Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar, ben basbaya regl oldum. Testi ama yine mecburen yapmak zorundaymışım. Bugün klinikle bayağı görüşmelerim oldu.
Ben hemen yine Temmuz ayında Yumurta toplatmayı kafaya koymuştumya. Fakat klinik Temmuz ayı için OPU haftası doluymuş, beni alamazlarmış dedi. (Açıklama: burda heray sadece bir hafta boyunca hastalara OPU yapılıyor, hastaları ilaçlarla o haftaya ayarlıyorlar)
Agustos ayında hiç OPU yapılmıyor.
Anlıcanız beni taaaa Eylül ayına attılar.
5.inci negatife, bu kadar moralim bozulmamıştı. Başlarının etini yedim,yaş faktörünü, vakitsizliği ve kendimin çok hazır olduğunu tekrar tekrar ısrar ettim. Ha, bide zaten, o haftaya denk gelmiyormuşum.
Kadın benle baş edemedi, doktorla toplantıya gircem dedi,olaydan bahsederim dedi.
Bir saat sonra geri aradı: Beni Temmuz ayının OPU haftasına hazırlamaya çalışcaklarmış. Doktor denemeye değer demiş.
Hemen bir tedavi programı çıkardı:

-Bugün den itibaren (reglimin 1.günü) Pazar gününe kadar, sabah akşam öğlem, Primolut hap ları iççem (toplam 9 hap)

-Salı gününden itibaren ayın 7sine kadar, decapeptyl iğne

-Çarşamba gününden itibaren ayın 7sine kadar 300 UI Menopur iğne

- Ayın 8inde Ultrason kontrolü

Eğer Folikül olursa böyle, yumurtaları, o gün belirliceği gün toplıcak.

Sizde belki acele etme
diceksiniz, fakat kendimi kafada çok hazırlamıştım. Olmassa ama üzülmem böyle.

Şimdi sizlere sormak istiyorum: igneleri olurken, incir kürü yapmamda sakınca varmı? İlaç kullanırken, incir kürü destekler diye düşünüyorum. Varmı yapan?
Hani az ve öz yumurta olsun diye. En son 17 yumurta toplanıp, 7 tane döllenmişti, ama görüldüğü gibi işe yaramadı.

Arı sütü polen e devam edimmi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba Arkadaşlar,

Bugun Acıbadem Hastanesi Bülent Tıraş'a gittim. Eski dosyalarımı yapılan işlemleri değerlerimi uzun uzun konuştuk. Bu arada kendisini randevu saatinın üzerine yaklaşık 1 saat'den daha fazla bekledim yarın olmayacagı ıcın hoca cok yogunmuş, asistanı temmuz döneminde hocanın tatilde olacagını söyledi. Başvuranları, tedavisi başlayanları ekibinden diğer dr.lar değerlendireceklermiş.Kontrollerimi yaptı aslında size tüm yapılması gereken şeyler yapılmış dedi. Geçtiğimiz sene burda başlamış olsaydınız daha çok şansımız oludu dedi. Bende kendisine Acıbadem grubunda çalısan onun ekınde bulunan dr.ile gecen sene devam ettıgımı benım vaktım cok kıymetlı lutfen vakıtmızı ıyı degerlendırelım tedavımızı ıyı planlıyalım dedıgım halde uzerınde durulmadıgını ortagı diğer dr. ile yaklasık benı 1 yıla yakın oyalaladıklarını her gıttıgımde anlasmalı lablarında birsuru tahlıl, anlasmalı eczanelerınden ılac kendilerine muayene ücreti derken maddii ve manevi olarak çok sömürüldüğümü anlattım tabii herkes birbirinin ne olduğunu bllseler bıle cok birsey konuşmadı hakkatten sızın vaktınız cok kıymetlıymıs cok yazık olmus gereksız birsuru tahlıl ve ılac kullandırılmıs dedı. Kendısı bana yumurta biriktırmeyi ve pgt yontemini tavsıye ettı ben kabul etmedım. Gecen sene olsaydı kabul ederdım fakat bu yonetimi psikolojik olarak kaldıramam dedım. Neyse 1 kere daha denerım oluşan yumurta kac tane olursa onu nakledelim dedim. Olur dedı ve boylelıkle başaldık sanırım.

Bu aykı fsh değerim 15 kusurlerde amh malum 0,3 sansım cok az hoca kendısıde o sekılde soyledı. Hem yaş hem rezerv bakımından şansınız az dedi. Denenebilir size kalmış dedı bende kabul ettım. 1 kere daha deneyecegım

Cylo-pregynova, Dhea, folbiol, demir sevıyem dusuk oldugu ıcın ferrum forte, elevit verdi onumuzdeki donemde tekrar tahlıllerımı yaptırıp kontrole gelmemı ıstedı. Cylo ve dhea'nın fsh'ı dusurecegını soyledı.

Bakalım benım ıcın tamamıyle sans Nasrettın hoca misalındeki gıbı gole maya çalmak gibi ya tutarsa

canımm ( çok geçmiş olsunnn üzüldümm senin adınaa
yinede test yaptırr bence..
acele etmekle çok iyi yapmışsın canımm bende olsam aynını yapardın..
tedaviye başlayınca kür yapılmıyor canım incir kürü yapma..
arı sütü bal polen propolis daha etkili ve kullanabilirsin sakıncası yok cnm..

Hamileyim inşallah :)))))

canım çok sevindim senin adına ..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sen nisan yağmuru içmiştin geçen ay canım Allahın izniyle işe yaradı galiba..nisan yağmurunun herşeye şifası varmış..inş bende içtim Allahım yağmur suynun şifasını versin banada..Alllahım evlat isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın..ramazan ayının hürmetine cennet kokulularımıza kavuştırsun tez zmanda aminnnnnnnnn inşşşşşş...

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah yolunu açık etsin, tedavin su gibi geçsin ve bu defa Rabbim bebeğine kavuştursun seni de. Güzel gelişmelerini takipteyim

Annem şuan 43 yaşında, ve 2 yaşına yeni girmiş bi bebeğimiz var :)
Ufaklığımız doğduğunda ben 22, kız kardeşim 18 yaşındaydı.
Annem ve babam da evliliklerinin 23.yılındaydı o zamanlar...
Çok istedi annem yıllarca olmadı bebeği kız kardeşimden sonra.
Ama Rabbim en umutsuz olduğu ve gecelerce gözyaşı döktüğü anda o minicik mucizeyi yaşattı ona.
Gayet sağlıklı, sıhhatli, bıcır bıcır şimdi çok şükür.
Ablalarım benim, Allah size de hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Dualarım sizinle, hayırlı haberlerinizin takibindeyim hadi bakalım :)

Geçmiş olsun arkadaşım. Her şerde vardır bir hayır demekten başka pek bir şey yapamıyoruz aslında. Umarım sonraki tedavin başarılı olur ve senin de evin bebek kokusuyla şenlenir.
İncir kürünü, tedaviyle birlikte yapma. Bal polen arısütü, sana gebelik sonuna kadar takviye olacak. Gebelik sonrasını doktorunla da görüş ama tedavini olumsuz etkilemez.
Aslında bana kalsa, hemen tedavi istemeseydin, Eylül' ü bekleseydin derim. Aradaki zamanda da incir kürünü uygulasaydın. Vaktim yok deme, her şey Allah' ın uygun gördüğü zamanda oluyor. Ne önce, ne sonra. Zamansızlık aramızda en çok bende var. Yaş 41, AMH 0,01 den düşük. Yani belki bundan sonra hiç yumurta üretemeyeceğim. Ya da belki bir yıl içinde menapoza girmiş olacağım. Yine de Allah' tan ümit kesilmez. O her şeyin en iyisini bilir. Üstüste denemeler yapman hem yumurta kaliteni, hem tutunma şansını düşürecek. Tabi ki son karar sizindir. Benimki nacizane tavsiye.
Sevgiyle kal...

Ensu merhaba,

Takipteyim dedim sana:)
Ay ne güzel topicler bunlar. Kızlar benide alın aranıza. Yaş 38, 2. tüp denemem, transfer oldu, 2 Temmuz test tarihim. Öpüyorum herkesii...

Hoşgeldin Zuhal1919, hayırlı olsun transferin. İnşallah pozitif sevincini de paylaşırız buradan.

Hoşgeldin. Annene tebriklerimizi ilet lütfen. Ve ne kadar şanslısın ki, annenin sayesinde, evlat kıymetini pek çok kişiden önce, yakından yaşamışsın.
Enerjini ve desteğini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederiz.
Düğününe de az kalmış. Unutmazsan eğer, nikahında bizleri de hatırla, "gönülleriyle yanımda olan ablalarım var" de. Bir ömür sürecek mutluluk dilerim sevdiğinle sana.

Ensu merhaba,

Takipteyim dedim sana:)
Ay ne güzel topicler bunlar. Kızlar benide alın aranıza. Yaş 38, 2. tüp denemem, transfer oldu, 2 Temmuz test tarihim. Öpüyorum herkesii...

:)) canımm takip edebilirsinn sonuna kadar ben memnunum..
bu topicte hep biz yaşlardaki arkadaşlar var ve tedaviler üzerine yoğun sohbetler oluyor..
ayrıca Memorial hastalarıda var.. ben, celina, bebeklerve nickli arkadaşlar memorial hastasıyız seninle dört kişi olur..
bu arada sen şu anda en öndesin test tarihini bekliyorsun çok çok sevindim inan..
ayrıca şişli memorial topiğinden penbiş nickli bi arkadaş vardı onunda bugün test günüydü sonucu 650 çıkmış ikizmiş.. inşallah bizimde öyle olur canım..

tutacak canım tutacak mayannn ben inanıyorum..
yumurta toplamayı bende şu aşamada psikolojikmen kaldıramam ama bundan 3-4 yıl önce bi doktorum teklif etseydi hemen kabul ederdim.. bazı şeylerde o dönemde içinde bulunduğumuz psikolojiye ve yıpranmışlığa göre değişiyor.
canımm hadi hayırlısı sende ilk adımını attın bu tedavi için artık gerisi gelir.. inşallah bu son tedavin olur ve bebişine kavuşursun..

Hoşbuldum :)
Ve sağol ablam, güzel dilekleriniz tüm dualarınızın bi an evvel karşılığı olsun inşallah
Güzel haberlerinizi kutladığımız günleri de görücez, hissediyorum ben :)

Gözünaydın, inş bebişine sağlıcakla da kavuşursun...Sağlıklı, mutlu, insan gibi insan bebişin olsun...

Tebrik ederim. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

tebriklerr canımmm:)) maşallahhh

Tekrar tebrik ederim arkadaşım. Allah kucağına almayı da nasip etsin
Mübarek günde güzel haber oldun hepimize...

Hepinizden allah razı Olsun .gulneva77;35511270 zanorkcum un sayesinde yağmur suyunu içmiştim canım arkadaşım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…