Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam arkadaşlar. Bugün göbekteki 3yumoşla geçirdiğim 6.günüm. Ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum. Geçen sefere göre,hiç bir şey hissetmiyorum. Ağrı sızı yok. Sadece çok yorgunum, ve karnım kocaman oldu yine. Kendimi dinlediğimde içimden sanki gluk gluk diye bişeyler oluyor. Neşem keyfim yerinde çok şükür.

Söyle size bi bakim dedim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar Merhaba,

Tedavisinde doktoru prednol öneren var mı?
Bende kullandım prednol ve antibiyotik prednol vücut direncini düşürüyor rahim bebeği yabancı cisim algılamasın diye :)

Bugün benimde Karnım gulduruyordu genelde bu benim adet öncesi belirtim dir. Bu arada tam.gobek altimda patlayacak hissi var surekli wc deyim.Bakalım hayirlisi

Insallh hersey diledigin gibi olur ve insallh hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Selam tatlım hiç belirti arama boşver dinlenmeye uykunu almaya gıdana özen gösterve umarım gluk gluklar sana tutunma yarışına girmiş embriyolarındır yer kavgası yapıyorlardır...bakarsın üçü birden tutunur

Sanırım başka birşeyle kariştırıyorsun amh değeri yumurta kapasiteni gösterir zamanla azalır bu değer ve menopoz başlar dolayısıyla yüksek olması şahane harika süperrrr

Insallh canim icime su serptin sonucu aldiktan sonra okadar cok korktumki anlatamam zaten bu macera beni benden aldi artik korkak alingan tuhaf biri oldum ciktim

canım sen bugün ordamıydın bende saat 9 da ordaydım kaçta gittin sen belkide karşılaşmışızdır bir sonraki kontrolüm pazartesi senin tedavin ne aşamada canım

canım sen bugün ordamıydın bende saat 9 da ordaydım kaçta gittin sen belkide karşılaşmışızdır bir sonraki kontrolüm pazartesi senin tedavin ne aşamada canım

Merhaba canım ben ptesi 15 te semra hocayla görüşeceğim eğer başlarsa bi sorun yoksa adetimle birlikte başlayacağım ki o da temmuz 7-8 gibi olacak diye düşünüyorum..senin randevu kaçta

Merhaba canım ben ptesi 15 te semra hocayla görüşeceğim eğer başlarsa bi sorun yoksa adetimle birlikte başlayacağım ki o da temmuz 7-8 gibi olacak diye düşünüyorum..senin randevu kaçta

canım benim randevum pazartesi saat 9 da bugün ilk kontrolümü nur hanım yaptı 2 yumurta var dedi ama fazla takılma dedi önemli olan işe yarayacakmı içeriği önemli dedi benimde yüreğim ağzımda bir önceki denememde yumurta boş çıktı işlem iptal olmuştu
pazartesi ordaysan görüşelim seninle

canım transferin ne zaman hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına bebişini alırsın

Aman inşallh ptesi hayırlu haberlerini alırız canım ptesi orda olacağım büyük bi heyecanla denk getirirebilirsek görüşelim tabii ki..Nur hnm dan memnunmusun canım?

Yok canım Allah söyletmiş olsun inşallh hamiş olurum temmuzda tedaviye baslaycagım ..umutluyum ...

Insallh tez zamanda olur sen nereye gideksin tedaviye ben asilamayi devlette yaptirip tup bebek raporu almak icin ugrasiyorum bakalim daha dosya acilacakmis ayin 2 sine gun verdi hayirlisi artik hem temmuz ramazan ayi ugur getirsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…