Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar Merhaba,
Desteginiz,iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederim.Hic vaktim yok,ama merak edenler icin ve umut olabilmek icin cepten girip haber vermek istedim.Bilahare vakit bulup daha ayrintili yazarim.Sevgiler...

Merhaba uzulme diyecm ama uzulmemek eldee degil..bnd tup bebk yaptim sonuc negattif..acaba dollenmeme neddeni neymis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sürpriz bir tedavi daha başlamış yaşşaaasınnn Şansın bol, yolun hep açık olsun... Endişeden uzak keyifli bir hazırlık olsunn

Çok teşekkür ederim:)))))

Bu bahsettiğin prednol yerine kullanacağın ilaç hakkında detaylı konuşalım istiyorum...

Benim transferime çok az kaldı çünkü Tşk :)))

Yok döllenmemiş . Moralim bozuk. Canım sıkkın. Ben hiç anne olamıyacağım galiba. Yaşımda geçiyor.

canımm ( çok çok geçmiş olsunn
seni çok iyi anlıyorum geeçmişte ayısını bende yaşamıştım.. negatifi almaktan daha üzücü oluyor çünkü birşeyler yarım kalıyor..
inşallah bunlar son yaşadığın olumsuzluklar olur..
doktor ne dedi uyguladığı protokolmu hatalı anlamadımki kaçtır hep bi terslik gidiyor.

merhaba hoşgeldin cnm.. sebepsiz infetilite olabilir.. herleyide kiloya bağlamamak gerek ne kilolular var hemen hamiş kalıyorlar..
nerede tedavi görüyorsun cnm doktorun kim..

Ensucum bugün gelişime gttik eşimle istenen bütün şeyler için verdik kanlarımızı 10 günde cıkarmış sonuççlar..hormon testlerimin sonuçlarımı aldım herşey normal AMH 1.31 cıkmıs ..prolaktin vs de değerler normal dedi lab dakiler ...genetiklerde ay başına hazır oluyor dolayısıyla inşallah Temmuzun 8-10 gibi tedaviye başlıyorummm

ayy ne güzell iki gündür maşallah hep güzel haberlerle geliyorsun cnm..
1.31 çok iyi bir değer helede biz yaştakiler için harika bir değer ben en az 8 yumurta olur diyorum:))
herşeyin hazır oluyor tedaviye kadar.. eşindede zaten sıkıntı yoktu sanırım.. hemiş kalmaman için hiç sebep yok cnm bence bu defa tutacakk :) genelimiz Bülent Tıraş ve Semra Kahramana gidiyoruz bunlardada tutturamazsak ne yapacağız bilmiyorum:))

Alaracım haber geldimi klinikden inşallah embiryon güzelce döllenmiştir bölünmüştür ..
Geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım senden bir haber yok.

Aynen öyle. Bugün bir haber bekledim klinikten . Aramadılar bile. İş çıkışı ben aradım Erbil beyin sekreterini. O söyledi. Erbil bey ameliyattaymış arayacakmış beni.aramasını bekliyorum . Bakalım ne diyecek. Ben hiç anne olamıyacağım anlaşılan

alara üzülme ya vardır bunda da bir hayır bu olağan bir şey bir seferinde benim de oldu .Her ay değişiyomuş bu durum bazı aylar oluyor işte takma kafana önümüze bakacaz .Sen üzülsende eline geçen bir şey yok aksine yumurtaların ve hormonların etkileniyor..

arar mutlaka beni çoğu zaman akşam 7 yi geçe aradı görüyosun kiliniğin halini ana baba günü oluyo.Sen sor kafandakibi ayrıca spermin durumunu sor DNA hasarı olabilir mi diye ,mutlaka spermi yumurtaya vererek döllendirmişlerdir aslında ama oluyo böyle takma kafana bende de oldu çok ağlamıştım sonra ki ay sorun olmadı hiç ....

canım neden olamayasınki bak hepimiz aynı durumdayız ama böyle olumsuz düşünme lütfen..
doktorunla mutlaka konuş cnm ama bu adam sana aylardır transfer yapmayı başaramıyor artık biraz cemkirerek konuş bence..
lütfen üzülme bazen elimizden birşey gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…