- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.721
2220 zanork, alara, celina, adigee, nazan, yumaky, dnzdry, omayra, ensu, ismihan( kusura bakma sana da selam veremedim bugün kendi derdimden), wish, gülneva, sara, cmas( aha bu ben ) , cedrus, bcemre, bebeklerve,,,,,ve. Diğerlerimiz ve Hepiniz bugün başınızı şişirdim affedin,,,,hakkınızı helal edin,,, cep şarjım geldi telim şarj oluyor ,,, biraz sonra dr,a telefon edicem inşallah,,,,sonra arkadaşlarımla bUluşup kafa dağıtacağım.....
Ama varya dün ve bugün beni nasıl rahatlattınız anlatamam,,, hep beraber düşündük,,,, ben dün çok ağladım,,, bugün de.... Ama şimdi çok şükür sayenizde iyiyim,,,, haaa bu arada bülent tıraş hakkında iyi veya kötü etkilenmeyin hemen ne olur,,, ben sadece kafamın içindekileri seslendirdim,,,,belki de çok iyi yoldayımdır di mi?
Herkese iyi akşamlar
canim benim seninle herseyi paylasma konusunda cok benziyoruz..aslinda en guzeli bu sen sesli dusunmeye devam et canim kendi icinde buyutmektense paylasarak buyut..
insallah en dogru karari vereceksin.. ben sende tutunacagina cok cok inaniyorum cunku bir tanede oglusun var herzaman icin gebelik geciren bayanlarda tutunma daha kolayy oluyor.. gecen seferde cok dusuk bir degerken tutunmustu biliyorsun..
ne yaparsan yap bence tutunacak cnm..
Bi söz vardı ...... Bilmem kimin bi oğlu olmuş, tutmuş.........nü koparmış! ,,,,,, nasıldı yaaaa?....... Dün opum oldu bugun nurtopu gibi 1 embriyomuz oldu diye (daha ne durumda bilmiyorum,,,,, ayyyy canm yavrum kaç hücreli acaba şimdi? )......,,,,,,, neyse maşallah"!
Sen nasıl oldun canım geçtimi sıkıntılar kontrolun var mı?
cnm daha iyiyim toparladim biraz daha ama bu gobegimdeki kesikler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum, estetik dikismis ama kalirsa cok cok uzulurum..
onca tedavi oldum umursamadim bu laprs. ne kotu biseymis..
sen regly oldunmu cnm..
2220 zanork, alara, celina, adigee, nazan, yumaky, dnzdry, omayra, ensu, ismihan( kusura bakma sana da selam veremedim bugün kendi derdimden), wish, gülneva, sara, cmas( aha bu ben ) , cedrus, bcemre, bebeklerve,,,,,ve. Diğerlerimiz ve Hepiniz bugün başınızı şişirdim affedin,,,,hakkınızı helal edin,,, cep şarjım geldi telim şarj oluyor ,,, biraz sonra dr,a telefon edicem inşallah,,,,sonra arkadaşlarımla bUluşup kafa dağıtacağım.....
Ama varya dün ve bugün beni nasıl rahatlattınız anlatamam,,, hep beraber düşündük,,,, ben dün çok ağladım,,, bugün de.... Ama şimdi çok şükür sayenizde iyiyim,,,, haaa bu arada bülent tıraş hakkında iyi veya kötü etkilenmeyin hemen ne olur,,, ben sadece kafamın içindekileri seslendirdim,,,,belki de çok iyi yoldayımdır di mi?
Herkese iyi akşamlar
cnm daha iyiyim toparladim biraz daha ama bu gobegimdeki kesikler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum, estetik dikismis ama kalirsa cok cok uzulurum..
onca tedavi oldum umursamadim bu laprs. ne kotu biseymis..
sen regly oldunmu cnm..
Cihazlardan geçsem birşey olur mu
Helal olsun. Ne demek? Bunun için burada değil miyiz? Hepimiz zaman zaman zor günler geçirdik. Burada moral bulduk, burada toparlandık. Hekim bilmez, çeken bilir. Hem yaşadıkların hepimize yol gösteriyor aslında. Bugün sen yaşıyorsun bunu, yarın başkası yaşar. Bu paylaşılanlar yıllar sonra da birilerine örnek olacak, yol gösterecek. Belki iyi şeylere vesile olacak.
Bu saatte sanırım (umarım) doktora ulaşabilmişsindir. Kararınız her ne olursa olsun, yolunu aydınlatmasını dilerim. Ve seni evladına kavuşturmasını. Bugün, olmayana üzülmek yerine olanın tadını çıkar. Ya hiç embriyon olmasaydı? Bir umudun var şimdi, sıkıca yapış ona.
Canim,esime sordum elektronik muh. Onlar xray degil sadece metal dedektoru dedi.hamile olunca gecirmiyorlarmis ama sen soylemek istemiyorsan,bir zarari gibi yok dedi.az bir RF varmis,radyofrekans yani..kabaca anladigim bu..zaten cagla sikel de geciyordu magazinde izlemistim,bisii olmuyo demisti
devam devam...transfer yerine oruç tutçam perşembeye...belki dualrımla bir benim değil hepimizin bebeği olur....Son kararın ne oldu canım transfermi devammı?
devam devam...transfer yerine oruç tutçam perşembeye...belki dualrımla bir benim değil hepimizin bebeği olur....
devam devam...transfer yerine oruç tutçam perşembeye...belki dualrımla bir benim değil hepimizin bebeği olur....
canımcığım benmi atladım yumoşlar noldu ne durumda emriyolar ikiside dölenmişmi bilgi vermedilermi sana yazdında benmi kaçırdım gözden..canımcığım biriktirmek için karar alınmadımıki sizin tedavi başında..ben,m şahsi fikrim birikirmek madi imkanın varsa tabiki..23 bin tl rakamlardan bahsediyosun canım ya çok büyük paralar bizler için..Allah yardımcımız olsun bu parayı kesinlikle bulamam ben..
Ah canım dün tek yumurtamın döllendiğini söylediler. Bugün de arayıp bilgi verecekler..inşallah birinci kalite ilerliyordur hücre çoğalmaları...
Canım varya ben bundan önceki hasatnede 3 tüp ve bir histeroskopi yaptımıştım + ilaçlar : yine 22000 -23000 civarında tutmuştu.
Şimdi 3 opu -bir transfer -dondurma çözdürme- pgt- : yine bir 23 bin
Derya hanımı aradım ve dondurmaya ve biriktirmeye devam kararı aldığımızı söyledim...tatil dönüşü birlikte hazırladığımız tüm soruları bülent beye yüzyüze soracağım inşallah,,,,şimdilik hiç ortalık karıştırmadım yani,,,,,( korktum mu...cesaretim mi yoktu....galiba evet,,,,,telefonda ne sorcam ki derya hanıma. Dedim kendi kendime,,,,tırsık!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?