- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.581
Alaracım haber geldimi klinikden inşallah embiryon güzelce döllenmiştir bölünmüştür ..
Geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım senden bir haber yok.
Arkadaşlar döllenme olmamış. Şimdi aradım öğrendim. Canım çok sıkkın . Moralim bozuk. Ağlamak istiyorum. Ama ağlıyamıyorum. Neden böyle oldu. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım. Niye böyle oluyorki?
hoşbulduk canım dinlenmesine dinlemdim sayılırda bide cenazamiz oldu ona çok üzüldüm halamın eşi vefat etti
celinaaa ne güzel geçmiş görüşme. Pozitif enerji hepsinden önemli kim ne derse desin... Kendini emin ellerde ve güvende hissetmek tedaviye çok olumlu etki edecek. 2015 model anneliğe hazırlandığın şu günlerde her şey hepimiz için gönlünden-gönlümüzden geçtiği gibi olsun. Bol şanslar
Canım teşekkür ederim 2015 model annelik pek sevdim bunu ..kendine dikkat et sende geçmiş olsun....
ne yapıştırıyosunuz kızlar önceyi okumadım da
Yok valla, bu sıcakta yürüyüşe çıktım. Yeni geldim eve. Buralardayım
Yok döllenmemiş . Moralim bozuk. Canım sıkkın. Ben hiç anne olamıyacağım galiba. Yaşımda geçiyor.
Yok döllenmemiş . Moralim bozuk. Canım sıkkın. Ben hiç anne olamıyacağım galiba. Yaşımda geçiyor.
sadece çok kilolu olup, eşinde ve kendinde hiçbir sorun tesbit edilememiş, anne olmak için çabalayan var mı? Çıldırmak üzereyim. Bir kez tüp bebek denedim, soğan, vs.. kürler klomen ... hepsini yaptım üç senedir tık yok... Çok canım sıkılıyor...
canımm( çok çok geçmiş olsunn
seni çok iyi anlıyorum geeçmişte ayısını bende yaşamıştım.. negatifi almaktan daha üzücü oluyor çünkü birşeyler yarım kalıyor..
inşallah bunlar son yaşadığın olumsuzluklar olur..
doktor ne dedi uyguladığı protokolmu hatalı anlamadımki kaçtır hep bi terslik gidiyor.
Ensucum bugün gelişime gttik eşimle istenen bütün şeyler için verdik kanlarımızı 10 günde cıkarmış sonuççlar..hormon testlerimin sonuçlarımı aldım herşey normal AMH 1.31 cıkmıs ..prolaktin vs de değerler normal dedi lab dakiler ...genetiklerde ay başına hazır oluyor dolayısıyla inşallah Temmuzun 8-10 gibi tedaviye başlıyorummm
Alaracım haber geldimi klinikden inşallah embiryon güzelce döllenmiştir bölünmüştür ..
Geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım senden bir haber yok.
canımm( çok çok geçmiş olsunn
seni çok iyi anlıyorum geeçmişte ayısını bende yaşamıştım.. negatifi almaktan daha üzücü oluyor çünkü birşeyler yarım kalıyor..
inşallah bunlar son yaşadığın olumsuzluklar olur..
doktor ne dedi uyguladığı protokolmu hatalı anlamadımki kaçtır hep bi terslik gidiyor.
Aynen öyle. Bugün bir haber bekledim klinikten . Aramadılar bile. İş çıkışı ben aradım Erbil beyin sekreterini. O söyledi. Erbil bey ameliyattaymış arayacakmış beni.aramasını bekliyorum . Bakalım ne diyecek. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan
Aynen öyle. Bugün bir haber bekledim klinikten . Aramadılar bile. İş çıkışı ben aradım Erbil beyin sekreterini. O söyledi. Erbil bey ameliyattaymış arayacakmış beni.aramasını bekliyorum . Bakalım ne diyecek. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan
Başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin canım...
çok teşekkür ederim ilk defa üye oldum buraya iyi ki de olmuşum. Allah razı olsun, konuşmak rahatlattı...
gunu dolupda cikartinca ayni yere yapma cnm.. rahme yakin gobek yanlari, ust bacaklar, belimizin ustu ve alti uygun yerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?