Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın herkeseeee ben burdayım....

Kızlar arı sütü polen alayım diyorum dün arı dünyasından biriyle konuştum adam sanki tüp bebek uzmanı bir teknik konuşuyo eşlerin ikisinin birden içmesi lazımmış değerleriniz 3 kat artar dedi bana çok güven verdiler .Alayım diyorumn kızlar bilgisi olan var mı bu konuda..

Al derim, bebek için olmasa da sağlık için faydalı. Direncini yükseltip hastalıklarla daha kolay savaşmanı sağlıyor. Bünyeyi güçlendiriyor. Dolayısıyla yumurta ve sperm oluşumuna da faydası oluyor. Ama bir kere yapıp bırakmak yetmiyor. Tüp bebek yaptıracaksan, tedaviden en az 2 adet dönemi önceden başlaman gerek.

Güvenilir bir yer yada markaysa al derim canım ben dedüzenli olmasada kullanıyorum

Günaydın arkadaşlar. Bende burdayım, ama işe gitcem birazdan. Yumoşlar göbekte... Umarım sakin bir gün geçiririm. Bizde ay başından beri arı sütü polen, bide bulunduğumuz bölgenin balını
buldum, kullanıyoruz bakalım. Bide keçiboynuzu kaynatıyorum.Eşimi ağustos sonu teste göndercem. Bakalım boşunamıymış, yoksa yaramışmı? Hadi ben kaçtım kızlar. Herkese güzel gün olsun inşallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Çok yorulma stres yapma bu hafta önemliiii

Sanırım arı dünyasından Ertuğrul bey ile görüşmüşsünüz:)

Bende ilk aradığım da çok etkilenmiştim anlattıklarından. Ben arı sütü ve poleni eşimle birlikte 2 aylık kür olarak kullandım.Değerlerimde iyileşme oldu evet.Zaten sırf bu konu değil çok fazla konuda faydası oluyor ben inanıyorum.

Karar sizindir.

Merhaba . Ben geçen bir yerde okumuştum. Bayan 7 aydır adet göremiyormuş. Arı sütü ve propolis kullanmış devamlı olarak. 7 ay sonra adet olmuş ve birkaç aydırda düzenli oluyormuş . Bunu arı sütü ve propolise bağlıyor. Bende kullanmayı düşünüyorun

Canım benim , eksik olma.. Mantıya bayılırım, 1 tabak ta benim yerime ye lütfen ! ( gerçi beni 2 tabaktan azı kesmez yaa; neyse...)

bende gecen hafta egricayirdan aldim canim.. eczanelerde satilanlari yillarca kullandik cok fayda etmedi bize.. burdan kapiya kadar getirdiler kapida odedim ben.. ari sutu portakal bugday ozu balli kapsulu aldim 120 tl ye 20 tane cam kapsul var icinde iki ay esim ve ben gunde birer tane tuketecegiz.. banada telefonda cok ayrintili yardimci oldular bizde iki tarafli infertiliteya o yuzden onu onerdiler... birde ayrica organik bal polen propolis ve ari sutu karisimli kavanozlarida var cesiti cok ve organikligi garanti.. ari dunyasinida cok duydum orasida iyi bir yer al bence..

Kapatsam gözlerimi, yemyeşil bir ormanın serinliğinde uyusam.
Kuşlar ninni söylese, kelebekler dans etse etrafımda.
Toprağın kokusu dolsa içime,
Ve gözlerini görsem rüyamda...
Sana hasret kalmasam...

canımm benim fena değilim sanırım biraz daha iyiyim bugün..
sen nasılsın yaz dönemindede okula gidiyormusun yoksa sizede tatilmi cnm..

Okuldayım zaten 5'e kadar çalışıyorum ben. Yıllık iznim var geçen yıldan 14 gün + bu yıldan 20 gün = 34 gün.....

Bunun bir kısmını Ağustos sonuna kullanayım diyorum, Ramazan'da evde olmak istemiyorum , vakit geçmiyor.

valla alayım bide on u yiyeyim bir o kaldı ... yemediğimiz nane kalmadı artık .Kullananlar birbirini takip etsin bakalım ne gibi değişimler olacak .Çünkü son tedavimde yumurtlarım erken çatlamıştı opuya girdim ama yumurtalar çatladığı için opu kalmıştı o anda doktor gel aşılama yapalım dedi ama baktılar ki sperm 3 milyon ondan da vazgeçtiler ..Çünkü temizleme olayından sonra ne kalcak belli değildi Bizim o ana kadar erkek sıkıntımız yokken birde bu durum çıktı .Belki her ay böyle belki değişiyo genelde 15 milyondu hep ..Bende bu nedenle her yolu deniyoruz birde arı sütü polen yiyelim dedim ..

Birde soğan kürünü başlıyıorum 2 kere içiyorum birdaha elime alasım gelmiyor

ramazanda evde olmak gibisi var mı kız :) ohh mis olurdu valla

Alara her sey gonlunden gectigi gibi olsun, hep iyi sonuclarla ilerlesin. Booool sans ve sabir diliyorum :)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecikmeli mutlu, sağlıklı, aşk dolu, bebişli yıllar dilerim, Ensu için de aynı dileklerimi peşin peşin dilerim.....

Kapatsam gözlerimi, yemyeşil bir ormanın serinliğinde uyusam.
Kuşlar ninni söylese, kelebekler dans etse etrafımda.
Toprağın kokusu dolsa içime,
Ve gözlerini görsem rüyamda...
Sana hasret kalmasam...

ohhh mis bir anda kendimi ormanda düşündüm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…