Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen rahatla, varsin sistigini san basimizin :) derman olamayiz belki ama ortak oluruz.. Belki farkli durumlarimiz, baska sorularimiz olur ama hep bir baska fikiri duymak isteriz.. Ve bunu da biz gibi olandan duymak iyi gelir.. Bugun biz sana yarin sen bize iyi gelirsin...Yol arkadasiyiz hepimiz... Dagit kafani onu da toplariz :))))

Yazdiklarimizi okuyabilecek binlerce kisi varken, onlari yazarken neler hissttigimizi anlayacak sen, ben, o hepimiz "bizler" variz 😘

Ne guzel... :)

Sevgiler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim seninle herseyi paylasma konusunda cok benziyoruz..aslinda en guzeli bu sen sesli dusunmeye devam et canim kendi icinde buyutmektense paylasarak buyut..
insallah en dogru karari vereceksin.. ben sende tutunacagina cok cok inaniyorum cunku bir tanede oglusun var herzaman icin gebelik geciren bayanlarda tutunma daha kolayy oluyor.. gecen seferde cok dusuk bir degerken tutunmustu biliyorsun..
ne yaparsan yap bence tutunacak cnm..

Sen nasıl oldun canım geçtimi sıkıntılar kontrolun var mı?

Canım sen bilirsin ama bu kadar kafan karisikken ve seyahat varken dondurmak daha mantikli sanki

Sen nasıl oldun canım geçtimi sıkıntılar kontrolun var mı?

cnm daha iyiyim toparladim biraz daha ama bu gobegimdeki kesikler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum, estetik dikismis ama kalirsa cok cok uzulurum..
onca tedavi oldum umursamadim bu laprs. ne kotu biseymis..
sen regly oldunmu cnm..

cnm daha iyiyim toparladim biraz daha ama bu gobegimdeki kesikler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum, estetik dikismis ama kalirsa cok cok uzulurum..
sen regly oldunmu cnm..

Yok tatlım yaa daha olamadım kimyasaldan sonra 30-45 gun arası olurmus vucut hormon vs dengesi değiştiğinden bekliyorum bende ayın 23 undeki öngörüşmeye kadar olup bitse diye dua ediyorum yoksa görüşmeyi ertelıycem bu gidişle bende ağustos gbi başlıyabilirim temmuza yetişmez benim vucut:))))

Helal olsun. Ne demek? Bunun için burada değil miyiz? Hepimiz zaman zaman zor günler geçirdik. Burada moral bulduk, burada toparlandık. Hekim bilmez, çeken bilir. Hem yaşadıkların hepimize yol gösteriyor aslında. Bugün sen yaşıyorsun bunu, yarın başkası yaşar. Bu paylaşılanlar yıllar sonra da birilerine örnek olacak, yol gösterecek. Belki iyi şeylere vesile olacak.
Bu saatte sanırım (umarım) doktora ulaşabilmişsindir. Kararınız her ne olursa olsun, yolunu aydınlatmasını dilerim. Ve seni evladına kavuşturmasını. Bugün, olmayana üzülmek yerine olanın tadını çıkar. Ya hiç embriyon olmasaydı? Bir umudun var şimdi, sıkıca yapış ona.

sen regly oldunmu cnm..

Bu arada benimde tüpüm laparoskopiyle alınmıştı ilk sene iz hiç geçmiyecek gibi gelmişti şimdi ise görünmüyor bile rahat ol geciyor tatlım bırde bi krem kullanmıstım yanık yara ızlerıni geçirsın dıye contratubex di adınyanılmıyorsam onunda etkısı olabılır ...

bakın programı kısaca anlatayım..
1. opu:5400 tl (+ ilaçlar 2500 tl= 7900 tl)
2.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
3.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
dondurma+çözdürme+pgt+transfer: yaklaşık 4500 tl
--------------------------------------------
Toplam 23.700.

Arkadaşlar herkes bilgilensin diye yazdım.. Bu sadece yumurta biriktirme ve tek seferde transfer etmeye göre yapılan fiyatlandırma.. Yoksa sadece 1 opu 5400 tl değil... Ya da bir transfer 4500 tl değil....böyle bir paketi kabul edersen böyle fiyat çıkıyor....

Yoksa normalde gidip bir tüp yapılacağı zaman normal fiyat 5400 tl ya da 5200 tl imiş...ve tabii + ilaçlar 2500 tl civarında tutuyor....yani baştan sona bir opu+ transfer fiyatı hep böyle.....( nakitde 5200 karta +. % 5 komisyon gibi birşeyler. Olabilir..pazarlık var mı bilmiyorum...biz ne derlerse he dedik aslında)

Ayrıca ben sizlere bir ayrıntıyı daha atladım bugün özür dilerim.. O da şuydu: ben çidere adlı bir derneğe üye oldum ve yıllık aidat olan 150 tl yi çidere( çocuk istiyorum derneği) yatırdım...çiderin anlaşmalı olduğu bazı hastanelere giderseniz size indirim yapıyorlar...işte bu sebeple ben 5400 yerine 4500 tl ödedim.... -900 + 150 : 750 tl daha az yani .....yani toplamda 23 bin diyebiliriz ..

Tabi böyle bir paket yerine tek tek opu olup her seferinde dondurabilir ya da her seferinde transfer edebilir ya da pgt ye gidilebilir vs vs...o zaman isterseniz birbirinden bağımsız fiyatlar da ödeyebilirsiniz.....

Genellikle sanırım başka hastanelerde ortalama bir transfer asamasına kadar gelen bir tüp deneyimi ilaçlar hariç 4500- 5000 tl arası tutuyor... İlaç fiyatları burda( acıbadem maslakta) bana uygulanan prosedüre göre tabi 2500 tl civarında ..yani çok fazla aslında... Ataşehir memorialde ben bu parayla 3 tüpün ilaçlarını almıştım...

Umarım faydalı olmuşumdur....

Cihazlardan geçsem birşey olur mu

Canim,esime sordum elektronik muh. Onlar xray degil sadece metal dedektoru dedi.hamile olunca gecirmiyorlarmis ama sen soylemek istemiyorsan,bir zarari gibi yok dedi.az bir RF varmis,radyofrekans yani..kabaca anladigim bu..zaten cagla sikel de geciyordu magazinde izlemistim,bisii olmuyo demisti

Derya hanımı aradım ve dondurmaya ve biriktirmeye devam kararı aldığımızı söyledim...tatil dönüşü birlikte hazırladığımız tüm soruları bülent beye yüzyüze soracağım inşallah,,,,şimdilik hiç ortalık karıştırmadım yani,,,,,( korktum mu...cesaretim mi yoktu....galiba evet,,,,,telefonda ne sorcam ki derya hanıma. Dedim kendi kendime,,,,tırsık!)

Sagol canım...yine de biz geçmeyelim....zorda kalırsakta gecsekte rahat oluruz zaten...ben de ensu gibi aylardır geçmiyorum...geçenlerde sgk taki görevliye çıkıştım...ben her seferinde size açıklama yapmak istemiyorum beni tanıyın artık dedm. Uzun vadeli bir tedavi sürecindeyim ve bu yüzden burdan geçmek istemediğimi her seferinde söylemek istemiyorum dedim...tamam dedi...gecsem de bişey olmazdı ha,,,,

devam devam...transfer yerine oruç tutçam perşembeye...belki dualrımla bir benim değil hepimizin bebeği olur....

Allah şimdiden kabul etsin canım inşallh hepimiz 2014 ü hamiş kapatır 2015 te bebişlerimize kavuşuruz ve yarına güzel haberlerini alırız

devam devam...transfer yerine oruç tutçam perşembeye...belki dualrımla bir benim değil hepimizin bebeği olur....

canımcığım benmi atladım yumoşlar noldu ne durumda emriyolar ikiside dölenmişmi bilgi vermedilermi sana yazdında benmi kaçırdım gözden..canımcığım biriktirmek için karar alınmadımıki sizin tedavi başında..ben,m şahsi fikrim birikirmek madi imkanın varsa tabiki..23 bin tl rakamlardan bahsediyosun canım ya çok büyük paralar bizler için..Allah yardımcımız olsun bu parayı kesinlikle bulamam ben..

Ah canım dün tek yumurtamın döllendiğini söylediler. Bugün de arayıp bilgi verecekler..inşallah birinci kalite ilerliyordur hücre çoğalmaları...

Canım varya ben bundan önceki hasatnede 3 tüp ve bir histeroskopi yaptımıştım + ilaçlar : yine 22000 -23000 civarında tutmuştu.
Şimdi 3 opu -bir transfer -dondurma çözdürme- pgt- : yine bir 23 bin

Son düzenleme:

Bahçecide bukadar yüksek ücret istemiyorlar bildiğim kadarıyla. Inşallah bugün embiryon sağlıklı bir şekilde bölünür. Tel gelir gelmez bize haber vermeyi unutma. Sana şimdiden iyi tatiller

Ohhhhhhhhhhh çok rahatladım ben ya dün anlattıkların zaten yeteri kadar yorucu ve stresliydi birde bu anlattıklarını yaşadığını düşündüm kararını etkilemek de istemiyordum ama bu stresle zaten negatif olurdu yolculuk uçak seyahati Xray cihazları koşturmaca hem tatil berbat olacak hem emeklerin boşa gidecek sen vücudunu iyice dinlendir bu tatilde keyfine bak sonra gel al bebişlerini ve dışarıyla irtibatını kes kır dizini yat evinde bacım seni gelip bağlamazsak yatacağın yok senin

ay cedrus çok tatlısın!( bacım!)

şimdi haber geldi bugün 2. gün embriyosu ve 5 hücreli imiş.. orta kaliteymiş.. yarın yine arayacaklarmış ve yarın dondurulacakmış...

(dedim ki yarın geç saatlerde dondurunda biraz daha büyüsün..) ama bildikleri gibi yapacaklar sanırım..

sevgiler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…