- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.341
Tüm arkadaşlarım merhaba
tedavi sürecinde olanlara Allah yardım etsin dilerim yumurtalar gelişir kalite embriyolar olur annelerine kavuşur sımsıkı tutunurlar cennet kokuları dolsun evlerimiz ben bugün yine çok ağladım akşam kayınvalidemdeydim kaynım nişanlı yakında evlenecek aile yemeğindeydik malum konu bebek ayyy olmuyor mu zor tabi hiçmi hamile kalamadın yazık ve dönüp elti adayına neyse sen hemen doğur torun görsünler inanın kıskançlık değil ve bu tur şeyler önem veren bayan değilim ama konu bebek olunca kanatlarım kırılıyor boğazıma diziliyor kelimeler güçlü kadın olmaktan çıkıp küçük bir kız çocuğu oluveriyorum beni sizler anlarsınız
Oyyyyy çok zor hayırlısıyla bi doğursun rahatlasın sıra önce sana :))) sonra bize gelsinnnn peşpeşeee
Kız, onların gebeliği 60 gün. Beraber hamile kalsak, ben doğurana kadar üç kere daha doğum yapar zilli.
Durmak yok, çalışmaya devam
Nasıl gidiyor tedavi? İnşallah su gibi geçer, bol yumurtan olur, bebek olarak sana geri dönerler
İşte önce onlar doğursun sıralarını savsınlar ki önümüz açılsın çorap söküğü gibi işlesin bize örnek olsun uğur getirsin biz de doğuralım peşine (amma beklenti yaptım senin kızının doğumundan heee :)))))
canım teşekkür ederim evet tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıylabacım sen tüp bebkmi yaptrcaksın?? inş tedafinin sonu bebiş olur inş
canım tedavim yeni başladı yarın sabah ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım tedaviye nasıl bir cevap verecem hayırlısı artık inşallah
Bir de beni düşün, Marttan beri ev hamile kaynıyor. Çoğu zaman aynı anda iki hamile oluyordu. Gerçi, birisini kaybettik, birisinin doğumu olmadı ama, hamile yönünden hiç sıkıntı yok maşallah. Tik oldu artık, bir kedi karnımda yatmaya başlayınca "aha" diyorum " sıra bunda"
Komşulardan, arkadaşlardan da çoğaldı hamileler.
Geçen gün annemle konuşurken aklıma geldi, ben hiç yakından birisinin hamileliğine ortak olmadım. Akrabalarımın da, arkadaşlarımın da hamileliklerini uzaktan duydum, haber aldım. Evlendiğim gün kucağıma verdikleri bebek te zırıl zırıl ağladı.
Neyse, inşallah bizim de sıramız gelmiştir artık. Bu ara fena halde bebek aşeriyorum çünkü.
Ne tatlı heyecanlar bunlar yaw, sanki ben yiyorum iğneleri
Allah yolunuzu açık ve aydınlık eylesin. İnşallah sana da bir evlat yazılmıştır ve bu tedavinde evladına kavuşursun.
Tüm arkadaşlarım merhaba
tedavi sürecinde olanlara Allah yardım etsin dilerim yumurtalar gelişir kalite embriyolar olur annelerine kavuşur sımsıkı tutunurlar cennet kokuları dolsun evlerimiz ben bugün yine çok ağladım akşam kayınvalidemdeydim kaynım nişanlı yakında evlenecek aile yemeğindeydik malum konu bebek ayyy olmuyor mu zor tabi hiçmi hamile kalamadın yazık ve dönüp elti adayına neyse sen hemen doğur torun görsünler inanın kıskançlık değil ve bu tur şeyler önem veren bayan değilim ama konu bebek olunca kanatlarım kırılıyor boğazıma diziliyor kelimeler güçlü kadın olmaktan çıkıp küçük bir kız çocuğu oluveriyorum beni sizler anlarsınız
alaracım çok sevindim 2 yumurtan var hadi darısıda benim başıma inşallah ..e2 değerin nasıl oldu ve p4 değerin
Tüm arkadaşlarım merhaba
Arkadaşlar Merhaba,
Tedavisinde doktoru prednol öneren var mı?
canım bana tüm tedavilerimde opudan sonraki ilk beş gün için prednol tablet ve tetra tablet verilmişti..
Bende bu sefer kullanmayı düşünüyordum.Transferden önceki 5 gün için.Ama doktorum onaylamadı.Hiçbir bilimselliği yok kanıtlanmış olan dedi.Doktorların uyguladığı gereksiz bir ilaç dedi.Başka bir şey daha ; trombofili paneli de artık istemiyor zaten dedi.Bilimsel çalışmalar sonucunda artık Clexane bile kullanmak anlamını kaybetti artık dedi.Aspirin bile öylesine veriyoruz dedi. İlginç değil mi?
Bilgilerinize,
Kizlar bende bugun amh sonucumu aldim 8.11 cikti bilgisi olan varmi sinirin ustunde cok uzgunum fikri olan varsa yorum yazsin lutfen
Bende bu sefer kullanmayı düşünüyordum.Transferden önceki 5 gün için.Ama doktorum onaylamadı.Hiçbir bilimselliği yok kanıtlanmış olan dedi.Doktorların uyguladığı gereksiz bir ilaç dedi.Başka bir şey daha ; trombofili paneli de artık istemiyor zaten dedi.Bilimsel çalışmalar sonucunda artık Clexane bile kullanmak anlamını kaybetti artık dedi.Aspirin bile öylesine veriyoruz dedi. İlginç değil mi?
Bilgilerinize,
Ensu nun yazdığı gibi prednol ve tetra bende kullandım ...benim dr umda estrofemin bilimsel kanıtlanmışlığı yok demişti..ama kullandırmıştı....bu durumda hiç bişey net kanıtlanmamış gibi bir tablo ortaya cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?