Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallh tez zamanda olur sen nereye gideksin tedaviye ben asilamayi devlette yaptirip tup bebek raporu almak icin ugrasiyorum bakalim daha dosya acilacakmis ayin 2 sine gun verdi hayirlisi artik hem temmuz ramazan ayi ugur getirsin sana

hoşgeldin cnm.. hep bekleriz seni aramıza:)
raporunu nereden çıkartıyorsun.. ilk seferde hormon testleri ve adetli muayene için aç karnına adetli gitmek gerekmiyormu nasıl önden gün veriyorlar o tarihtemi regly olacaksın..
sıkıntınız bellimi eşinde veya sende tam olarak sorun nedir..?

takılma diyorlarda sonra olumsuz birşey olunca fazlasıyla kafaya takıyoruz..
canım sen sıkı tut işini.. pazartesi tekrar konuş nur hanımla ne gerekiyorsa yapsınlar yumurtalarının döllenmesi için..
devamlı git gel yapamazsın çok zor şehir dışından..
ayy inşallah transferin olacak canım inan kendi tedavim gibi senin herşeyinin güzel gitmesini okadar çok istiyorumki..
hergün aklıma geliyorsun acaba ne yaptı diyorum..

Aman inşallh ptesi hayırlu haberlerini alırız canım ptesi orda olacağım büyük bi heyecanla denk getirirebilirsek görüşelim tabii ki..Nur hnm dan memnunmusun canım?

kıskandımmmm walla hemde çokk :))
görüşün siz hastanelerde bensizzz, ahh şu laparaskopi olmasaydı pazartesi bende başlamıştım sizlerle bugün regly oldum:))

Ilk kadin doguma gittim beni infertilitiye yonlendirdi bende gittim rlime evrak listesi verdi bunlari yaptir aderin 3 gunu gel dedi bende gittim ve tahlillerimi yaptirdim simdide dosya acmak icin temmuzun 2 sine gun bakalim hayirlisi bagcilar egitim ve arastirma hastanedine gidiyorum.bu arada hos buldum )

Aman inşallh ptesi hayırlu haberlerini alırız canım ptesi orda olacağım büyük bi heyecanla denk getirirebilirsek görüşelim tabii ki..Nur hnm dan memnunmusun canım?

canım pazartesi 9 da ordayım nur hanımı bugün gördüm pazartesi de kendisi bakacak çok cana yakın pozitif enerji yayan bir doktor ama oturup konuşamadım bile koşturuyordu

anladım cnm sen başlatmışsın önceden işlemlerini.. inşallah tez zamanda çıkar.
sorununuz neydii sebepsiz infertilitemi.

kıskandımmmm walla hemde çokk :))
görüşün siz hastanelerde bensizzz, ahh şu laparaskopi olmasaydı pazartesi bende başlamıştım sizlerle bugün regly oldum:))

canım senle görüşmeği çoook isterim ama hastaneye gelmiyorsun bu ara hayırlısıyla sende başla ki bu defa bebişini kucağına al inşallah canım

kızlar yarın şirkettekilerle oldukca kalabalık bi grup Heybeli adaya kahvaltıya gidiyoruz bu yağmur durmazsa hiç tadı olmayacak.
aralarında evlilerden tek çoçuksuz benim.. çok tedirgin gececek herkezin çocuğuna maşallah demekten fenalık basabilir..
genelde bebeği olmayanlara bazı anneler çocuğuma nazar edebilir gözüyle bakıyorya bende kendimi kötü hissediyorum..

yüce rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah bende çook heyecanlıyım

yüce rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah bende çook heyecanlıyım

Aminnnn heyecanlı olman süper bişey ayrıca lütfen pozitifte dülün sürekli olmadada çoğunlukla....çünkü sürekli pozitif olunmuyor insan ister istemez eskiyi hatırlıyor şimdiden endile ediyor sonrasını düşünüyor aklına gelince bunlar hemen hamileliğini nasıl geçireceğini göbüşünün nasıl kocaman olacagını vs düşün canım.,,ayyyy heyecan heyecan heyecannn banada basmaya başladı....

Insallh tez zamanda olur sen nereye gideksin tedaviye ben asilamayi devlette yaptirip tup bebek raporu almak icin ugrasiyorum bakalim daha dosya acilacakmis ayin 2 sine gun verdi hayirlisi artik hem temmuz ramazan ayi ugur getirsin sana

Şişli memorial a gdeceğim bu sefer canım bu üçüncü denemem olacak ilk ikisi başka bir merkezdeydi...

ay ne güzel şeyler bunlar hadi inşallah olur amiiiiiinnnnn cümlemize

Esimde sperm ekdikligi morgoloji 3 bende 2ay once 13 olan prolaktin bu ay 61 olmus sok oldum 61i gorunce birde amh var 8.11iyimi kotumu bilemedim senin durumun nedir

prolaktini dusurtmen icin ilac verdimi doktorun dostinex veriyorlar genelde.. bizdede erkek infertilitesi cnm bendede sorunlar olustu yasla beraber.. 37 yim.. amh cok yuksekligi pkoya bagli olabiliyor.. sende varmi boyle bi sorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…