Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tamam canim tesekkur ederim arasturcam

Sende haklısın, ama aklimda durcana karnımda dursun misali oldu. Tamam incir yapmiyorum. Ensu da demişti. Temmuzun sonunda 42 bitiyo be gülüm. Koştura koştura devam edim busefer.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

220 zanork çok büyük iyilik etin kızzz bak miranda hamiş sende vesile oldun yağmur suyu göndermişsin..Allahım bu iyliğinin mükafatını kendi canından kanından bebek mucizenle yaşatsın inş...sende tüketinmi canım yağur suyunu..çok şifalı bir su bende içmiştim geçen ay inş bendede işe yarar..sen ne zaman tekrar tedaviye başlıycaksın canım...

size bir sorum olucak canlar ben bu ay doğum kontrol hapı kullandım biteli bir gün oldu kaç gün sonra adet olunuyor bir fikri olan varmı canlar ya..

Bizi bu telaşlar mahvediyor

Sigara için görüştüğüm bir psikologla benzer bir dialog yapmıştım birkaç yıl önce. "Anne olmak için sigarayı hemen bırakmak istiyorum" dediğimde bana "çocuğunuzla ne kadar zaman geçirdiğiniz değil, ne kalitede zaman geçirdiğiniz önemli" demişti. Kadının yaklaşımını sevmemiştim o zaman. "Bende yaş 37, işim acele, bu ne sayıklıyor böyle" demiştim. Şimdi yaş 41, bende hala tık yok. Kadın haklı mıydı bilmiyorum ama zamanı gelmediyse, bedenim de uygun değilse daha çoook beklerim. Hiç değilse o arada kendim için güzel bir şeyler yapayım, belki özenir de gelir bebeğim...

merhaba kizlar,
bu topige yeni atladim 40 yas degilim ama biraz once yumurtalarimin gayet yasli oldugunu ogrendim. 33 yasindayim ve amh degerim 0.87 cikti. medical parkta bir tup denemesinden sonra umut'a on gorusmeye gittim, doktoru begendim gibi ama rezerv azligi konusunda memorial daha mi iyi cogunuz oraya gidiyor gibisiniz. umutta daha once deneme yapip memnun olmayan var mi.. onumuzdaki ay tahlillerimi yaptirip agustosta da denemeyi dusunuyorum ama su an memorial'i da dusunmeye basladim. fiyatlari konusunda bilgi verebilir misiniz?

tahlillerimi yaptirmak icin de pendik devlet hastanesinden on gorusme icin randevu aldim.. esimde problem yok gorunuyor. benim hsg'de de tupler acik. fsh 9.97 idi 6 ay once.. sizce bu degerlerle asilama yapmadan tup bebege rapor cikarirlar mi? doktordan doktora veya doktorun hangi tarafindan kalktigina gore degisir mi :)

rapor cikarsa diye memorial'in raporlu fiyatini bilen var mi? cok sey sordum di mi

ne guzelll :) evet canim cir cir bocuklerine kavusmana az kaldi, yeter bi susun basim sisti diyeceksin

Bünyeye göre değişiyor ama 3-5 gün içinde gelmesi lazım. 7 günü geçerse doktora danışırsın.

inş canım ya bu kasıklarımda çok ağrılar vardı hata adet sancısı gibi sancı çektim hapa başlayınca..sabahları bazen mide bulantısı yaşıyorum:2:..bazen acabamı gebemiyim diye düşünüyorum:26:..bu hapla hamile kalan yok büyük bir ihtimale ben kalırsam tıp literatürüne geçerim..

hayırlı uğurlu olsun...

Tebrikler Miranda

Hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin darisi hepimize olsun

Oh be, geldi güzel bir haber. Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canlarim güzel ablalarim dualarım hepinizle inşallah. Rabbim.hayirlisiyla tattirsin bu duyguyu.

Hoşgeldin.
Öncelikle değerlerin ve yaşın, buradaki bir çok arkadaşa (ve bana) göre çoook iyi. Hiç telaşlanma. Benim AMH 0,01 den düşük ve FSH 13,6 idi Kasım ayında. Yaş 41. Benim ümidim var. Sana da verebilirim biraz
İlk denememi Mart ayında Umut' ta yaptım ve negatif oldu. Doktorun Ulun Bey ise, ben kendisinden memnundum. Eli çabuk ve ne yaptığını bilen birisi. Ben genel olarak merkezin uygulama ve tavrından rahatsız oldum. O yüzden değiştirmeye karar verdim. Memorial ile ilgili geçmiş yönelik okursan daha net bilgi alabilirsin. Nisan ayından itibaren (benim gözlemlediğim) adı daha sık geçer oldu. Bahçeci Fulya' da Erbil Bey' in de adı sık geçiyor bu konuda. Yine söylüyorum, değerlerin çok ta kötü değil. Rezervim az diye düşünme. İçine sinen merkezden sonuç alacağına inanıyorum.
Rapor kullanmadım ama, takip edebildiğim kadar bilgi paylaşayım başlamışken. Eşinde sorun yoksa, 3 aşılama isteniyor. Diğer şartları yerine getirdiğinizi varsayıyorum. Ve malesef devletin kuralları, doktordan doktora ya da ruh haline göre değişmiyor.
Fiyat olarak Umut, en uygunu gibi görünüyor. Tedavi + ilaçlar 7,500 TL. civarı. Yine de çıkabilecek ekstra masrafları da gözönüne alıp, iki tüp bebek parası hazırlamanızı öneririm nacizane.
Moralin bozulmasın, bunu sadece tedbir için söyledim. Tüp bebek + ilaçlar yaklaşık 8,000 civarı rakamlar telaffuz edilse de, cerrahi işlemler ve standart dışı testler maliyeti iki bazen üç katına çıkarabiliyor. Raporlu fiyatlarda 1500- 2000 tl arası bir avantajınız olur belki.
Bir de istersen ÇİDER ( Çocuk istiyorum Derneği) araştır. Onlara yıllık 150 TL. civarı bir rakam ödüyorsun, karşılığında 1000 TL gibi bir karın oluyor. Hemen söyleyeyim, her merkezle anlaşmaları yok. Görüşüp bilgi alabilirsin.
Daha detaylı bilgileri arkadaşlar da aktaracaktır eminim. Ama hiç değilse ön bilgi olarak bunlar bulunsun elinde.

Hepimize hayırlı Ramazanlar. Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı duysun, özlemlerimizi dindirsin. Evlerimizi şenlendirsin, arkamızdan dua edecek evlatlar bahşetsin. (Amin)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…