Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın. Hiçbirşey söylemedi . Sadece yumurtanın kalitesizliğinden dedi.tarlusal kullanıyorum. Günde 3 defa. Adet olunca 2. Gün gideceğim. Bakalım ne diyecek.

Anladım canım yumurta kalitesine maalesef yapacak birsey yok inşallah bundan sonrakine..

Arkadaslar Merhaba,
Desteginiz,iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederim.Hic vaktim yok,ama merak edenler icin ve umut olabilmek icin cepten girip haber vermek istedim.Bilahare vakit bulup daha ayrintili yazarim.Sevgiler...

Sevgili arkadaşım çok sevindim.Evet ben dün öğleden sonra girmemiştim görmemişim.

Çok ama çok sevindim. Allah kucağına da almayı nasip etsin inş. Bizlere moral oldun.Darısı başımıza

Tebriklerrrr

Endişelerini çok iyi anlıyorum.Ben bu seferki dondurulmuşlarla transferimde yumurta baskılayıcı iğne olan lucrin i yaptırmayacağım dedim doktoruma.Mart sonundaki transferimde yapılmıştı.Sonraki adetimde hem rahim kalınlaşmadı hemde yumurta oluşmadı.Doktorum normal dedi ama ben bu sefer istemiyorum dedim.Doktor not alıyorum hasta lucrin olmaktan korkuyor dedi:))))

Endo kalınlığı normalde de her adet dönemimde doğal olarak oluyorki dökülüyor ve biz adet oluyoruz.
Nar suyu kullanabilirsin.Bu prednol yerine kullandığın ilaç konusunda detaylı bilgi alabilirmiyim Tşk,

Herşey gönlünce olsun....

Günaydın.inşallah başarırız buna inanmak istiyorum. Folikül sayısını artırmak için incir kürünü nasıl yapmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim

Merak ettim, Erbil by opudan sonra kaç folikül topladığını ve kalitelerini söylemedi mi? Bazen folükül toplarken zedeleniyor, bildiğim kadarı ile yumurta kalitesi hakkında opudan önce de şekli ve e2 ile değerlendirilerek genel olarak bilgi veriyorlar. Opuda yumurtaların tamamının sağlıklı olarak toplanacağı garantisi yok. Toplama sırasında zedelenme olduğunu bildirmeleri daha güven verici. Üzülme saatini öne çekiyor. İncir ve diğer kürler hakkında 2220 arkadaşımız daha bilgili, ben günde 1-2 incir, ceviz, tüketmeye çalışıyorum..

Günaydın. Hiçbirşey söylemedi . Sadece yumurtanın kalitesizliğinden dedi.tarlusal kullanıyorum. Günde 3 defa. Adet olunca 2. Gün gideceğim. Bakalım ne diyecek.

Tarlusalı neden verdi? Tarlusalı geçen ay kist nedeniyle adet gecikince dr. vermişti, günde 2 tane almıştım. Dr. vermişse vardır bir bildiği...

Arkadaslar Merhaba,
Desteginiz,iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederim.Hic vaktim yok,ama merak edenler icin ve umut olabilmek icin cepten girip haber vermek istedim.Bilahare vakit bulup daha ayrintili yazarim.Sevgiler...

Gözün aydın, sağlıkla, sıhhatle bebişine kavuşman dileğiyle.....

Inşallah tutar hepsi. Üçüzlerin olur.bende üçüzlerimin olmasını çok istiyorum. Test günün nezaman? Bütün dualarım seninle. Benimki olmadı. Bari senin sonucun pozitif olsun

Merhaba, önce iyi dileklerin için teşekkür, ayna gibi iade de ediyorum, herşey gönlümüzce olsun....Benim de aksilik olmaz ise ilk defa transfer işlemi olacak, 3 temmuz kontrol gününe kadar, (adetin 16.günü) bant uygulayacağım, sonrasında inş.bebişlerimi alabilirim.
Sesli düşüncelerin beni de etkiledi, transfer sonrası aşı standart uygulama mıdır? Transfer için rahim kalınlığı ne kadar olmalıdır? 1 ve 2 dondurulmuşlarım var, 2 donuktan 1'inin transferi olsa daha mı iyi olur? Önceden 2 istiyordum ancak, gerek yaşla ilgili sorun olursa, gerekse de hayatımıza yansıyan tasarruflu kullanalım endişesiyle 1 istiyorum, yavaş yavaş heyecan da basıyor...Hadi hayırlısı olsun....

Transferin kaçıncı günü saymadım ama 8 gün dolduysa kan testi yaptır. BHCG tutunma yönündeyse, düşüğü engellemek için ilaç takviyesi iste doktorundan.Aklına kötü şeyler getirme hemen. Karnının şişmesi ve ağrıması normal. İlaçlar da adet öncesi belirti gösteriyor. Kan testi doğru adımı atmana yardımcı olur.

Günaydın.inşallah başarırız buna inanmak istiyorum. Folikül sayısını artırmak için incir kürünü nasıl yapmalıyım. Yardımcı olursan sevinirim

Merhaba. Topiğin şifacı kocakarısı olarak incir kürü tarifi vereceğim sana. Sabah aç olarak 2,5 bardak suya, 8-9 kuru inciri ikiye bölerek koy. Kaynadıktan 5 dakika sonra ocaktan al. Ilıdıktan sonra yarısını yudum yudum iç. Kalan yarısını da akşam içeceksin. Yine aç olarak. Adetin 2. günü başlayıp, sonraki adetine 10 gün kalana kadar devam et. Yumurtalarında çatlama sorunu varsa, günün geçiyor, kist oluşuyorsa ikinci incir kürüyle birlikte bir başka tencerede 3-4 havucu doğrayıp haşla. Yine 2,5 bardak suyla. İkisinin suyunu karıştır, 1/4 ünü iç. İki günlük kür hazırlamış olacaksın böylece. İlk ay sadece incir, ikinci ay havuç ve incir. Bu arada, ben haşladığım incir ve havuçlar ziyan olmasın diye mikserden geçiriyorum. İçine ceviz, çörekotu yağı, bal, tarçın da ilave edince hoş bir tatlı oluyor. Onu da gidip gelip kaşıklıyorum. İstersen, vaktin oluyorsa, bu ezmeyi küçük toplar haline getirip hindistan cevizine bulayabilirsin. Misafirlerin de sevecektir
Ayrıca küçük bir kavanoza bal ve tarçın karıştırıp, sabah 10:00, öğleden sonra 15:00 te, sakızı batırıp çiğnemeni öneririm. Rahmi kuvvetlendirip gebeliğe hazırlıyor. Günlük tüketim miktarın 4 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarçın olacak. Bunda süre kısıtlaması da yok. İstediğin zaman başla. Ayrıca enerji de veriyor.
Son olarak yine yumurta için, bir kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 tatlı kaşığı bal karıştırıp aç karnına yiyebilirsin. Başlangıçta günde 3 defa. Yumurta hasarın olduğu için bu süreyi 1 ay kadar tut. Sonra günde 2, 15 gün sonra günde bir daha sonra haftada üç, iki bir şeklinde azaltırsın. Haftada biri bırakma ama. Böylece yumurta kaliten belli bir seviyenin altına düşmez.
Bu kürde de süre kısıtlaması yok. İstediğin zaman başlayabilirsin.
En büyük temennim, tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan anne olabilmen. Bol şans arkadaşım...

İltifatın için teşekkür ederim arkadaşım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Allah razı olsun senden. Hemen bu akşam uygulayıp yapacağım.inşallah işe yarar. Benim tek sorunum zaten yumurta azlığı. Inşallah yararlı olur bu kürler

Biran önce adet olup tekrar tedaviye başlayabilmemiz için. Ama bu orda son tedavim olacak

Vücudun doğal dengesinde zaten en geç 10 gün içinde adet olmayacak mıydın? Bahçecideki deneyimlerini paylaşabilir misin, memnun kaldığın ve eleştirdiğin hususları belirtebilir misin?

Canım yok yaaa, aradım gelip erkenden test yapımmı diye, yok gerek yok dediler.Bunların normal olduğınu söyledi. Aslında bu klinikte çok iyi,fakat sizin yaptığınız bu ekstra şeyleri bi problem gözükmediği sürece yapmıyorlar. Herşey normal diyo, sadece tutunması lazımmış. Yani herhalde değilmi?Bilmiyorum valla.Bende hobi gibi oldu zaten,yumoşları koydurup koydurup bekliyom.Bağımlı oldum galiba..

İyi oldu incir kürünü anlattığını,bende başlarım haftaya. Tamda bende kaynattığınız incirleri napıyonuz diye sorcaktım. Onuda yazmıssın. Sağol arkadaşım.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Inşallah tutar hepsi. Üçüzlerin olur.bende üçüzlerimin olmasını çok istiyorum. Test günün nezaman? Bütün dualarım seninle. Benimki olmadı. Bari senin sonucun pozitif olsun

Aslında düne kadar iyi düşünüyordum. İçim bişeyler var galiba hissetmişti. Bugün haftaya nasıl devam edeyim diye düşünüyorum. Üçüzler demişsin, bayağ positif ya. Çok güzel!!!! Üzülme sende.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Vücudun doğal dengesinde zaten en geç 10 gün içinde adet olmayacak mıydın? Bahçecideki deneyimlerini paylaşabilir misin, memnun kaldığın ve eleştirdiğin hususları belirtebilir misin?

Bilmiyorumki canım? Bunu kullan dedi kullanıyorum. Ben tam 1 yıldır gidiyorum. 1 dondurulmuşlarla kimyasal yaşadım. 1 negatif sonuç aldım. 2 defa foliküller gelişmediği için tedavi iptal oldu. Bundada böyle sonuç. Erbil bey çok iyi pozitif. Embiryoloji lab . Öyle. Ama benden diğer arkadaşların yaptırdığı testlerden istemedi. Niye olmuyor diye sorgulamadı. Direk yumurtanın kalitesizliği dedi sözle.hep aynı ilaç tedavilerini uyguladı. İşte böyle. Sen nerde tedavi görüyorsun. Daha önce hiç transfer oldunmu

Arkadaşlar elimde ovulasyon testi bulunmakta ben tüp bebeğe geçeceğim için ihtiyacı olan, isteyen birine kargolayabilirim. Adresinizi özelden yazarsanız adresinize gönderebiliim

Çok tşk ederim. İnşallah hepimiz bu savaşı kazanacağız. Sen hiç tedavi yada bitkisel kür uygulamıyor musun.

hayır canım ben daha öncede bahsettiğim gibi öylesine yoğun bir şekilde kullandım bitkisel kürleri geçen yıl ekim ayında herşeyi bıraktım kalan macunları falan fırlattım çöpe tedavide görmüyorum yanlızca jinekoloğa 3 sefer göründüm fsh lara falan baktırdım eşim testlerini yeniliyor o kadar sonrası için adım atmaya tüp bebeğe cesaretim yok olursada buradan izlenimlerime dayanarak memorial SEMRA KAHRAMAN gideceğimi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…