Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum şans hep yanınızda olsun kısmetiniz bol olsun tüm dileklerini Allah'ın izniyle gerçek olsun

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum şans hep yanınızda olsun kısmetiniz bol olsun tüm dileklerini Allah'ın izniyle gerçek olsun

Günaydın Hamiş
Allah dualarını kabul etsin. Nasıl gidiyor prensesi bekleme? Keyifler yerinde mi?

canım merhaba ,inş. hayırlısıyla transferinde olur

Slm canim nasil gidiyor hamilelik oglusun nasil biraz biraz alusa bildimi kardese
sen neler yapiyosun bizlere dua ediyomusun canimm bizlerede allah hayirlisini nasip etsin insallah ara sira anlat birseyler yaramaz oglundan bahset öptüm ucunuzude iyibakin kendinize

Imdaaaat! Bugün iş yerinde bi çalışan,bana hamilemisin diye sormadı,resmen hamile muamelesi yaptı.Kaldırılması gereken bişey vardı,bana şöyle bi bakıp,yok siz değil,başkası gelip yardım etsin dediiiii..hüüüüüü((( yani alacağım negatife bu kadar moralim bozulmazdı yaaaa! Demekki bayağı bi olmuşum yaaa... Ne olcak böyle?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cnm negatif almayacaksinki neden direk olmsuza endexlendin bence ikiz olacak:)) ara kanamasi olanlarin genelde ikizi oluyor..

cnm negatif almayacaksinki neden direk olmsuza endexlendin bence ikiz olacak:)) ara kanamasi olanlarin genelde ikizi oluyor..

Canım,moral veriyorsun sağol. Ama dün akşamdan beri karnım ağrıyor. Lekelenme bugün de geldi.Keşke senin dediğin gibi olsa,ilk barajı aştım desem,ne güzel olur.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…