- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.101
Asla umutsuzluk mutsuzluk yok canım benim...mutlu olabileceğin şeyler yapsan biz puzzle yapıyoruz eşimle tedaviye başladığımdan beri inanılmaz vakit geçirtiyor ve kafan acaip meşgul oluyor hatta espri bile yapıyoruz bebiş gelene kadar yapalım istediğimiz puzzle lari sonra mümkün olnayacak diye...ilgini çeken ne varsa ona yönel canım yaaa bendeki heyecan yeni bir hastane yeni bir umut adına sendede lütfen olsun bu heyecan hatta gel tedavimizi aynı zamanlara denk getirelim aşağı yukarı destek oluruz orada birbirimizeben senin bir kızın olacağını düşünüyorum nedense
kizlar hicc keyfim yok canim cok sikkin kendimi bosuna cabalar gibi hissediyorum ama cabaladikca hersey daha kotu oluyor..cift tarafli tum degerler dipdeyken mucizelerin pesinden kosmak belkide sadece zaman kaybi..[/bu sekılde hısseden yalnız sen degılsın ama elden gelen başka bırsey yok ensucugum.bız elımızden gelen gayretı gosterelım gerısını allaha bırakalım.nasıpte var ıse olur nasıpte yok ıse bunada sukur dıyecegız .dünyada çocuksuz bır tek bızler degılızya.tabıkı vakıt cok geçmeden olsa hepımız ıcın en ıyısı ama bız muslumanlar ınancı geregı rabbım vermıyor ısede bır bıldıgı vardır dıye dusunmelıyız.hatta daha yolun sonuna gelmedik.elımızden geldıgınce uğraşacağız ablana bak.9 cudamı ne tutmus.sonunda olmus
cnm benim karsimda puzzle yapacagim bi koca yok.. hep cok yorgun hep gec geliyor hep migreni var ve evde bile her aksam saatlerce is icin birileriyle tekefonla konusur yada cizim yapar onlari mail atar duzeltir bida atar bitmez bi turlu.. tasarim kalip uzerine kendi isiya aksamlari pek bana zaman ayiramiyor.. yanina bi eleman aldi biraz rahatlarim diye o adamda ikinci gun mide kanamasi gecirdi bir aydir ise gelemedi simdi yine tekrar baslamis..
zaten birazda sinirli bi yapisi var.. iki tv var evde ben cogu zaman odama gecip baska sey izlerim o salonda baska sey izler.. tedaviler cok yipratti evliligimizi.. evlendik ikinci ay tup bebege basladik.. amerikan hast. gebelik oncesi rutun testlerimizde infertilite birinci ayda cikti..
simdi bu ay erdege gidiyorum bir ay burda yokum biraz kafam dagilir.. esimde hafta sonlari gelecek.. ilk kez ayri kalacagiz belki iyi gelir..
bazan dusunuyorumda bızım bu ımtıhanımız gerçekten sabır yürek azım ısteyen bır yol.ben açıkçası 30 yaslarıma kadar hıc çocuk dusunmedım olmadı ama bende neden vs dıye ustune dusmedım bı sekılde olur dedım.saten ılk evlılıgımın 3 cu ayında hamıle kaldım.ama 3 aylık ıken 20 kıloluk bır tenekeyı kaldırınca kan geldı vs bebegım kendılıgınden dustu.erkektı gordum hatta ve daha sonrada daha hamıle kalamadım.dusen bebegın ardından bır bayan doktor muayenehanesınde vakkum denen bır olay ıle kalan parçaları aldı ıcerıden.bılmıyorum o sebeptenmıdır nedendir hamıle kalamadım.aıledede 6 kızız hepsının 3 er çocukları var.kısırlık vs yok yanı.7 kardesız bız.
Valla aynen beni özetlemişin tek farkı ben iki sene öncesine kadar istemedim nasılsa olur diye...daha öncede bi hamileliği kendi isteğimle daha erken diye kürtajla sonlandırmıştım şimdide işte olsun diye ne imtihanlardan geçiyoruz..ben elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakma taraftrıyım umarım yazılmıştır bizedekürtaj sonrası hsg,histereskopi bakılmışmıydı sende?
bu hamılelıgı ben 95 yılında yasadım.9 yıl o esım ıle bırlıkte kaldım daha hamıle kalamadım.30 yasımda ılk esımden ayrıldım.3 yıl sonra bu esım ıle evlendım
2 yıl olur dıye bekledik.olmadı tüpe başvurduk.esımın yası dolayısı ıle sıgorta karşılamadı burda .bızde 35 yasında ılk tupumu arkasında dıgerlerını yaptırdım 4 tup yanı.hıcbırı tutmadı.bende surda 4 yıldır ıstıyorum yanı.bu dor yıl ıcerısınde 2 hısteroskopı 1 laparoskopı 1 de acık amelıyatım oldu.mıyomlar polıpler vs su anda sadece yumurta rezervım dusuk oda bu ameliyatlardan sanırım
Iyi geceler arkadaslar. Bugün transfer oldum. Dua ediyorum, sonuncu olsun. 3 embriyo kondu. Bir tanesi 2 hücreli, diğer ikiside 5 hücreli. Kalitelerini sormayı unuttum. Bugün hep uyudum, çok halsizdim. Yarında Off um, havada fena değilmiş. yatarım yine bütün gün bahçede. Eveeet, en sinir zaman geldi. Ayin 30una kadar beklicem bakalim.Belkide bekliyemicem. Oyyy oy..
Canim hayirli bekleyislerin olsun dua edicem sana Allah yadimcin olsun hayirli bebeklerin olsun su ara dinlen fazla yorma kendini kafayi 30 takma su anin hamileligin tadini cikar
Iyi geceler arkadaslar. Bugün transfer oldum. Dua ediyorum, sonuncu olsun. 3 embriyo kondu. Bir tanesi 2 hücreli, diğer ikiside 5 hücreli. Kalitelerini sormayı unuttum. Bugün hep uyudum, çok halsizdim. Yarında Off um, havada fena değilmiş. yatarım yine bütün gün bahçede. Eveeet, en sinir zaman geldi. Ayin 30una kadar beklicem bakalim.Belkide bekliyemicem. Oyyy oy..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben sevmedim bu iki tv olayını yaaa bence birlikte bileyler yapmaya çaba gösterin sizinki aynı benim ortanca kızkatdeşimin evliliği gibi tek farkı onların cocuk var kocası sürekli iş gezisinde ya da evde olunca mail atma teklif hazırlama vs için bilgisayar tepesinde.,cocuga bile vakit ayırmıyor düşün yani...erdekte dinlen güzelce kafanı boşalt bebişine odAklan ensu cum..kocanla iletişim kurabilsen keşke ama olmuyorsa kendinle ve gelecek bebeğinle iletişim kur bol bol ...tedaviler yıprattı deme lütfen tabii ki hormonlar altüst oluyor bir sürü değişik durumlar olusuyor ama onlara odaklanma odaklanacağın tek sey mutlu sağlıklı bir bebiş ve kendi iç huzurun olsunn...gerisi gelir zaten...
canım çok üzülünce iç dünyamda istediğim şey boşanıp, beylikdüzü tarafındaki eve taşınıp işime hemen geri dönmek..
sonra diyorumki bu adamdan bi çocuk yapayım sonrasını artık Allah bilir..
bazen çok kızınca senden bebek yapıp boşanacağım diyorum, oda asla bebeğimi sana vermem eve bi rus bakıcı bulurum ona baktırırım diyor:)) bende sana asla bırakmam diyorum.. doğmamış bebek için tartışıyoruz.. sonra herşeyi unutuyoruz..
bazen seviyorum bazen sevmiyorum sanırım çok yıprandık artık..
Günaydın; eşinin artı yönleri mi fazla, eksi yönleri mi? Daha çok mutlu mu oluyorsunuz, mutsuz mu? Hayatından çıkınca yeri doldurulabilir mi, doldurulamaz mı? Bazen hormonların etkisi ile fazla duygusal olup çabuk üzülüyoruz. Hayata da bir kez geliniyor. Boşanıp kendini işe verince ne olacak? Hayat sadece iş değilki. Güzel şeyler düşünsen nasıl olur? Mutlaka eşinle birlikte keyif alarak yaptığınız bir şeyler vardır. Lütfen moralini bozma, kendine zararın olur. Eşinde mutlaka birlikte vakit geçirmek istiyordur. Annelik için derler ya, "çocuk ile geçirilen zamanın fazlalığından ziyade kaliteli zaman geçirin" diye, sizin de eşinle birlikte geçirdiğin küçücük zaman dilimleri de anlamlı olur bence. Kendine iyi bakman dileğiyle....
Hayırlı olsun arkadaşım. Dediğin gibi son denemen olsun ve sana bebeklerini getirsin inşallah.
Uyumana sevindim. Kardeşimin eşi hamileliğinin ilk günlerinde hep uyumuş. İnşallah seninki de iyiye işarettir
Dualarımız seninle. Sen sabırlı ol, kendine dikkat et yeter.
Canim transferin hayırlıve bol bebisli olsun bence su anin tadini cikartmaya bak hamile oldugunu hayal edip poxitif dusunki bebislerin de sana sikica
Tutunabilsinler biliyorsun yaşadığımız stres tum bedenimize ve dolayisiyla rahmede yansiyor.insallah hayirli guzel sonuclar alirsin canim
Canim hayirli bekleyislerin olsun dua edicem sana Allah yadimcin olsun hayirli bebeklerin olsun su ara dinlen fazla yorma kendini kafayi 30 takma su anin hamileligin tadini cikar
Sağol canım, inşallah hepimizin hayırlı haberleri olsun.
Günaydın; eşinin artı yönleri mi fazla, eksi yönleri mi? Daha çok mutlu mu oluyorsunuz, mutsuz mu? Hayatından çıkınca yeri doldurulabilir mi, doldurulamaz mı? Bazen hormonların etkisi ile fazla duygusal olup çabuk üzülüyoruz. Hayata da bir kez geliniyor. Boşanıp kendini işe verince ne olacak? Hayat sadece iş değilki. Güzel şeyler düşünsen nasıl olur? Mutlaka eşinle birlikte keyif alarak yaptığınız bir şeyler vardır. Lütfen moralini bozma, kendine zararın olur. Eşinde mutlaka birlikte vakit geçirmek istiyordur. Annelik için derler ya, "çocuk ile geçirilen zamanın fazlalığından ziyade kaliteli zaman geçirin" diye, sizin de eşinle birlikte geçirdiğin küçücük zaman dilimleri de anlamlı olur bence. Kendine iyi bakman dileğiyle....
Ensu, sen hiç sırf gıcıklık olsun diye, karşındakinin hoşlandığı, sevdiği şeyleri yaptınmı? Yorumsuz, komentarsız bir şekilde. Yani sen halen kızgınken, küskünken, onun en sevdiği yemeği pişir. Önüne kadar getir. Hatta yetmedi, yedikten sonra, bide bol köpüklü kahvesini. Önüne bırak git, zevkli oluyor. Oda neye uğradığını şaşıyor.
Bu tür hır gürler geçicidir. Ben buna inanıyorum. Tabiiki hiçbirşeyin garantisi yoktur. Yıpratmayın fazla.
bazan dusunuyorumda bızım bu ımtıhanımız gerçekten sabır yürek azım ısteyen bır yol.ben açıkçası 30 yaslarıma kadar hıc çocuk dusunmedım olmadı ama bende neden vs dıye ustune dusmedım bı sekılde olur dedım.saten ılk evlılıgımın 3 cu ayında hamıle kaldım.ama 3 aylık ıken 20 kıloluk bır tenekeyı kaldırınca kan geldı vs bebegım kendılıgınden dustu.erkektı gordum hatta ve daha sonrada daha hamıle kalamadım.dusen bebegın ardından bır bayan doktor muayenehanesınde vakkum denen bır olay ıle kalan parçaları aldı ıcerıden.bılmıyorum o sebeptenmıdır nedendir hamıle kalamadım.aıledede 6 kızız hepsının 3 er çocukları var.kısırlık vs yok yanı.7 kardesız bız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?