dualar edeceğim....inşallah,Tatlımmmm tabiiki sorcaksın ben halen eski dr umu arayıp fikir soruyorum adamı bugün ameliyata girerken yakaladım yinede konuştu anlattı açıkladı...
1) opu da rahim kalınlığıma bakılmış olmalı transfer için yeterlimiydi?
2)prednol tetradox estrofem kullanacak mıyım? Ya da başka ilaç transfere kadar..
3)transferden ..... Gün sonra uçağa binebilirmiyim?
Ben bunları sorardım ...
Hepinizden Allah razı olsun,,,,bütün gününüzü bana harcadınız,,,,,hakkınızı helal edin,,,,, eğer ki transfer olmazsa yarın yani carşamba sonra perşembe sonra cuma oruç tutacağım,,,perşembe kandil akşamı hepimize dualar edeceğim....inşallah,
..tatile de gidince
Rahat rahat xraylardan geçeğim,,, hatta güney fransa sahillerinde denize gireceğim....ohhhh,,,,, ( aklıma şey geldi bir video vardı youtubeta adamın biri o bavulların geçtiği tünellerden geçiyodu.... Ordan geçmem amaaaaaaa,,,,, )
Hepinizi seviyorum,,,,,
Bi söz vardı ...... Bilmem kimin bi oğlu olmuş, tutmuş.........nü koparmış! ,,,,,, nasıldı yaaaa?....... Dün opum oldu bugun nurtopu gibi 1 embriyomuz oldu diye (daha ne durumda bilmiyorum,,,,, ayyyy canm yavrum kaç hücreli acaba şimdi? )......,,,,,,, neyse maşallah"!
Tatlımmmm tabiiki sorcaksın ben halen eski dr umu arayıp fikir soruyorum adamı bugün ameliyata girerken yakaladım yinede konuştu anlattı açıkladı...
1) opu da rahim kalınlığıma bakılmış olmalı transfer için yeterlimiydi?
2)prednol tetradox estrofem kullanacak mıyım? Ya da başka ilaç transfere kadar..
3)transferden ..... Gün sonra uçağa binebilirmiyim?
Ben bunları sorardım ...
Hayırlısı olsun. Zaten Dr fark etmez. Yüce Rabbim ol desin Dr lar birer vesile..
Kesinlikle haklısın benim ablam 50 fsh la hemde doğal yoldan hamile kaldı. Şuan 3 yaşında oğlumuz var.
Perşembe transfer olursa . Ctesii uçakla tatile gidiyorum yurt dışı 10,12gun,,,,biletleri aldık...bu sure içinde de avrupa içi ordan Oraya uçacağız......
X.raylar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?