Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de açıkcası lap ve hist isteyecek diye çok korkmuştum ne yalan söyleyeyim ama gerek duymadı hoca...testleri bir gelişime soracağım bakalım bana kaça yapacaklar dışarlarda uğraşmak istemiyorum açıkcası ve fiyatları yazdığın cok cok iyi oldu canım ben de sana soracaktım..olmadı memorıal da yaptırırım semra hnm gercekten cok cok işine odaklı kadının önünde saygı duruşuna durasım geldi:)))) ama asla korkutucu değil ne şstersem sordum sabırla yanıtlavfı .bana "sen kıymetli vakamsın " dedi bu arada zehra hnm lada konustum kardesıymış semra hocanın orada koordinatörlük yapıyor o da cok tatlıydı ..genel olarak beklentilerimin üzerindeydi görüşme ya da aslında normali buydu ama öncekilerde bunları deneyimleyemefiğim için bana iyi geldi...dediğin gbi önden vaskılama peşinden adetin ikinci günü tedavi başlıyor asağı yukarı temmuzun 10 u gibi başkıyor olacağım Allah nasip ederse...

Maşallah, güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah böyle neşeli, samimi bir tedavi süreci yaşar, bebeğine kavuşursun. Senin adına çok sevindim.

Canım arkadaşım teşekkür ederim sana çay içmeye geleceğim bende :))) okudum msjları..bu sene hepimizin senesi olsun inşallhhh...hepimiz hamiş olalım bebişletimize kavuşalım...

Evet, böyle ilgilenildigi vakit, insan iyi hissediyor. Ve buda insana bi positiflik veriyor. E bizlerede bu lazim en başta değilmi?

İnşallah hersey yolunda gider. Bol şanslar olsun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu konuda capayi begeniyorlar git gorus istersen

Aynen öyle arkadaşım doldur bosaltlardan sıkılıyor insan biraz ilgi güleryüz cogu seye yetiyor bilgi ve profosyenellik eklenince sahane oluyor...iyi dileklerin için gönül dolusu teşekkürler....

bende ağustosun onu gibi başlıyırum tam senin test tarihi dönemlerinde.. inşallah olumlu olurda canım banada motivasyon olur..

bende ağustosun onu gibi başlıyırum tam senin test tarihi dönemlerinde.. inşallah olumlu olurda canım banada motivasyon olur..

Ayyy evet canım yaa inşallahh peşppeşe hamile kalıp peş peşe doğururuz sanada climax forte ve cetro mu yazdı baskılama için

5 li trombofili 650 tl cnm memorialda dışarıya göre oldukca iyi.
hormon testleri dahil değil buna..

evet cnm başka birşey yazmıyor dimi hap vs ön hazırlık için birşey gereklimi diye sordunmu..

Bi de folik asit yazdı folbiol ben zaten kullanıyorum onu..başka bişey istemiyor hatta bize sormadan takviye alma dedi..ekstra bişi kullanıyorsan vitamin vs sor ensucum...

Bi de folik asit yazdı folbiol ben zaten kullanıyorum onu..başka bişey istemiyor hatta bize sormadan takviye alma dedi..ekstra bişi kullanıyorsan vitamin vs sor ensucum...

canim Qenzim Q10 kullaniyorum, bu haftada Zinco ve Selenyuma baslayacagim bugun aldim.. birde elevit alirim iki uc gunde bir.. sormayacagim cnm kullanmazsam icim rahat etmiyor..

Ben kendim sağlıkçıyımda ondanda biliyorum. Gerçi Erbil beyde sağolsun hep söyledi. Sen tedavi görüyormusun

arkadaşım ben geçen sene önce klomenle denedik olmadı büyümedi yumiler biesteron kullandım sonra iğnelere geçildi normal süreç e2 normal denildi opuya gittim 3 yumurta boş sonra yine baskılamalar iğneler 1yumi her şey iyi denildi fakat e2 az trdvi iptal bu arada ot çöp ilaç takviye propolis bal polen arı sütleri reishi mantarı civanperçemi çörekotu exteratları macunlar ne duydumsa yedim içtik dr aktarlarıda zengin yaptım nur topu 14 kilo falan aldım ve ekimde her şeyi bıraktım şimdi ise 4ay oldu diyetisyenle 11 kilo verdim 3 dr gittim jinekolog ama fsh baktırdım o dönem 22 olan fsh şimdi ise 13 ama e2 düşük 20 ne yapacağım bilmiyorum çaresizim mutsuzum

oo hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikimizde aynı anda güzel haberi alırız :)

canim Qenzim Q10 kullaniyorum, bu haftada Zinco ve Selenyuma baslayacagim bugun aldim.. birde elevit alirim iki uc gunde bir.. sormayacagim cnm kullanmazsam icim rahat etmiyor..
Hani onlarda aldığın seylerin başka bi tepkime olusturmadına karsın önlem alıyorlar sanırım sen kendınınnadıbrahat hissediyorsan tatlım ...basladımı senın tatıl ?

Harika haberler insallah hep böyle mutlu haberler alirsin sonuna kadar, emin ellerde olmak yada oldugunu hissetmekte insana güven veriyo herseyin hayirlisi olsun canim
Fiyat konusunda birsey dedilermi canim bilgi verirsen cok sevinirim iyi geceler tatli ruyalar herkese

Güzel bir paylasim da bu nu nasil anlicaz yapilcak onca testler varda ne deyipte arastircaz ki offf benimde transfer sonrasi ayaklarim cok usuyo birde tuvalete kaliyorum doktoru arayip sormustum aslinda bana normal demisti herkese merhametli doktorlar diliyorum

Ben artik ilgi alakadan vazgectim su asamada. Eger sonuc aliyorsak heryere giderim yani! Acaba orada basari sansi niye yuksek? Prof. doktorlarin bi katkisi mi yoksa kullandiklari teknolojimi dersin? Ben Irembe'ye gittim. Orada da herkes cok iyi sonuc aldigini soyluyor ama benim derdime care olamadi.

Psikolojik iltihaplama nasil olabilir? Bende terleme nobetleri oluyor diyince doktor daha dun psikolojik dedi. Ya alakasi yok resmen ciddiye al boyle seyleri. Doktorlar gercekden bir yere kadar vucudumuzu anliyor. En iyi tedaviyi biz biliyoruz ben onu bilirim.

Istanbul cogu denemeyi yaptim. En son izmir'deyim. Dondurulmustan transfer yaptirdim bu kez. Ben ilaca baglayamiyorum bu terlemeleri zira sadece ilk iki olup bitiyor hemen. Ayrica dondurulmusta vucut zaten dinlenmis basliyor. Kisaca ben gozlemledim hep ayni sekilde transfer gecesi ve sonraki gun basliyor ve sonrada kesiliyor. Vucut embriyolari resmen gorunce savunmaya geciyor sanki bakteri falan almisim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…