Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin, umut verdin, herşey gönlünüzce olsun....

canımm nerelerdesin iki gündür gözükmüyorsunn tatil modunamı girdin..

Canım biraz gelen giden oldu bu aralar kızkardeşim rahatsızlandı vs derken cabucak göz atıp cıkıyorum pek vakıt bulamadım açıkcası..kalbim sizlerle takipteyim...ptesi sperm örneği vermeye gdicez memorıala salıda bant kullanmaya başlıyorum..başkada bi havadis yok bende...

Tedavin hayırlı olsun arkadasım inşallah güzel haberlerle gelirsin....

Geçmiş olsun arkadaşım. Sen de sıraya girmişsin, daha ne olsun. Su gibi geçsin tedavin, bir "hamileyim" de sen patlat, topik inlesin

Ayy canim ya penbis adina cok sevindim. Bende hep ikiz hayal ediyorum, ne guzel. Bu arada 2013 kasimda Semra hanim tarafindan laparaskopi yapildi banada. Hidrosalpenks olan sol tupum alindi. Semra hanim rahim filminde farketmeseydi bosuna denemeler yapiyor olabilirdim. Ayrica siddetli endometriosis varmis oda temizlenmis. Ancak daha sonra 3 ay gecici menopoza soktular beni. Semra hanim 3 adet donemide kendiniz deneyin demisti ama benim adetler duzensiz olunca ikincisinde gideyim dedim. Iyikide gitmisim surec uzadikca streste artiyor cunku. Sen de agustosta basliycaktin dimi. Hadi zaman gecsin bir an oncede tedavilerimiz sonuclansin hayirlisiyla:)

bende 7 denemeden sonra Semra hanıma gitmiştim erkek infertilitesi ile kendisi rahim filmime baktı laparaskopi ve histereskopi yaptı.. sol tüpüm tamamen enfeksiyon yapışık ve şişlik içindeymiş alındı.. sağ tüpüm bende kaldı.. haziran adetin boş geçsin temmuz adetinde baskılama tedavini yapalım ağustos tedavinde tüpü deneyelim dedi o yüzden bekliyorum yoksa ben her ay denemne taraftarıyım artık cnm zaman çok hızlı geçiyor.. 37 yaşındayım.
inşallah senden güzel haberler gelirde bizede motivasyon olur cnm..
Allahım sanada ikiz nasip etsin canım.. gönlünden geçeni versin..

geçmiş olsun cnm kız kardeşine.. bizleri ihmal etme olurmu:))
çok öptüm

arada gelismelerini takip ediyorum canim, agustos demek :) sana ugur getirsin tatlim..agustos bocegi gibi cir cir oten bebelerin olsun insallah:)

arada gelismelerini takip ediyorum canim, agustos demek :) sana ugur getirsin tatlim..agustos bocegi gibi cir cir oten bebelerin olsun insallah:)

ahhh canim nekadar kalp kalbe karsi bende arada dondurulmus embriyo topigine sana bakmak icin giriyorum bazi yazilarini okuyorum tamam hersey yolunda diyorum icimden cikiyorum:)) col sagol canim benim ne guzel yazmissin.. sen bebisini kucagina al sira bana gelecek insallah:)) cokk optumm bebisimize iyi bak cnm..

Kizlar bugun oya gokmene gorusmeye gittim 3500 dedi tup bebek icin nasil dr taniyan varmi

cnm tedavine basladinmi oya gokmende.. benim bildigim kadariyla oya gokmen bir zamanlar zekai tahir hastanesinde tup bebek bolum baskani ve ayni zamanda bashekimdi ve o donemde tup bebek yaptiran uc tane kadin yumurta toplama islemi sirasinda enfeksiyon gecirip olmus ve oya hn gorevinden alinmis.. bu konudan bilgin varmi biraz arastir istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…