- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.701
Sevgili arkadaşım buradaki çoğu kişi senden büyük veya yaşıtın, ama herkes umutlu; sende sakın umutsuzluğa kapılma.
ALLAH hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin.....
AMİN
1.5 yıldır uğraşıyorum her yeni başlangışta evet olacak diyorum ama hep hayal kırıklığı
Test günüm pazardi ama ben birazdan gidip kan vericem lütfen dua edin olurmuuu
40 yaşındayım ve anne olmak istiyorum
Anne olmak için elimden geleni yapıyorum ama bir türlü olmuyor.
Arkadaşlar günaydın. Bu mübarek günlerde tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle... Hayırlı ramazanlar.inşallah hepimizin ikiz üçüz bebişleri olur..
Bende lucrin kullanmıştım 21. Günde. Rahim kalınlığı sınırı 8 diye biliyorum.gecen seneki Mart tedavimde 11 mm di 6 gün boyunca kalınlık oynamadı ve tutmadi. Oğlum da 14 mm di mesela.bu ay da 15 mm oldu ılacsiz ben ananas yedim ona bağlıyorum. Birde arkadaşım bahcecide yaptı dondurulmuslar için. Transferden 2 gün sonra catlatma iğnesi yapıldı kendisine 7 negatif olan arkadaşım pozitif sonuç aldı. Catlatmanin tutunma da etkili olduğu söyleniyor dondurulmuşlarda.
hayırlısı ne ise o olsun dularımız seninle miranda ..Herşey güzel olucak ..
Mübarek cuma gününde inşallah güzel haberler verirsin..
güzerl haberlerle gel canım..
İnş. hayırlı sonuçlar alırsın....
Canımm
ALLAH'ım şu mübarek ayın en mübarek gününde senin için hayırlı sonuçlar versin. Dualarımız seninle...
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle geleceksin canım hepimize umut olacaksın
hiç üzülüp dertlenme canım hepimiz aynı yaş grubundanız ve anne olmak istiyoruz ve Allahın izniyle bu sene anne olacaz ben inanıyorum sende inan
Benim doktorum dondurulmuşlarla yapılan transferde ovitrella çatlatma iğnesi yapılmaz demişti bana.
Kafam karıştı şimdi.
Allah hepinizden razı olsun verdim.kani bekliyorum.kimseye demedim çıktım. Geldim.
Benim doktorum dondurulmuşlarla yapılan transferde ovitrella çatlatma iğnesi yapılmaz demişti bana.
Kafam karıştı şimdi.
kaçta belli olacakmış..
Valla 2. Gün oldu canim arkadas.ayrica kortizon kullanıp başladı tedaviye
Merhabalar,
Histeroskopi ameliyatı olan varmı aranızda? Önereceğiniz dr varmıdır? Ameliyat ve sonrası zorluğu varmıdır?
Paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
AMİN
1.5 yıldır uğraşıyorum her yeni başlangışta evet olacak diyorum ama hep hayal kırıklığı
histereskopiyi bana 4 haziranda memorial şişlide semra kahraman yaptı cnm..
histereskopinin zorluğu olduğunu düşünmüyorum o bölgede herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. opu gibi birşey..
aynı zamanda laparaskopi olmuştum o çok ağır geldi..
tüp bebek doktorun kim cnm orada olamıyormusun.
histereskopiyi bana 4 haziranda memorial şişlide semra kahraman yaptı cnm..
histereskopinin zorluğu olduğunu düşünmüyorum o bölgede herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. opu gibi birşey..
aynı zamanda laparaskopi olmuştum o çok ağır geldi..
tüp bebek doktorun kim cnm orada olamıyormusun.
Operatif histeroskopi olacak benim rahimde traşlanacak düzeltilecek bir bölge varmış.
Tüp bebek tedavisine henüz başlamadım.Medicana Aysun Hanıma gitmiştim tüp bebek tedavisi için ama o yapışıklığı gördü halde gerekmez dedi.Mini tedavi olduk sonuçlanmadı daha sonra gitmedim.
Kolan Şişli Berrin Hanıma tüm tetkiklerimi,raporlarımı gösterdim Hsg filmimi görür görmez histeroskopi olmalısın dedi.
Bu zamana kadar gittiğim beşinci Dr Berrin Hanım sadece o söyledi diğerleri hep fsh üzerinde durdu oysaki fsh'ım 9 idi.Bilemiyorum anlamayamıyorum bu Dr'ların tedavi şeklini boşuna zaman kaybettiriyorlar.
Peki fiatı nedir? Sizin sorunda yapışıklıkmıydı?İnş.hayırlısıyla sonuçlanır.
Test günüm pazardi ama ben birazdan gidip kan vericem lütfen dua edin olurmuuu
Selam,
Nerede yapıldı ? Dondurulmuşlarla mı?
Kaçıncı gün ve kaç tane yapıldı ? Kortizon hangi ilaç ?
Biraz paylaşabilirmisin lütfen ?
Benim doktorum dondurulmuş transferinde kullanılmaz dedi geçti valla:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?