Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla kafa kağıdım eskidi, yeniletiyorum şimdi
Erkek olmasınlar. Şimdi ne zaman neye ihtiyaçları olduğunu takip edebiliyorum, evde erkek kedi olursa hiç önlerine geçemem. Ergin olunca kan bağlarını unutup enseste düşüyorlar :26:

Üzüldüm........

Ama ALLAH tüm canlılara taşıyacağından fazla yük yüklemezmiş. Demek ki süt yetsin diye , diğerleri yaşasın diye olmuş olabilir.

Rabbim bilir en hayırlısını. Öyle uygun görmüş demek ki. İlk doğumuydu zaten. Birisinin gelişimi de iyi değilmiş. Doğa her şeye çözüm buluyor.

Hayvanların fıtratında kardeş -anne-baba kavramı yok, söz konusu olan üreme ise...

Maalesef tek sevmediğim yönleri de o

Bir sürü mesaj birikmiş hiç birini atlamak istemedim, paylaşımlarınızı eksiksiz okumaya uğraşıyorum, umarım başarılı olurum

ensu canım inşallah 14 yaş bunalımı çabuk atlatılır... Normal, huzurlu ailelerde bile ergenlik dönemi oldukça sancılı geçiyor, dilerim bir an önce sukunet bulur ve sahip olduklarının (önce sağlık) kıymetini bilir ve çok mutlu günler yaşar... Desteklerinden güç alacaklardır, sana da güç diliyorum... Çok sevgiler

Melek181 hepimizin ilk tercihi öncelikle bir olmak, aile olarak huzurlu olmak inşallah öyle olurlar... Birarada huzursuz olmak, ayrı ama huzurlu olmaktan daha kötü... Hayırlısı olsun, yüreklerinizdeki yangın bir an önce son bulsun.

dnzdry çok çok doğru, hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun. Eş, aile, çocuk, arkadaş, iş her şeyde... Şükürler olsun

Bebeklerve hayırlı uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun... Sevinçlerinin göz yaşına dönüşecek kadar çok olmasını diliyorum. Gönlünden geçtiği gibi olsun her şey

CapsLocked şansının ve huzurunun bol olduğu bir süreç olsun... Amh değerlerinde sıkıntı, değişim yaşamayan biri olarak açıkcası bu konuda çok fikir sahibi değilim. Umarım seni bebeğine kavuşturacak değerlerinle ilerliyorsundur. Yolun da şansın da açık olsun. Her haberini paylaşmak için biz de seninle birlikte bekliyoruz, ortak olmaya hazırız. OPU ne zaman? 16'sında transferi hemen baştan mı belirlediler? Ben mi kaçırdım

Bitecek bitecek bitiyor :) Kredimiz bize de hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Ev eskir diyorduk :) Herkesin gönlünden geçen evi gerçek olsun... Bir sürü olsun :) Maddi manevi mutluluklarımız çooooooooook olsun, amin

inşallah canım bu yıl bu sayfalar güzel haberlerle dolar buradaki bütün arkadaşlarla beraber 2015'e sağlıklı bebişlerle gireriz amiiiiinnnn çoook öpüyorum

bebeklerve bebek isteyen herkes için amin... Ne güzel olur 2015 model +40 bebekleri diye topik yaparız :)

Ensunun abisine. Melegin kardeşine, wishin arkadaşına, bozulan düzenlere, en çok ta çocuklara çok üzüldüm,,,,Allah yardım etsin inşallah!:126:

cmascim üzülmeyi kenara bırak... Her şey güzel olur, yolunu bulur... Olmazsa da oldurtmak için devam ederiz. Sen bir güzel git tatilini yap... Tüyo lazım olursa mesaj bırak yeter :) Gezdiğin gördüğün çok olsun, benim için İspanya'da baby karides, (paellayı sevemedim gittim çok karışık) bir de dilime pelesenk olduğu üzere "solo kejo" sadece peynirli tost, sandviç, İtalya'da da aldente tüm porçini mantarlı makarnaları raviolileri yersen üzerine grappa eşliğinde kahve içersen yemiş, içmiş kadar olurum :) Fransa'nın tam tabiriyle 1 aydır çorabı çıkmamış ayak gibi kokan peynirlerini seviyorsan eğer senin olsun, afiyetler dilerim Alışveriş yapacaksan ki (bir kadına yapacaksan? gibi bir soru olmaz) Milano duoma meydandaki emmanuelle bazaar da nefis şeyler var arka çıkışında da benim gibi çok seviyorsan magnet diyarı... Gepetto'nun kulaklarını çınlatacak kadar iyi pinokyolar..

Çok gez, çok eğlen, çok dinlen arın, yenilen geri gel... İyi seyahatler

Zanorkcum gönlünün duaları kabul olsun, imkan varsa bizimkiler de kabul olsun... Kimsenin duası cevapsız kalmasın, hayırlısı ile... Seni de tebrik ederim büyükbüyükanne oldun sanırım... Melek olan anne patinin yokluğunu hiç hissetmezler kollarında... Şanslı patiler onlar. sağlıkla büyüsünler, güzel hallerini gör hep

adigee1 ağzına yüreğine ellerine sağlık... Kabul olsun tüm dualarımız, dileklerimiz... Şifa olsun ihtiyacı olan herkese... Hakkımızda hayırlısı ve sağlıklı olan neyse o olsun diye diliyorum ben hep dileklerimi... Sizlerin de hayrına ve sağlığına olan neyse o gerçek olsun... Amin

ismihansultan hepimizin gönlünden geçen aynı... Ortak kelimelerde buluşması kendinden oluyor... Yüreğimizin sesi ses bulsun, dualarımız hayırlısı neyse kabul olsun... Dermansız dertlerimiz olmasın

........... Son bir not: bu arkadaşımız 73 doğumlu

ismihansultan yazdığın hikaye bir başka mucizenin birebir örneği. Çok uzun olursa kesilir diye kısalttım sonunu aldım...

Umarım bizlerde bir gün birilerinin mucize hikayesi oluruz... Yaşadıklarımız, tecrübelerimiz başkalarının yol haritası olur... Gönlümüzden geçenler bir de bakmışsın ki kollarımızın arasında... Sonu hayırlı olsun, sağlıklı olsun, dermansız dertlerimiz olmasın yeter...

Yaşdaşız o arkadaş ile bende 73'lüyüm :) O kadar bekleyip uğraşır mıyım sanmam ama olacaksa olur mucize :) Ben hayatın akışına bırakma kararımı değiştirir miyim onu da hayatın akışında yaşayıp görürüz Çok sevgiler

Şarkıyı bugün çok sevdim, söyleyen Zerrin Özer'miş ne yapalım artık :)
Siz de seviyorsunuzdur belki :) Hekime de sormayalım, çekmeyelim de, acılı dertlerimiz de olmasın....

Hekimden sormaaaa, çekenden sor demişlerrr... Acısını dertlerinnnn, çaree gösteren değilll çeken biliir demişlerr

https://www.youtube.com/watch?v=MO2gT9KTK1g

kızlarr amh sonucum gelmiş çok çok üzücü 0.09 işte bu yüzden elimizi çabuk tutmalıyız diyorum hep (
2013 de iki tane amh testim vardı biri 1.2 di diğeri 0.48 di..
ne yazıkki çoğu zaman kabul etmesekte tüp bebekte bir ay bile hormonlarımız ve yumurtalarımız için çok önemli..

Çokk güzel okurken ağladım inan Allahım bize de nasip eder inşallah hayırlı kandiller herkese..

Maalesef zaman lehimize işliyor canım ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım bakalım sonuç ne çımacak stres bastı offfff...

:)) nerede yaptıracaksın cnm memorialda fiyatı çok uygun 90 tl

Aaaa çok iyiymiş orda yaptırayım diğer testlerle beraber ..hiç uğraşmayayım...bu arada benim kırmızılar geldi çok şükür bu hafta Tahsin hocaya bi görünücem daha önce bahsetmiştim ya kendisinden ..fikir alıcam kendisinnden belki histereskopimide yapacak gerek görürse ..ben bir an önce başlamak istiyorum tedaviye...ayın 23 ünde herşeyimle hazır olayım dedim kendimce...

Çalıştığım okulda geçen yıl bir personel geldi ( kadrolu değil ) Müdür'e rica etmiş eşi "eşimi işe alır mısınız" diye...

arkadaşın hikayesi çok güzeldi canım darısı başımıza:)) onun adına çok sevindim..
çok karamsarca olacak ama ben kendim için hiçbir mucizeye asla inanmıyorum..
iki taraftada tüm değerler sıfırda olunca bende bu imkansız ama tek taraflı sııntısı olanlar için bu tarz şeyler olabilecek birşey..
çok öptüm canım..

evet canım dışarda genelde 150 tl..
evet canım bahsetmiştin inşallah Tahsin beyde güzel şeyler söyler tedavine biran önce başlarsın. farklı doktorlarla görüşmekte herzaman fayda var.. az kalmış 23 üne heyecan dorukta:))
bende nur hanımı aradım çıkmış şu amh sonucuma ve eşimin sperm değerine göre bize hangi ilaçları yazacak bakalım..
yarın arayacaklar.

canımmm yeni bebeğiniz gelmiş eve.. minnoşunuz hayırlı olsun..:))

İnşallah canım yaa hepimize iyi haberler inşallahhh yeni yer yeni dr lar uğur getirsin ne yalan söyliyeyim hafiften heyecan basmaya başladı görüşme öncesi

canım çok çok sağol güzel dileklerin için.. biraz daha iyi psikologa gitmeye başladılar ailecek:))

Üfff umarım öyle değildir, hata vardır
Ya anlamıyorum bu konudan ama sesli düşünüyorum şimdi AMH eğer rezervi gösteriyorsa ki ben menopoza yatkınlık diye biliyorum neyse 2-3 ayda hoop nasıl azalıyor ki... Doğumumuzda biz bir rezervle doğuyorsak öyle aylarla değil de menopoza girene kadar yıllara göre azalmaz mı? Nereye gitti o kadar süredeki rezerv o zaman...

Çok sesli düşünerek yaşı genç olanların düşük AMHlerinin menopoza gidiş yıllarını öne çektiğini kabul edelim ama yumurtalıkta fiziki bir rahatsızlık yoksa tükendiğini gösterdiğini nasıl bilebiliriz ki. Anlamadım hiç bir şey :44:

Yazarken arattım bir taraftan da bir araştırma şöyle demiş;

***Son yıllarda yumurtalık rezervinin belirlenmesinde AMH seviyelerine bakılması yoğun olarak kullanılır hale gelmiştir. AMH seviyesine bakarak rezervin az olduğunu söylemek hastalarımız için yeterli olmamaktadır, çünkü hastalarımız kendinde bulunan AMH seviyesine göre gebe kalma şansını merak ederler. Daha da önemlisi kadın AMH seviyesine göre çocuk doğurabilmek için önünde kaç yılı kaldığını, bir anlamda menopoza ne zaman gireceğini bilmek istemektedir.

ABD Pennslyvania ‘da Freeman ve arkadaşlarının çalışmasına göre; AMH seviyesi 0.2 ve daha düşük olan kadınlar incelendiğinde yaşları 45-48 aralığında olanlar ortalama 6 yılda menopoza girerken, yaşları 35-39 arasında olan kadınlarda ise ortalama 10 yılda menopoza girilmektedir.

Mesela AMH seviyeleri 0.7 -1.5 arasında olan kadınlardan yaşları 45-48 olanlar ortalama 9 yılda menapoza girerken, yaşları 35-39 olanlar yaklaşık olarak 13 yılda menopoza girmektedirler.

AMH seviyesini laboratuvarlar 3 ayrı yöntemle ölçmektedir ve yönteme bağlı değişik değerler gelebilmektedir. Ayrıca her laboratuvarda test yapılmadığı için çoğu laboratuvar hastadan kanı aldıktan sonra bu laboratuvarlar göndermektedir. Bu ulaşım sırasında uygun şartlarda kan nakil edilmediğinde AMH değerleri yanlış çıkabilmektedir. Glasgow’dan Richard Fleming alınan kanın saklama koşullarına göre değerlerin değiştiğini göstermiştir.

Hekimler hastalarını gebe kalma şanslarını veya over rezervlerini tek bir testle değerlendirmemeli, kadının yaşı, yumurtalıklarının ultrason görünümü ve diğer laboratuvar testleri ile ortak değerlendirerek bir kanıya varmalıdırlar.

Cihazlardan geçsem birşey olur mu

Canım bu konuda şöyle bilgi verebilirim. Xray cihazları hamile ve diğer rahatsız olanlara bi sakıncası yok. Sadece kalp ritim cihazları taşıyanlar dedektörle kontrol ediliyor. Uçmanında bir sakıncası yok. Ben havalimanında çalışıyorum ve günde 3-4 kere cihazdan geçmek zorundayız. Hamile arkadaşlarda aynı şekilde. Ayrıca bu durum çalışanlar için araştırılıp yazılı teyid edildi. Doktorumda aynı şekilde söyledi. Bence için rahat olsun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım ne güzel şeyler paylaşmıssın çok sağol.. aslına bakarsak yıllar itibariyle bende bazı değerlerin düştüğünü anlamıştım.
ilk tedavimdeki yumurta sayımla o süreçte yıllar içinde hep azala azala bu son tedavilerdeki vahim durum bunu gösteriyordu.. arada tedavi iptallerimde vardı yumurta sebebi ile..
birde tabi bu sırada habire tedavi oluyoruz vücut yıpranıyor illaki, farklı farklı ilaçlar kullanıyoruz mutlaka zararı oluyordur..

bu araştırmaya göre canım ben 45 yaşında menopoza girmiş olacağım.. menopozlu bayanlar donasyon yaptırabiliyormu acaba onu araştırmalıyım sanırım acilen..
amh ın tek başına etkili olmadığını bende çok yerde okudum canım ama %80 de olsa birşeyleri gösteriyor aslında.. hiç değerim çok düşük sıfırlardayım ama 10 tane yumurta toplandı hepsi foliküldü diyene rastlamadım..
cidden ben vahim durumdayım:))) birde canım bu yaptırdığım yer Memorialya laboratuvarı benim hiyakeme göre tam kapsamlı bi test yaptı sonuc ona göre çıktı..
bu önümdeki tedavide kaç tane toplanacak çok merak ediyorum açıkcası..
en önemli sıkıntımda şu canım biz tüp bebeği yumurta sayı ve rezerv azlığı için yaptırmıyoruz ağır erkek infertilitesi var.. erkek infertilitesinde tutunma için en önemli faktör kadının yumurta sayı ve kalitesinin iyi olması.. o yüzden vahimim..

Bebeklerve hayırlı uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun... Sevinçlerinin göz yaşına dönüşecek kadar çok olmasını diliyorum. Gönlünden geçtiği gibi olsun her şey

canım bu güzel dileklerini okurken bile içim umutla doldu çok teşekkür ediyorum ve amin diyorum inşalah hepimizin dilekleri gerçekleşir ve attığın nazarlar hepimizin sayfalarını bebiş haberleriyle süsler amiiiinnn

bebeklerve bebek isteyen herkes için amin... Ne güzel olur 2015 model +40 bebekleri diye topik yaparız :)

2015 model +40 bebekleri ne güzel bir başlık olur allahım busayfayı oluşturmamızı nasip etsin inşallah amiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…