- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.061
ınsaallah sevınırım adına.dedıklerını bende yasadım bır kac yıl ay dıyeyım .aynen baktım kı bu dustugum çukurda çırpınıp duruyor bağırıyorum ama herkes sankı kulaklarını tıkamış benı duymuyor el uzatanım olmuyor.sımdı sımdı hayata dokunmaya çalışıyorum ayrıca bu sız veya sızler gıbı ınsanlardan aldığım telkınler benı gun ısıgına cıkardıgını farkedıyorum.dedıgım gıbı 67 yıllık evlıyım ve hersey cok ust uste geldı.hıc ummadığım seyler vukuu buldu.daha farklı dusunmustum bu ıkıncı evlılıgımı ama olmadı olamadı.ama elımde olanlar ıle yetınıp sukretmeyıde bılmedıgım surece bılıyorumkı hersey dahada kötüye gıdecek onun ıcın daha ıyımserım.sırtımdakı kamburları tek tek atmaya calısacagım calısıyorumda.en azından bu fıkırdeyım buda onemlı bır adım.tesekkur ederım.keske luleburgaza geldıgımde senı arasaydım yada yazsaydım.hep olurmu olmazmı dıye duşundum ama hala kızkardesım orada yıne gelırım ve senı görmek ısterım.saglıcakla
saten burada esımın kendı kazancı ıle elde ettıgı 300 .000 euroluk evı vardı ben evlenirken oglu bın bır entrıka ıle o evı sattırdı.ben 6 ay oturdum orada.esıme 20.000 Euro kaldı o evden oglu borç yapmış vs vs onlara gıttı esıme gelen para.sıfır elde var sıfır kaldık.sonra bende başladım calısmaya esım saten calısan ıyı kazanan bırısı.toparlandık ama bısey almadık daha .turkıyeden ev dukkan vs yaptırmak ıstıyor arsası var baba malı.onları dıyor torunuma bırakacağım.benımde hakkım var bu kazananlardan gercı sımdı tamam dıyor .esım kabul etmez yardım alma konusunu.ne varkı ortada dıyor.bukadar hıssettıklerımı o bılmıyor
Senin bu durumun üzdü beni. Bu tür durumlar kafaya takıldığında, dahada büyüyor aslında. Eşin ne varki ortada dediğinde,sende içinde nevarsa söyle. Aklına dank ettirecek bişey vardır elbet. Zor durumlar,ama kendini güçlü göster. Kadınlar ağlayıp sızlandığında,beni biraz anlasın,gelsin teselli etsin istiyorlar, bekliyorlar. Ama nerdeeee,çok fazla bekliyoruz.Onlarda aksine,sulu gözlerle uğraşamam diye düşünüyor.Maalesef erkeklerin yapısıda bu. Sende aynı o ne yapıyorsa yap bakalım ne olacak. Ev huzursuzken kafa dağıtmaya çıkıyorlarya, hani senin onun nerde olduğundan haberin yok.onunda olmasın bakalım.Git shopping yap,elinde çanta torbalarla gel. Harca paraları biraz. Ne olur ozaman. Üzülme çok.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
sızı hergun okuyorum hatta az once kopyalayıp yazılarınızı ablama gonderdım o merak edıyodu neler yazışıyoruz vs dıye sasırdı ne kadar ıyı bayanlar dıyor.muhakkak hergun okuyorum esım spor yapıyor yanımda ben bu saatlare sızlerı okuyorum.ayrıca ablam burada almanyada bu benım ıcın ıyı bıy olay yalnız kalmamak adına.sızler cok ıyı bayanlarsınız cıdden
bılmıyorum ama sızı böyle sessizce takıp etmek daha hoşuma gıdıyor .ablamda dıyor neden sende sık sık yazmıyorsun sonuçta aynı dili konuşuyorsunuz.dedım olabılır ama arada yazıyorum dedım.bız senın gıbı ağustosta düşünüyoruz tupu memorıalde bakalım.sımdıden kafam karışık nasıl olacak ızıne denk geliyor cunku.6 haftalığına turkıyedeyız.annemlere vs gezmek adına herseyı ıptal etmek zorunda kalacağım belkı tüpe odaklanmam gerekya bakalım ensucugum senı takıp edıyorumıylesıyorsun.bende oldum laparoskopı burda bırde acık amelıyat sezeryan gıbı 4 tane mıyomum alındı.en buyugu 4 cmdıye.kızlar hepınızı takıp edıyorum sesızde olsa ve sevıyorum sızlerı
Umarım yaz müjdelerle gelir sizin aileye de. İzinin tamamında keyifler hiç kaçmasın güzel gelişmeler yaşansın... Hatta o kadar iyi geçsin ki, aile içindeki huzur herkesi etkisi altına alsın. Kırılmış kalp kalmasın, kırılanlar onarılsın...
İstediğin zaman okuyup, istediğin zaman yazacağın, istediğin neyse onu yapacağın bir yer olsun burası da... Hayatın içinde zaten çoğu şeyi gerekliliklerden yapıyoruz bari burası özgür kalsın. Canın ne istiyorsa oBizden de sana sevgiler, ayrıca ablana da sevgiler :)
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
cok teşekkür ederım
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
Neseli topik arkadaslarim ben geldimmmmmm
Uzun bir aradan sonra (iki gün yazmayinca bana oyle geliyo)Merhaba herkese bugün pazar herkesler nerde demicem tabi keyfini cikarin kocislerinizle tabi kaynalarinizlada hahaha ben simdi kalkip kaynanama ramazan icin manti yapcakmis yardimagitcem allah ona kaln omrunde tek oglunun torununu gosterir insallah
GUZBAHARIM birdaha topige girer ve yazdigimi okurmusun bilmiyorum ama basin sagolsun canim, yap canim son gorevin neyse yap allah karsina cikartsin insallah Allah senden razi olsun canim umutlarini yitirme sakin umadin anda neler olur neler
CAMAS tatilin keyfini cikar ve güzel haberlerle gel canim gayirlisi olsun insallah
ZINAK kediler nasil canim anacim su kedilerini kiskanmaya basladim ya onlar bile benden daha ünlü oldular topikte koca iki sayfa kedilere vayyy anasini hahaha eve minik kedimi alsam napsam versene bana birtane .......
ENSU nasilsin agrin sizin varmi halen semra hanima yazdim baklalim ne cevap yazacak benim doktorum selman beyde rahime bakmamiz lazim diyo neden tutunmuyo iki ameliyat oldum ya burda orda bir teslik olmus olabilir diyo neyse hayirlisi sen azcik gobisini dinle canim ramazanda oruc tucak misin.......?
W.DUYGU canikom nasil gidiyo neler planliyosun azcik senden anlat Arkadasin nasil iyi oldumu.? Beni biliyosun karasiz bekliyorum
BELKI canim naber bendede iki abla var burda hergün biri is yerime geliyo ya bal getiriler yada gazetede birsey okur alir gelirler" bunu ye bu sana iyi gelecek" ay canlarim ya ben son kizim cok istiyolar onlarda ama hayirlisi sana numara yazdim canim insallah gorusuruz
USMIHAN SULTAN hadime dusmez ama tipik arkadasi olduk burda sesimizi bile tanimiyiruz yazip duruyoruz sakin vaz gecme icinde umut olsun mutlaka neler cektin onu anca sen bilirsin canim ama ne istersen onu alirsin ,senin icin hayirlisini diliyiorum
Birazdan tekrar gelcem kocam yokken herkese yazayim
Ensu napcami bilmiyorum nolur bana akil verin kafam cok karisik tedavi olmak mi yada tekrardan tüp bebekmi bilmiyorum tutunma bu 4 denemedede olmadi arastirilsin önce istiyorum bir neden söylensin az paralar odemiyoruz eee zamanda yok birde bende artik hersey tukendi en son sogan kuru yaptim inciri goresim dahi yok gina geldi baldan cörek otundan allahim yardim etsin sema hanima da gelirmiyim bilmiyorum bir cevap versin ona göre bakcam ne yapayim diye yani anlican kafam cok karisik bir toplasam kendimi
canim aslinda hic beni anlicak arkadasim yok bu konuda sansizim sadece ablalarim sagolsun üstüne titriyolar bütün arkadaslarim kustu benden cok hayirsiz misim cokta umrumda uzun hikaye anliyacagin beni anlamayami bende anlamiyorum artik
ACMILA ismini bir ronan okumustum ordaki bir kahramanin adiydi cok etkisinde kalnistim kitabin ordan buralara tasidim ismi bir anlamida yok galiba iyi aklima geldi ayol bir aratirayim hele hahaha .
Selamlar herkese. Muhabbetlerinizi okudum hep, güzel oluyor. Çalışırken ,aralarda girip bakıyorum.
Yarın büyük gün, yumoşlar difrizden çıkacak, transfer öğleden sonra, pozitif buldum. Çünkü ne kadar geç çözülürse, okadar fazla bölünüyor. Bakalım ne olacak. Anlatırım yarın.
Kızlar bugün kimi gördüm. Sarah Jessica Parker i tanıyan varmı? SexAndtheCity de oynayan. Onu gördüm, Fransa ya uçuyorlardı. Oğlu ve 3 yaşındaki ikizleriyle, ikizlerini taşıyıcı anne doğurmuştu. Bana göre bişey değil, ama saygı duymak lazım.
Yarından sonra hiç sinirlenmemem lazım. Ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Görüşürüz.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim pazertesi sendromu yaşıyorum hava çok sıcak bu arada oğlum bebişe isim buldu eh bizede abisinin koyduğu isme saygı duymak düşer sıkı durun söylüyorum adını "İMDAT"şimdi bunu niye anlattım durup durup sıcaktan imdaaaaaaattttt diye bağırasım var ama kızım ismini söylüyorum sanacak diye tutuyorum kendimi
ınsaallah sevınırım adına.dedıklerını bende yasadım bır kac yıl ay dıyeyım .aynen baktım kı bu dustugum çukurda çırpınıp duruyor bağırıyorum ama herkes sankı kulaklarını tıkamış benı duymuyor el uzatanım olmuyor.sımdı sımdı hayata dokunmaya çalışıyorum ayrıca bu sız veya sızler gıbı ınsanlardan aldığım telkınler benı gun ısıgına cıkardıgını farkedıyorum.dedıgım gıbı 67 yıllık evlıyım ve hersey cok ust uste geldı.hıc ummadığım seyler vukuu buldu.daha farklı dusunmustum bu ıkıncı evlılıgımı ama olmadı olamadı.ama elımde olanlar ıle yetınıp sukretmeyıde bılmedıgım surece bılıyorumkı hersey dahada kötüye gıdecek onun ıcın daha ıyımserım.sırtımdakı kamburları tek tek atmaya calısacagım calısıyorumda.en azından bu fıkırdeyım buda onemlı bır adım.tesekkur ederım.keske luleburgaza geldıgımde senı arasaydım yada yazsaydım.hep olurmu olmazmı dıye duşundum ama hala kızkardesım orada yıne gelırım ve senı görmek ısterım.saglıcakla
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim pazertesi sendromu yaşıyorum hava çok sıcak bu arada oğlum bebişe isim buldu eh bizede abisinin koyduğu isme saygı duymak düşer sıkı durun söylüyorum adını "İMDAT"şimdi bunu niye anlattım durup durup sıcaktan imdaaaaaaattttt diye bağırasım var ama kızım ismini söylüyorum sanacak diye tutuyorum kendimi
canım çok sağol vallahi sizin aranızda tek olduğumu unutuyorum kardeşlerim gibisiniz (ben tek çocuğum
Ekran karşısından da beni gülümsettin.... "İmdat" yazmışsın İmbat okudum... Hmmm sen ufaklığa bak neler de bilirmiş de kardeşine isim koyarmış dedim. 2 saniye sürdü hahahaha süperdi, çok yaşasın Mehmet... Siz de, çok sevgiler
İmdat, erkek ismi değil mi?
Leğen veya kova gibi bir kabın varsa, içine su doldur, biraz tuz at, iki yemek kaşığı kadar, oturduğun yere koy. Sok ayaklarını içine, oooh mis. Bir kaç yaprak ta nane ekle, bak keyfine
Arkadaşlar merhaba. Bugün tedavimin 7. Günü. 2 gün önceki kontrolümde 2 folikül vardı. Bir 11 birde 7.5 mm. Yarın kontrolüm var. Bugün kendim estrodiol baktırdı m. 20 çıktı. Neden düşük acaba. Bir bilgisi olan varmı
canım çok sağol vallahi sizin aranızda tek olduğumu unutuyorum kardeşlerim gibisiniz (ben tek çocuğum) paylaşacak kimsem yok sizde böyle Mehmet'i filan sahiplenir gibi konuşunca teyzeleri gibi çok duygulanıyorum ağlicam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?