- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.361
Bukadar yuksek olmasi iyi degil diye okumustum ama tam bilmiuorumBu cok iyi bir rakam..mesela benım yas 40 amh 0.99 ...niçin cok uzgunsun yuksek dıye mi
Bende kullandım prednol ve antibiyotik prednol vücut direncini düşürüyor rahim bebeği yabancı cisim algılamasın diye :)Arkadaşlar Merhaba,
Tedavisinde doktoru prednol öneren var mı?
Selam arkadaşlar. Bugün göbekteki 3yumoşla geçirdiğim 6.günüm. Ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum. Geçen sefere göre,hiç bir şey hissetmiyorum. Ağrı sızı yok. Sadece çok yorgunum, ve karnım kocaman oldu yine. Kendimi dinlediğimde içimden sanki gluk gluk diye bişeyler oluyor. Neşem keyfim yerinde çok şükür.
Söyle size bi bakim dedim.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bukadar yuksek olmasi iyi degil diye okumustum ama tam bilmiuorum
Selam arkadaşlar. Bugün göbekteki 3yumoşla geçirdiğim 6.günüm. Ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum. Geçen sefere göre,hiç bir şey hissetmiyorum. Ağrı sızı yok. Sadece çok yorgunum, ve karnım kocaman oldu yine. Kendimi dinlediğimde içimden sanki gluk gluk diye bişeyler oluyor. Neşem keyfim yerinde çok şükür.
Yasin kaç? Polikistik over in varmı?
Bukadar yuksek olmasi iyi degil diye okumustum ama tam bilmiuorum
Sanırım başka birşeyle kariştırıyorsun amh değeri yumurta kapasiteni gösterir zamanla azalır bu değer ve menopoz başlar dolayısıyla yüksek olması şahane harika süperrrr
Insallh canim icime su serptin sonucu aldiktan sonra okadar cok korktumki anlatamam zaten bu macera beni benden aldi artik korkak alingan tuhaf biri oldum ciktim
Bence sevin valla hatta birazını bana verhiç hayır demem yaşın kactı ?
Yas 35 4yillik evliyim ve hic cocugum yok senin yasin kac cocugun varmi
Kan verme tamamdır kızlar bir prolaktin e bakılamıyor çünkü sabah sekizde kan vermek gerekıyormuş daha geç olursa bakılmıyormuş ben de bilmiyordum o yüzden yarın sabah tekrar gidip kan vereceğim...prolaktın baktıracak atkadasların bilgisi olsun....
canım sen bugün ordamıydın bende saat 9 da ordaydım kaçta gittin sen belkide karşılaşmışızdır bir sonraki kontrolüm pazartesi senin tedavin ne aşamada canım
Yaş 40 çocuğum yok ama seneye Allahın izniyle kucağımda olacak
Insallh hamismisin :))
Merhaba canım ben ptesi 15 te semra hocayla görüşeceğim eğer başlarsa bi sorun yoksa adetimle birlikte başlayacağım ki o da temmuz 7-8 gibi olacak diye düşünüyorum..senin randevu kaçta
Bende bu sefer kullanmayı düşünüyordum.Transferden önceki 5 gün için.Ama doktorum onaylamadı.Hiçbir bilimselliği yok kanıtlanmış olan dedi.Doktorların uyguladığı gereksiz bir ilaç dedi.Başka bir şey daha ; trombofili paneli de artık istemiyor zaten dedi.Bilimsel çalışmalar sonucunda artık Clexane bile kullanmak anlamını kaybetti artık dedi.Aspirin bile öylesine veriyoruz dedi. İlginç değil mi?
Bilgilerinize,
canım benim randevum pazartesi saat 9 da bugün ilk kontrolümü nur hanım yaptı 2 yumurta var dedi ama fazla takılma dedi önemli olan işe yarayacakmı içeriği önemli dedi benimde yüreğim ağzımda bir önceki denememde yumurta boş çıktı işlem iptal olmuştu
pazartesi ordaysan görüşelim seninle
Yok canım Allah söyletmiş olsun inşallh hamiş olurum temmuzda tedaviye baslaycagım ..umutluyum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?