- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.781
Ensucum hiç bakmadım ben özel msjlara biraz öncede 250 msj varmış sildimbakarım bundan sonra...bi deneme yolladana ben de deneyeyim
:)) canimsinnn bide arkadaslik istegi gondermistim onada bakarsin.. atimm
merhaba; canım Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse olsun
Bol şansın olsun
Merhabalar, umarım iyisinizdir. Giremedim kaç gündür. Okucam sonra neler yaptıklarınızı. Ben dün kliniğe gittim. Yeni testler yaptırmıştım. Doktor hersey çok iyi gözüküyor dedi. Fakat benden özür diliyerek,bikonuda anlamadığı amh testin sonucuna deyindi. Acaba laborda bir yanlışlıkmı oldu dedi. Aralık başında 3,0 olan amh, bu ay 31 çıkmış. Bende anlamadım. Fakat fsh 6 iken, 5,8 e inmiş. Oran olarak fshya ama uyuyo dedi. Yani 42 yaş için 10 kat artmış, şaştım dedi. Neler oluyor acaba? Folikeller iyi gelilmiş 16mm en büyüğü, 21 olması için takviye bir tane iğne Ovitrelle verdi. Pazartesi, yani ayın 16sında transfer var. Üç yumurta sağlam çıkarsa,hepsini koycak. Biraz riske giriyorum değilmi?Aman napayım, "no risk no fun" takılıyorum. Varmı haftaya transferi olan. Beraber bekliyelim. Öpüyorum sizleri.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhabalar, umarım iyisinizdir. Giremedim kaç gündür. Okucam sonra neler yaptıklarınızı. Ben dün kliniğe gittim. Yeni testler yaptırmıştım. Doktor hersey çok iyi gözüküyor dedi. Fakat benden özür diliyerek,bikonuda anlamadığı amh testin sonucuna deyindi. Acaba laborda bir yanlışlıkmı oldu dedi. Aralık başında 3,0 olan amh, bu ay 31 çıkmış. Bende anlamadım. Fakat fsh 6 iken, 5,8 e inmiş. Oran olarak fshya ama uyuyo dedi. Yani 42 yaş için 10 kat artmış, şaştım dedi. Neler oluyor acaba? Folikeller iyi gelilmiş 16mm en büyüğü, 21 olması için takviye bir tane iğne Ovitrelle verdi. Pazartesi, yani ayın 16sında transfer var. Üç yumurta sağlam çıkarsa,hepsini koycak. Biraz riske giriyorum değilmi?Aman napayım, "no risk no fun" takılıyorum. Varmı haftaya transferi olan. Beraber bekliyelim. Öpüyorum sizleri.
canım çok sağol evet 16 sı pazartesiye geliyor zaten biz haftasonunu orda geçirelim diye erken gidiyoruz eşimin ailesi ordaBol şanslarrr 16sıydı değil mi görüşmeniz?rast gtsin inşallhhh
cnm fena degilim cok cok sagol.. ay ne guzell zaman ne cabucak geldi.. inan okadar cok heyecan yaptimki cnm ne diyecekler acaba.. bakarsin tedavin baslar.. sen devamli gidip gelemem ne yapilacaksa soyleyin de cnm mutlaka.. birde arastirin de koru korune baslamasinlar tedavine yazik tonla para harciyoruz.. cnm istanbulda birseye ihtiyacin olursa mutlaka yaz bana.. cok optum..
çok teşekkür ederim elbette bir ihtiyaç olursa haberleşiriz eksik olma. açıkçası ne diyeceklerini azda olsa tahmin etsemde çok endişeliğim 1 haftalığına eşimle izin aldık tedavi en az 15-20 gün kalmamız lazım git gel yapmak daha külfetli olur maddi açıdan da düşünüyorum zor olacak biz ev için kredi çekmişiz işimizi uzun süre yok sayma şansımız yok malesef ama yinede başarılı bir tedavi olursa herşeye razıyım dediğin gibi bir sürü sıkıntıdan ve masraftan sonra negatif görmekte var ki zaten %5 şansımız var
bizde ev kredisi ödüyoruz canım bir yandan o yüzden seni iyi anlıyorum gerçekten zor oluyor..
inşallah herşey gönlünden geçtiğince gelişir.. lütfen şu % lerden kurtul artık.. kimin nekadar yüzdesi olduğunu ancak Allah bilir.. herşey yaşa bakmıyor ben 29 yaşındayken şansın %60 demişti doktorum ama bak elde var sıfır..
olacak canım olacak ben inanıyorum sana..
inşallah canım bu yıl bu sayfalar güzel haberlerle dolar buradaki bütün arkadaşlarla beraber 2015'e sağlıklı bebişlerle gireriz amiiiiinnnn
çoook öpüyorum
Ensunun abisine. Melegin kardeşine, wishin arkadaşına, bozulan düzenlere, en çok ta çocuklara çok üzüldüm,,,,Allah yardım etsin inşallah!:126:
Derya hanımı aradım ve dondurmaya ve biriktirmeye devam kararı aldığımızı söyledim...tatil dönüşü birlikte hazırladığımız tüm soruları bülent beye yüzyüze soracağım inşallah,,,,şimdilik hiç ortalık karıştırmadım yani,,,,,( korktum mu...cesaretim mi yoktu....galiba evet,,,,,telefonda ne sorcam ki derya hanıma. Dedim kendi kendime,,,,tırsık!)
Canım benim, amin inşallah !!
Bende o planın akışına bıraktım kendimi...
Laf aramızda öyle bir rahatladım ki, Eşim de (ALLAH razı olsun Ondan) bana öyle sevgi ve şefkat gösteriyor ki, evin bebeği benim
Bu da çok keyifli açıkçası, yani her şey yolunda çok şükür
BERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR
Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;
-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?