- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.381
Insallh tez zamanda olur sen nereye gideksin tedaviye ben asilamayi devlette yaptirip tup bebek raporu almak icin ugrasiyorum bakalim daha dosya acilacakmis ayin 2 sine gun verdi hayirlisi artik hem temmuz ramazan ayi ugur getirsin sana
canım benim randevum pazartesi saat 9 da bugün ilk kontrolümü nur hanım yaptı 2 yumurta var dedi ama fazla takılma dedi önemli olan işe yarayacakmı içeriği önemli dedi benimde yüreğim ağzımda bir önceki denememde yumurta boş çıktı işlem iptal olmuştu
pazartesi ordaysan görüşelim seninle
Aman inşallh ptesi hayırlu haberlerini alırız canım ptesi orda olacağım büyük bi heyecanla denk getirirebilirsek görüşelim tabii ki..Nur hnm dan memnunmusun canım?
canım benim randevum pazartesi saat 9 da bugün ilk kontrolümü nur hanım yaptı 2 yumurta var dedi ama fazla takılma dedi önemli olan işe yarayacakmı içeriği önemli dedi benimde yüreğim ağzımda bir önceki denememde yumurta boş çıktı işlem iptal olmuştu
pazartesi ordaysan görüşelim seninle
hoşgeldin cnm.. hep bekleriz seni aramıza:)
raporunu nereden çıkartıyorsun.. ilk seferde hormon testleri ve adetli muayene için aç karnına adetli gitmek gerekmiyormu nasıl önden gün veriyorlar o tarihtemi regly olacaksın..
sıkıntınız bellimi eşinde veya sende tam olarak sorun nedir..?
Aman inşallh ptesi hayırlu haberlerini alırız canım ptesi orda olacağım büyük bi heyecanla denk getirirebilirsek görüşelim tabii ki..Nur hnm dan memnunmusun canım?
Ilk kadin doguma gittim beni infertilitiye yonlendirdi bende gittim rlime evrak listesi verdi bunlari yaptir aderin 3 gunu gel dedi bende gittim ve tahlillerimi yaptirdim simdide dosya acmak icin temmuzun 2 sine gun bakalim hayirlisi bagcilar egitim ve arastirma hastanedine gidiyorum.bu arada hos buldum)
kıskandımmmm walla hemde çokk :))
görüşün siz hastanelerde bensizzz, ahh şu laparaskopi olmasaydı pazartesi bende başlamıştım sizlerle bugün regly oldum:))
takılma diyorlarda sonra olumsuz birşey olunca fazlasıyla kafaya takıyoruz..
canım sen sıkı tut işini.. pazartesi tekrar konuş nur hanımla ne gerekiyorsa yapsınlar yumurtalarının döllenmesi için..
devamlı git gel yapamazsın çok zor şehir dışından..
ayy inşallah transferin olacak canım inan kendi tedavim gibi senin herşeyinin güzel gitmesini okadar çok istiyorumki..
hergün aklıma geliyorsun acaba ne yaptı diyorum..
kıskandımmmm walla hemde çokk :))
görüşün siz hastanelerde bensizzz, ahh şu laparaskopi olmasaydı pazartesi bende başlamıştım sizlerle bugün regly oldum:))
yüce rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah bende çook heyecanlıyım
Insallh tez zamanda olur sen nereye gideksin tedaviye ben asilamayi devlette yaptirip tup bebek raporu almak icin ugrasiyorum bakalim daha dosya acilacakmis ayin 2 sine gun verdi hayirlisi artik hem temmuz ramazan ayi ugur getirsin sana
anladım cnm sen başlatmışsın önceden işlemlerini.. inşallah tez zamanda çıkar.
sorununuz neydii sebepsiz infertilitemi.
Yas 35 rahim filminde hicbirsey cikmadi ama gecen ay yumurtam catlamamis kist olusmus dedi dr ondan olabilirmi acaba
Bence polikistik over in var amh buyuzden yüksek çıkmış olabilir
Şişli memorial a gdeceğim bu sefer canım bu üçüncü denemem olacak ilk ikisi başka bir merkezdeydi...
Aminnnn heyecanlı olman süper bişey ayrıca lütfen pozitifte dülün sürekli olmadada çoğunlukla....çünkü sürekli pozitif olunmuyor insan ister istemez eskiyi hatırlıyor şimdiden endile ediyor sonrasını düşünüyor aklına gelince bunlar hemen hamileliğini nasıl geçireceğini göbüşünün nasıl kocaman olacagını vs düşün canım.,,ayyyy heyecan heyecan heyecannn banada basmaya başladı....
Esimde sperm ekdikligi morgoloji 3 bende 2ay once 13 olan prolaktin bu ay 61 olmus sok oldum 61i gorunce birde amh var 8.11iyimi kotumu bilemedim senin durumun nedir
Evet cok okudum memorialin basarisini insallh sende bebegini alirdun kucagina gittinmi gorusmeye
ay ne güzel şeyler bunlar hadi inşallah olur amiiiiiinnnnn cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?