Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Açıkçası aşılamanın para ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Yumurta kaliteli olacak, spermle buluşacak, döllenecek... Tüpte bu aşamaları izleyebiliyorsun ama aşılamada tesadüflere bağlısın. Gerçi Allah öyle yazdıysa bilemeyiz ama, kendi adıma tüpü tercih ederim...

Tüpü kenera bırakmış isen, aşılama yapacağına klomenle yumurta takibi yaptırman daha uygun olmaz mı?

Cumartesi günü en yakın arkadaşımı aradım. Çok talihsiz evlilikleri oldu.

İlk eşinden 1 oğlu, şimdiki eşinden 1 kızı var 3 yaşında..

Baktım bir şeyler geveliyor ağzında " hamile misin canım ?" dedim. " Evet, ama nasıl olduğunu anlamadım, geçen ay biraz gecikti adetim sonra kanamam geldi birkaç gün sürdü ve bitti, bu ay bekledim gelen yok Dr. gittim 8 haftalık hamileymişim, düşük tehlikesi varmış geçen ay ki kanamadan ondanmış bense bihaber her işi yaptım, kalbi atıyor" dedi....

Sanki suç işlemiş gibi, sanki hamile kalırsa ben üzülecekmiş gibi idi konuşması. Oysa ki çoook sevindim, hep " doğur, yaşın daha fazla geçmeden " diyordum.

Ne bileyim yaa, ya ben çok alıngan oldum bu konuda, ya da herkes hamile olduğunu benden gizler oldu... Kuzenim yaptı, okuldaki öğretmen arkadaşlardan hamile olanlar da öyle..

Aslında beni sevdiklerinden üzülmeyim diye öyle davranıyorlardır muhtemelen ama; ben böyle olunca daha çok üzülüyorum

Arkadaşın adına sevindim. İnşallah sağlıkla kucaklar bebeğini. Benim de başıma geldi benzer şeyler. Sanki nazar değecek bizden. Köşe bucak saklıyorlar. Neyse, bugün diğer kuzenim, bebeğinin resimlerini yollamış, "oğlumu kimseye göstermiyorum, belki sana uğur getirir" dedi, ağladım bilgisayarın başında. Deli miyim neyim?
Kendi annem, gelinimizin hamile olduğunu söyleyemedi. "Bir şey var da, söylesem mi, söylemesem mi bilemedim. Aslında söylemek istiyorum ama üzülürsün şimdi..." Çok zor oldu tahmin etmem
Onlar da haklı. Kendilerini bizim yerimize koymaya çalışıyorlar. Bu kadar değişik saçmalıklar o yüzden. Bilmiyorlar ki biz bu acıyla pişiyoruz. Başkası için sevinmeyi öğreniyoruz, kıskanmanın dışında özel bir özlem duyuyoruz. Basit düşünmelerine veriyorum. Onlar da büyüyecek bir gün. İnşallah bizimki kadar acı verici olmaz.

Tünaydın
Burası günlük güneşlik bugün. Hadi gelin halı yıkayalım beraber
Ayçiçeği tarlalarına bakıp ekmek peynir domatesle çay da indirebiliriz midelere

oooo ayçiçeği tarlasına bakıp ekmek peynir domates ve çay hemen geliyorum diyecem ama sanırım geç kaldım sen halıları çoktan yıkamışsındır

inan bana benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz nedense çocuğumuz yok diye olanlarada üzlecek yada nazar değdirecek diye düşünüyolar sanki uzaydan gelmişiz gibi davranıyolar oysa kim istemez evladının olmasını ama yoksa olmamışsa Yaradanın vardır bir bildiği bunu düşünemiyorlar

kaldıki herkesin çocuğu olacak diye bi kuralda yok Allah önce eşlerimize ve bize sağlık versin sonra huzur ve mutluluk gerisi olur nasıl olsa

Canım benim zaten o folikülün boş çıkacağı belliydi. Diğer folikülüm 8,5 mm iken o 11,5 mm di. 8,5 olan 14 oldu. O hala yerinde saydı. Erbil bey her olasılığa karşı onuda alalım dedi ama boş çıkmış durum böyle. Bu folikülde güzelce bölünüp döllenirse donduracağız Erbil bey söyledi

oooo ayçiçeği tarlasına bakıp ekmek peynir domates ve çay hemen geliyorum diyecem ama sanırım geç kaldım sen halıları çoktan yıkamışsındır

Ne o öyle hamarat ev hanımları gibi, sabahtan akşama 5 halı mı yıkanırmış? Önce ıslattım balkonda, bir de deterjan üstlerine. Dinleniyorlar şimdi. Biraz sonra tek tek fırçalayıp durularım. Arada keyif te yapmayacaksam neden evde oturuyorum ben? Sen gel, her daim çayım hazır. İster sabah 5, ister akşam

Biraz once konustum doktorla oda pek memnun degil bu cortizon isinden. Yani diyorki kanitlanmis birsey degil ama vucuda zarar verdigi kesin. Tercih sana kalmis seklinde konusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…