- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.141
Günaydın herkeseeee ben burdayım....
Kızlar arı sütü polen alayım diyorum dün arı dünyasından biriyle konuştum adam sanki tüp bebek uzmanı bir teknik konuşuyo eşlerin ikisinin birden içmesi lazımmış değerleriniz 3 kat artar dedi bana çok güven verdiler .Alayım diyorumn kızlar bilgisi olan var mı bu konuda..
Kızlar arı sütü polen alayım diyorum dün arı dünyasından biriyle konuştum adam sanki tüp bebek uzmanı bir teknik konuşuyo eşlerin ikisinin birden içmesi lazımmış değerleriniz 3 kat artar dedi bana çok güven verdiler .Alayım diyorumn kızlar bilgisi olan var mı bu konuda..
Günaydın arkadaşlar. Bende burdayım, ama işe gitcem birazdan. Yumoşlar göbekte... Umarım sakin bir gün geçiririm. Bizde ay başından beri arı sütü polen, bide bulunduğumuz bölgenin balını
buldum, kullanıyoruz bakalım. Bide keçiboynuzu kaynatıyorum.Eşimi ağustos sonu teste göndercem. Bakalım boşunamıymış, yoksa yaramışmı? Hadi ben kaçtım kızlar. Herkese güzel gün olsun inşallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Neseli topik arkadaslarim ben geldimmmmmm
Uzun bir aradan sonra (iki gün yazmayinca bana oyle geliyo)Merhaba herkese bugün pazar herkesler nerde demicem tabi keyfini cikarin kocislerinizle tabi kaynalarinizlada hahaha ben simdi kalkip kaynanama ramazan icin manti yapcakmis yardimagitcem allah ona kaln omrunde tek oglunun torununu gosterir insallah
GUZBAHARIM birdaha topige girer ve yazdigimi okurmusun bilmiyorum ama basin sagolsun canim, yap canim son gorevin neyse yap allah karsina cikartsin insallah Allah senden razi olsun canim umutlarini yitirme sakin umadin anda neler olur neler
CAMAS tatilin keyfini cikar ve güzel haberlerle gel canim gayirlisi olsun insallah
ZINAK kediler nasil canim anacim su kedilerini kiskanmaya basladim ya onlar bile benden daha ünlü oldular topikte koca iki sayfa kedilere vayyy anasini hahaha eve minik kedimi alsam napsam versene bana birtane .......
ENSU nasilsin agrin sizin varmi halen semra hanima yazdim baklalim ne cevap yazacak benim doktorum selman beyde rahime bakmamiz lazim diyo neden tutunmuyo iki ameliyat oldum ya burda orda bir teslik olmus olabilir diyo neyse hayirlisi sen azcik gobisini dinle canim ramazanda oruc tucak misin.......?
W.DUYGU canikom nasil gidiyo neler planliyosun azcik senden anlat Arkadasin nasil iyi oldumu.? Beni biliyosun karasiz bekliyorum
BELKI canim naber bendede iki abla var burda hergün biri is yerime geliyo ya bal getiriler yada gazetede birsey okur alir gelirler" bunu ye bu sana iyi gelecek" ay canlarim ya ben son kizim cok istiyolar onlarda ama hayirlisi sana numara yazdim canim insallah gorusuruz
USMIHAN SULTAN hadime dusmez ama tipik arkadasi olduk burda sesimizi bile tanimiyiruz yazip duruyoruz sakin vaz gecme icinde umut olsun mutlaka neler cektin onu anca sen bilirsin canim ama ne istersen onu alirsin ,senin icin hayirlisini diliyiorum
Birazdan tekrar gelcem kocam yokken herkese yazayim
ENSU'cuğum nasılsın canım ?
canımm benim fena değilim sanırım biraz daha iyiyim bugün..
sen nasılsın yaz dönemindede okula gidiyormusun yoksa sizede tatilmi cnm..
bende gecen hafta egricayirdan aldim canim.. eczanelerde satilanlari yillarca kullandik cok fayda etmedi bize.. burdan kapiya kadar getirdiler kapida odedim ben.. ari sutu portakal bugday ozu balli kapsulu aldim 120 tl ye 20 tane cam kapsul var icinde iki ay esim ve ben gunde birer tane tuketecegiz.. banada telefonda cok ayrintili yardimci oldular bizde iki tarafli infertiliteya o yuzden onu onerdiler... birde ayrica organik bal polen propolis ve ari sutu karisimli kavanozlarida var cesiti cok ve organikligi garanti.. ari dunyasinida cok duydum orasida iyi bir yer al bence..
Okuldayım zaten 5'e kadar çalışıyorum ben. Yıllık iznim var geçen yıldan 14 gün + bu yıldan 20 gün = 34 gün.....
Bunun bir kısmını Ağustos sonuna kullanayım diyorum, Ramazan'da evde olmak istemiyorum , vakit geçmiyor.
Alara her sey gonlunden gectigi gibi olsun, hep iyi sonuclarla ilerlesin. Booool sans ve sabir diliyorum :)
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kapatsam gözlerimi, yemyeşil bir ormanın serinliğinde uyusam.
Kuşlar ninni söylese, kelebekler dans etse etrafımda.
Toprağın kokusu dolsa içime,
Ve gözlerini görsem rüyamda...
Sana hasret kalmasam...
ramazanda evde olmak gibisi var mı kız :) ohh mis olurdu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?