- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.401
Evet cok okudum memorialin basarisini insallh sende bebegini alirdun kucagina gittinmi gorusmeye
canımand randevum sabah 9 da orda olursan görüşelimPtesi işin kaçta biter canım randevu saatlerimizin arası açık o yüzden sordum..denk getirebilirmiyiz diye?
Evet canim dostinex kullaniyorum cok agir geliyor bana ama ne yapalim hersey bebek icin boldigim pko yok ama bakalim ne cikacak benimde yas 35 sen tedavide hangi asamadasinprolaktini dusurtmen icin ilac verdimi doktorun dostinex veriyorlar genelde.. bizdede erkek infertilitesi cnm bendede sorunlar olustu yasla beraber.. 37 yim.. amh cok yuksekligi pkoya bagli olabiliyor.. sende varmi boyle bi sorun..
TRANSFERI OLUP SABIRLA BEKLEYEN ARKADASLARIMIN DIKKATINE
canlar allah yardimciniz olsun gönlünüzdeki hayirli presler ve prensesler göbüşlerinize dolsun INSALLAH ben namazdayim ve sizler dualarimdasiniz dualariniz kabul olsun Amin
Unutmayin hep pozitifff hamileligin tadini cikarin 9 ay boyunca ,Ay bunada amin amin amin
kızlar yarın şirkettekilerle oldukca kalabalık bi grup Heybeli adaya kahvaltıya gidiyoruz bu yağmur durmazsa hiç tadı olmayacak.
aralarında evlilerden tek çoçuksuz benim.. çok tedirgin gececek herkezin çocuğuna maşallah demekten fenalık basabilir..
genelde bebeği olmayanlara bazı anneler çocuğuma nazar edebilir gözüyle bakıyorya bende kendimi kötü hissediyorum..
kızlar yarın şirkettekilerle oldukca kalabalık bi grup Heybeli adaya kahvaltıya gidiyoruz bu yağmur durmazsa hiç tadı olmayacak.
aralarında evlilerden tek çoçuksuz benim.. çok tedirgin gececek herkezin çocuğuna maşallah demekten fenalık basabilir..
genelde bebeği olmayanlara bazı anneler çocuğuma nazar edebilir gözüyle bakıyorya bende kendimi kötü hissediyorum..
Pco çıksa bile sorun değil düzelir benim yıllardır vardı ama düzenli adet olabiliyordum.9 ay plates yaptım düzenli be tedavi öncesi Dr um pcos un kaybolduğunu söyledi.Maalesef bencede
canlar allah yardimciniz olsun gönlünüzdeki hayirli presler ve prensesler göbüşlerinize dolsun INSALLAH ben namazdayim ve sizler dualarimdasiniz dualariniz kabul olsun Amin
Unutmayin hep pozitifff hamileligin tadini cikarin 9 ay boyunca ,Ay bunada amin amin amin
Bende bu sefer kullanmayı düşünüyordum.Transferden önceki 5 gün için.Ama doktorum onaylamadı.Hiçbir bilimselliği yok kanıtlanmış olan dedi.Doktorların uyguladığı gereksiz bir ilaç dedi.Başka bir şey daha ; trombofili paneli de artık istemiyor zaten dedi.Bilimsel çalışmalar sonucunda artık Clexane bile kullanmak anlamını kaybetti artık dedi.Aspirin bile öylesine veriyoruz dedi. İlginç değil mi?
Bilgilerinize,
Hayatimin son 4 yili bebek icin savasla gecti diyebilirim. Tamam 40 yas'dan sonra bu isler zor. Ama benim gorunurde hic bir sorunum yok. Embriyolar birinci kalite guya.. Ve en asagi 3 transfer her seferinde. Yapilmadik sey kalmadi. Sanki ne oluyorsa embriyor transfer edilir edilmez ben hasta oluyorum ve ilk uc gun icinde hafif kanama goruyorum. Resmen her seferin terleme ve usume nobetleriyle bayagi hasta oluyorum. Zaten ben anliyorum bu is transfer aninda bitmis oluyor. Butun iyi doktorlara gittim. Herbiri birsey denedi. Guya tip dedik bilim dedik hic bir derde care olmadi. Butun doktorlar asagi yukari ayni sey transferden sonra ne oluyor ve neden tutunmuyor diye soyle ciddi olarak bir laf eden veya cozum getiren olmadi. Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor. Ilaclarin dozu ayri ilaclarin kullanimi ayri, Yorumlar ayri. Tup bebek konusunda tek standart bir tek konu yok. Ama doktorlarin ortak standart ozelligi hicbiri transferden sonrasini dusunmeden geleni embriyo yapip transfer ediyor. Gerisi Allaha ve kismete kalmis. Kisaca eger bagislik sisteminiz bozuksa ve vucudunuz buyuk ihtimal benim gibi embriyolari tahrip ediyorsa. Kimse buna bir cozum bulamiyor. Birsuru seyler okuduk gorduk. Ama hepsi icin kesin degil> Kanitlanmis degil diye begenmiyorlar. Sonucda bu sekilde kendimi kandirmanin ne alemi var? Butun zamanim ve hayallerim calindi. Simdi niye bu ise basladim diye kendime kiziyorum. Ben artik vazgectim bu mucadeleden.
Pco çıksa bile sorun değil düzelir benim yıllardır vardı ama düzenli adet olabiliyordum.9 ay plates yaptım düzenli be tedavi öncesi Dr um pcos un kaybolduğunu söyledi.
Canim benim allah razı olsun.rabbim dualarını kabul buyursun. Amin
Ptesi işin kaçta biter canım randevu saatlerimizin arası açık o yüzden sordum..denk getirebilirmiyiz diye?
canım bugün beni hastaneden aradılar 9,30 a alınmış kontrolüm nur hanım işlemi var nevin hanım bakacakmış
Evet canim dostinex kullaniyorum cok agir geliyor bana ama ne yapalim hersey bebek icin boldigim pko yok ama bakalim ne cikacak benimde yas 35 sen tedavide hangi asamadasin
Afiyet olsun, gez bakalım
Güzel bir gün geçir, tadını çıkarmaya bak. İnsan kolay elde ettiği şeyin kıymetini bilmiyor. Hem takılma bazılarının düşündüğüne, "kişi kendinden bilir işi" senin çocuğun olup ta onların olmasa seni memnun etmeye çalışırlar mıydı? Sen bak keyfine.
Iyi eğlenceler. Boşver kafanı takma onlara. Sen eğlenmene bak.güzel bir gün geçir. Inşallah yağmurda yağmaz.güzelce eğlenirsin
Buyuk ihtimalle benimde asilamam temmuza yetismez agustosta olur insallh ikimizde buradan hamile oldugumuzu yazariz bu arada hangi memorial tup fiyati nedirben Memorialda histereskopi ve laparaskopi oldum.. temmuzda baskılama tedavim olacak, ağustostada tüp deneyeceğim tekrardan cnm..
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için.. oldukca güzel geçti ve hiç kimse bana bebekle ilgili tek kelime bile etmedi üzecek bi yorumda yapmadı. yinede tabi çevremdeki minişlerden bi tanede ben istiyorum.. ya onların yanında kendimi hiç evli ve 37 yaşında hissetmiyorum bebek olmayınca sanki bekar kız gibi oluyorsun buda kötü bişey aslında.. nezaman doğacak nezaman büyüyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?