- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.741
ay cedrus çok tatlısın!( bacım!)
şimdi haber geldi bugün 2. gün embriyosu ve 5 hücreli imiş.. orta kaliteymiş.. yarın yine arayacaklarmış ve yarın dondurulacakmış...
(dedim ki yarın geç saatlerde dondurunda biraz daha büyüsün..) ama bildikleri gibi yapacaklar sanırım..
sevgiler!!
arkadaşım çok özel değilse neden çocuk fikrinden vazgeçtin..
ay cedrus çok tatlısın!( bacım!)
şimdi haber geldi bugün 2. gün embriyosu ve 5 hücreli imiş.. orta kaliteymiş.. yarın yine arayacaklarmış ve yarın dondurulacakmış...
(dedim ki yarın geç saatlerde dondurunda biraz daha büyüsün..) ama bildikleri gibi yapacaklar sanırım..
sevgiler!!
Arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açar. Bizler için ne planı var bilemiyoruz ki. İnşallah mutlu, huzurlu bir gelecek yazmıştır hepimize...
Derya hanımı aradım ve dondurmaya ve biriktirmeye devam kararı aldığımızı söyledim...tatil dönüşü birlikte hazırladığımız tüm soruları bülent beye yüzyüze soracağım inşallah,,,,şimdilik hiç ortalık karıştırmadım yani,,,,,( korktum mu...cesaretim mi yoktu....galiba evet,,,,,telefonda ne sorcam ki derya hanıma. Dedim kendi kendime,,,,tırsık!)
Cedrussssssss canım senden bir bilgiye ihtiyacım var...Ohhh bak elde var bir embiş darısı gelecek ayki embişlere :122:
Cedrussssssss canım senden bir bilgiye ihtiyacım var...
Geçenlerde denk gelmiştim not almamıştım nasıl olsa henüz hamilelik yok diye
Malum arkadaşımın meme protezi takıldı, gerginlik had safhada bir nevi ikizlere hamile
Çatlak oluşma riski olması muhtemel... Çatlak için badem yağı vs dışında şu Lierac ürünlerinden neyi tavsiye edersin?
Lierac Phytolastil Jel 'mi? Günde kaç kez nasıl uygulanır? Buna göre boyutunu seçip hemen alayım kampanyalı 200+200 ml olan var, 200 ml olan var... Çok kullanılıyorsa çok alayım :) İşe yarasın, yoksa bu ikizler onu çatlatacak
Canım...
Bilmem yazdım mı ben 2 yıl önce hamile kalmıştım, kalp atışını bile görmüştüm, çok sakındım ama yine de düştü...
Sizler gibi çoook derin testler yaptırmadım belki ama , yapılan testlerimde hiç sorun görünmüyordu.
Tüm bunlara rağmen olmuyorsa Rabbim'in vardır bildiği...
Olmuyorsa kendini yıpratmanın ve (haşa) kaderi zorlamanın bir anlamı yok. Evlat oldu diyelim: sağlıklı olacak mı ? sağlıklı oldu diyelim; hayırlı olacak mı ?
Biliyorsun ki ben okulda çalışıyorum , 1500 öğrenci bu sayının iki katı kadar kardeşleri var annelerinin yanın da okula gelen.
Öyle hayat hikayeleri dinliyor ve de öyle mucizeler görüyorum ki.. ALLAH'ın takdirine karışmamam gerektiğine kanaat getirdim.
Tabi bu benim fikrim, sizleri eleştirmek ya da tedavilerin gereksiz olduğu düşüncesini empoze etmek değil niyetim..
Tüm dualarım sizlerle ve tabi en sonunda kendime de..
ALLAH şu mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah !
Evet canım Phytolastil jel olanı kullanıyorum oğlumda çok memnun kalmıştım bu kez 12. haftayıu bekliyordum kullanmak için ama 10. haftada çatlayınca hemen başladım şimdi durdu çatlamalarım sabah akşam nohut büyüklüğünde sıkıp karnıma kasıklarıma yediriyorum kampanya mı varmış nerde?
kk ya yeniden hoşgeldin ablacımCanım benim, amin inşallah !!
Bende o planın akışına bıraktım kendimi...
Laf aramızda öyle bir rahatladım ki, Eşim de (ALLAH razı olsun Ondan) bana öyle sevgi ve şefkat gösteriyor ki, evin bebeği benim
Bu da çok keyifli açıkçası, yani her şey yolunda çok şükür
Bu arada benimde tüpüm laparoskopiyle alınmıştı ilk sene iz hiç geçmiyecek gibi gelmişti şimdi ise görünmüyor bile rahat ol geciyor tatlım bırde bi krem kullanmıstım yanık yara ızlerıni geçirsın dıye contratubex di adınyanılmıyorsam onunda etkısı olabılır ...
Her şeyin hayırlısı... Her hayat kişiye özel... Ben de senin gibi düşününlerdenim bazen bazı şeyleri zorlamamak ve üzerine gitmemek tercihimiz olabilir. Bu bize ait doğru, başkası için tam tersi de olabilir. İstediğimiz, içimizden geçirdiğimiz neyse o olsun...
Olmazsa kahrolmayız, olursa şükreder mutlu oluruz o ayrı... İleride değişmezse benim de düşüncem dondurulmuşlar sonrasında yumurtlamam iyi olsa da devam etmemek yönünde mesela... Neredeyse hayatımıza 0 etki ediyor bu süreç aslında, gidip gelmeler ve iğne korkuları dışında bir etkisi yok... Manevi olarak aşırı olarak yorulduğumu, ya da bu süreçte yıprandığımı söylemem ise şımarıklık olur. Olmadı öyle bir şey yukarıda Allah var...
Aldığımız karar hayatımızın akışına karışsın, takdir neyse o olsun inşallah, hepimiz için
Bu arada demişsin ya ne mucizeler var... Neredeyse 10 yıl boyunca birikimlerini bitirerek, sonra kredi bile çekerek borçlanarak bebek için türlü tedavi gören yakın arkadaşlarımız (artık görüşemiyoruz, başka yerlerdeler) bu mucizelerden birisi... Birbirine aşık, çocukluktan bu yana eş olmanın da ötesinde birbirlerinin ailesi de olmuş çifttiler. Normali destekleyen tedaviler, bir sürü aşılamalar, tüp bebekler vs. onca tetkik, onca uygulama yaptırdılar, olmadı...
Kulakları çınlasın "bıktım artık doktor kontrolüyle seks yapmaktan, pozisyon almaktan, İstanbul ve Türkiye'deki bir sürü doktorun artık beni yüzüme bakmadan tanımasını sağlayacak kadar muayene olmaktan, orama burama iğne batırmalarından, kan vermekten" ve "her seferinde yine hüsrana uğramaktan, hayatımızın bu eksikliğini giderebilmek için hayatımızdan eksiltmekten, maddiyi geçtim manevi olarak çökmekten, gözümde tükenen yaştan yoruldum, bıktım, tükendim" derdi...
Son raddeye kadar direndiler ama sonra dayanamadılar bebek tedavilerinden vazgeçtiler...
Bir gün, bir an tamam artık yeter diyerek bu defteri kapattılar.
Özlemleri dinmeyince evlat edinmeye karar verdiler... Tüm evrakları hazırladılar, yaşları ve statüleri gereği ne kadar küçük alabileceklerini araştırmaya başladılar. Görüşmeler, bürokrasiler devam ederken ilaçlara bağlı olarak menapoza girdiğini, düzensizleştiğini sandı...
Test yapmayı reddetti "negatiften bıktım!" diyerek... 3 ay uğraştık ikna etmeye ısrarla istemedi, bir daha negatif görmeyeceğim dedi... Sonra bir gün rahatsızlandı, tam hatırlamıyorum ama midesinde reflü olmasından yola çıkarak midem kesin kanıyor diyerek hastaneye koştu... Serumlar vs. derken midesindeki reflü mü nüksetti? diye araştırılırken birçok kan testi yapıldı...
4 aylık hamile olduğunu müjdelediler... O ağladı, onlar ağladı, biz ağladık...
Dünyalar güzeli nur topu gibi bir oğlu oldu... (gerçek anlamda çok güzel, yapma bebek kadar güzel)
Mucize kısmı buydu...
Ama... Ama kısmı ise onca uğraş, onca didinme, onca zorlama, onca yıpranma onları evlat sahibi yaptı, anne ve baba oldular fakat eş olmayı kaçırdılar...
Bazen zorlamamak lazım diyoruz ya bilmiyorum yeter ki çocuğum olsun onun dışında hayatımda hiç bir şeyyy olmasın bana yeter diyordu... Dilek dilerken bile nereye gittiğini bilmek mi lazım ki... Sonuç; ayrıldılar... O çok özledikleri çocuğa kavuştular ama aile olamadılar. Çocuk 1 yaşına gelmeden anne başka bir şehire gitti, baba başka bir şehire.. Ancak hafta sonları, resmi tatil, bayram vs. görüşebiliyorlarsa görüşüyorlar...
Ailem dağılmasın... Çocuk gelirse başımızın üstüne, gelmezse vardır bir hikmeti, sual olmaz diyorum...
Hepimizin hakkımızda hayırlısı, çok sevgiler
Canım...
Bilmem yazdım mı ben 2 yıl önce hamile kalmıştım, kalp atışını bile görmüştüm, çok sakındım ama yine de düştü...
Sizler gibi çoook derin testler yaptırmadım belki ama , yapılan testlerimde hiç sorun görünmüyordu.
Tüm bunlara rağmen olmuyorsa Rabbim'in vardır bildiği...
Olmuyorsa kendini yıpratmanın ve (haşa) kaderi zorlamanın bir anlamı yok. Evlat oldu diyelim: sağlıklı olacak mı ? sağlıklı oldu diyelim; hayırlı olacak mı ?
Biliyorsun ki ben okulda çalışıyorum , 1500 öğrenci bu sayının iki katı kadar kardeşleri var annelerinin yanın da okula gelen.
Öyle hayat hikayeleri dinliyor ve de öyle mucizeler görüyorum ki.. ALLAH'ın takdirine karışmamam gerektiğine kanaat getirdim.
Tabi bu benim fikrim, sizleri eleştirmek ya da tedavilerin gereksiz olduğu düşüncesini empoze etmek değil niyetim..
Tüm dualarım sizlerle ve tabi en sonunda kendime de..
ALLAH şu mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah !
bepanthen in yara yanık kremini aldım ama bu kremide alım olmazsa sağol canım..
bu arada denize girmişmiydin sen sakıncası olurmu acaba ne dersin 2 hafta sonra girsem acaba mikrop kaparmıyım..
ensucum mrbnasılsın iyileştin mi :26::26:
cnm daha iyiyim toparladim biraz daha ama bu gobegimdeki kesikler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum, estetik dikismis ama kalirsa cok cok uzulurum..
onca tedavi oldum umursamadim bu laprs. ne kotu biseymis..
sen regly oldunmu cnm..
bepanthen in yara yanık kremini aldım ama bu kremide alım olmazsa sağol canım..
bu arada denize girmişmiydin sen sakıncası olurmu acaba ne dersin 2 hafta sonra girsem acaba mikrop kaparmıyım..
canım benim.. nicki gibi melek arkadaşım..
çok sağol canım hergün bi önceki güne göre daha iyi oluyorum şükürler olsunki.. sen ne yaptın nasılsın canım maillerine cevap veren varmı.:)
Amman çatlamasın göbekler, belli mi olur 3. kardeş gelir...Hayırlısı ile kızımız bir doğsun önce...
Hemen alıyorum o zaman... Nohut büyüklüğü sabah akşam dedin 200 ml yetmeye bilir :)
İnternette gördüm aşağıdaki linkte ama eczacıma söyledim internetten kampanyadan alırım sorun değil ama sen yap kampanyayı senden alayım dedim.. İstek yapıyor geldiğinde 200 TL'ye 200+200 ml gönderecek...
Başka yerlerde de vardır mutlaka
http://www.n11.com/lierac-phytolastil-gel-200-ml-2-adet200200-P19127248
onca yıl uğraş, didin ,çabala ve mucizene kavuş ne kadar kötü bi son bu böyleböyle bitmemeliymiş bence ...
yazınızı büyük bi merakla okudum ama sonunu okuyunca çok üzüldüm ben arkada kalan çocuklar için üzülüyorum
kardeşimin de yuvası yıkılmak üzere ve bi hiç için ,hiç ortada kavga yokken eşinin ailesinin yüzünden.. kardeşim çok çabaladı kızı için ama karşı tarafın hiç uğraştığı yok ve biz ailecek kaç gündür o masum için ağlıyoruzbabası olacak vicdansız aramıyo bile
bunları size yazdım ama yazınızı okuyunca yorum yapamadan geçemedim çok doluyum dayanamıyorum kuzumazavvalım hala babam gelecek diye bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?