Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm benim karsimda puzzle yapacagim bi koca yok.. hep cok yorgun hep gec geliyor hep migreni var ve evde bile her aksam saatlerce is icin birileriyle tekefonla konusur yada cizim yapar onlari mail atar duzeltir bida atar bitmez bi turlu.. tasarim kalip uzerine kendi isiya aksamlari pek bana zaman ayiramiyor.. yanina bi eleman aldi biraz rahatlarim diye o adamda ikinci gun mide kanamasi gecirdi bir aydir ise gelemedi simdi yine tekrar baslamis..
zaten birazda sinirli bi yapisi var.. iki tv var evde ben cogu zaman odama gecip baska sey izlerim o salonda baska sey izler.. tedaviler cok yipratti evliligimizi.. evlendik ikinci ay tup bebege basladik.. amerikan hast. gebelik oncesi rutun testlerimizde infertilite birinci ayda cikti..
simdi bu ay erdege gidiyorum bir ay burda yokum biraz kafam dagilir.. esimde hafta sonlari gelecek.. ilk kez ayri kalacagiz belki iyi gelir..

bazan dusunuyorumda bızım bu ımtıhanımız gerçekten sabır yürek azım ısteyen bır yol.ben açıkçası 30 yaslarıma kadar hıc çocuk dusunmedım olmadı ama bende neden vs dıye ustune dusmedım bı sekılde olur dedım.saten ılk evlılıgımın 3 cu ayında hamıle kaldım.ama 3 aylık ıken 20 kıloluk bır tenekeyı kaldırınca kan geldı vs bebegım kendılıgınden dustu.erkektı gordum hatta ve daha sonrada daha hamıle kalamadım.dusen bebegın ardından bır bayan doktor muayenehanesınde vakkum denen bır olay ıle kalan parçaları aldı ıcerıden.bılmıyorum o sebeptenmıdır nedendir hamıle kalamadım.aıledede 6 kızız hepsının 3 er çocukları var.kısırlık vs yok yanı.7 kardesız bız.

Ben sevmedim bu iki tv olayını yaaa bence birlikte bileyler yapmaya çaba gösterin sizinki aynı benim ortanca kızkatdeşimin evliliği gibi tek farkı onların cocuk var kocası sürekli iş gezisinde ya da evde olunca mail atma teklif hazırlama vs için bilgisayar tepesinde.,cocuga bile vakit ayırmıyor düşün yani...erdekte dinlen güzelce kafanı boşalt bebişine odAklan ensu cum..kocanla iletişim kurabilsen keşke ama olmuyorsa kendinle ve gelecek bebeğinle iletişim kur bol bol ...tedaviler yıprattı deme lütfen tabii ki hormonlar altüst oluyor bir sürü değişik durumlar olusuyor ama onlara odaklanma odaklanacağın tek sey mutlu sağlıklı bir bebiş ve kendi iç huzurun olsunn...gerisi gelir zaten...

Valla aynen beni özetlemişin tek farkı ben iki sene öncesine kadar istemedim nasılsa olur diye...daha öncede bi hamileliği kendi isteğimle daha erken diye kürtajla sonlandırmıştım şimdide işte olsun diye ne imtihanlardan geçiyoruz..ben elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakma taraftrıyım umarım yazılmıştır bizedekürtaj sonrası hsg,histereskopi bakılmışmıydı sende?

bu hamılelıgı ben 95 yılında yasadım.9 yıl o esım ıle bırlıkte kaldım daha hamıle kalamadım.30 yasımda ılk esımden ayrıldım.3 yıl sonra bu esım ıle evlendım
2 yıl olur dıye bekledik.olmadı tüpe başvurduk.esımın yası dolayısı ıle sıgorta karşılamadı burda .bızde 35 yasında ılk tupumu arkasında dıgerlerını yaptırdım 4 tup yanı.hıcbırı tutmadı.bende surda 4 yıldır ıstıyorum yanı.bu dor yıl ıcerısınde 2 hısteroskopı 1 laparoskopı 1 de acık amelıyatım oldu.mıyomlar polıpler vs su anda sadece yumurta rezervım dusuk oda bu ameliyatlardan sanırım

Eğer rahimde sıkıntı yoksa o zaman yumurta kalitesine bağlıyorlar diye biliyorum hatta bi dr bana rahiminde prob yok bu yaşta yumurta kalitesi anca bu kadar olur fazlasını bekleme işin şansa kalmış dediydi onun için o şansımı belki tüp bebek yaptırırken bulurum diye düşünüyorum ve üçüncüyü deneyeceğim ....rezervinden bi yumurtada çıksa halen şanslısın canım onun için cok rezerv az diye üzülme yumurta olsun bi tane olsun kaliteli olsun bebiş olsunnnnnn

Iyi geceler arkadaslar. Bugün transfer oldum. Dua ediyorum, sonuncu olsun. 3 embriyo kondu. Bir tanesi 2 hücreli, diğer ikiside 5 hücreli. Kalitelerini sormayı unuttum. Bugün hep uyudum, çok halsizdim. Yarında Off um, havada fena değilmiş. yatarım yine bütün gün bahçede. Eveeet, en sinir zaman geldi. Ayin 30una kadar beklicem bakalim.Belkide bekliyemicem. Oyyy oy..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim transferin hayırlıve bol bebisli olsun bence su anin tadini cikartmaya bak hamile oldugunu hayal edip poxitif dusunki bebislerin de sana sikica
Tutunabilsinler biliyorsun yaşadığımız stres tum bedenimize ve dolayisiyla rahmede yansiyor.insallah hayirli guzel sonuclar alirsin canim

canım çok üzülünce iç dünyamda istediğim şey boşanıp, beylikdüzü tarafındaki eve taşınıp işime hemen geri dönmek..
sonra diyorumki bu adamdan bi çocuk yapayım sonrasını artık Allah bilir..
bazen çok kızınca senden bebek yapıp boşanacağım diyorum, oda asla bebeğimi sana vermem eve bi rus bakıcı bulurum ona baktırırım diyor:)) bende sana asla bırakmam diyorum.. doğmamış bebek için tartışıyoruz.. sonra herşeyi unutuyoruz..
bazen seviyorum bazen sevmiyorum sanırım çok yıprandık artık..

Hayırlı olsun arkadaşım. Dediğin gibi son denemen olsun ve sana bebeklerini getirsin inşallah.
Uyumana sevindim. Kardeşimin eşi hamileliğinin ilk günlerinde hep uyumuş. İnşallah seninki de iyiye işarettir
Dualarımız seninle. Sen sabırlı ol, kendine dikkat et yeter.

Günaydın; eşinin artı yönleri mi fazla, eksi yönleri mi? Daha çok mutlu mu oluyorsunuz, mutsuz mu? Hayatından çıkınca yeri doldurulabilir mi, doldurulamaz mı? Bazen hormonların etkisi ile fazla duygusal olup çabuk üzülüyoruz. Hayata da bir kez geliniyor. Boşanıp kendini işe verince ne olacak? Hayat sadece iş değilki. Güzel şeyler düşünsen nasıl olur? Mutlaka eşinle birlikte keyif alarak yaptığınız bir şeyler vardır. Lütfen moralini bozma, kendine zararın olur. Eşinde mutlaka birlikte vakit geçirmek istiyordur. Annelik için derler ya, "çocuk ile geçirilen zamanın fazlalığından ziyade kaliteli zaman geçirin" diye, sizin de eşinle birlikte geçirdiğin küçücük zaman dilimleri de anlamlı olur bence. Kendine iyi bakman dileğiyle....

Ensu, sen hiç sırf gıcıklık olsun diye, karşındakinin hoşlandığı, sevdiği şeyleri yaptınmı? Yorumsuz, komentarsız bir şekilde. Yani sen halen kızgınken, küskünken, onun en sevdiği yemeği pişir. Önüne kadar getir. Hatta yetmedi, yedikten sonra, bide bol köpüklü kahvesini. Önüne bırak git, zevkli oluyor. Oda neye uğradığını şaşıyor.

Bu tür hır gürler geçicidir. Ben buna inanıyorum. Tabiiki hiçbirşeyin garantisi yoktur. Yıpratmayın fazla.

Sağolasın, inşallah diyorum. Evet, dinleniyorum bi güzel. Çokta alışık değilim yatmaya. Biraz sıkılınca, kalkar ütüler var aşada, onları halederim. İş güç de bitmiyor. Ama keyfliyim bugün çok şükür. Sizleri takib ederim.....😀😀😀

Evet, aynen hamile moduna soktum kendimi. En azından bugünlük. Yarından sonra görevdeyim yine. Olsun, oda lazım. Uğraşı oluyor.

düşününce artı yönleri %70 diyebilirim ama aşırı baskın karakter ama bende bir okadar cadıyım ne derse desin aklıma koyduğumu mutlaka yapıyorum.. artık evin içinde bazı şeyler kısır döngü oldu aslında nezaman küstük nezaman barıştık unutuyoruz.. sanırım eve bi çocuk gerekli işten ayrıldım çok yalnız kalıyorum bu ağır geliyor hiç ev moduna alışkın değilim.. şu anda bebekten sonraki en büyük hayalim eskii işyerime geri dönmek.. o yüzden peş peşe tedavi oluyorum bebişim doğsa altı yedi aya hemen dönüş yapacağım..

canım ben evde biraz cadıyım zaten ona kalırsa sevmediği herşeyi yapıyorum.. giyme dediği herşeyi giyiyorum.. tayt giyme der, oje sürme der, askılı giyme der, yazlık kot eteklerden giyme der hepsini yaparım genç kızlığımdan alışmışım asla vazgeçemem.. zaten kendiside çok bakımlı bi tip ben neden kıskançlık yapıyor diye ödün vereceğimki..
çok tartıştığımız akşamlar hiç yemek yapmıyorum bakıyor evde yemek yok dışardan sipariş ediyor benide zorla yedirmeye çalışıyor..

canım benim transferin olmuş çok sevindim senin adına hayırlı olsun.. güzel haberlerin gelsin.. ikizlerin gelsin..

Son düzenleme:

canım benimm ilk evliliğin bir çocukla bitseydi belkide daha fazla hem bebeğin hem sen yıpranacaktınız yada evliliğini bitiremeyecektin kabus dolu günler yaşayacaktın. ilkler hep özel kalıyor ama belkide bittiği için özel kalıyor devam etseydi kabusumuz olacaktı.
zaten evlenince aşkın devam ettiğine inanmıyorum.. artık hayat arkadaşlığı başlıyor. inşallah bebişlerimiz olurda bu yalnız ve mutsuz günlerimiz biter canım..

Şuan bahçecide tahlil sonucunu bekliyorum. Bakalım Erbil. Bey ne diyecek.eşimden ayrı ilk defa ist. Yanlız geldim. Kalbim pırpır ediyor. Dr bir söZüyle tedavim ya devam ya iptal olacak. Çok heyecanlıyım. Çok teşrifinin. Bir bebeğimin olmasını çok istiyorum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…