Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dengesizliğin daniskası. Kız bi laf bulup, kesseydin dillerini.

Ben kayınvalideme yapıştırmıştım lafı, şimdi artık konusunu bile etmiyor.Severim kendisinide, ama en sevdiği oğlunun çocuğu olmayınca, geline şifa olsun diye, tarifler veriyordu çaktırmadan. Hani eskilerde yapılan terapiler felan. Bende bu ne için diye sordum, ha işte çocuk olayı felan.... Bende pardonnnnnnn dedim. Hani annecim dedim,bildiğin gibi benim çocuğum var, hani bana kusurlu gibi tavsiyeleri bırak dedim. Hem bu tamamen bizim özel durumumuz, fazla ilgilenme istersen dedim. E hemen alınma felan, hani diğer çocuklarımın var, bununda olsun istiyorum. Eeee, niye geline söyleniyor anlamıyorum.

Valla bu tür şeylerde saygı gösterilmesse, karşılığıda pek saygılı olmayabilir. Kusura bakmasınlar. Yapıştır lafları.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Oyyyyy çok zor hayırlısıyla bi doğursun rahatlasın sıra önce sana :))) sonra bize gelsinnnn peşpeşeee

Kız, onların gebeliği 60 gün. Beraber hamile kalsak, ben doğurana kadar üç kere daha doğum yapar zilli.
Durmak yok, çalışmaya devam

Kız, onların gebeliği 60 gün. Beraber hamile kalsak, ben doğurana kadar üç kere daha doğum yapar zilli.
Durmak yok, çalışmaya devam

İşte önce onlar doğursun sıralarını savsınlar ki önümüz açılsın çorap söküğü gibi işlesin bize örnek olsun uğur getirsin biz de doğuralım peşine (amma beklenti yaptım senin kızının doğumundan heee :)))))

Bir de beni düşün, Marttan beri ev hamile kaynıyor. Çoğu zaman aynı anda iki hamile oluyordu. Gerçi, birisini kaybettik, birisinin doğumu olmadı ama, hamile yönünden hiç sıkıntı yok maşallah. Tik oldu artık, bir kedi karnımda yatmaya başlayınca "aha" diyorum " sıra bunda"
Komşulardan, arkadaşlardan da çoğaldı hamileler.
Geçen gün annemle konuşurken aklıma geldi, ben hiç yakından birisinin hamileliğine ortak olmadım. Akrabalarımın da, arkadaşlarımın da hamileliklerini uzaktan duydum, haber aldım. Evlendiğim gün kucağıma verdikleri bebek te zırıl zırıl ağladı.
Neyse, inşallah bizim de sıramız gelmiştir artık. Bu ara fena halde bebek aşeriyorum çünkü.

canım tedavim yeni başladı yarın sabah ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım tedaviye nasıl bir cevap verecem hayırlısı artık inşallah

Ne tatlı heyecanlar bunlar yaw, sanki ben yiyorum iğneleri
Allah yolunuzu açık ve aydınlık eylesin. İnşallah sana da bir evlat yazılmıştır ve bu tedavinde evladına kavuşursun.

Ohhhh misssss aşermek başarmanın yarısıdırhadi o zaman bir an önce başla tedavine hazır hissediyorsun kendini.....ağustos diyordun yanılmıyorsam az kaldıı aşermeye devam

Ne tatlı heyecanlar bunlar yaw, sanki ben yiyorum iğneleri
Allah yolunuzu açık ve aydınlık eylesin. İnşallah sana da bir evlat yazılmıştır ve bu tedavinde evladına kavuşursun.

inşallah canım hepimiz bebişimize kavuşuruz yarın ilk kontrolüm sonucu size yazmaya çalışacam çoook öpüyorum

Canım günaydın. Boşver hiç canını sıkma. Yalnız eşini uyar . Annen birdaha benim yanımda bebekle ilgili konuşmasın. Ne kadar hassas olduğumu biliyorsun de . BirdahA öyle birşey konuşursa bende ona söylerim dersen , eşinde annesine söyler. Bizim bebişlerimiz olacak Allah'ın izniyle bu yıl...

alaracım çok sevindim 2 yumurtan var hadi darısıda benim başıma inşallah ..e2 değerin nasıl oldu ve p4 değerin

Canım hayırlısı olsun. Yalnız folikülün biri büyümüyor. Hep 12 mm de. Ama Dr onuda alırız dedi. Diğeri çok güzel büyüyor dedi. Dün e2 90 çıkmış. Yanlınız P4 ne. Onu bilmiyorum ben.inşallah seninde tedavin çok güzel geçer

bende esımın oğlunun hanımı hamıle haberını duyunca felç gecırecegım sandım.esım güya tesellı ettı benı.ama hatırlıyorum 2 gun kendıme gelemedim.ben gelınımızı sevıyorum ıyı durust bır kız.ama yınede kendımı koca bır boşlukta hıssettımçoda cok ıstedı bebegı olsun sımdı oglu 8 aylık.ama baktım o bebek bıle ona tam mutluluk katmamış.gercı onun problemlerı kendı ıle.sımdı gıttımız yerlere onlar bız bırlıkte gıdıyoruz.herkes bebegı sevıyor ben kucağım bos ole bakakalıyorum.oncelerı cok zoruma gıdıyordu sımdı alıştım sanırım.allahtankı bana o sekılde patavatsızca laf söyleyen falan olmadı.sadece hıssettıklerımızın hepsı aynı ve bunlarda cok normal.uzulman ezılmen hatta kıskançlık.senın gıbı benım gıbı bınlerce ınsan var arkadaşım .uzulme desem uzulmussun saten sadece o ortamda bu sekıl konuşanlara yazık dıyorum

canım bana tüm tedavilerimde opudan sonraki ilk beş gün için prednol tablet ve tetra tablet verilmişti..

Bende bu sefer kullanmayı düşünüyordum.Transferden önceki 5 gün için.Ama doktorum onaylamadı.Hiçbir bilimselliği yok kanıtlanmış olan dedi.Doktorların uyguladığı gereksiz bir ilaç dedi.Başka bir şey daha ; trombofili paneli de artık istemiyor zaten dedi.Bilimsel çalışmalar sonucunda artık Clexane bile kullanmak anlamını kaybetti artık dedi.Aspirin bile öylesine veriyoruz dedi. İlginç değil mi?

Bilgilerinize,

prednol vücutta iltihaba sebep olan maddelerin salınımını engelliyor cnm.. opudan sonra herhangi bir enfeksiyon oluşmaması daha çok kullandırıyorlar.. doktor yerine başka ilaç verebilir.. aslında belkide en güzeli kullanmamak belki bu ilaçlar bile tutunmayı engelliyor haberimiz yok..
trombofili paneli içinde amerikan hast. ramazan beyde bana tedavilerde Clexane ve coraspirin kullanınca trombofili panelinin önemi kalmıyor demişti.. Clexanı zaten her doktor vermiyor bana sadece Aret bey vermişti diğerleri gerek görmemişti coraspirin yeter demişti..
her doktorun ayrı bir ilaç anlayışı var. bahceci öncesi için biesteron veriyordu diğerleri kullanma gerek yok diyor. gerçi ben faydasınıda göremedim.

Son düzenleme:

Ensu nun yazdığı gibi prednol ve tetra bende kullandım ...benim dr umda estrofemin bilimsel kanıtlanmışlığı yok demişti..ama kullandırmıştı....bu durumda hiç bişey net kanıtlanmamış gibi bir tablo ortaya cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…