- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.661
Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum şans hep yanınızda olsun kısmetiniz bol olsun tüm dileklerini Allah'ın izniyle gerçek olsun
canım öncelikle güvenebileceğimiz bir doktorun elinde olmak ayrı bir umut veriyor senin anlattıklarını okuyunca kendi görüşmemi hatırladımda hemen hemen aynı değerlendirmeye alınmıştı hatta semra hanımın eşi de gelmişti rahim filmimi beraber değerlendirdiler
bugünde görüşmemde yine aylin hanım vardı muayene etti yumurtaların yaşına göre çok iyi dedi ama yaştan dolayı embriyo elde edebilmek çok zor dedi embriyo elde edebilirsek dondurup en kalitesini seçmek durumundayız 1-2 ay sonra transfer yapılacak dedi şimdi dua ediyorumki embriyo elde edilsin de varsın transfer ertelensin yeterki sonuç alalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin
sürekli yazamıyorum buradaki bütün arkadaşları çoook öpüyorum herkese bol şans inş.
Hoş bulduk da ; bulamadık
Kimsecikler yok yine
Yan sekmede oyuna dalmışım
Bende oyuna dalacağım artıkın
Zanork benim bu havaii li kızlar oynuyor mu şu an ?
Normali oynaması lazım ama ,ben donuk görüyorum . Neden acaba ?
Yok bu kızlar oynak değil. Belki yazılımı farklıdır, siteyle uyumsuzdur.
Ben orda tarla ekip biçiyordum, uzuuun zamandır girip bakmadım tarlaya.
o site de oyun oynamadım
Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum şans hep yanınızda olsun kısmetiniz bol olsun tüm dileklerini Allah'ın izniyle gerçek olsun
Ben de yaptım bir ara çiftçilik. Şimdi hayvan kurtarıp kayıp eşyalar buluyorum
Canim ya senin bu hayvan sevgine hayranim
gönlü hayvan sevgisiyle dolu arkadasim benim
Imdaaaat! Bugün iş yerinde bi çalışan,bana hamilemisin diye sormadı,resmen hamile muamelesi yaptı.Kaldırılması gereken bişey vardı,bana şöyle bi bakıp,yok siz değil,başkası gelip yardım etsin dediiiii..hüüüüüü((( yani alacağım negatife bu kadar moralim bozulmazdı yaaaa! Demekki bayağı bi olmuşum yaaa... Ne olcak böyle?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
cnm negatif almayacaksinki neden direk olmsuza endexlendin bence ikiz olacak:)) ara kanamasi olanlarin genelde ikizi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?