Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaa sendemi ensu yaaa hee söyle canim biz napalim nasip kismet bunlar olmayinca olmuyo kiz beni koplekse soktun anacim yaaa allah sana da bizlerede tez zamanda basip etsin allah nadip ederseki 30 olmus 40 olnus farketmez dünyaya gelen buyuyo kafana takma canim

Buyuk ihtimalle benimde asilamam temmuza yetismez agustosta olur insallh ikimizde buradan hamile oldugumuzu yazariz bu arada hangi memorial tup fiyati nedir

Memorial Şişli Nur hanım cnm doktorum.. Semra Kahraman kontrolünde ilerliyormuş protokollar..
normal fiyatları tam bilmiyorum canım 6000-6500 arası diyen vardı ama eminde değilim ... bana indirim vs yaptılar 4500 gibi birşeye gelecek galiba bana..

canım ne kompleksi aynı yaşlardayız.. ha 37 yedi ha 40 arada ne fark varki.. göz açıp kapıyorsun yıllar geçiyor.. 7 yıl olmuş tedavilere başlayalı. hangi ara yıllar aktı gitti anlamadım..
dünyaya gelen büyüyorda en dinamik dönemlerimiz böyle geçiyor..canım acilen doğurmalıyızzzz

Kızlar yarın gidiyorum dua edin bana görüşme olumlu olsun hemen başlayabilecek durumda olayım..eğer herşey yolundaysa temmuzun ilk haftası Allahın izniyle başlıyor olacağım bakalım semra hoca ne diyecek...

Sen öyle diyorsan biz 40 yaş üstü ölelim be gülüm

ben seni gördüm 32 gösteriyorsun çok çıtırdın.. beyaz taytınla ve görüntünle yirmiliğe taş çıkartırdın canım..
bir yandan hayatımızıda erteliyoruz ona üzülüyorum..

heyecanla bekleyeceğizzz güzel haberlerle gel canımmm

Haklisin canim disimiz iyi gibi icimizde ne varda biz anne olamiyoruz cok istedigimiz icin tabiki zaman geciyo haklisin tutamiyoruz ne yazik bir sekilde sansli say kendini 7 yilin vardi denedin senin gibi 7 yillim olsa keşke neyse bu konulara girmeyelim nediye moralimizi bozuyoz ki olcak insallah ben inaniyorum heleki sana ensu inanki icim hep sende pozitif senin bir bebisin olcak canim allahin izniyle anne olcaksin hic bozma moralini

insallah zaten daha hastane degistirmek istemiyorum biktim dolasmaktan.. semra hanima ne yapin edin beni anne yapin diyecegim.. o kadinda ben farkli bi hava sezdim eger gercekten isterse basaramayacagi sey yok gibi.. tipi falanda yuruyen robotek bilgisayar sanki..:))
bakalim iste tupumude kesti artik hamile birakmak zorundaa yaani
cnm bugun pazara gittinmi nasildi satislar:)) eurolar geldimi cebe

Bu sene ensu cum Allahın izniyle emeklerimizin karşılığını alacağız seneyede doğuracağız

Ahahahasaa alemsin yaaa yürüyen robotek bilgisayar :))))))))) yarın ben de bakalım nasıl bir intiba uyandıracak....

Bu sene ensu cum Allahın izniyle emeklerimizin karşılığını alacağız seneyede doğuracağız

umarimmm seneye en gec kasim ayinda is basi yapmaliyim yoksa musv. stajim bir yil yanacakk.. agustosta tup denesem nisanda dogursam kasima yedi aylik olur iyii

Ha söyle moral ver anacim moral kendime geldim su semra hanima birde ben gideyim diyorum ama kocam selman beyi begendi niye simdi degistrelimki diyo bir sekilde ikna edersem gerci Mail atmistim cok kisa nur hanim cevap yazmis her türlü yardima haziriz demis elimde olan belgeleri yolucam Bencede doktorlar yardim etmek istedikleri anda gercekten herseyfarkli oluyor ama icimde bir his busefer olcak diyo senin icin hayirlisi canim
pazar yok canim o pazari yillda iki kere yapiyorum bir ilkbahar biri sonbahar cok eglenceli oluyo tabiki eski püsķülerde temizlenmis oluyo

:)) canim eski puskuler dedinde aklima geldi gecen hafta Bebek parkina gitmistik panayir varmis.. Allahim sanki bir yil kimse eskisini cope atmamis oralara stant acmak icin biriktirmis satiyor.. herseyy eskiydi, park bize cok yakin ablamda diyorki butun kis bosa elimize geceni cope atmisiz seneye burayami getirsek:)

Allah yardımcın olsun, Ramazan' a denk gelecek tedavin, mübarek günlerin hatırına inşallah kavuşursun bebeğine

ben seni gördüm 32 gösteriyorsun çok çıtırdın.. beyaz taytınla ve görüntünle yirmiliğe taş çıkartırdın canım..
bir yandan hayatımızıda erteliyoruz ona üzülüyorum..

Teşekkür ederim, o senin güzel bakışından kaynaklanıyor. Doktorlar da öyle dese de rahatlasam
Ama tedavi için hayatı erteleme. Bebek gelecekse, hayatın akışı içinde gelecek. Keyif almayı bildikçe gelecek. Dereyi durdurmak suyu bir süreliğine keser belki ama sonra su, zarar vererek yol açar kendine. İyisi mi her şeyi akışına bırakmalı. (Bunu bir taksici söylemişti. Kendisi de 3 yıl sonunda tüp bebeğe hazırlanırken baba olmuş. Nasıl olsa tüp yapacağız deyip sallamışlar ve bebek kendiliğinden gelmiş. Şimdi 2 yaşındaymış kızı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…