- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.441
Memorial Şişli Nur hanım cnm doktorum.. Semra Kahraman kontrolünde ilerliyormuş protokollar..
normal fiyatları tam bilmiyorum canım 6000-6500 arası diyen vardı ama eminde değilim ... bana indirim vs yaptılar 4500 gibi birşeye gelecek galiba bana..
Hayatimin son 4 yili bebek icin savasla gecti diyebilirim. Tamam 40 yas'dan sonra bu isler zor. Ama benim gorunurde hic bir sorunum yok. Embriyolar birinci kalite guya.. Ve en asagi 3 transfer her seferinde. Yapilmadik sey kalmadi. Sanki ne oluyorsa embriyor transfer edilir edilmez ben hasta oluyorum ve ilk uc gun icinde hafif kanama goruyorum. Resmen her seferin terleme ve usume nobetleriyle bayagi hasta oluyorum. Zaten ben anliyorum bu is transfer aninda bitmis oluyor. Butun iyi doktorlara gittim. Herbiri birsey denedi. Guya tip dedik bilim dedik hic bir derde care olmadi. Butun doktorlar asagi yukari ayni sey transferden sonra ne oluyor ve neden tutunmuyor diye soyle ciddi olarak bir laf eden veya cozum getiren olmadi. Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor. Ilaclarin dozu ayri ilaclarin kullanimi ayri, Yorumlar ayri. Tup bebek konusunda tek standart bir tek konu yok. Ama doktorlarin ortak standart ozelligi hicbiri transferden sonrasini dusunmeden geleni embriyo yapip transfer ediyor. Gerisi Allaha ve kismete kalmis. Kisaca eger bagislik sisteminiz bozuksa ve vucudunuz buyuk ihtimal benim gibi embriyolari tahrip ediyorsa. Kimse buna bir cozum bulamiyor. Birsuru seyler okuduk gorduk. Ama hepsi icin kesin degil> Kanitlanmis degil diye begenmiyorlar. Sonucda bu sekilde kendimi kandirmanin ne alemi var? Butun zamanim ve hayallerim calindi. Simdi niye bu ise basladim diye kendime kiziyorum. Ben artik vazgectim bu mucadeleden.
mam0 .!.:Hayatimin son 4 yili bebek icin savasla gecti diyebilirim. Tamam 40 yas'dan sonra bu isler zor. Ama benim gorunurde hic bir sorunum yok. Embriyolar birinci kalite guya.. Ve en asagi 3 transfer her seferinde. Yapilmadik sey kalmadi. Sanki ne oluyorsa embriyor transfer edilir edilmez ben hasta oluyorum ve ilk uc gun icinde hafif kanama goruyorum. Resmen her seferin terleme ve usume nobetleriyle bayagi hasta oluyorum. Zaten ben anliyorum bu is transfer aninda bitmis oluyor. Butun iyi doktorlara gittim. Herbiri birsey denedi. Guya tip dedik bilim dedik hic bir derde care olmadi. Butun doktorlar asagi yukari ayni sey transferden sonra ne oluyor ve neden tutunmuyor diye soyle ciddi olarak bir laf eden veya cozum getiren olmadi. Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor. Ilaclarin dozu ayri ilaclarin kullanimi ayri, Yorumlar ayri. Tup bebek konusunda tek standart bir tek konu yok. Ama doktorlarin ortak standart ozelligi hicbiri transferden sonrasini dusunmeden geleni embriyo yapip transfer ediyor. Gerisi Allaha ve kismete kalmis. Kisaca eger bagislik sisteminiz bozuksa ve vucudunuz buyuk ihtimal benim gibi embriyolari tahrip ediyorsa. Kimse buna bir cozum bulamiyor. Birsuru seyler okuduk gorduk. Ama hepsi icin kesin degil> Kanitlanmis degil diye begenmiyorlar. Sonucda bu sekilde kendimi kandirmanin ne alemi var? Butun zamanim ve hayallerim calindi. Simdi niye bu ise basladim diye kendime kiziyorum. Ben artik vazgectim bu mucadeleden.
Arkadasimda aynı sorun vardı Bahceci Fulya erbil beyde 8. Tedavisinde bebeğine kavuştu çok şükür. Kendisine transfer öncesi 2 ay kortizon kullandırdi. ve hamile kaldı sorunlarınız aynıydı.
Ay iste bu bir umut benim icin. Cunku degisik birsey. Sana rica etsem kullandigi kortizon dosaji neydi iki ay boyunca.. Bende baslayim bari simdiden. Baskada yapacak birseyim yok cunku. Bu ugurda yapmadigim kalmadi.
canım transferin ne zaman hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına bebişini alırsın
Ya benim doktorda inanmiyor hicbirisine. Peki bagisiklik sistemi bozuksa ve embriyolari tahrip ediyorsa vucut ne yapacagiz. Benim tek sorunum bu. Transfer edilir edilmez benim tedavi bitmis oluyor. Ben inanmak istemiyorum hicbir cozum olmadigina. Ozaman hic tup bebek denemeyim ben ozaman. Ben prednesol inanmak istiyorum. Bu forumda birileri izledimsirf bunu kullanarak 5. de tutturdu. Hersey aynen yapti tek fark bunu kullandi. zaten prednesol kullaninca clezane sart. Peki ne diyor doktorun bunlari kullanmadan sonuc sifir olunca ne yapmayi oneriyor?
Allah yardımcın olsun, Ramazan' a denk gelecek tedavin, mübarek günlerin hatırına inşallah kavuşursun bebeğine
Günaydın hanımlar, haftamızın, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, bebiş yolunda adımlı olmasını, dilerim...
Tedavi sürecindeki arkadaşların da işleri inşallah rast gider.
Transfer öncesi climara forte kullanıyorum, kullanan arkadaş var mı? Bende ısı artışı gibi birşey hissettim. Kullanan arkadaşlar yan etki gördünüz mü? Uygulamada olumlu etkisi de varmıki?
Arkadaşlar opu işlemim gerçekleşti. 1 foliküş boş çıktı. 1 folikülü aldılar. Yarın arayacaklar. Sonuç için. Herşeyin hayırlısı olsun.benim için dua edin. Döllenme ve bölünme olsun diye...
Arkadaşlar opu işlemim gerçekleşti. 1 foliküş boş çıktı. 1 folikülü aldılar. Yarın arayacaklar. Sonuç için. Herşeyin hayırlısı olsun.benim için dua edin. Döllenme ve bölünme olsun diye...
Hepinize günaydın alarak 14 arkadasim Altin yumurtanın olsun inşallah. güzelce bolunsun embiro olsun sana kavussun annesi de sarsin sarmalasin tutunsun bebegin bir sorun olacaktı 1 folukul bos cikmis sebebi nedir bilgi verdilermi birde ayrıca bu tekrari olabilecek durumudur ben 1sefer opuya 3 yumiyle gidebildim ve 3 bos cikti
günaydın kızlaaaaaaaaar
her ne kadar yağmur yağıyo olsada burada havamız hep güneşli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?