Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

HERKESIN GECMIS KANDILI MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL GUNAHLARIMIZ AF OLSUN HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAH HERBIRIMIZE
(ancak zaman buldum)

BU ARADA CUMANIZDA KABUL OLSUN KIZLARRRR

merhaba canım seninde geçmiş kandilin mubarek olsun

Bende 72'liyim :) Rabbim hepimizin kucağını o mucizelerle doldursun inşallah !

Cuma günün mübarek olsun

Amin canım !

Lütfen karamsar olma, bu topikte karamsarlığa izin vermiyorum ( biraz Hitlervari oldu ama )

Bende seni öptüm.

Ben de uyumuşum 4 saat kadar
Dünün yorgunluğu ve sabaha kadar uyumamanın mükafatı olarak kelimenin tam anlamıyla sızmışım. Eşim dalga geçiyor horlamandan kediler korktu diye

Yorgun Savaşçım benim ...

Karısını bu şekil kızdırıpta bundan keyf alan erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaaa... Babam anneme- eniştem ablama- abim de bana yapardı.. Çok gıcıklarr

Günaydın günaydınnn hatta tünaydınnnn hepinize sarılasım var
Mesajları bir okuyayım birikmiş yine. Ben burayı zor takip ediyorum bir de dondurulmus embriyoyu arada okuyorum, bazen yazıyorum... Başlıkları nasıl takip ediyorsunuz nerede kaldığınızı falan? Yoksa bir püfff noktası mı var...?
:44:

canım çok çok sağol güzel dileklerin için.. biraz daha iyi psikologa gitmeye başladılar ailecek:))

Offf ya bende baktırıcam önümüzdeki hafta bakalım ne öıkacak streslendim bi anda yumurta iyi ultrason görünümü iyi ama değer zayıf karne gibi oldu bu keşke kanaat kullanabilse doktorlarrrr

Her şey güzel olacak, çok güzel olacak... Olmasa da güzel olacak.. Olsa da güzel olacak... İlla ki güzel olacak (çok ısrarcı gördüm kendimi bugün)

Hem hayata dair mucizelerimiz olacak, hem de anneliğe dair... Menopoza girmiş kadının doğum mucizelerini duyuyorsak, düzelmez denilenin düzeldiğini görüyorsak, iyileşmez denilenin iyileştiğini biliyorsak demek ki çıkmadık candan ümit kesilmez

Onlarca yumurta, milyonlarca spermle mutlu oluruz elbette ama ihtiyacımız olan sadece ve sadece 1 yumurta-1 süperman :)

Olacak olacak... Kanaat notunuz yıldızlı pekiyiiiiiii

Hoş geldin güzel karınlı arkadaşım, gel bende sana sarılayım

Son düzenleme:

Tüm kalbimle gerçek olmasını diliyorum, istisnasız hepimiz için...
Güzel kalplerimiz var, içindeki ses her ne diliyorsa olsun

Hepimizin kandili mübarek. Duaları kabul olsun inşallah.

HERKESIN GECMIS KANDILI MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL GUNAHLARIMIZ AF OLSUN HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAH HERBIRIMIZE
(ancak zaman buldum)

BU ARADA CUMANIZDA KABUL OLSUN KIZLARRRR

Kızlar hepinizin geçmiş kandilini kutluyorum Rabbim hayırlı bereketli bir ömür nasip etsin inşallah cmas tan ses seda var mı? çıktımı yoksa tatile

Ben geldim...

Hepinize hayırlı Cumalar , sohbetiniz bol olsun.

Sizlerin deeeee....

Bunca dilekten hangisi kabul olur, hangisi daha sonra olur, hayırsızsa hangisi olmaz hikmetinden sual olmaz ama...
Bunca iyi dilek ve güzel mesaj evrene pozitif enerji yayıyor, daha umutlu bir dünyayı yaratıyor onu biliyorum
Elleriniz ve güzel kalbiniz dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…