- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.081
Ohhhhhhh okuyunca bile rahatladım bayıldım bu fikre ya ansiklopedi gibi kadınsın yerim seni ben
canım çok sağol vallahi sizin aranızda tek olduğumu unutuyorum kardeşlerim gibisiniz (ben tek çocuğum) paylaşacak kimsem yok sizde böyle Mehmet'i filan sahiplenir gibi konuşunca teyzeleri gibi çok duygulanıyorum ağlicam şimdi
Genetiğimize aykırı ama 1 günlük susma eylemi yaparak seni destekleyeceğim, sen hamile kal söz ben aykırı olanı gerçekleştiririmBi hamile kalayım, susacağım. Bütün bilgilerimi yavruma aktaracağım ondan sonra. Yakalamışken yolun beni
Hamilelik birisinin hormonlarını oynatmış. Kızlaaar, bi el atalım Cedrus' a. Haydi, hep birlikte
Hamilesin sen eğer aşeriyorsan ağlaYok aşermiyorsan ağlama, gül yahu... Minik hanım mutlu olsun
Dalgalanıyoruz, duruluyoruz, coşuyoruz, kabuğumuza çekiliyoruz bazen enerji patlaması yaşıyoruz ama hepsini paylaşıyoruz. O yüzden ne güzel ki burada buluşmuşuz... Yol ve yöntemlerimiz değişkenlik gösterse de aynı sonuca ilerleyen yol arkadaşlarıyız... Yol arkadaşlığımız kimi gün arkadaş, kimi gün anne, kimi gün abla, kimi gün kardeş çoğu gün "Güzin Hanım" oluyor. İyi ki oluyor, pek güzel oluyor
Öperiz Mehmet yeğenimizi
Genetiğimize aykırı ama 1 günlük susma eylemi yaparak seni destekleyeceğim, sen hamile kal söz ben aykırı olanı gerçekleştiririmBilgiç bir bebek olur %100, bunca cehaletin içinde de Einstein gibi olur, süper
Çok alakasız gibi görünse de bu arada sağol varollll e mi... Telefonumu rahatsız etme modunda unutmuşum, unuttuğumu da seni okuduktan sonra telefona baktığımda gördüm. Ne alaka değil mi?
"yolun beni" yazmışsın hahahah oradan "Aaaa benim bugün epilasyon randevum vardı galiba" dedim, "e alarm yapılacaklar notu niye çıkmadı" dedim. Telefonu aldım uyarmaya çalışsa da uyaramazmış rahatsız etme de kalmış :)
Kim bilir ne zamandır öyle unuttum... An itibariyle randevuya yetişmek üzere çıkayım, gökyüzünden de maşallah kova kova yağıyor fönüm bozulacak :)
Vallahi tekrar sağol varol
Kardeşin olmasa da beklerim her zaman.
Ne yaşadığımız, yine bizim ne halde olduğumuzla o kadar ilgili ki. Ben sıkıldıkça, hayat daha çok üstüme geldi. Sanki dalga geçer gibi, sorunlar üstüste yığılmaya başladı. Altından kalkmakta zorlanıyorum dedikçe dibe battım. Şimdi arkama bakıyorum ve neyi kaybettiğimi anlamaya çalışıyorum. Öncelikle kendime olan inancımı yitirmişim. "Ben artık ... yaştayım, şunu yapmamalıyım, şöyle davranmamalıyım, bu saatten sonra .... olmaz" Hayat bize birşeyler verirken yaşımıza, kilomuza, boyumuza bakmıyor. Bunu kendim yapmışım. Nedenleri? Başkalarına bağlı olmakla bağımlı olmak arasındaki farkı atlamışım. Birileri hayatımın merkezi olmaya tenezzül ettiğinde bundan mutluluk duymuşum "Beni, hayatımın merkezi olmaya değer buldu..." Oysa, ben kendime değer vermeyi unutmuşum. Kırıldıkça güçlenir ya bazıları, ben içime kapanmışım. Canım yandıkça hayattan vazgeçmiş, başkalarının benim hayatımı yaşamak istemesine bile izin vermişim. Başkalarıyla yaptığım özgürlük kavgaları, aslında kendimle olan çatışmalarımmış. Ve en çok öfkemi ve hayır kelimesini içimde saklı tutmuşum. Terbiyesizlik olarak adlandırmış ve kendime yasaklamışım. Belli birisine değil, yaşayan her canlıya. İçimde sıkışıp kalan öz benliğimi bulabilmem için bunları yaşamam gerekmiş. Şükürler olsun ki, yaşadığım uçurumu farkedip kendimi özleyecek bir yanım hala var. Şükürler olsun ki, hayatımı yeniden düzenleyecek isteğe sahibim. Şükürler olsun ki, inancım sönükleşse de tekrar tutuşacak kadar canlı.
Ağladım ki zaten bana en yakınlarımdan daha yakın oldunuz sizi seviyorum
sana diyecek hıc bır kelıme bulamıyorum arkadaşım.hayatı ne güzelde anlatmışsın.hatta ablama okudum o bıle kendınden parçalar buldu bana o yazıyı gönder facebok sayfamda paylaşmak ıstıyorum dedı ıznınle.opuyorum senı
Ya valla seviyorum sizi ne güzel yüreklerinizi döküp temenni teselli ve umutlar paylaşmışınız...benim tedavi öncesi yapılmadı gereken testlerim vardı yarın kan vereceğim sonuçlara görede inşallh bu hafta histereskopimi olup ptesi ön görüşmeye gideceğim herşey yolunda giderse temmuzun ilk haftası başlıyor olacağım üçüncü denemeye...bu sefer çok heyecanlıyım nedense bir de sizlerle paylaşabiliyorum ya herşeyi inanılmaz bir mutluluk veriyor bu bana...kimse bu kadar hislerime tercüman olup beni anlayamıyor tedavi süreçlerinde..şimdi siz varsınız iyi ki varsınız....bu arada benim kaynana ağustosa kadar yokheralde o günki yemeği ve laflarımı beğenmedi
Ağustos' a kadar sana güzel bi gelin kaynana filmi bulalım da bi daha gelemesin
İnşallah temiz bir histeroskopin olur ve su gibi bir tedavi geçirir, farkına bile varmadan bebeğini göbeğine alırsın. Sonra geçsin 9 ay
Arkadaşlar merhaba. Bugün tedavimin 7. Günü. 2 gün önceki kontrolümde 2 folikül vardı. Bir 11 birde 7.5 mm. Yarın kontrolüm var. Bugün kendim estrodiol baktırdı m. 20 çıktı. Neden düşük acaba. Bir bilgisi olan varmı
Alara çok kötü değil değerin orta halli diyelim .Foliküler fazda 30-120 gibi oluyo ortalama ..Zaten daha 2 gün daha iğne kullanırsın çok yüksek doz olmayınca artış fazla olmuyor. Buna değeri takıp da kurma kafanda üzüntü sıkıntı hormonlarını bozar .Tedavi önü yapma kuzum .
Allah OL diycek ve olacak Allahın izniyle .Bende tedavilerimde ölçdürüyorudum erbil beyden fırçayı yiyodum Ben ölçtürmeyi bilmiyormuyum şimdi de kafanı buna takma lütfen diye.Herşeyi öğrenmeye bilmeye çalıştıkça daha dert alıyoruz başımıza .Belki tutcak embiryoda tutmuyo lütfen sakin olmaya gayret et.Sakin ol sakin sakin .En ala proflarada gitsen en iyi ilaçlarıda kullansan .en iyi lab.ları olan kliniklerde de olsak Yaradan ne derse o olacak .Hepsi boş ....
Ya valla seviyorum sizi ne güzel yüreklerinizi döküp temenni teselli ve umutlar paylaşmışınız...benim tedavi öncesi yapılmadı gereken testlerim vardı yarın kan vereceğim sonuçlara görede inşallh bu hafta histereskopimi olup ptesi ön görüşmeye gideceğim herşey yolunda giderse temmuzun ilk haftası başlıyor olacağım üçüncü denemeye...bu sefer çok heyecanlıyım nedense bir de sizlerle paylaşabiliyorum ya herşeyi inanılmaz bir mutluluk veriyor bu bana...kimse bu kadar hislerime tercüman olup beni anlayamıyor tedavi süreçlerinde..şimdi siz varsınız iyi ki varsınız....bu arada benim kaynana ağustosa kadar yokheralde o günki yemeği ve laflarımı beğenmedi
kizlar hicc keyfim yok canim cok sikkin kendimi bosuna cabalar gibi hissediyorum ama cabaladikca hersey daha kotu oluyor..cift tarafli tum degerler dipdeyken mucizelerin pesinden kosmak belkide sadece zaman kaybi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?