- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.641
Canım yok yaaa, aradım gelip erkenden test yapımmı diye, yok gerek yok dediler.Bunların normal olduğınu söyledi. Aslında bu klinikte çok iyi,fakat sizin yaptığınız bu ekstra şeyleri bi problem gözükmediği sürece yapmıyorlar. Herşey normal diyo, sadece tutunması lazımmış. Yani herhalde değilmi?Bilmiyorum valla.Bende hobi gibi oldu zaten,yumoşları koydurup koydurup bekliyom.Bağımlı oldum galiba..
İyi oldu incir kürünü anlattığını,bende başlarım haftaya. Tamda bende kaynattığınız incirleri napıyonuz diye sorcaktım. Onuda yazmıssın. Sağol arkadaşım.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Allah razı olsun senden. Hemen bu akşam uygulayıp yapacağım.inşallah işe yarar. Benim tek sorunum zaten yumurta azlığı. Inşallah yararlı olur bu kürler
İltifat değil arkadaşım, gerçekler, sitenin bilgesi, moral kaynağı, sağduyusu....
Bilmiyorumki canım? Bunu kullan dedi kullanıyorum. Ben tam 1 yıldır gidiyorum. 1 dondurulmuşlarla kimyasal yaşadım. 1 negatif sonuç aldım. 2 defa foliküller gelişmediği için tedavi iptal oldu. Bundada böyle sonuç. Erbil bey çok iyi pozitif. Embiryoloji lab . Öyle. Ama benden diğer arkadaşların yaptırdığı testlerden istemedi. Niye olmuyor diye sorgulamadı. Direk yumurtanın kalitesizliği dedi sözle.hep aynı ilaç tedavilerini uyguladı. İşte böyle. Sen nerde tedavi görüyorsun. Daha önce hiç transfer oldunmu
Gençmiş gerçekten. Mekanı cennet olsun...
Geçmiş olsun, dr.na kafandaki soruları açıkca sorsan nasıl olur, önerdiği ilaçları da neden öneriyor, kullanmasan ne olur, alternatifi var mı diye, yani yol haritanızı birlikte senin aklına yatarak onaylayacağın şekile oluştursanız. Yol haritasını belirleme konusunda nerede tedavi olmaya karar verirsen ver mutlaka içinde ol, yoksa kafan karışır, bünyen olumsuz tepkide bulunur.
Dr.m Fulyada Güvenç by. aksilik olmaz ise 3 temmuzdaki kontrolden sonra tranfer yapılacak, tüp bebişde ilk denemem, geçen sene boş gebelik tecrübesi yaşadım, şimdi heyecanla bekliyorum...
İnş.birdahi denemede bebişlerine kavuşursun....
Kızlar selam...
Öngörüşmemi yaptım memorialda..izlenimlerim ve netice şudur:
1) saat üçte olan randevumdan 15 dk önce beni doç dr Aylin hnm içeri aldı hikayemi anlattım notlar aldı çok rahat geçti görüşme kendiside çok pozitif aralatda bayağı bir güldük.
2)konuşma faslından sonra muayeneye aldı beni bayağı detaylı muayene etti yaklaşık 15-20 dk gibi bir süre...şaşırdım genelde benım muayeneler 2 ila 4 dk da bitmişti
3)muayene sonrası kendisi notlarını almaya gitti ve semra hoca geldi kendisi muayene etti Aylin hnm da orda bulundu fikirlerini paylaştılar.
4)masa basında tedavinin nasıl olacağını tartıştılar konuştular notlar aldılar
Muayene süreci bu şekildeydi hiçbir şekilde kosturmaca üstün körülük baştan savmalık yoktu .her iki dr un da kendine güvenine ve prof luğuna hayran kaldım ama Semra hnm ın yarattığı etki bambaşkaydı..ensu demişti Semra hn anlatılmaz yaşanır....aynen öyle...ilk defa kendimi tamamıyla teslim edebileceğime inandım
NETİCE.... Yumurta rezervimi rahim durumunu vs yi beğendi Semra hoca ..herhangi bir müdahele önermedi histereskopi vs gibi..kendisi trombofili testlerinı yaptırmamı istedi adetin 21. Günü bir hormon bantı verdi adetin 22. Günü cetro iğne verdi iğneden sonra bi hafta içinde adet olmam gerekiyormuş ve adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız dedi hoca..durum bu arkadaşlar ..
canım öncelikle güvenebileceğimiz bir doktorun elinde olmak ayrı bir umut veriyor senin anlattıklarını okuyunca kendi görüşmemi hatırladımda hemen hemen aynı değerlendirmeye alınmıştı hatta semra hanımın eşi de gelmişti rahim filmimi beraber değerlendirdiler
bugünde görüşmemde yine aylin hanım vardı muayene etti yumurtaların yaşına göre çok iyi dedi ama yaştan dolayı embriyo elde edebilmek çok zor dedi embriyo elde edebilirsek dondurup en kalitesini seçmek durumundayız 1-2 ay sonra transfer yapılacak dedi şimdi dua ediyorumki embriyo elde edilsin de varsın transfer ertelensin yeterki sonuç alalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin
sürekli yazamıyorum buradaki bütün arkadaşları çoook öpüyorum herkese bol şans inş.
Canım haberler sende .
Sen neler yaptın anlatsana..
sağol canım benim inşallah hepimiz bu mutluluğu en kısa sürede yaşarızİnşallhh embriyomelde edilecek arkadasım ve en kalitelisi seçilip göbüşüne konacak ...iyi haberlerini bekliyoruz
Şifacı kocakarısı...
Elimden gelen bu kadar. İmkanım olsa da İsmihan' ın dediği gibi herkesin karnına bebeklerini koyabilsem
canım bugün kontrolüm vardı yumurta takibindeler hala yumurtalar iyi gelişiyor ama sağlıklı yumurta elde edebilmek önemli
embriyo elde edilirse dondurup kalitesini seçip 1-2 ay sonra transfer edilecek hayırlısı artık diyorum
İnş birgün bebişlerimize de kavuşacağız, onlara bugünleri anlatacagız, belki akranları, manevi kuzenleri ile de tanışacaklar....
canım öncelikle güvenebileceğimiz bir doktorun elinde olmak ayrı bir umut veriyor senin anlattıklarını okuyunca kendi görüşmemi hatırladımda hemen hemen aynı değerlendirmeye alınmıştı hatta semra hanımın eşi de gelmişti rahim filmimi beraber değerlendirdiler
bugünde görüşmemde yine aylin hanım vardı muayene etti yumurtaların yaşına göre çok iyi dedi ama yaştan dolayı embriyo elde edebilmek çok zor dedi embriyo elde edebilirsek dondurup en kalitesini seçmek durumundayız 1-2 ay sonra transfer yapılacak dedi şimdi dua ediyorumki embriyo elde edilsin de varsın transfer ertelensin yeterki sonuç alalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin
sürekli yazamıyorum buradaki bütün arkadaşları çoook öpüyorum herkese bol şans inş.
Biran önce adet olup tekrar tedaviye başlayabilmemiz için. Ama bu orda son tedavim olacak
Tedaviler arası bir ay ara verseniz daha iyi olur sanki ..bazı dr lar bir bazısı üç ay ara diyorlar.bizim yaşlarda bir ay ara en iyisi..sanki ilaçla adet tekrardan hormon iğneleri üstüste fazla gelir vücuda gibi..ama tabii biz dr değiliz belki bir bildiği vardr dr nuzun
Vakit yok amakiiiiiii !!!!!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Maalesef öyle ama bir ay vücut toparlanmalı fikri bana sıcak geldi..ayrıca benim bu son denemeden sonra hemen başlamak istedim dr adetinizi görün ondan sonraki ay başlarız dedi..bundan önceki dr umda iki ay ara vermeliyiz diyordu ..aklımda kalanı söyledim..
bende gecmiste hep alti ay ara verirdim cnm ama artik bir ay bile ara vermek zor geliyor zaman cok hizli akiyor..vakit yok gibi.
sadece dogmayacak bebisler birde buyutmemiz gerekkk bu korkutuyor.. kendi cocugumun yasantisina yetisemezsem, belli bir yastan sonra yaptiklarina dahil olamazsam diye dusunup korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?