- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.601
Bana hemşire kola, omza yapıştıracaksın demişti diye hatırlıyorum, çok tşkkr, yarın hmşre ile görüşeyim....
ayy ne güzell iki gündür maşallah hep güzel haberlerle geliyorsun cnm..
1.31 çok iyi bir değer helede biz yaştakiler için harika bir değer ben en az 8 yumurta olur diyorum:))
herşeyin hazır oluyor tedaviye kadar.. eşindede zaten sıkıntı yoktu sanırım.. hemiş kalmaman için hiç sebep yok cnm bence bu defa tutacakk :) genelimiz Bülent Tıraş ve Semra Kahramana gidiyoruz bunlardada tutturamazsak ne yapacağız bilmiyorum:))
Süpersin vallaa canım ya azim azim azim hayranım sana valla....
amin cnm daha da gençdi 57 yaşında :26::26::26:
Arkadaşlar döllenme olmamış. Şimdi aradım öğrendim. Canım çok sıkkın . Moralim bozuk. Ağlamak istiyorum. Ama ağlıyamıyorum. Neden böyle oldu. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım. Niye böyle oluyorki?
Arkadaşlar döllenme olmamış. Şimdi aradım öğrendim. Canım çok sıkkın . Moralim bozuk. Ağlamak istiyorum. Ama ağlıyamıyorum. Neden böyle oldu. Acaba ben hiç anne olamıyacakmıyım. Niye böyle oluyorki?
oralarada oluyor canım..
Üzülme demicem, üzülüyoruz tabiiki. Sakin pes etme. Yola devam. Kafanda kurmadan, kendini çok fazla sıkmadan, devam et.
Bugün bende çok az bi kanlanma görüldü. Galiba 5.inci denemede tutmadı. Teselli bulcam kendime, mesela ayın 30unda kan testide negatif çıkarsa, kuaföre gidip saçlarımı boyatcam. Kaç aydır kuaföre gitmedim. Ondan sonra, hemen devam etcem tedaviye.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım olumsuz düşünme belkide tutunma kanamasıdır.. biliyorsun tutunurken çoğu kişide kanama oluyor..
bende son tedavimde test gününü beklerken kafama ilk boyayı ve epilasyonu koymuştum. tedavileri düşünüp aylarca boya yapmamıştım negatifi görürsem hep hemen kuaföre gideceğim yazardım:)
inşallah sen pozitifi görüp hamişlik emzirme derken bir buçuk yıl daha gidemezsin canım kuaföre..
Üzülme demicem, üzülüyoruz tabiiki. Sakin pes etme. Yola devam. Kafanda kurmadan, kendini çok fazla sıkmadan, devam et.
Bugün bende çok az bi kanlanma görüldü. Galiba 5.inci denemede tutmadı. Teselli bulcam kendime, mesela ayın 30unda kan testide negatif çıkarsa, kuaföre gidip saçlarımı boyatcam. Kaç aydır kuaföre gitmedim. Ondan sonra, hemen devam etcem tedaviye.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Dr Erbil bey aradı. Yumurtam dejenerasyona uğramış. Yani bozuk çıkmış. Döllenmemiş bile. Adetin 2. Günü çağırdı. Foliküllere bakarız yönümüzü ona göre çizeriz dedi. Daha eşime bile söyliyemedim.sizler olmasanız ben ne yaparım. Iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Dr Erbil bey aradı. Yumurtam dejenerasyona uğramış. Yani bozuk çıkmış. Döllenmemiş bile. Adetin 2. Günü çağırdı. Foliküllere bakarız yönümüzü ona göre çizeriz dedi. Daha eşime bile söyliyemedim.sizler olmasanız ben ne yaparım. Iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Evet, tutunma kanamasini bende duydum, fakat gecen seferde ayni günlerde görmüstüm, hmmm dedim, gene böyle oldu. Hayirlisi bakalim. Bide busefer karnimda arasira böyle yanmalar hissediyorum. Karnima tutuyorum sicacik.icerde çalışma var diyorum kendi kendime. Merak ediyorum, ama kafamda oyalamıyorum çok.
Canım tekrar geçmiş olsun eşinede söyle tek başına yüklenme herseyi..bir daha denersin arkadaşım herhangi bir nedeni varmıymış dejenerasyonun yoksa tesadufi mi birşeyler arastırılacakmı?
Günaydın, geçmiş olsun, iyi tarafından bak arkadaşım, olaki hamileliğinde sorun çıksa, bebeğini aldırmak zorunda kalsa idin daha çok üzülmez miydin? Bebişi bizler daha çok istiyoruz ama doğanın yasası gereği 2 taraflı bir işlem, eşinle bu konuları paylaşmaz isen senin başta sinir sonra üreme sistemin daha çok zarar görür. Gelecek aya güzel haberlerini bekliyoruz, bence incirlere şimdiden başla....
Alara arkadaşım geçmiş olsun sizin güçlü bir bayan olduğunuza inanıyorum keşke sizin kadar cesur yürek olsaydım bakın ben 1denemede bıraktım her şeyi eminim bu sabır ve mücadele evladınızı size kavuşturacaktık tüm kalbimle diliyorum rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?