Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın hanımlaaaaaar
Bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin. Dertlilere derman, hastalara acil şifa versin.
Kuzenim bugün doğum yapacak, onunla birlikte tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar doğurup yetiştirmeyi nasip etsin.

Bugün çok mutluyum, kedim sabaha kadar doğum yaptı. 5 yavrusundan 3' ü kucağında şimdi. Hepsi birbirinden güzel minnakların. Allah benimle birlikte sizlere de üzüntü, çile yüzü göstermesin. (Amin)

Günaydın, Yaradan hastalara özellikle de kanser hastalarına yardımcı olsun...
Kuzenin sağlık sıhhatle bebişine kavuşsun, bebişi de anneli babalı, sıhhatli mutlu yaşasın....
3 Torunun daha olmuş, onlara da hoşgelmişler...Kızlarını kısırlaştırmayı düşündün mü?
Bence sokak hayvanları topluca kısırlaştırılmalı, bana kalsa sorumluluk sahibi olmayan kadın ve erkekler de kısırlaştırılmalı... Çok mu zalim düşünüyorum?

Merhaba üzülmeni istemem fakat bencede amh değerin hatalı gibi. Bu kadar yüksek amh değeri ile 3 yumurta olmaz daha fazla olması gerekirdi. 3 yumurta coook ıyı bu arada umarım 3 de guzel gelişir ve saglıklı embrıyorların olusur.

EY YÜCE ALLAHIM BU ÖNEMLİ GECEDE BÜTÜN EVLATSIZ ARKADAŞLARIMI ,TOPİK ARKADAŞLARIMI GÖR ,KUCAKLARIMIZI BOŞ VE EVLATSIZ BIRAKMA ...BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET ,EVLATSIZ BİR KADERİMİZ OLACAKSADA BUNA DA ŞÜKRETME VE DAYANMA GÜCÜ VER YÜCE ALLAHIM...

Allah’ım! Azabından affına, gazabından rızana sığınıyorum, senden yine sana ilticâ ediyorum. Senin şanın yücedir. Sana yaptığım senayı, senin kendine yaptığın senaya denk bulmuyorum. Sana layık bir surette hamd etmekten acizim”

Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin." LÜTFEN BİZLERİDE GÖR.

merhaba canım seninde kandilin mübarek olsun güzel dualarını için sğl sın amin

Duygu'cuğum sen benim hislerimi en güzel açıklayan ifade ile bitirmişsin bu harika mesajını ( Ailem dağılmasın... Çocuk gelirse başımızın üstüne, gelmezse vardır bir hikmeti, sual olmaz diyorum...) eline, diline, yüreğine sağlık arkadaşım..

ALLAH'ım bu mübarek Berat Gecesi hürmetine hepimizin hakkında hayırlı ne ise onu versin.

Sevgi ile öpüyorum seni...

Canımm, ALAH'ım mutluluğunu daim etsin , seni de analık tacı ile taçlandırsın inşallah !

Kuzenin rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıklı ve hayırlı bir bebekleri olur inşallah !

Demek torunların oldu tebrik ederim......

Senin bebeğinin haberini de alırız inşallah !

kk ya yeniden hoşgeldin ablacım nasılsın...
biliyomusun hanidir seni arıyo gözlerim bakıyorum hiç girmiyosun iyisin demiherşey yolunda mı
bizim topiğe de yaz arada iyi olduğunu haber ver bize...

Meleğimm, güzel kardeşim, nasılsın ?

İyiyim şükür, sende iyisindir umarım. Berat Kandilin mübarek olsun !

Amin...
Kuzenimle az önce görüştüm, doğumu cumartesiye kalmış. Tansiyonu yüksekmiş, sezaryen yapılacak, o yüzden ertelemişler. İnşallah Rabbim, dualarımızı duyar, sağlıkla kavuşturur onları. Bizlere de en kısa zamanda anneliği tattırır inşallah.
Kızlarımı kısırlaştırmayı çok konuştuk eşimle. Ben istemedim çünkü hem anneliği tatsınlar istedim, hem de ameliyatlarında bizdeki gibi acı hafızasını silecek ilaçlar kullanılmadığı için, yaşadıkları acıyı biliyorlar. Onu göze almak istemedim. Kendim uğraşırken, hayvanların günahını almaktan da korktum açıkçası. Köpeklerde kısırlaştırma olmasa da, ihtiyacını engelleyecek iğneler var. Şimdilik onunla koruyoruz.
Erkek sokak hayvanlarına genellikle testisleri sıkıştırma işlemi yapılıyor ama uyuşturulmadan yapılıyor. O da bir zaman sonra etkisini kaybediyor. Devlet te açık ameliyat ücretini karşılamadığı için hayvanlar çektikleri acıyla kalıyor.
Sorumluluk duygusu sonradan edinilen bir şey. Eğitim sistemimiz düzelmedikçe, annelerin eğitimi düzenlenmedikçe bazı şeyler değişmez. Fikir üretmesi , okuması, bilmesi engellenen insanlarla, her şeyi araştıran, bilgi sahibi olmaya ve bilgisini kullanmaya çalışan insanlar aynı şekilde çocuk yetiştiremez. Aradaki uçurumun kapanması gerek önce.

Allah dualarımızı kabul etsin. Amin...

Çalıştığım okulda geçen yıl bir personel geldi ( kadrolu değil ) Müdür'e rica etmiş eşi "eşimi işe alır mısınız" diye...

Neyse ; okulun açıldığı gün başladı bayan 1 hafta geçti küçük bir kız çocuğu gelip kucağına oturuyor,sırnaşıyor, nazlanıyor filan...

" Birtane mi ? " diye sordum annesine.. " Evet, ama nasıl birtane gelin bana sorun " dedi. Ve anlatmaya devam etti:

13 yıl sonra geldi kızım, 3 aşılama , 4 defa tüp bebek sonucunda hamile kaldım, 7,5 aylık doğdu; 1 gün yaşadı küvözde, öldü ilk bebeğim.

5. tüp bebekte yine hamile kaldım, karnımda 4,5 aylıkken kalbi durmuş, ameliyatla aldılar, acımı tarif edemem. Bir daha çocuk lafı duymak istemiyorum, tedaviye de gitmeyeceğim dedim; adet olmama sorunum vardı ,yumurta oluşmuyordu bende.

Aradan 2 yıl geçti, çok rahatsızlandım evde yatıyorum, üşüttüm diye düşündüm ,Dr. dan bıktığım için Dr.a da gitmiyorum, komşum geldi baktı halime "yürü kalk sağlık ocağına gidelim bir test yaptır , sen hamilesin "dedi. İmkansız dedim, o konu bizde kapandı ,normal yolla olmaz dediler bana ,ben tedaviyi bırakalı 2 yıl oldu, dedimse de dinletemedim komşuma beni çeke çeke sağlık ocağına götürdü. Hemşire test sonucu ile geldi "gözünüz aydın hamilesiniz " dedi. .Kulaklarım uğuldadı, şoka girmişim eşimi aradık aldı beni özel Dr. a götürdü, test yapıldı sonuç : Hamile.. Oradan çıktık özel hastaneye, oradan çıkan sonuç : Hamile....... böylelikle tam 5 ayrı yerde kan testi yapıldı muayene oldum. Sonuç değişmedi sabaha kadar uyumadık eşimle, gün ışıdı eşim hemen gidip kurbanlık hayvan alıp kesti, dağıttık... 9 ay bitene kadar yattım, Dr. " yatma gerek yok " dedi ben korkumdan yattım, kızım doğdu 7.gün Dana kestik yalın ayak 40 evi dolaşıp et dağıttım, öyle adamıştım. Üzerine 2. bebeğimiz olur diye bekledik ,kızım 9. yaşında hala olmadı" dedi...

Veee 2013 Kasım ayında tedaviye başladı, hiç yumurta olmayan kadında Adana Ankada Tüp Bebek Merkezi'nde 18 yumurta oluşmuş, 5 embriyo elde wdip dondurdular, rahmi dinlendirdiler. Çözülürken 3 ü bozulmuş 2 embriyo transferi yapıldı, şu an 4,5 aylık tek bebeğe hamile ve bebiş Erkekmiş

Son bir not: bu arkadaşımız 73 doğumlu

Amin arkadaşım. Ağzından bal damlıyor maşallah
Kuzenimin doğumu cumartesiye ertelendi ama Rabbim dualarımızı kabul etsin, bir avazda kurtarsın.
Torun çocuklarım oldu aslında. Ölen kedimin kızları evdekiler. Yeni doğanların cinsiyeti de bir ay kadar sonra belli olur artık

Vay bee !!!! torun çocuğunu da mı gördün maşallahhh !! ALLAH ömrünü uzuun etsin güzel arkadaşım benim

Senin kafa kağıdı o kadar eskimiş miydi ya hu ?

İşin şakası bir yana, umarım yavrular erkektir, yoksa sizin evde size yer kalmayacak bu kızların doğurganlığından :18:

Kuzenine sevgiler, Cumartesi günü namazım da O'na da dua edeceğim

Merhaba, hikaye göz yaşartıcı...

Tüylerim diken diken oldu. Maşallah arkadaşına. İnşallah sağlıkla kucaklar mucizesini...

Merhaba, hikaye göz yaşartıcı...

Merhaba... gerçekten dinlerken ben ağladım, anlatan da ağladı.. Zaten okula işe girmek istemesi kızını tek diye çok bunaltmış. kaybetme korkusunu atamadım " dedi. işe girersem üzerindeki ilgim azalır belki dedi. Şimdi işten çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…