Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sende hoşgeldin bu sıcakta yürümek mi vallahi bravo sana... Azimli kadınsın bayılıyorum azimli kadınlara :)
Durumum da aynen dediğin gibi

Limon, bal vs ne bulursam hüpletiyorum... Ofisten çıkayım diyorum arabayı kullanacak mecalim dahi yok, daha da hımbıllaşmadan gitmeli. Uzanıp şöyle sere serpe yatasım var... Gideyim yatayım uyuyup kalırsam tek yönlü yanarım :)

Genç kız bedeni ve ruhuyla, ancak böyle tüp bebek yapılıyor demek. Senin açından güzel gelişmeler aslında. Başından beri, doktorunla yakaladığınız işbirliğine hayranım.
Endometrium kalınlığı için hemen kocakarı reçetesi yazayım sana. 2 tatlı kaşığı bal, çay kaşığının ucuyla tarçın. Karıştırıp, sakız batırarak çiğniyorsun. Tarçın dişetlerinden emilerek rahmi, gebeliğe hazırlamaya destek oluyor. Karışımı saat 10:00 ve 15:00' te iki kere hazırlıyorsun. Enerji patlaması yaşayacaksın, ama hem soğukalgınlığına iyi gelir, hem de Çin' de yüzyıllardır kullanılan bir yöntem, vardır bir bildikleri

Tercihim değil aslında bu sıcakta yürümek. Evimin serinliği daha cazip. Ama beraber yürüdüğümüz arkadaş memur ve Edirne' den gelip gidiyor. Tek vaktimiz öğle arası. 5 aylık hamileyken o yürüyünce, ben de eşlik ediyorum. Sıcaklar artıp onun hamileliği ilerledikçe, öğle saatlerini parkta geçirmeye başlarız yakında

Arkadaşlar merhaba. Dün sabah 9 da opu m oldu. Bu saat oldu hala aramadılar. Aramaya korkuyorum. Acaba olumsuzda o yüzdenmi aramadılar.

sadece çok kilolu olup, eşinde ve kendinde hiçbir sorun tesbit edilememiş, anne olmak için çabalayan var mı? Çıldırmak üzereyim. Bir kez tüp bebek denedim, soğan, vs.. kürler klomen ... hepsini yaptım üç senedir tık yok... Çok canım sıkılıyor...

Arkadaşlar merhaba. Dün sabah 9 da opu m oldu. Bu saat oldu hala aramadılar. Aramaya korkuyorum. Acaba olumsuzda o yüzdenmi aramadılar.

Geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme. Yumurta ve spermlerin hazırlanması, bir araya getirilmesi, döllenmenin gerçekleşmesi ve bölünmenin başlaması uzun sürebiliyor. Ben de sabah 09:00 da opuya girdim, ertesi gün akşam üzeri 16:30 da kendim arayıp durumunu öğrendim. Belki güzel gelişmeler oldu, aramayı unuttular. İyi düşün, iyi olsun. Ara, sor...

Hoşgeldin. Tek sorun kilo gibi görünse de, kiloya neden olan etkenler infertiliteye de sebep oluyor olabilir. Ayrıca sadece kilolu olmanın da bünyeye bağlı olarak olumsuz etkileri olabiliyor. Vaktiniz varsa, önce kilo sorununu çözüp doktorların çenesini kapatmanız nacizane tavsiyem olur

evet işe adepte olmak çok zor pekde keyifli b tatil diyemem çünki cenazemiz vardı :26::26::26:

Arkadaşlar döllenme olmamış. Şimdi aradım öğrendim. Canım çok sıkkın . Moralim bozuk. Ağlamak istiyorum. Ama ağlıyamıyorum. Neden böyle oldu. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım. Niye böyle oluyorki?

her doktor ayri birseye inaniyor.. banada son doktorum hep deneyeceksin diyordu hic farkli birsey yapmadan ama nereye kadar..
toplamda kac tup denemen var..

bende test bazinda genetiklerde dahil hepsini yaptirmistim cnm.. trombofilide uclu yaptirmistim burasi besli istedi o yuzden terar yaptirdim

CD 56 kac cikti sende cnm benim 29 cikmisti..
ayrica agustos gibi bi gun tum kizlar kahvaltiya gidelim canim harika olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…