Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

emha nickli bi arkadasim var baska topicten transferden sonra bes alti gun gecince kanamasi oldu gunlerce kan ve lekelenme olustu..her gun agliyordu kesin negatif diye.. test yaptiki pozitif yakindada Allahin izniyle dogumu var.. boyle cok arkadasim oldu.. hic karamsar olma cnm lekelenme ve kan gelmesi sorun degil..

Allah utandırsın, hamile kalmış ol e mi?

Haamiiiiişş CapsLocked, haaaamiiiiiiş CapsLocked

Süpersiniz siz, çok güzel düşünüyorsunuz. Ne güzel olur ya.. Ya üçünden biri tutsa bari.. Şu aldığım kiloları hakkını versemde, milletin tuhaf, soru işaretli bakışlarının cevabını versem.

Eşime bahsettim durumumdan,hemen astı yüzünü,ya biraz ara ver dedi. Yok dedim, gerçekten negatifse, Kesinlikle hemen devam etcem dedim. 1.si vakit yok, 2.incisi arı sürü bir aydır kullanıyorum. 3. Ben ara verdimmi diyete başlarım, buda hiç iyi olmaz. Biliyorsunuz, bu yerleştirilenler dondurulmuştu. Yani kür yapmadığım vaktin yumoşları. Belki yeni üretim daha kaliteli olur, bide incir kürü... Ne dersiniz hm?

Çok stratejikmi oldu? :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Negatife yönelik planlar yapacağına, bebeğine yönelik planlar yapsan diyorum. Ey yüce Rabbim, duy sesimi, şu kızın hamile kalıp bebeğini kucağına almasına izin ver. Ben de burdan "bebeklerin sağ gösterip sol vurdu sana" diye güleyim...

Canım inşallah hamileliğin ayın 30 unda netleşir. Hemde üçüz bebişlerin olur.hepimiz bu mübarek günlerde mutlu oluruz.

Arkadaşlar günaydın. Bu mübarek günlerde tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle... Hayırlı ramazanlar.inşallah hepimizin ikiz üçüz bebişleri olur..

Günaydın, ağzına sağlık arkadaşım, olmaz olmazları biz çağırıyoruz, inş.tez zamanda senin de bebişin olur.
Dün akşam atv. de Saraçoğlu'nun programı vardı, sonuna doğru yetişebildim. Aklıma sen geldin...İncir küründen bahsetti. Birde tüp bebekte fazla yumurta toplanmasının kadın sağlığı açısından iyi olmadığını belirtti. Normalde her ay 1-2 yumurta oluşurmuş, rezervleri zorlayarak fazladan yumurta toplanması kadının toplanan yumurta sayısı kadar aya tekabül edecek şekilde menepoza erken giriliyormuş. Hoş bizi fazla da ilgilendirmiyor, bütün zorlamalara rağmen en fazla 3 yumurta çıkıyor...Ramazan öncesi Cuma'da inş.dualarımız kabul görür....

iyi sayılırım canım hiç iştahım yok ana öğünler dışında hiçbirşey yemiyorum diyebilirim henüz 2 kilo alabilmişim oğluşda bu dönemlerde 6-7 kilo almıştım derdim kilo filan değil zaten yeterki bebiş sağlıklı olsun ama kız hamileliği zormuş kız yükü ağır olur derlerdi zaten oğlumda iştahım çok açıktı hep birşeyler yerdim bunda tam tersi

Bende lucrin kullanmıştım 21. Günde. Rahim kalınlığı sınırı 8 diye biliyorum.gecen seneki Mart tedavimde 11 mm di 6 gün boyunca kalınlık oynamadı ve tutmadi. Oğlum da 14 mm di mesela.bu ay da 15 mm oldu ılacsiz ben ananas yedim ona bağlıyorum. Birde arkadaşım bahcecide yaptı dondurulmuslar için. Transferden 2 gün sonra catlatma iğnesi yapıldı kendisine 7 negatif olan arkadaşım pozitif sonuç aldı. Catlatmanin tutunma da etkili olduğu söyleniyor dondurulmuşlarda.

Test günüm pazardi ama ben birazdan gidip kan vericem lütfen dua edin olurmuuu

Hastayım sana ve bakış açına Canım benim

Süper hatunsun vesselam

NEVSER sonucun ne ben göremedim canım yaa. Ver bize İkizlerin müjdesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…