- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.741
Annem şuan 43 yaşında, ve 2 yaşına yeni girmiş bi bebeğimiz var :)
Ufaklığımız doğduğunda ben 22, kız kardeşim 18 yaşındaydı.
Annem ve babam da evliliklerinin 23.yılındaydı o zamanlar...
Çok istedi annem yıllarca olmadı bebeği kız kardeşimden sonra.
Ama Rabbim en umutsuz olduğu ve gecelerce gözyaşı döktüğü anda o minicik mucizeyi yaşattı ona.
Gayet sağlıklı, sıhhatli, bıcır bıcır şimdi çok şükür.
Ablalarım benim, Allah size de hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Dualarım sizinle, hayırlı haberlerinizin takibindeyim hadi bakalım :)
canımm nerelerdesin iki gündür gözükmüyorsunn tatil modunamı girdin..
Arkadaşlar, ben basbaya regl oldum. Testi ama yine mecburen yapmak zorundaymışım. Bugün klinikle bayağı görüşmelerim oldu.
Geçmiş olsun, bitkilerle ilaç ters etkide bulunabilir, yine olumsuz sonuç alırsan kendini daha çok üzebilirsin....
Hoşbuldum :)
Ve sağol ablam, güzel dilekleriniz tüm dualarınızın bi an evvel karşılığı olsun inşallah
Güzel haberlerinizi kutladığımız günleri de görücez, hissediyorum ben :)
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun Acıbadem Hastanesi Bülent Tıraş'a gittim. Eski dosyalarımı yapılan işlemleri değerlerimi uzun uzun konuştuk.
Yeni tedavin hayırlı olsun.....
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun Acıbadem Hastanesi Bülent Tıraş'a gittim. Eski dosyalarımı yapılan işlemleri değerlerimi uzun uzun konuştuk. Bu arada kendisini randevu saatinın üzerine yaklaşık 1 saat'den daha fazla bekledim yarın olmayacagı ıcın hoca cok yogunmuş, asistanı temmuz döneminde hocanın tatilde olacagını söyledi. Başvuranları, tedavisi başlayanları ekibinden diğer dr.lar değerlendireceklermiş.Kontrollerimi yaptı aslında size tüm yapılması gereken şeyler yapılmış dedi. Geçtiğimiz sene burda başlamış olsaydınız daha çok şansımız oludu dedi. Bende kendisine Acıbadem grubunda çalısan onun ekınde bulunan dr.ile gecen sene devam ettıgımı benım vaktım cok kıymetlı lutfen vakıtmızı ıyı degerlendırelım tedavımızı ıyı planlıyalım dedıgım halde uzerınde durulmadıgını ortagı diğer dr. ile yaklasık benı 1 yıla yakın oyalaladıklarını her gıttıgımde anlasmalı lablarında birsuru tahlıl, anlasmalı eczanelerınden ılac kendilerine muayene ücreti derken maddii ve manevi olarak çok sömürüldüğümü anlattım tabii herkes birbirinin ne olduğunu bllseler bıle cok birsey konuşmadı hakkatten sızın vaktınız cok kıymetlıymıs cok yazık olmus gereksız birsuru tahlıl ve ılac kullandırılmıs dedı. Kendısı bana yumurta biriktırmeyi ve pgt yontemini tavsıye ettı ben kabul etmedım. Gecen sene olsaydı kabul ederdım fakat bu yonetimi psikolojik olarak kaldıramam dedım. Neyse 1 kere daha denerım oluşan yumurta kac tane olursa onu nakledelim dedim. Olur dedı ve boylelıkle başaldık sanırım.
Bu aykı fsh değerim 15 kusurlerde amh malum 0,3 sansım cok az hoca kendısıde o sekılde soyledı. Hem yaş hem rezerv bakımından şansınız az dedi. Denenebilir size kalmış dedı bende kabul ettım. 1 kere daha deneyecegım
Cylo-pregynova, Dhea, folbiol, demir sevıyem dusuk oldugu ıcın ferrum forte, elevit verdi onumuzdeki donemde tekrar tahlıllerımı yaptırıp kontrole gelmemı ıstedı. Cylo ve dhea'nın fsh'ı dusurecegını soyledı.
Bakalım benım ıcın tamamıyle sans Nasrettın hoca misalındeki gıbı gole maya çalmak gibi ya tutarsa
Ensu merhaba,
Takipteyim dedim sana:)
Ay ne güzel topicler bunlar. Kızlar benide alın aranıza. Yaş 38, 2. tüp denemem, transfer oldu, 2 Temmuz test tarihim. Öpüyorum herkesii...
Hoşgeldin Zuhal1919, hayırlı olsun transferin. İnşallah pozitif sevincini de paylaşırız buradan.
Canım biraz gelen giden oldu bu aralar kızkardeşim rahatsızlandı vs derken cabucak göz atıp cıkıyorum pek vakıt bulamadım açıkcası..kalbim sizlerle takipteyim...ptesi sperm örneği vermeye gdicez memorıala salıda bant kullanmaya başlıyorum..başkada bi havadis yok bende...
:)) canımm takip edebilirsinn sonuna kadar ben memnunum..
bu topicte hep biz yaşlardaki arkadaşlar var ve tedaviler üzerine yoğun sohbetler oluyor..
ayrıca Memorial hastalarıda var.. ben, celina, bebeklerve nickli arkadaşlar memorial hastasıyız seninle dört kişi olur..
bu arada sen şu anda en öndesin test tarihini bekliyorsun çok çok sevindim inan..
ayrıca şişli memorial topiğinden penbiş nickli bi arkadaş vardı onunda bugün test günüydü sonucu 650 çıkmış ikizmiş.. inşallah bizimde öyle olur canım..
Ayy canim ya penbis adina cok sevindim. Bende hep ikiz hayal ediyorum, ne guzel. Bu arada 2013 kasimda Semra hanim tarafindan laparaskopi yapildi banada. Hidrosalpenks olan sol tupum alindi. Semra hanim rahim filminde farketmeseydi bosuna denemeler yapiyor olabilirdim. Ayrica siddetli endometriosis varmis oda temizlenmis. Ancak daha sonra 3 ay gecici menopoza soktular beni. Semra hanim 3 adet donemide kendiniz deneyin demisti ama benim adetler duzensiz olunca ikincisinde gideyim dedim. Iyikide gitmisim surec uzadikca streste artiyor cunku. Sen de agustosta basliycaktin dimi. Hadi zaman gecsin bir an oncede tedavilerimiz sonuclansin hayirlisiyla:)
Canım biraz gelen giden oldu bu aralar kızkardeşim rahatsızlandı vs derken cabucak göz atıp cıkıyorum pek vakıt bulamadım açıkcası..kalbim sizlerle takipteyim...ptesi sperm örneği vermeye gdicez memorıala salıda bant kullanmaya başlıyorum..başkada bi havadis yok bende...
bende 7 denemeden sonra Semra hanıma gitmiştim erkek infertilitesi ile kendisi rahim filmime baktı laparaskopi ve histereskopi yaptı.. sol tüpüm tamamen enfeksiyon yapışık ve şişlik içindeymiş alındı.. sağ tüpüm bende kaldı.. haziran adetin boş geçsin temmuz adetinde baskılama tedavini yapalım ağustos tedavinde tüpü deneyelim dedi o yüzden bekliyorum yoksa ben her ay denemne taraftarıyım artık cnm zaman çok hızlı geçiyor.. 37 yaşındayım.
inşallah senden güzel haberler gelirde bizede motivasyon olur cnm..
Allahım sanada ikiz nasip etsin canım.. gönlünden geçeni versin..
Geçmiş olsun arkadaşım. Sen de sıraya girmişsin, daha ne olsun. Su gibi geçsin tedavin, bir "hamileyim" de sen patlat, topik inlesin
geçmiş olsun cnm kız kardeşine.. bizleri ihmal etme olurmu:))
çok öptüm
arada gelismelerini takip ediyorum canim, agustos demek :) sana ugur getirsin tatlim..agustos bocegi gibi cir cir oten bebelerin olsun insallah:)
Kizlar bugun oya gokmene gorusmeye gittim 3500 dedi tup bebek icin nasil dr taniyan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?