Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktora sorsan psikolojik der sana. Halbuki bu kesin birseye isarettir ayaklarin usumesi. Ben Cin doktorlarinin methodlarina bayilirim. Vucudun her isaretini dikkate alirlar. Deri renginden, avuc icine, dil rengine hersey bakar. Kesin vucut sinyal verir ama bunu yorumlayacak derin bir doktor lazim. Bazen kocakari methodlar daha akillica diyorum. O mucizeler hep ufak yerlerde gizli. Vucut denge icinde bir nokta mudahale edildimi heryer bozulabiliyor. Bence 3 organ pancreas, bobrek ve karaciger ile ilgili bir sorun varsa bu gebelikde etkli. Onlarla ilgili testler falan olunabilir.

CD56 Naturel Killer testi yaptirdinmi bagisiklik sistemin embiyoyu disari atiyormu anlasiliyor.. tabi birde o teste gore tedavi yapacak doktor bulmak zor.. Bahceci Fulya Erdil bey yapiyordu oncesinde serum veriyordu...
Birde trombofili paneline baktir istersen.. o konuyada Memorial Semra hn onem veriyor...
Lenfosit testlerinde sikinti varsa onada Fertijin Seval Hanim onem veriyor Bcemre yaptiriyordu..
embriyo hepimizde bir sekilde disari atiyorda herkezde farkli sebepten atiyor olabilir.. kimde neden atiyor onu bulmak zor..

Mamane, bu saydıklarından bazıları bende var ve benim doktorum da tedaviye başlayabilsek enbrel'in endometriozisde etkili olduğunu söylemişti. Ne şekilde kullanıldığını biliyor musunuz?

Bende şu anda irenbe de tedavi oluyorum.İlkinde olmadı şimdi dondurulmuşlarla ikinci deneyeceğim.Doktorum benden çok umutluydu ama maalesef olmadı.Kendiside şaşrdı ve üzüldü.Bana biz herşeyi yaptık hiçbir sebep yok yaştan başka.Bu yaşlarda zaten ya 1 tane yada 2 tane kaliteli yumurta olur zaten dedi.Önemli olan onu yakalamakmış.İnan, mutlu ol ve sakin ol dedi.

Genel anlamda ben memnunum merkezden.

Ama bu seferde olmazsa ekonomik olarak Ege Üniversitesini denemek istiyorum.

Hepimiz güzel haberlerle geliriz inş..

günaydın kızlar nasılsınız izindeydim dün iş başı yaptım

Hani onlarda aldığın seylerin başka bi tepkime olusturmadına karsın önlem alıyorlar sanırım sen kendınınnadıbrahat hissediyorsan tatlım ...basladımı senın tatıl ?

:)) evet ozellikle Dhea kullanma dediler banada bende biraktim cnm..
tatil pazartesi basliyor ama benden kurtulamazsiniz cepten takiptesiniz:))

Amin canım günaydın herkeseeeee.memorıalda fiyat için raporluysan 4750 raporsuzsan 5750 dedıler..

Amin canım günaydın herkeseeeee.memorıalda fiyat için raporluysan 4750 raporsuzsan 5750 dedıler..

Kurtulmayalım zaten canım benım ...özleriz çok sensiz olmaz....

Dhea yı kullandıranda var kullandırmayanda ..bilimsel olarak kanıtlanmamış deniyor..ama kullanan ve sonuc alan var ...kafası karışııyor insanın...

Yoğun stres durumlarında, vücut direnci düşüyor, eğer bir iltihaplanma durumu varsa, stres anındaki yoğun kan akışı ile ya vücudun başka yerlerine taşınıyor, ya da kanda kalıyor. Kullandığımız antibiyotikler ne kadar geniş spektrumlu olursa olsun, her yere ulaşamıyor. Ayrıca stres, iltihaba neden olan mikroorganizmaların güçlenip direnç kazanmasına da sebep oluyor çünkü vücut asidik bir ortama dönüşüyor. Bir süre sonra, vücut iltihabı kendi parçası olarak kabul edip savaşmamaya başlıyor. Aldığımız ilaçlarla elde edilen tedavi de geçici oluyor çünkü, vücut kendini tamir etmek adına iltihap oluşumunu artıracak ortam yaratıyor.
97' den beri ama özellikle evlenip çalışmayı bıraktıktan sonra, devlet, özel, üniversite... gezmediğim hastane kalmadı desem yeridir. Kanserinden tut, FMF, tüberküloz, kalp- damara kadar bir dolu şeye bakıldı. Her gittiğim doktorda verdiğim kanı toplasam 5 kişinin hayatını kurtarırdım. Sadece 2 yıl önceki son girişimimde bir kerede 14 tüp kan vererek kendi rekorumu kırdım. Sonuç? Hiç bir şey. İltihapla stres arasındaki bağlantıyı da yine kendim, internetten, sağlık personeli arkadaşların kitaplarından, en çok ta eşimin hayvan sağlığı kitaplarından çıkardım. Geçmişimi düşününce, benim normal gördüğüm pek çok şeyin aslında travma olduğunu, bunların da yoğun stres ve strese bağlı hastalıkları tetiklediğini farkettim. 17 yıl, iltihapla yaşamak için çok uzun bir süre. Sadece bebek anlamında değil pek çok konuda yaşam kalitemi düşüren bir olgu. O yüzden çözmek zorunda hissediyorum kendimi.

Çin metodlarına ben de inanırım. İnsan bir bütündür ve bütün olarak ele alınmalıdır. Eski Mısır' da, branş seçen doktorların genellikle mesleki anlamda başarısız oldukları kabul ediliyormuş. Dünyaya geç mi geldik nedir?
Mayıs ayı başında bir bioenerji uzmanına da başvurdum aslında. Verdiği enerjiyi, dalgalanmalar halinde hissettim. İnanılmaz bir rahatlıktı. Ama seansın başında yaptığımız görüşmede benim dile getirdiklerime müdahale etti öncelikle. Etkili ama yetersiz kaldı. Gerçi ikinci bir seans daha önerdi ama ben gidemedim. Adam İngiltere' de yaşıyor, Kıbrıs' ta ve İstanbul' da seanslar düzenliyor. Mayıs sonunda Kıbrıs' a gitti, Eylül' e kadar gelmeyecek. Şimdi annem bir uzman bulmuş, dayımın bir arkadaşı. Rusya' da eğitim almış. Çinlilerden sonra Ruslara güveniyorum bu konuda. Sanırım bir de onunla görüşeceğim ama önce memlekete gitmem gerek

Günaydın, aynı yere yapıştırmama konusunu bilmiyordum, teşekkür ederim arkadaşım....

Tesekkure ederim. Bunlari en son Izmirdeki doktorumla konustum. Ama o hic birisi ispatlanmis degil diyor.Ticari amacli seyler diye dusunuyor. Ama birseyde yapilmazsa ne olacak boyle diyorum? Tup bebek isinden bilinmeyen bircok faktor oldugunu ve bunlarin hepsini kontrol etmenin imkansiz oldugu. Yani bazen bir umut diye birseyler yapiyoruz ama. Gercekde bu is kismete kalmis gibi birsey neticesine vardim.

Mamane, bu saydıklarından bazıları bende var ve benim doktorum da tedaviye başlayabilsek enbrel'in endometriozisde etkili olduğunu söylemişti. Ne şekilde kullanıldığını biliyor musunuz?

Vallahi bilmiyorum buldum bunu jinemed diye bir yerde... sanki igne seklinde galiba. Hangi klinikdesin simdi?

Aa ayni seyleri yasamisiz. Doktorum Kaan bey'di. Oda uzuldu tabiki beklemiyordu. Asagi yukari ayni seyleri soyledi. Ya nedense ben bayagi guvemistim buraya. Cokda sakin iyi gitti tedavi, biraz transferde zorluk yasadim. Ne bileyim en rahat ettigim yerdi simdiye kadarki denemelerde. Izmir'e da bayiliyorum. Heryer yuruyerek gidiyorum. Cok severim boyle sakin ortamlarda olmayi. Yani buraya yerlesmeyi bile kafayi koymustum. Cok uzgunum ama Ankara'da bazi isimler duydum onlara bakicam gelecek hafta artik..

Ahhhh ya yazdiklarini okudukca sasirdim. Nekadar kan vermisin yavrum ya. Nerden buldun 14 tup kan bravo... Bu bile kendi alaninda bir basari. Bukadar ugrasmalarin karsiligi olmali ama ya. Cok uzuluyorum bukadar ugras ugras nasil yani bir cozum bulamamak> Kafam almiyor. Bu dunya'daa kanser'den baske caresiz dertlerde var boyle. Vardir careside bunu nasil denk dusurecegiz. Senin iltihap konusunda ki dediklerin kafamaa kesin yatti. Kesinlikle mantikli. Transferden sonra antibiotic kullandinmi> Monondoks mesela...
Ben diyorum ki ne olur 1 hafta on gun kullansak antibiotik? Benim en son doktor hayir dedi, Cunku transferden once acaayip grip oldum, kulak burun bogaz doldu, siddetli ciger usutmusum. Ucaklardan mi yolculuk mu carpti nedir? 2 gun antibiotic kullandim ama transfer gunu kullandirtmadi. Ama hastaydim ya.. Bilemiyorum oksurmekden hapsurmakdan bebekcikler tutmamis olabilirmi? Yada bahanemi.

İlk denememi Ankara'da Prof.Recai beyde Centrumda yaptırmıştım.Hiç memnun kalmadım aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…