- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.501
canımm çok sevindim harikaa inan çok çok sevindim..
başka topiclerde bana bazı arkadaşlar Memorail hemen histereskopi ve laparaskopi istiyor demişti gözümü korkutmuşlardı ama bak ne senden nede bebeklerve arkadaşımızdan cerrahi müdahale istemedi Semra hn.. bu demek oluyorki gerçekten gerekli görünce istiyorlar.. Semra hn biraz robotek insan gibi dimi cok ciddi ve işine çok endeksli:)
bu arada ben trombofili testlerimi yalvar yakar Cerrahpaşada yaptırdım bu ay sonu çıkacak bilgin olsun özellerde 750-1250 tl arası.. Memorailda 650 ye düşmüştü..
önden baskılama tedavisi yapacaklar demekki banada temmuz adetimle baskılama tedavisi yapılacak cnm..
sorunsuzca tedavine başlamana sevindim canım.. inşallah sonuda iyi gelecek..
Maşallah, güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah böyle neşeli, samimi bir tedavi süreci yaşar, bebeğine kavuşursun. Senin adına çok sevindim.
Kızlar selam...
Öngörüşmemi yaptım memorialda..izlenimlerim ve netice şudur:
1) saat üçte olan randevumdan 15 dk önce beni doç dr Aylin hnm içeri aldı hikayemi anlattım notlar aldı çok rahat geçti görüşme kendiside çok pozitif aralatda bayağı bir güldük.
2)konuşma faslından sonra muayeneye aldı beni bayağı detaylı muayene etti yaklaşık 15-20 dk gibi bir süre...şaşırdım genelde benım muayeneler 2 ila 4 dk da bitmişti
3)muayene sonrası kendisi notlarını almaya gitti ve semra hoca geldi kendisi muayene etti Aylin hnm da orda bulundu fikirlerini paylaştılar.
4)masa basında tedavinin nasıl olacağını tartıştılar konuştular notlar aldılar
Muayene süreci bu şekildeydi hiçbir şekilde kosturmaca üstün körülük baştan savmalık yoktu .her iki dr un da kendine güvenine ve prof luğuna hayran kaldım ama Semra hnm ın yarattığı etki bambaşkaydı..ensu demişti Semra hn anlatılmaz yaşanır....aynen öyle...ilk defa kendimi tamamıyla teslim edebileceğime inandım
NETİCE.... Yumurta rezervimi rahim durumunu vs yi beğendi Semra hoca ..herhangi bir müdahele önermedi histereskopi vs gibi..kendisi trombofili testlerinı yaptırmamı istedi adetin 21. Günü bir hormon bantı verdi adetin 22. Günü cetro iğne verdi iğneden sonra bi hafta içinde adet olmam gerekiyormuş ve adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız dedi hoca..durum bu arkadaşlar ..
Benim anladigim bu tup bebek isi derdimize kesin care olamiyor ben buna ancak su anda varabildim. Sadece bir umut veriyor okadar yani %10 sansmi var. Yani bu dene allah dene seklinde olacak galiba.Tup doktorlarin yapacagi belirli bir noktaya kadar. Sonrasini arastiran birisi lazim bize. Niye tutunmuyor falan kimse cevap veremiyor. Belkide daha cok arastirma yapan bir hastane lazim. Acaba universite hastaneleri nasil olabilir merak ediyorum.
Evet, böyle ilgilenildigi vakit, insan iyi hissediyor. Ve buda insana bi positiflik veriyor. E bizlerede bu lazim en başta değilmi?
İnşallah hersey yolunda gider. Bol şanslar olsun.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben de açıkcası lap ve hist isteyecek diye çok korkmuştum ne yalan söyleyeyim ama gerek duymadı hoca...testleri bir gelişime soracağım bakalım bana kaça yapacaklar dışarlarda uğraşmak istemiyorum açıkcası ve fiyatları yazdığın cok cok iyi oldu canım ben de sana soracaktım..olmadı memorıal da yaptırırım semra hnm gercekten cok cok işine odaklı kadının önünde saygı duruşuna durasım geldi:)))) ama asla korkutucu değil ne şstersem sordum sabırla yanıtlavfı .bana "sen kıymetli vakamsın " dedi bu arada zehra hnm lada konustum kardesıymış semra hocanın orada koordinatörlük yapıyor o da cok tatlıydı ..genel olarak beklentilerimin üzerindeydi görüşme ya da aslında normali buydu ama öncekilerde bunları deneyimleyemefiğim için bana iyi geldi...dediğin gbi önden vaskılama peşinden adetin ikinci günü tedavi başlıyor asağı yukarı temmuzun 10 u gibi başkıyor olacağım Allah nasip ederse...
bende ağustosun onu gibi başlıyırum tam senin test tarihi dönemlerinde.. inşallah olumlu olurda canım banada motivasyon olur..
Ben de açıkcası lap ve hist isteyecek diye çok korkmuştum ne yalan söyleyeyim ama gerek duymadı hoca...testleri bir gelişime soracağım bakalım bana kaça yapacaklar dışarlarda uğraşmak istemiyorum açıkcası ve fiyatları yazdığın cok cok iyi oldu canım ben de sana soracaktım..olmadı memorıal da yaptırırım semra hnm gercekten cok cok işine odaklı kadının önünde saygı duruşuna durasım geldi:)))) ama asla korkutucu değil ne şstersem sordum sabırla yanıtlavfı .bana "sen kıymetli vakamsın " dedi bu arada zehra hnm lada konustum kardesıymış semra hocanın orada koordinatörlük yapıyor o da cok tatlıydı ..genel olarak beklentilerimin üzerindeydi görüşme ya da aslında normali buydu ama öncekilerde bunları deneyimleyemefiğim için bana iyi geldi...dediğin gbi önden vaskılama peşinden adetin ikinci günü tedavi başlıyor asağı yukarı temmuzun 10 u gibi başkıyor olacağım Allah nasip ederse...
Ayyy evet canım yaa inşallahh peşppeşe hamile kalıp peş peşe doğururuz sanada climax forte ve cetro mu yazdı baskılama için
evet cnm başka birşey yazmıyor dimi hap vs ön hazırlık için birşey gereklimi diye sordunmu..
Bi de folik asit yazdı folbiol ben zaten kullanıyorum onu..başka bişey istemiyor hatta bize sormadan takviye alma dedi..ekstra bişi kullanıyorsan vitamin vs sor ensucum...
Ben kendim sağlıkçıyımda ondanda biliyorum. Gerçi Erbil beyde sağolsun hep söyledi. Sen tedavi görüyormusun
Sevgili Arkadaşım merhaba,
Sanırım şu anda görüşmedesin:)
İnşallah güzel haberler verirsin bize.Ben umutluyum vitaminlere devam..
Ben dondurulmuşları transfer edebilmek için tedaviye başladım.21 haziran adetimin 1. günüydü bu sabah ilaçlara başladım.
haftaya pazartesi kontrole gideceğim.Sanırım temmuzun 3-5 gibi transferim yapılır.
Sevgilerimle,
Hani onlarda aldığın seylerin başka bi tepkime olusturmadına karsın önlem alıyorlar sanırım sen kendınınnadıbrahat hissediyorsan tatlım ...basladımı senın tatıl ?canim Qenzim Q10 kullaniyorum, bu haftada Zinco ve Selenyuma baslayacagim bugun aldim.. birde elevit alirim iki uc gunde bir.. sormayacagim cnm kullanmazsam icim rahat etmiyor..
oo hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikimizde aynı anda güzel haberi alırız :)
Kızlar selam...
Öngörüşmemi yaptım memorialda..izlenimlerim ve netice şudur:
1) saat üçte olan randevumdan 15 dk önce beni doç dr Aylin hnm içeri aldı hikayemi anlattım notlar aldı çok rahat geçti görüşme kendiside çok pozitif aralatda bayağı bir güldük.
2)konuşma faslından sonra muayeneye aldı beni bayağı detaylı muayene etti yaklaşık 15-20 dk gibi bir süre...şaşırdım genelde benım muayeneler 2 ila 4 dk da bitmişti
3)muayene sonrası kendisi notlarını almaya gitti ve semra hoca geldi kendisi muayene etti Aylin hnm da orda bulundu fikirlerini paylaştılar.
4)masa basında tedavinin nasıl olacağını tartıştılar konuştular notlar aldılar
Muayene süreci bu şekildeydi hiçbir şekilde kosturmaca üstün körülük baştan savmalık yoktu .her iki dr un da kendine güvenine ve prof luğuna hayran kaldım ama Semra hnm ın yarattığı etki bambaşkaydı..ensu demişti Semra hn anlatılmaz yaşanır....aynen öyle...ilk defa kendimi tamamıyla teslim edebileceğime inandım
NETİCE.... Yumurta rezervimi rahim durumunu vs yi beğendi Semra hoca ..herhangi bir müdahele önermedi histereskopi vs gibi..kendisi trombofili testlerinı yaptırmamı istedi adetin 21. Günü bir hormon bantı verdi adetin 22. Günü cetro iğne verdi iğneden sonra bi hafta içinde adet olmam gerekiyormuş ve adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız dedi hoca..durum bu arkadaşlar ..
Enbrel (Etanersept)
Enbrel (etanersept), romatoid artrit tedavisinde kullanılan bu ilaç naturel killer hücreler (katil hücreler) tarafından salgılanan Tümör Nekroz Faktöre (TNF) bağlanır. TNF'yi etkisiz hale getiren Enbrel iltihabi reaksiyonu azaltır. Endometrial biyopsi ile rahimde natürel killer hücrelerinin varlığı tespit edildiğinde gebeliğin elde edilmesi ve devam ettirilmesi çok zordur. Bu vakalarda lenfosit immünizasyonu ve intravenöz immünglobulin tedavisi yeterli olmayabilir.
Endometriozis hastalığı olan
- HPV ve Herpes enfeksiyonu olan
- Bir canlı doğum yaptıktan sonra infertilite veya tekrarlayan düşük problemi olan
- IgA tipi antikardiyolipin antikorları pozitif olan
- İmplantasyon sırasında veya IVF uygulamalarında transferden sonra soğuk algınlığı benzeri yakınmaları olan
- HCG testine yarım saat içinde pozitif reaksiyon veren
- Servikal displazisi olan
- Adet kanamasından önceki dönemde lekelenmesi olan
- Adet siklusları düzensiz olan
- Paternal lenfosit immünizasyonuna rağmen düşük yapan
- kadınlar Enbrel tedavisinden yarar görebilir.
Enbrel kas içine enjekte edilir, haftada 2 kez 25 mg uygulanır. Enfeksiyonu olan kişilere ve şeker hastalarına uygulanmamalıdır.
Rutin devlet hastanesi prosedürü arkadaşım. Pek ilgi alaka görmedim ben.
Sadece tekrar denemek istersem ekonomik olacak diye tercih etmiştim aslında.
Ama orada sıradan işlemlerle daha önceden başka yerlerde başaramayanların hamile kaldıklarında şahit oldum.
Ege tüp bebek merkezinde 2 tane bölüm başkanı prof. var onlar tüm dosyayı inceleyip karar veriyorlarmış.
Aslında nasip kısmet olacaksa her yerde olacaktır bence.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Benim, sebebi bilinmeyen, tedaviye rağmen tekrarlayan bir iltihap sorunum var 97' den beri çekiyorum. Araştırmalarım sonucunda psikolojik olabileceğini gördüm. Şimdi destek alıyorum. En azından tedavi öncesi kendimi hazırlamış olurum diyorum çünkü yılların yorgunluğu da çok. Bahar - bayram temizliği yapıyorum açıkçası. Bu da iltihap konusunda işe yaramazsa diyecek bir sözü kalmayacak kimsenin...
cnm hoşgeldin.. özel hastanede %10 şansın varsa o şans ünivsersite hastanesinde ve devlet hast.. de %2 ye düşer bence..
o tarz hastaneler daha çok rutun devlet hastanesi prosedürü izlediği için yaş ortalaması 25-30 arası olan herşeyin başındaki hastalara göre.. bizim gibi tonla olumsuz denemesi olanlara birşey vereceklerini hiç düşünmüyorum..
İstanbula gelip burada herhangi bir hastanede deneme yaptınmı gerçi buradada olmuyorsa olmuyor..
transferden sonra ateşlenme üşüme titreme gibi tepkiler bendede hep oluyopr ama ben bunu hep tedavi sürecinin yorgunluğuna ve vücudun ilaçlara verdiği tepkiye bağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?