- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.761
cnm tedavine basladinmi oya gokmende.. benim bildigim kadariyla oya gokmen bir zamanlar zekai tahir hastanesinde tup bebek bolum baskani ve ayni zamanda bashekimdi ve o donemde tup bebek yaptiran uc tane kadin yumurta toplama islemi sirasinda enfeksiyon gecirip olmus ve oya hn gorevinden alinmis.. bu konudan bilgin varmi biraz arastir istersen..
Ya valla süper bi hatunsun sen yaaaaa....sıra bana gelio inşallahhh .....
Önümden çekilin de sıra bana gelsin diye, başka amacım yok yani
Hamileyim inşallah :)))))
Hepinizden allah razı Olsun .gulneva77;35511270 zanorkcum un sayesinde yağmur suyunu içmiştim canım arkadaşım benimmm
Geçmiş olsun arkadaşım. Her şerde vardır bir hayır demekten başka pek bir şey yapamıyoruz aslında. Umarım sonraki tedavin başarılı olur ve senin de evin bebek kokusuyla şenlenir.
İncir kürünü, tedaviyle birlikte yapma. Bal polen arısütü, sana gebelik sonuna kadar takviye olacak. Gebelik sonrasını doktorunla da görüş ama tedavini olumsuz etkilemez.
Aslında bana kalsa, hemen tedavi istemeseydin, Eylül' ü bekleseydin derim. Aradaki zamanda da incir kürünü uygulasaydın. Vaktim yok deme, her şey Allah' ın uygun gördüğü zamanda oluyor. Ne önce, ne sonra. Zamansızlık aramızda en çok bende var. Yaş 41, AMH 0,01 den düşük. Yani belki bundan sonra hiç yumurta üretemeyeceğim. Ya da belki bir yıl içinde menapoza girmiş olacağım. Yine de Allah' tan ümit kesilmez. O her şeyin en iyisini bilir. Üstüste denemeler yapman hem yumurta kaliteni, hem tutunma şansını düşürecek. Tabi ki son karar sizindir. Benimki nacizane tavsiye.
Sevgiyle kal...
Yahu ki kimin önünde arkasında bosver takıl konvoya......
Sende haklısın, ama aklimda durcana karnımda dursun misali oldu. Tamam incir yapmiyorum. Ensu da demişti. Temmuzun sonunda 42 bitiyo be gülüm. Koştura koştura devam edim busefer.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
size bir sorum olucak canlar ben bu ay doğum kontrol hapı kullandım biteli bir gün oldu kaç gün sonra adet olunuyor bir fikri olan varmı canlar ya..
ahhh canim nekadar kalp kalbe karsi bende arada dondurulmus embriyo topigine sana bakmak icin giriyorum bazi yazilarini okuyorum tamam hersey yolunda diyorum icimden cikiyorum:)) col sagol canim benim ne guzel yazmissin.. sen bebisini kucagina al sira bana gelecek insallah:)) cokk optumm bebisimize iyi bak cnm..
Bünyeye göre değişiyor ama 3-5 gün içinde gelmesi lazım. 7 günü geçerse doktora danışırsın.
hayırlı uğurlu olsun...
Tebrikler Miranda
Hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin darisi hepimize olsun
Oh be, geldi güzel bir haber. Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
merhaba kizlar,
bu topige yeni atladim 40 yas degilim ama biraz once yumurtalarimin gayet yasli oldugunu ogrendim. 33 yasindayim ve amh degerim 0.87 cikti. medical parkta bir tup denemesinden sonra umut'a on gorusmeye gittim, doktoru begendim gibi ama rezerv azligi konusunda memorial daha mi iyi cogunuz oraya gidiyor gibisiniz. umutta daha once deneme yapip memnun olmayan var mi.. onumuzdaki ay tahlillerimi yaptirip agustosta da denemeyi dusunuyorum ama su an memorial'i da dusunmeye basladim. fiyatlari konusunda bilgi verebilir misiniz?
tahlillerimi yaptirmak icin de pendik devlet hastanesinden on gorusme icin randevu aldim.. esimde problem yok gorunuyor. benim hsg'de de tupler acik. fsh 9.97 idi 6 ay once.. sizce bu degerlerle asilama yapmadan tup bebege rapor cikarirlar mi? doktordan doktora veya doktorun hangi tarafindan kalktigina gore degisir mi :)
rapor cikarsa diye memorial'in raporlu fiyatini bilen var mi? cok sey sordum di mi
ne guzelll :) evet canim cir cir bocuklerine kavusmana az kaldi, yeter bi susun basim sisti diyeceksin
Canlarim güzel ablalarim dualarım hepinizle inşallah. Rabbim.hayirlisiyla tattirsin bu duyguyu.
Konvoy olmaz, kalabalığız, sıra gelmez. Biz en iyisi kolkola yürüyelim. Hep beraber, bir avazda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?