Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Her bağımlılık böyle olsa ne var?
Orada işlemler farklı yürüyor değil mi? Doğruca gidip tahlil yaptıramıyorsun. İnşallah tutunma belirtileridir, kür mür gerekmez

Allah razı olsun senden. Hemen bu akşam uygulayıp yapacağım.inşallah işe yarar. Benim tek sorunum zaten yumurta azlığı. Inşallah yararlı olur bu kürler

Allah hepimizden razı olsun arkadaşım. En önemli şey mutlu ve pozitif olmak. Kendini sıkıntıda hissedersen nane gibi kokulu bitkilerden, papatya veya rezene çayından faydalanabilirsin. Evde seni sıkan eşyaları gözünün önünden kaldırıp, sevdiğin ve mutlu hissettiğin şeyleri gözönüne koyabilirsin. Post-itlere "Ben mutluyum, yaşamayı seviyorum, anne olmaya hazırım" yazıp, her yere yapıştırabilirsin. İnan çok etkili oluyor. Okudukça "ya olamazsam" dememek kaydıyla tabi.
Karalıyım, azimliyim, bu sene bitmeden hepimiz hamile kalalım diye eteğimde ne varsa dökeceğim ortaya

Geçmiş olsun, dr.na kafandaki soruları açıkca sorsan nasıl olur, önerdiği ilaçları da neden öneriyor, kullanmasan ne olur, alternatifi var mı diye, yani yol haritanızı birlikte senin aklına yatarak onaylayacağın şekile oluştursanız. Yol haritasını belirleme konusunda nerede tedavi olmaya karar verirsen ver mutlaka içinde ol, yoksa kafan karışır, bünyen olumsuz tepkide bulunur.
Dr.m Fulyada Güvenç by. aksilik olmaz ise 3 temmuzdaki kontrolden sonra tranfer yapılacak, tüp bebişde ilk denemem, geçen sene boş gebelik tecrübesi yaşadım, şimdi heyecanla bekliyorum...
İnş.birdahi denemede bebişlerine kavuşursun....

Donmuş embiryolarınmı var. Inşallah senin için hayırlısı olur. Hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz.

canım öncelikle güvenebileceğimiz bir doktorun elinde olmak ayrı bir umut veriyor senin anlattıklarını okuyunca kendi görüşmemi hatırladımda hemen hemen aynı değerlendirmeye alınmıştı hatta semra hanımın eşi de gelmişti rahim filmimi beraber değerlendirdiler
bugünde görüşmemde yine aylin hanım vardı muayene etti yumurtaların yaşına göre çok iyi dedi ama yaştan dolayı embriyo elde edebilmek çok zor dedi embriyo elde edebilirsek dondurup en kalitesini seçmek durumundayız 1-2 ay sonra transfer yapılacak dedi şimdi dua ediyorumki embriyo elde edilsin de varsın transfer ertelensin yeterki sonuç alalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin
sürekli yazamıyorum buradaki bütün arkadaşları çoook öpüyorum herkese bol şans inş.

İnşallhh embriyomelde edilecek arkadasım ve en kalitelisi seçilip göbüşüne konacak ...iyi haberlerini bekliyoruz

Şifacı kocakarısı...
Elimden gelen bu kadar. İmkanım olsa da İsmihan' ın dediği gibi herkesin karnına bebeklerini koyabilsem

İnş birgün bebişlerimize de kavuşacağız, onlara bugünleri anlatacagız, belki akranları, manevi kuzenleri ile de tanışacaklar....

Geç olsun da güç olmasın arkadaşım. Allah yavruna kavuştursun hayırlısıyla. Opu ne zaman kısmetse?

canım yumurtaların en kalitelisinden döllensinde 1-2 ay sonra transfer olsun sorun değil..
ne güzel gidiyor herşey inşallah hep böyle olur..

Biran önce adet olup tekrar tedaviye başlayabilmemiz için. Ama bu orda son tedavim olacak

Tedaviler arası bir ay ara verseniz daha iyi olur sanki ..bazı dr lar bir bazısı üç ay ara diyorlar.bizim yaşlarda bir ay ara en iyisi..sanki ilaçla adet tekrardan hormon iğneleri üstüste fazla gelir vücuda gibi..ama tabii biz dr değiliz belki bir bildiği vardr dr nuzun

Vakit yok amakiiiiiii !!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Vakit yok amakiiiiiii !!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Maalesef öyle ama bir ay vücut toparlanmalı fikri bana sıcak geldi..ayrıca benim bu son denemeden sonra hemen başlamak istedim dr adetinizi görün ondan sonraki ay başlarız dedi..bundan önceki dr umda iki ay ara vermeliyiz diyordu ..aklımda kalanı söyledim..

bende gecmiste hep alti ay ara verirdim cnm ama artik bir ay bile ara vermek zor geliyor zaman cok hizli akiyor..vakit yok gibi.
sadece dogmayacak bebisler birde buyutmemiz gerekkk bu korkutuyor.. kendi cocugumun yasantisina yetisemezsem, belli bir yastan sonra yaptiklarina dahil olamazsam diye dusunup korkuyorum..

Günaydın, kimin ne zaman ne olacağı belli mi arkadaşım? Anı yaşamaya çalışalım bütün zorluklara rağmen keyif almaya çalışalım, kuruntularımızın bize katkısı olmuyor.....sevgiyle kalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…