Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hamilesin sen eğer aşeriyorsan ağla Yok aşermiyorsan ağlama, gül yahu... Minik hanım mutlu olsun

Dalgalanıyoruz, duruluyoruz, coşuyoruz, kabuğumuza çekiliyoruz bazen enerji patlaması yaşıyoruz ama hepsini paylaşıyoruz. O yüzden ne güzel ki burada buluşmuşuz... Yol ve yöntemlerimiz değişkenlik gösterse de aynı sonuca ilerleyen yol arkadaşlarıyız... Yol arkadaşlığımız kimi gün arkadaş, kimi gün anne, kimi gün abla, kimi gün kardeş çoğu gün "Güzin Hanım" oluyor. İyi ki oluyor, pek güzel oluyor

Öperiz Mehmet yeğenimizi

Düşüncelerin neyse hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.
* Shakespeare

Bi hamile kalayım, susacağım. Bütün bilgilerimi yavruma aktaracağım ondan sonra. Yakalamışken yolun beni
Genetiğimize aykırı ama 1 günlük susma eylemi yaparak seni destekleyeceğim, sen hamile kal söz ben aykırı olanı gerçekleştiririm Bilgiç bir bebek olur %100, bunca cehaletin içinde de Einstein gibi olur, süper

Çok alakasız gibi görünse de bu arada sağol varollll e mi... Telefonumu rahatsız etme modunda unutmuşum, unuttuğumu da seni okuduktan sonra telefona baktığımda gördüm. Ne alaka değil mi?

"yolun beni" yazmışsın hahahah oradan "Aaaa benim bugün epilasyon randevum vardı galiba" dedim, "e alarm yapılacaklar notu niye çıkmadı" dedim. Telefonu aldım uyarmaya çalışsa da uyaramazmış rahatsız etme de kalmış :)

Kim bilir ne zamandır öyle unuttum... An itibariyle randevuya yetişmek üzere çıkayım, gökyüzünden de maşallah kova kova yağıyor fönüm bozulacak :)

Vallahi tekrar sağol varol

evet aşeriyorum ağlamaya ağladım ki zaten bu yazdıklarınızdan sonra ağlamamak mümkün mü?

Hehe, ayaklanır ayaklanmaz geçer klavyenin başına, anasını arasınız, benden söylemesi

Bak, bugün de bir işe yaradım, mutlu oldum
Kuaförün senden, biraz fazla para kazanacakmış, nasibi öyleymiş

sana diyecek hıc bır kelıme bulamıyorum arkadaşım.hayatı ne güzelde anlatmışsın.hatta ablama okudum o bıle kendınden parçalar buldu bana o yazıyı gönder facebok sayfamda paylaşmak ıstıyorum dedı ıznınle.opuyorum senı

Yaşadıklarım birilerine yol gösteriyorsa ne mutlu bana. O acıları boşuna çekmemişim. O yaralar boşuna kanamamış. Elbette paylaşsın, izin istemeye bile gerek yok

Ya valla seviyorum sizi ne güzel yüreklerinizi döküp temenni teselli ve umutlar paylaşmışınız...benim tedavi öncesi yapılmadı gereken testlerim vardı yarın kan vereceğim sonuçlara görede inşallh bu hafta histereskopimi olup ptesi ön görüşmeye gideceğim herşey yolunda giderse temmuzun ilk haftası başlıyor olacağım üçüncü denemeye...bu sefer çok heyecanlıyım nedense bir de sizlerle paylaşabiliyorum ya herşeyi inanılmaz bir mutluluk veriyor bu bana...kimse bu kadar hislerime tercüman olup beni anlayamıyor tedavi süreçlerinde..şimdi siz varsınız iyi ki varsınız....bu arada benim kaynana ağustosa kadar yokheralde o günki yemeği ve laflarımı beğenmedi

Ağustos' a kadar sana güzel bi gelin kaynana filmi bulalım da bi daha gelemesin
İnşallah temiz bir histeroskopin olur ve su gibi bir tedavi geçirir, farkına bile varmadan bebeğini göbeğine alırsın. Sonra geçsin 9 ay

AMİNN bu sene bizim senemiz olacak inşallahhh

Alara çok kötü değil değerin orta halli diyelim .Foliküler fazda 30-120 gibi oluyo ortalama ..Zaten daha 2 gün daha iğne kullanırsın çok yüksek doz olmayınca artış fazla olmuyor. Buna değeri takıp da kurma kafanda üzüntü sıkıntı hormonlarını bozar .Tedavi önü yapma kuzum .

Allah OL diycek ve olacak Allahın izniyle .Bende tedavilerimde ölçdürüyorudum erbil beyden fırçayı yiyodum Ben ölçtürmeyi bilmiyormuyum şimdi de kafanı buna takma lütfen diye.Herşeyi öğrenmeye bilmeye çalıştıkça daha dert alıyoruz başımıza .Belki tutcak embiryoda tutmuyo lütfen sakin olmaya gayret et.Sakin ol sakin sakin .En ala proflarada gitsen en iyi ilaçlarıda kullansan .en iyi lab.ları olan kliniklerde de olsak Yaradan ne derse o olacak .Hepsi boş ....

Biliyorumda merakda ediyorum. Bugün iğnelerin 7. Günü ve e2 20 çok düşük değilmi. Erbil beye söylemiyorum baktırdığımı. İnşallAh artar.

cnm bende seni seviyorum.. heyecanla takip edecegim tedavi surevini.. ben kendimi cok bikmis cok yorgun ve hevessiz hissediyorum artik ama insallah senin sonucun pozitif olurda bana umut olursun..

kizlar hicc keyfim yok canim cok sikkin kendimi bosuna cabalar gibi hissediyorum ama cabaladikca hersey daha kotu oluyor..cift tarafli tum degerler dipdeyken mucizelerin pesinden kosmak belkide sadece zaman kaybi..

kizlar hicc keyfim yok canim cok sikkin kendimi bosuna cabalar gibi hissediyorum ama cabaladikca hersey daha kotu oluyor..cift tarafli tum degerler dipdeyken mucizelerin pesinden kosmak belkide sadece zaman kaybi..

Asla umutsuzluk mutsuzluk yok canım benim...mutlu olabileceğin şeyler yapsan biz puzzle yapıyoruz eşimle tedaviye başladığımdan beri inanılmaz vakit geçirtiyor ve kafan acaip meşgul oluyor hatta espri bile yapıyoruz bebiş gelene kadar yapalım istediğimiz puzzle lari sonra mümkün olnayacak diye...ilgini çeken ne varsa ona yönel canım yaaa bendeki heyecan yeni bir hastane yeni bir umut adına sendede lütfen olsun bu heyecan hatta gel tedavimizi aynı zamanlara denk getirelim aşağı yukarı destek oluruz orada birbirimize ben senin bir kızın olacağını düşünüyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…