- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.461
Kızlar 3 kere tüp deneyip başarısız olan biri olarak aşılama yapayım diyorum birde bunu deniyim ne dersiniz nasıl olsa tüp moduna giremiyorum yorul yorul yorul netice yok .belki rabbim yüzümü güldürür . Tabi sperm durumuna bağlı olarak..
Arkadaşlar opu işlemim gerçekleşti. 1 foliküş boş çıktı. 1 folikülü aldılar. Yarın arayacaklar. Sonuç için. Herşeyin hayırlısı olsun.benim için dua edin. Döllenme ve bölünme olsun diye...
Tünaydın
Burası günlük güneşlik bugün. Hadi gelin halı yıkayalım beraber
Ayçiçeği tarlalarına bakıp ekmek peynir domatesle çay da indirebiliriz midelere
Kızlar 3 kere tüp deneyip başarısız olan biri olarak aşılama yapayım diyorum birde bunu deniyim ne dersiniz nasıl olsa tüp moduna giremiyorum yorul yorul yorul netice yok .belki rabbim yüzümü güldürür . Tabi sperm durumuna bağlı olarak..
tüpü kenera bırakmış isen, aşılama yapacağına klomenle yumurta takibi yaptırman daha uygun olmaz mı?
Canlarım merhaba , iyi misiniz hepiniz ?
Akşam üstü serinliğinde ben varım.....
Teşekkürler, sen nasılsın?
Cumartesi günü en yakın arkadaşımı aradım. Çok talihsiz evlilikleri oldu.
İlk eşinden 1 oğlu, şimdiki eşinden 1 kızı var 3 yaşında..
Baktım bir şeyler geveliyor ağzında " hamile misin canım ?" dedim. " Evet, ama nasıl olduğunu anlamadım, geçen ay biraz gecikti adetim sonra kanamam geldi birkaç gün sürdü ve bitti, bu ay bekledim gelen yok Dr. gittim 8 haftalık hamileymişim, düşük tehlikesi varmış geçen ay ki kanamadan ondanmış bense bihaber her işi yaptım, kalbi atıyor" dedi....
Sanki suç işlemiş gibi, sanki hamile kalırsa ben üzülecekmiş gibi idi konuşması. Oysa ki çoook sevindim, hep " doğur, yaşın daha fazla geçmeden " diyordum.
Ne bileyim yaa, ya ben çok alıngan oldum bu konuda, ya da herkes hamile olduğunu benden gizler oldu... Kuzenim yaptı, okuldaki öğretmen arkadaşlardan hamile olanlar da öyle..
Aslında beni sevdiklerinden üzülmeyim diye öyle davranıyorlardır muhtemelen ama; ben böyle olunca daha çok üzülüyorum
Tünaydın
Burası günlük güneşlik bugün. Hadi gelin halı yıkayalım beraber
Ayçiçeği tarlalarına bakıp ekmek peynir domatesle çay da indirebiliriz midelere
Cumartesi günü en yakın arkadaşımı aradım. Çok talihsiz evlilikleri oldu.
İlk eşinden 1 oğlu, şimdiki eşinden 1 kızı var 3 yaşında..
Baktım bir şeyler geveliyor ağzında " hamile misin canım ?" dedim. " Evet, ama nasıl olduğunu anlamadım, geçen ay biraz gecikti adetim sonra kanamam geldi birkaç gün sürdü ve bitti, bu ay bekledim gelen yok Dr. gittim 8 haftalık hamileymişim, düşük tehlikesi varmış geçen ay ki kanamadan ondanmış bense bihaber her işi yaptım, kalbi atıyor" dedi....
Sanki suç işlemiş gibi, sanki hamile kalırsa ben üzülecekmiş gibi idi konuşması. Oysa ki çoook sevindim, hep " doğur, yaşın daha fazla geçmeden " diyordum.
Ne bileyim yaa, ya ben çok alıngan oldum bu konuda, ya da herkes hamile olduğunu benden gizler oldu... Kuzenim yaptı, okuldaki öğretmen arkadaşlardan hamile olanlar da öyle..
Aslında beni sevdiklerinden üzülmeyim diye öyle davranıyorlardır muhtemelen ama; ben böyle olunca daha çok üzülüyorum
Hepinize günaydın alarak 14 arkadasim Altin yumurtanın olsun inşallah. güzelce bolunsun embiro olsun sana kavussun annesi de sarsin sarmalasin tutunsun bebegin bir sorun olacaktı 1 folukul bos cikmis sebebi nedir bilgi verdilermi birde ayrıca bu tekrari olabilecek durumudur ben 1sefer opuya 3 yumiyle gidebildim ve 3 bos cikti
oooo ayçiçeği tarlasına bakıp ekmek peynir domates ve çay hemen geliyorum diyecem ama sanırım geç kaldım sen halıları çoktan yıkamışsındır
Bende kararsızım kullanıp kullanmamakta.Transfer hazırlıklarınada başladık.Prednolu düşünüyordum aslında.Ama doktorumun söyledikleride kafamı karıştırdı.Doktorun söylediği biz herşeyi yaptık eğer embriyolar kaliteli ise tutunacaktır diyor.
Mutlu ol, inan ve sakin ol bu çok önemli dedi en son:)))))))))
Biraz once konustum doktorla oda pek memnun degil bu cortizon isinden. Yani diyorki kanitlanmis birsey degil ama vucuda zarar verdigi kesin. Tercih sana kalmis seklinde konusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?