Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadasimda aynı sorun vardı Bahceci Fulya erbil beyde 8. Tedavisinde bebeğine kavuştu çok şükür. Kendisine transfer öncesi 2 ay kortizon kullandırdi. ve hamile kaldı sorunlarınız aynıydı.

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bende seninle benzeri sorunlar yaşıyorum tek farkı bende kanama olmuyor aynı şekilde transfer sonrası üşüme terleme titreme nöbeti geçiriyorum gece ve sonuçta olmayacağını anlıyorum. Ve hatta son tedavimde de ayni seyi yaşadım oysa lenfosit aşısı yapılmıştı
fakat değişen bişey olmadı bende yıllarca doktorlara bu durumu anlattim aynen soyledigin gibi hiç üzerinde durulmadi

.ben hala uğraşıyorum inşallah buna rağmen bebeğime kavuşuruz. Çok haklısın hiçbir sorun yokken bunu yaşayıp hayal kırıklığınauuğramak her seferinde insanı yoruyor yıpratiyor egerki doktorlar gerçekten para kaygısı olmadan Hipokrat yeminlerini
unutmamis olsalardı bizlere başından itibaren doğruyu söylemiş olsalardi bizler bu acıları yaşayıp maddi manevi bu kadar yıpranmazdik
lütfen kendini suçlama bizim tek aamacımız anne olmak ve bunun için çaba sarfetmek burada kızilacak suçlanacak
kişi malesefki bizleri birer para kaynağı olarak gören doktorlar.

Arkadasimda aynı sorun vardı Bahceci Fulya erbil beyde 8. Tedavisinde bebeğine kavuştu çok şükür. Kendisine transfer öncesi 2 ay kortizon kullandırdi. ve hamile kaldı sorunlarınız aynıydı.

Ay iste bu bir umut benim icin. Cunku degisik birsey. Sana rica etsem kullandigi kortizon dosaji neydi iki ay boyunca.. Bende baslayim bari simdiden. Baskada yapacak birseyim yok cunku. Bu ugurda yapmadigim kalmadi.

Ay iste bu bir umut benim icin. Cunku degisik birsey. Sana rica etsem kullandigi kortizon dosaji neydi iki ay boyunca.. Bende baslayim bari simdiden. Baskada yapacak birseyim yok cunku. Bu ugurda yapmadigim kalmadi.

Kortizon olduğu için kendi başına kullanabileceğiniz bir durum değil bence mutlaka bir doktor ile görüşüp değerlendirmen lazim arkadaşım.

canım transferin ne zaman hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına bebişini alırsın

Sevgili Arkadaşım merhaba,

Sanırım şu anda görüşmedesin:)

İnşallah güzel haberler verirsin bize.Ben umutluyum vitaminlere devam..

Ben dondurulmuşları transfer edebilmek için tedaviye başladım.21 haziran adetimin 1. günüydü bu sabah ilaçlara başladım.
haftaya pazartesi kontrole gideceğim.Sanırım temmuzun 3-5 gibi transferim yapılır.

Sevgilerimle,

Bende kararsızım kullanıp kullanmamakta.Transfer hazırlıklarınada başladık.Prednolu düşünüyordum aslında.Ama doktorumun söyledikleride kafamı karıştırdı.Doktorun söylediği biz herşeyi yaptık eğer embriyolar kaliteli ise tutunacaktır diyor.
Mutlu ol, inan ve sakin ol bu çok önemli dedi en son:)))))))))

Günaydın hanımlar, haftamızın, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, bebiş yolunda adımlı olmasını, dilerim...
Tedavi sürecindeki arkadaşların da işleri inşallah rast gider.
Transfer öncesi climara forte kullanıyorum, kullanan arkadaş var mı? Bende ısı artışı gibi birşey hissettim. Kullanan arkadaşlar yan etki gördünüz mü? Uygulamada olumlu etkisi de varmıki?

Günaydın arkadaşımm hepimize hayırlı bi hafta olsun ...

Arkadaşlar opu işlemim gerçekleşti. 1 foliküş boş çıktı. 1 folikülü aldılar. Yarın arayacaklar. Sonuç için. Herşeyin hayırlısı olsun.benim için dua edin. Döllenme ve bölünme olsun diye...

inşallah güzelde döllenir , 2 ye 4 e 8 e bölünür gider yavrun olur göbüşüne konar inşallah.
yarın sabah 10-11 arası ararlar seni...Yarın güzel haberlerini alırız ,inşaşah

GUNAYDINNNNNNN
Allah yardimcin olsun insallah altin yumurtan olur canim dualarim seninle hayirlisi olsun sonu bebisli olsun

İnşallah hayırlı haberlerini alacağız arkadaşım güzelce bölünüp çogalıp transfer olacak ...

Hepinize günaydın alarak 14 arkadasim Altin yumurtanın olsun inşallah. güzelce bolunsun embiro olsun sana kavussun annesi de sarsin sarmalasin tutunsun bebegin bir sorun olacaktı 1 folukul bos cikmis sebebi nedir bilgi verdilermi birde ayrıca bu tekrari olabilecek durumudur ben 1sefer opuya 3 yumiyle gidebildim ve 3 bos cikti

Bildiğim kadarıyla bu olabilen bi durum tamamen vücudun o ay ki düzeniyle ilgili her folikülün içi dolu olacak diye bi şey yok ya da aksine bazı foliküllerde birden fazla yumurta olabilir diye biliyorum..herhangi bir sebebi olmamalı..

günaydın kızlaaaaaaaaar

her ne kadar yağmur yağıyo olsada burada havamız hep güneşli olsun

Tünaydın
Burası günlük güneşlik bugün. Hadi gelin halı yıkayalım beraber
Ayçiçeği tarlalarına bakıp ekmek peynir domatesle çay da indirebiliriz midelere

Geçmiş olsun, tek taşın bölünsün, embriyo olsun, embriyon ahtapot gibi yapışsın sana inşallah
Gönlünü ferah tut, iyi düşün iyi olsun her şey.

Kızlar 3 kere tüp deneyip başarısız olan biri olarak aşılama yapayım diyorum birde bunu deniyim ne dersiniz nasıl olsa tüp moduna giremiyorum yorul yorul yorul netice yok .belki rabbim yüzümü güldürür . Tabi sperm durumuna bağlı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…