- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.121
Şuan bahçecide tahlil sonucunu bekliyorum. Bakalım Erbil. Bey ne diyecek.eşimden ayrı ilk defa ist. Yanlız geldim. Kalbim pırpır ediyor. Dr bir söZüyle tedavim ya devam ya iptal olacak. Çok heyecanlıyım. Çok teşrifinin. Bir bebeğimin olmasını çok istiyorum bennn
alaracım herşeyin hayırlııs olsun .Kan değerlerin güzel olsun inşallah.Habersiz bırakma bizi..Güzel düşün güzel olsun .
Evet dün e2 20 idi. Erbil beye söyledim. Bugün tekrar bakıldı 37 çıktı iyi dedi sonuca. Foliküller yavaş ama büyüyor. 1 tane 8 mm bir tane 12 mm varmış. Cuma tekrAr kontrol dedi. Merionalide 450 ye çıkardı. Inşallah cuma sonuçlar iyi olur
Eki Görüntüle 1160181 bugun hep disarilardayim... Tam vakit bulamadim henuz. Ensucum keyfin yok goruyorum, tatil ise yarar unarim. Gecen boyle bir sey girmustum senin icin fito cekmistim, tlf resetlenecek gonderiyim diye geldim.
Capssslocked hayirli olsunnnn. Hic birakmasinlar seni. Sans diliyorum, beklerken de sabirrr :) tebrikler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi geceler arkadaslar. Bugün transfer oldum. Dua ediyorum, sonuncu olsun. 3 embriyo kondu. Bir tanesi 2 hücreli, diğer ikiside 5 hücreli. Kalitelerini sormayı unuttum. Bugün hep uyudum, çok halsizdim. Yarında Off um, havada fena değilmiş. yatarım yine bütün gün bahçede. Eveeet, en sinir zaman geldi. Ayin 30una kadar beklicem bakalim.Belkide bekliyemicem. Oyyy oy..
Hayırlı olsun.İnşallah güzel haberlerini alırız..
Iyi geceler arkadaslar. Bugün transfer oldum. Dua ediyorum, sonuncu olsun. 3 embriyo kondu. Bir tanesi 2 hücreli, diğer ikiside 5 hücreli. Kalitelerini sormayı unuttum. Bugün hep uyudum, çok halsizdim. Yarında Off um, havada fena değilmiş. yatarım yine bütün gün bahçede. Eveeet, en sinir zaman geldi. Ayin 30una kadar beklicem bakalim.Belkide bekliyemicem. Oyyy oy..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım çok üzülünce iç dünyamda istediğim şey boşanıp, beylikdüzü tarafındaki eve taşınıp işime hemen geri dönmek..
sonra diyorumki bu adamdan bi çocuk yapayım sonrasını artık Allah bilir..
bazen çok kızınca senden bebek yapıp boşanacağım diyorum, oda asla bebeğimi sana vermem eve bi rus bakıcı bulurum ona baktırırım diyor:)) bende sana asla bırakmam diyorum.. doğmamış bebek için tartışıyoruz.. sonra herşeyi unutuyoruz..
bazen seviyorum bazen sevmiyorum sanırım çok yıprandık artık..
Evet dün e2 20 idi. Erbil beye söyledim. Bugün tekrar bakıldı 37 çıktı iyi dedi sonuca. Foliküller yavaş ama büyüyor. 1 tane 8 mm bir tane 12 mm varmış. Cuma tekrAr kontrol dedi. Merionalide 450 ye çıkardı. Inşallah cuma sonuçlar iyi olur
Sağolasın, inşallah diyorum. Evet, dinleniyorum bi güzel. Çokta alışık değilim yatmaya. Biraz sıkılınca, kalkar ütüler var aşada, onları halederim. İş güç de bitmiyor. Ama keyfliyim bugün çok şükür. Sizleri takib ederim.....😀😀😀
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Belki Erdek ve kısa süreli bu ayrılık size iyi gelecektir .belki daha sonra birlijte şöyle bi güzel kaçamak yapsanız hiçbişey düşünmeden...inşallh kızın gelir ve sana bunları unutturur..(sana hep içime doğan kız bebek nedense)
ağzından bal damlıyor canım çok sağol.. inşallah hepimiz gönlümüzden geçene kavuşacağız.. bi tatile ihtiyacım var iyi gelecek.
senin tedavinide merakla takip edeceğim pazartesimi gidiyorsun doktora.
Aslında bugün tahsin hocaya gttim hsg mi gösterdim muayene oldumbana kesinlikle histereskopiye gerek yok rahim tertemiz rahim filminn de bi sıkıntı yok dedi smear testi filan yaptırdım ptesi memorial dayım saat üçte randevum ...amh testinin sonucunu kaç günde almıştın sen Ensu cum bir de ne zaman Erdek yolculugu
yaa ne güzell çok sevindim senin adına cnm.. inşallah memorialdanda böyle güzel haberler getirirsin.
amh ı 4 haziranda vermiştim 10 haziranda çıkmıştı.. daha önceki amh testin kaçtı cnm.
gelecek hafta sonu gideceğim temmuz başı..
canım benimm ilk evliliğin bir çocukla bitseydi belkide daha fazla hem bebeğin hem sen yıpranacaktınız yada evliliğini bitiremeyecektin kabus dolu günler yaşayacaktın. ilkler hep özel kalıyor ama belkide bittiği için özel kalıyor devam etseydi kabusumuz olacaktı.
zaten evlenince aşkın devam ettiğine inanmıyorum.. artık hayat arkadaşlığı başlıyor. inşallah bebişlerimiz olurda bu yalnız ve mutsuz günlerimiz biter canım..
Günaydın hanımlarrr...
Hayalleriniz kadar güzel bir gün olsun bugün
günaydın zanork ..Bizden başka kimse yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?