Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dün semra hoca muayene sırasında rezervin iyi dedi test sonucunu bilmeden..1.31 iyi heralde...eşimdede bi sıkıntı yok Kısmetimde varsa inşallh bu sefer olur arkadaşım ..genelde 8-12 yumurta oluyor ama tabii kalitesi önemli.bendeki sorun yumurta kalitesizliği inşallah kalitelisi denk gelirrr bu sefer..ituturamazsak tutturuncaya kadar devam...

Üzüldüm arkadaşım. Bunda da vardır bir hayır. Ama ağla biraz. İçinde tutma.

Üzülme demicem, üzülüyoruz tabiiki. Sakin pes etme. Yola devam. Kafanda kurmadan, kendini çok fazla sıkmadan, devam et.

Bugün bende çok az bi kanlanma görüldü. Galiba 5.inci denemede tutmadı. Teselli bulcam kendime, mesela ayın 30unda kan testide negatif çıkarsa, kuaföre gidip saçlarımı boyatcam. Kaç aydır kuaföre gitmedim. Ondan sonra, hemen devam etcem tedaviye.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım olumsuz düşünme belkide tutunma kanamasıdır.. biliyorsun tutunurken çoğu kişide kanama oluyor..

bende son tedavimde test gününü beklerken kafama ilk boyayı ve epilasyonu koymuştum. tedavileri düşünüp aylarca boya yapmamıştım negatifi görürsem hep hemen kuaföre gideceğim yazardım:)

inşallah sen pozitifi görüp hamişlik emzirme derken bir buçuk yıl daha gidemezsin canım kuaföre..

Evet, tutunma kanamasini bende duydum, fakat gecen seferde ayni günlerde görmüstüm, hmmm dedim, gene böyle oldu. Hayirlisi bakalim. Bide busefer karnimda arasira böyle yanmalar hissediyorum. Karnima tutuyorum sicacik.icerde çalışma var diyorum kendi kendime. Merak ediyorum, ama kafamda oyalamıyorum çok.

İnşallh yinede olumlu sonuç alırsın ama olmazsada devam durmak yok...bravo arkadasım...

Canım o tutunma kanamasıdır inşallah. Bebişlerin seninle . Mutlu ol. Iyi şeyler düşün iyi olsun. Test gününü büyük sabırsızlıkla bekliyorum. Inşallah sonucun pozitif olur. Sen nerede tüp bebek yaptırdın. Kaç embiryo yeerleştirildi

Arkadaşlar iyi akşamlar. Dr Erbil bey aradı. Yumurtam dejenerasyona uğramış. Yani bozuk çıkmış. Döllenmemiş bile. Adetin 2. Günü çağırdı. Foliküllere bakarız yönümüzü ona göre çizeriz dedi. Daha eşime bile söyliyemedim.sizler olmasanız ben ne yaparım. Iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.

Canım tekrar geçmiş olsun eşinede söyle tek başına yüklenme herseyi..bir daha denersin arkadaşım herhangi bir nedeni varmıymış dejenerasyonun yoksa tesadufi mi birşeyler arastırılacakmı?

Alara arkadaşım geçmiş olsun sizin güçlü bir bayan olduğunuza inanıyorum keşke sizin kadar cesur yürek olsaydım bakın ben 1denemede bıraktım her şeyi eminim bu sabır ve mücadele evladınızı size kavuşturacaktık tüm kalbimle diliyorum rabbimden

Günaydın; kahveremsi, yeşilimsi bir şey ise tutunma lekelenmesi, boş gebelik tecrübemden biliyorum. Olumsuz düşünme, inş.bebişin tutunur, güzellikleri hayal et arkadaşım.

Günaydın, geçmiş olsun, iyi tarafından bak arkadaşım, olaki hamileliğinde sorun çıksa, bebeğini aldırmak zorunda kalsa idin daha çok üzülmez miydin? Bebişi bizler daha çok istiyoruz ama doğanın yasası gereği 2 taraflı bir işlem, eşinle bu konuları paylaşmaz isen senin başta sinir sonra üreme sistemin daha çok zarar görür. Gelecek aya güzel haberlerini bekliyoruz, bence incirlere şimdiden başla....

Canım tekrar geçmiş olsun eşinede söyle tek başına yüklenme herseyi..bir daha denersin arkadaşım herhangi bir nedeni varmıymış dejenerasyonun yoksa tesadufi mi birşeyler arastırılacakmı?

Günaydın. Hiçbirşey söylemedi . Sadece yumurtanın kalitesizliğinden dedi.tarlusal kullanıyorum. Günde 3 defa. Adet olunca 2. Gün gideceğim. Bakalım ne diyecek.

Günaydın.inşallah başarırız buna inanmak istiyorum. Folikül sayısını artırmak için incir kürünü nasıl yapmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim

Geçmiş olsun canım. Sanırım sebebini sorsan bile,doğru bir cevap yok,bilinmiyor. Benimde ikinci denememde üç yumurtam dondurucudan çıkartıldıktan sonra dayanamamışlardı.Kendimce beceriksizler diye kızmıştım.Ama oluyo işte.

Canım ben isviçrede tedavi görüyorum. Şu anda 3 yumi yerleştirdiler. Lekelenme ne yesil, ne kahverengi. Çok hafif pembemsi. Karnımda çok şiş oldu ve dün akşamdan beri ağrıyor.durum belli galiba.

Çok tşk ederim. İnşallah hepimiz bu savaşı kazanacağız. Sen hiç tedavi yada bitkisel kür uygulamıyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…