- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.761
Göbeğimin yakın çekim resmini yollayayım mı?
Hiç endişen olmasın canım "laparoskopi olmuştum işte" dediğimde bakıp arayıp görebiliyorlar izi..Geçmeyecek sanabilirsin ama geçiyor... Hele göbeğin dışındaki yanlardakini geçen resim çekerken de aradım bulamadım desem yeridir...
Ben scarex jel kullanmıştım çok faydasını gördüm. Hatta şu anda meme protezi için arkadaşıma da doktor verdi. Yeni az önce sipariş verdim büyük kutusu pek bulunmuyor, 15 ml 37 TL civarında...
Al kullan, sıkıntın olmayacaktır... Ben 2 hafta sonrasında artık kırmızılığı azaldığı için rahat rahat denize girmiştim mikrop kapmaz... Yine de endişen varsa su geçirmeyen şeffaf bantlar var tegaderm veya muadili olanlar. Onlardan yapıştırabilirsin rahat rahat yüzersin. Sadece güneşten çok iyi koruman lazım... O bölgeleri kapatmıştım pareo ile öyle güneşlenmiştim... Isındıkça kaşınıyor çok.
89TL 100ml var... İstanbul üstüne Levent-Etiler olunca fiyatlar bunlar oluyor demek kiBen burada eczacımdan 89 Tl ye aldım :26::26::26:
iyi olmana sevindim
yukarıda yazdım ya kardeşimle iligili sorunlar var kaç gündür girmiyorum fazla nete zaten kendimi düşenmez oldum kaç gündür ağlıyorum hepsanırım gelmemiştir bi ara bakarım sana yazarım gelmediyse sana adres veririm bide sen gönderirsin benim için
allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin hayırlı karar vermelerini sağlasın amiin.... çok acı gerçekten evlenirken insanlar mutlu olmak için evleniyo ama sonu böyle bitmemeli arkada bırakacağın canından bi can parçası olmasa belki bu kadar koymaz ayrılmak diyorum ya olan onlara oluyoMerhaba melek181, haklısın gerçekten üzücü ama yaşananlar bunlar ne yazık ki... Onca yıl hayal ettiklerine kavuştular ama herkes bir başka hayatı yaşıyor şimdi...
Aile olmak ve aile kalmak çok önemli. Umarım sizlerde hayırlısı ne ise bir an önce onu yaşarsınız... Üzülmekten başka bir şey gelmeyenler destek olmaya çalışabiliyor sadece... Aile büyükleri yapıcı ve koruyucu olursa belki her şey değişiyor... Bilmiyoruz ki belki bir arada kalsalardı çok daha huzursuz bir ortam olacaktı... Onu da hiç bilemiyoruz.
Bu yüzden hepimiz için hayırlısı ne ise olsun...
Sevilip sarmalandığımız, koruyup kollandığımız ailelerimiz hep yanımızda olsun.
haklısın aslında bu da var inş haklarında hayırlısı olurcanım evet bende şimdi yeni okudum.. çok üzücü ne yazıkki canım inşallah tekrar birleşirler..
birde şunu söyleyeceğim herşeyde bir hayır vardır canım..
benim ağbeyim ve yengemde 17 yıldır asla mutlu olamadılar asla çift olamadılar.. iki ayrı ev var iki ayrı evde düzen var ikiside kızları için boşanmadı ve iki evdede ne tam olarak beraber nede tam olarak ayrı bir yaşam sürüyorlar.. çoğu kişinin imreneceği imkanlara sahipler..ama şu anda kızları ve tek çocukları olan canım yeğenim çok çok büyük deprasyonlar geçiriyor 14 yaşında.. oldukca büyük imkanlara sahip özel okullarda okuyor rahat bir hayatı var ama ev içindeki huzursuzluktan dolayı deprasyona girdi dün bileklerini boydan boya hep kesmişti.. akşam hep onunla ilgilendim..
keşke yıllar önce boşansalardı çocuk içinde yürümeyen bir evliliği bir arada tutmak daha kötü sonuçlar veriyor canım..
haklısın aslında bu da var inş haklarında hayırlısı olur
kardeşim herşeyi içinde yaşayan bi insan biz üzülmeyelim diye biz ağlıyoruz o ağlamıyo bile gözyaşlarını içine akıtıyo
hiç bugüne kadar büyük tartışmalarıda olmadı o görevini yaptı eşinin ailesini aradı konuştu yuvamız dağılıyo dedi sen bilirsin diyomuş kv desi
6 yılın hiç hatrı yokmuydu ki eşinin gelip orta yolu bulmasını istedi konuşmasını istedi ama vicdansız evini ,eşini ,çocuğunu son kez görmeden terk etti gitti inş düzelir ama biraz zor
yeğenin içinde çok üzüldüm canım inş zamanla düzelir onun içinde herşey
haklısın aslında bu da var inş haklarında hayırlısı olur
kardeşim herşeyi içinde yaşayan bi insan biz üzülmeyelim diye biz ağlıyoruz o ağlamıyo bile gözyaşlarını içine akıtıyo
hiç bugüne kadar büyük tartışmalarıda olmadı o görevini yaptı eşinin ailesini aradı konuştu yuvamız dağılıyo dedi sen bilirsin diyomuş kv desi
6 yılın hiç hatrı yokmuydu ki eşinin gelip orta yolu bulmasını istedi konuşmasını istedi ama vicdansız evini ,eşini ,çocuğunu son kez görmeden terk etti gitti inş düzelir ama biraz zor
yeğenin içinde çok üzüldüm canım inş zamanla düzelir onun içinde herşey
Orta kalite olsun bizim olsun hadi devamı gelsin inşallahhh
doğru söylüyosunuzMerhaba, çatırdayan evlilik hikayeleri de hayatın sisli fotoğraflarından bir parçası...Severek anlaşarak evlenen insanlar nasıl farklılaşabiliyor? Bir zamanlar sevdiğini zaman geçince hırpalamaktan çekinmiyorlar... Ne değişiyor acaba? Nasıl birbirlerine, daha da öncelikli çocuklarına zarar verebiliyorlar? Beyler daha duyarsız oluyor. Birçok erkek eşinden ayrıldıktan sonra çocuğunu ne arıyor ne de soruyor....Allah Hayırlısını versin, eşinin de, çocuğunun da. Amin..
bepanthen in yara yanık kremini aldım ama bu kremide alım olmazsa sağol canım..
bu arada denize girmişmiydin sen sakıncası olurmu acaba ne dersin 2 hafta sonra girsem acaba mikrop kaparmıyım..
canım posta girişin dolmuşşş özel mesaj atamıyorum sana.:))
canım posta girişin dolmuşşş özel mesaj atamıyorum sana.:))
ensucum nasılsın nasıl oldun bu aralar işler yoğun pek yazamıyorum siteye girsemde yazmaya fırsatım olmuyor
canım kısmetse bu cumartesi sabah istanbula uçuyoruz randevum pazartesi öğleden sonra lütfen bana şans dileee
ensucum nasılsın nasıl oldun bu aralar işler yoğun pek yazamıyorum siteye girsemde yazmaya fırsatım olmuyor
canım kısmetse bu cumartesi sabah istanbula uçuyoruz randevum pazartesi öğleden sonra lütfen bana şans dileee
İşlem tamamdır:)))
Çok geçmiş olsun. Inşallah kalan sağ tüpünde sağlıklı bir sürü bebişlerin olur.
cnm sana ozel mesaj gelmiyormu daha oncedende atmistim hic cevap gelmedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?