Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm sana inanıyorum resme gerek yok:)) biraz bencilim galiba güzellik derdine düştüm.. eşime hiç göstermedim dikişlerimi.. görmek istiyor çok kızıyorum, sonra gece ben uyuyunca gizlice bakacağım diyor ama Allahtan yatağa yatar yatmaz derin bi uykuya dalıyor..
bu kremi nereden sipariş ettin canım.. celina'nın yazdığı kremle bunu bi araştırım bakım birini alırım artık kesin olarak acilen:))

iyi fikir verdin kesinlikle denize girerken bant yapacağım.. birde zaten normaldede ben asla güneşlenmiyorum şemsiye altından asla kalkmıyorum beyaz ten hastalığı var bende canım.. kendimde beyaz teni seviyorum..
arkadaşın nasıl oldu canım hayatına geri döndümü..

Ben burada eczacımdan 89 Tl ye aldım :26::26::26:
89TL 100ml var... İstanbul üstüne Levent-Etiler olunca fiyatlar bunlar oluyor demek ki
Çaremiz yok acil alacağız, çatlaklar atağa geçti. Akşam ilk banyosunu yaptıracağım o zaman süratle kullanmaya başlanmalı.

Çok sağol bilgilerin için

canım evet bende şimdi yeni okudum.. çok üzücü ne yazıkki canım inşallah tekrar birleşirler..
birde şunu söyleyeceğim herşeyde bir hayır vardır canım..
benim ağbeyim ve yengemde 17 yıldır asla mutlu olamadılar asla çift olamadılar.. iki ayrı ev var iki ayrı evde düzen var ikiside kızları için boşanmadı ve iki evdede ne tam olarak beraber nede tam olarak ayrı bir yaşam sürüyorlar.. çoğu kişinin imreneceği imkanlara sahipler..ama şu anda kızları ve tek çocukları olan canım yeğenim çok çok büyük deprasyonlar geçiriyor 14 yaşında.. oldukca büyük imkanlara sahip özel okullarda okuyor rahat bir hayatı var ama ev içindeki huzursuzluktan dolayı deprasyona girdi dün bileklerini boydan boya hep kesmişti.. akşam hep onunla ilgilendim..
keşke yıllar önce boşansalardı çocuk içinde yürümeyen bir evliliği bir arada tutmak daha kötü sonuçlar veriyor canım..

allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin hayırlı karar vermelerini sağlasın amiin.... çok acı gerçekten evlenirken insanlar mutlu olmak için evleniyo ama sonu böyle bitmemeli arkada bırakacağın canından bi can parçası olmasa belki bu kadar koymaz ayrılmak diyorum ya olan onlara oluyo

haklısın aslında bu da var inş haklarında hayırlısı olur
kardeşim herşeyi içinde yaşayan bi insan biz üzülmeyelim diye biz ağlıyoruz o ağlamıyo bile gözyaşlarını içine akıtıyo
hiç bugüne kadar büyük tartışmalarıda olmadı o görevini yaptı eşinin ailesini aradı konuştu yuvamız dağılıyo dedi sen bilirsin diyomuş kv desi
6 yılın hiç hatrı yokmuydu ki eşinin gelip orta yolu bulmasını istedi konuşmasını istedi ama vicdansız evini ,eşini ,çocuğunu son kez görmeden terk etti gitti inş düzelir ama biraz zor
yeğenin içinde çok üzüldüm canım inş zamanla düzelir onun içinde herşey

Son düzenleme:

Merhaba, çatırdayan evlilik hikayeleri de hayatın sisli fotoğraflarından bir parçası...Severek anlaşarak evlenen insanlar nasıl farklılaşabiliyor? Bir zamanlar sevdiğini zaman geçince hırpalamaktan çekinmiyorlar... Ne değişiyor acaba? Nasıl birbirlerine, daha da öncelikli çocuklarına zarar verebiliyorlar? Beyler daha duyarsız oluyor. Birçok erkek eşinden ayrıldıktan sonra çocuğunu ne arıyor ne de soruyor....Allah Hayırlısını versin, eşinin de, çocuğunun da. Amin..

canımm kardeşin ve çocuk için hayırlısı neyse o olsun hayatım.. inşallah düzenlerini tekrar kurarlar tabi mutlu olacaklarsa..
sağol hayatım güzel dileklerin için..

doğru söylüyosunuz
mutlu olmak için yuva kuran , bir araya gelen insanlar zaman geçince başka biri olup çıkıyo
erkeklere akıl erdiremiyorum zaten insan canın bi parçasını bi anlık sinir için nasıl bi kalemde siler atar
boşanan ailelerin çocuklarında boşa değil o zaman anneye düşkünlük anne çocuğunu kanatı altına alıyo zor şartlarda yaşasada ya bazı babalar....

bepanthen in yara yanık kremini aldım ama bu kremide alım olmazsa sağol canım..
bu arada denize girmişmiydin sen sakıncası olurmu acaba ne dersin 2 hafta sonra girsem acaba mikrop kaparmıyım..

Benimki mayısta alınmıştı temmuzda girmiştim bi sakıncası yok denmişti tatlım

canım posta girişin dolmuşşş özel mesaj atamıyorum sana.:))

ensucum nasılsın nasıl oldun bu aralar işler yoğun pek yazamıyorum siteye girsemde yazmaya fırsatım olmuyor
canım kısmetse bu cumartesi sabah istanbula uçuyoruz randevum pazartesi öğleden sonra lütfen bana şans dileee

merhaba; canım Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse olsun

Merhabalar, umarım iyisinizdir. Giremedim kaç gündür. Okucam sonra neler yaptıklarınızı. Ben dün kliniğe gittim. Yeni testler yaptırmıştım. Doktor hersey çok iyi gözüküyor dedi. Fakat benden özür diliyerek,bikonuda anlamadığı amh testin sonucuna deyindi. Acaba laborda bir yanlışlıkmı oldu dedi. Aralık başında 3,0 olan amh, bu ay 31 çıkmış. Bende anlamadım. Fakat fsh 6 iken, 5,8 e inmiş. Oran olarak fshya ama uyuyo dedi. Yani 42 yaş için 10 kat artmış, şaştım dedi. Neler oluyor acaba? Folikeller iyi gelilmiş 16mm en büyüğü, 21 olması için takviye bir tane iğne Ovitrelle verdi. Pazartesi, yani ayın 16sında transfer var. Üç yumurta sağlam çıkarsa,hepsini koycak. Biraz riske giriyorum değilmi?Aman napayım, "no risk no fun" takılıyorum. Varmı haftaya transferi olan. Beraber bekliyelim. Öpüyorum sizleri.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cnm fena degilim cok cok sagol.. ay ne guzell zaman ne cabucak geldi.. inan okadar cok heyecan yaptimki cnm ne diyecekler acaba.. bakarsin tedavin baslar.. sen devamli gidip gelemem ne yapilacaksa soyleyin de cnm mutlaka.. birde arastirin de koru korune baslamasinlar tedavine yazik tonla para harciyoruz.. cnm istanbulda birseye ihtiyacin olursa mutlaka yaz bana.. cok optum..

Bol şanslarrr 16sıydı değil mi görüşmeniz?rast gtsin inşallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…